WEBLOG VAN DE MAAND!
YESSSSS, IK BEN WEBLOG VAN DE
MAAND JANUARI 2014!! 


Gastenboek
Hoi, hoi, welkom bij mijn gastenboek!!!

Als je wat kwijt wil, meldt het mij!!
Een gezellige krabbel vind ik altijd leuk!!
~klik~ op het boek
Mijn lieffie
Recentste foto met Marco
Duizend Spiegels Tour 
Nijmegen

18-04-2014 Nijmegen


 
Bijzondere avond
Oktober 2012, Vrijwilligersfeest!!
Ik word zo blij als ik deze foto zie..."ons" Valentijnsconcert
 

Intens genieten  14 -02-2011
 
IK weblog v/d week!!!
Een heel lief filmpje van Marco speciaal voor mij!!!!

Genieten in Canada
Niek & Marco!!


Zo lief
Foto album
Word FRIEND van WARCHILD
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
Archief
Mijn laatste reacties
Zo he wat een nieuws!!...
16:24, 8 mrt 2017
Zo onwijs trots op hem...
09:29, 7 apr 2015
Ik ben natuurlijk...
05:56, 30 nov 2014
Leuk, leuker,...
11:12, 26 jul 2014
Hoi Annelies, Dank je wel...
11:58, 2 jul 2014
Lieve, lieve Maris,...
21:22, 4 jun 2014
Heerlijk zoals jij altijd...
19:27, 12 mei 2014
Het was met recht een...
20:10, 11 mei 2014
Nou meis, dat is echt een...
19:59, 11 mei 2014
Nou het is je gelukt...
19:53, 11 mei 2014
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Profiel
Naam: Klavertje
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Invasie!!!!
Vanmorgen was ik al vroeg uit de veren... wilde eerst even wat kleine boodschappen doen en daarna de gebruikelijk klusjes in huis!
Normaal ben ik donderdags ook nog vrij maar morgen moet ik onverwachts werken ipv vrijdagmorgen dus wat ik vandaag af zou krijgen was maar gedaan!

De ochtend verliep volgens planning en ik dacht dat de middag dan ook wel volgens planning zou verlopen...... zoon en dochter zouden allebei een vriendje en vriendinnetje meenemen en we zouden een rustige middag in de tuin hebben.
Ik zag het helemaal voor me.... relax in een stoel, boekje erbij, muziekje erbij, wat lekkers erbij,  beetje zonnen, beetje poedelen in het zwembad, zo zouden we de middag wel doorkomen.

Om 13.00 uur moest ik eerst nog  ff met zoonlief naar logopedie. Op de terugweg gaf ik al aan me lekker in zwemkleding in de tuin te gaan settelen maar toen ik het pad opreed zag ik een zestal fietsen staan........ fronste mijn wenkbrauwen  en keek opzij naar zoon..die keek met gefronste wenkbrauwen naar mij en haalde zijn schouders op....

We stapten uit en hoorden al jollige geluiden uit de tuin komen.
Wat bleek wat jongens uit de klas waren langs gekomen om te vragen of de meisjes mee naar het strandje gingen.... maar die wilden liever in de tuin blijven en toen bedachten de jongens dat dat ook wel leuk was!

Oh, leuk gaf ik aan ...realiseerde me gelijk dat dit geen rustige bikinimiddag ging worden met van dat opgeschoten grut van 12 jaar in de tuin en nestelde me nadat ik ze van chips en drinken had voorzien in "korte broek"op een heerlijke tuinstoel en ammuseerde me kostelijk!

Met z'n achten hebben ze een hele gezellig middag gehad.... stoere taal, jollige opmerkingen, bommetjes in het zwembad, elkaar natspuiten ik heb het allemaal gezien... en kan wel zeggen dat ik genoten heb van de lol die ze met elkaar hadden!

Toen ze naar huis moesten kwam mijn meissie naar me toe, sloeg twee armen om me heen en gaf aan dat ze een heerlijke dag had gehad.... eerst met juf naar het strand en daarna zo'n heerlijke middag thuis met allemaal vrienden   !

After the Battle...
 Mijn titels zijn in het Engels.. voor diegene die het nog niet is opgevallen... moet een beetje mijn Engels opvijzelen voor de reis naar Canada!!
Maar goed, vandaag was "de dag" .... vandaag was de ouder/jongens hockeywedstrijd!

Ik zou.. ja jullie lezen het goed... zou als een "vlinder"over het veld dwarrelen maar ik heb als een 'Vlinder"langs het veld gewarreld!! Ik had er toch een moeite mee  dat ik mijn talenten niet kon toonen... weken van voorbereiding in  één keer weg !

Gisteren kwam er een mailtje binnen dat de wedstrijd zou worden verplaatst naar vanmiddag 16.00 uur, ...dit mailtje opende perspectieven.... in de trant van dat Ruud dan misschien wel mee kon doen....
Zaterdag 'smorgens kan hij echt niet gemist worden op z'n werk(althans dat denkt hij en ik laat hem in die waan)... maar in de late namiddag is dit probleem wat minder.....en ja hoor, vanmorgen belde hij tegen 11.00 uur op dat het hem ging lukken.... "Vlinder"was dus passéé maar de "roofvogel"kwam eraan....


De zoon des huizes moest nog wel ff goed nadenken of hij dat wel wilde......hij was tenslotte aan het idee gewend om z'n moeder in te maken... wat hem natuurlijk niet gelukt zou zijn maar dat even terzijde.... ik gaf aan dat hij zijn vader goed kon hebben en als tegenstander zijn fysieke gezondheid enorm kon uitbuiten... door hem flink wat km's heen en weer te laten lopen.... hij raakte vertrouwds met het idee en was er klaar voor!!

De wedstrijd duurde 2 x 30 minuten met even een koffiebreak ertussen.... het was komisch, hilarisch om te zien hoe deze kleine mannetjes vol spirit tegen de robuuste mannen in gingen.
De grote kerels hadden al snel in de gaten dat ze het van hun inzicht moesten hebben en gooide als het moelijk werd gewoon hun gewicht erin.
De stand liep gelijk op! De jongens lieten zich niet kennen maar ook de grote kerels niet.
Het ging hard tegen hard en voor de diverse papa's moest nog net niet de defibrilator gehaald worden...... uiteindelijk werd het 6 - 6 en zou het laatste goal gelden... de papa's lieten zich niet kisten en haalde alle trucs uit de kast en dat werkte uiteindelijk werd het finale doelpunt gescoord... door de vaders ...... trots dat ze waren... maar ze hebben het niet cadeau gekregen... ze hadden gedacht dat het een makkie was maar niets was minder waar.

Ik heb nu een man op de bank liggen die helemaal uitgeteld is, maar wat heeft hij genoten van de wedstrijd en van zijn zoon......... hij is zich  nu even gestrekt aan het opladen voor de borrel die we straks bij de buren gaan halen! 
Een vader en een zoon, die zoooo trots op elkaar zijn, heerlijk om naar te kijken en het kriebelt in mijn buik want ik ben ook zooooo trots op mijn mannen!!


So many things to do!!
Er komen hier drukke tijden aan de komende drie weken.... nou vind ik de laatste weken van het schooljaar altijd al stoomtrein en passeer ik elke dag wel een paar stationetjes... niet alleen op school... maar ook bij de sporten worden zoveel leuke dingen georganiseerd.

Wat staat er zoal op de planning:

Vanmiddag komt Ruud lekker vroeg thuis want op 15.15 uur staat er een evaluatiegesprek op school gepland tezamen met de ambulant begeleider en de RT leraressen van onze bikkel! En hij gaat goeeeeed op school dus dat gesprek daar hoef ik vanavond hoop ik niet wakker van te liggen.

Morgenochtend
nog ff werken (vrijdag 's morgen is het  vaak één geinboel) en dan lekker weekend...

Voor zaterdagmorgen staat de hockeywedstrijd van het jaar gepland..... de ouders tegen de jongens E2!!
Nou ik kan je vertellen de ouders staan op oorlogssterkte hoor, ik ben ook opgesteld onder de naam Vlinder en er werd bij vermeld dat ik overal doorheen fladder en niet te stoppen ben, ( lees ik gooi mijn gewicht erin en dreun door het veld)!!
 Uit betrouwbare bron is vernomen dat de JE2 behoorlijk zenuwachtig zijn al laten ze het niet blijken en dat ze niet meer weten welke strategie ze moeten gaan volgen... wordt vervolgt....

Zondag is het Vaderdag en gaan we mijn mannetje eens lekker verwennen (wel even nodig na al dat gehyper om Marco) ....... en 's middags naar opa om die eens even in het zonnetje te zetten. De andere opa is op vakantie...

Dan over naar volgende week... dan staat de eindshow van showdans gepland van ons meisje!
Wat heeft ze er een plezier in, dansend, zingend loopt ze door het huis, een genot om te zien en ik geniet er dan ook met volle teugen van...
Extra ingelaste danslessen om alles tot in de puntjes geregeld te hebben... de toegangskaartjes zijn al gekocht en liggen te wachten.

De 26e 's morgens moet eerst oma en opa nog even van Schiphol gehaald worden want die komen terug van hun bezoek aan mijn zus in Canada! Via skype heb ik al meerdere malen vernomen hoe geweldig ze het hebben gehad.

Ook dit weekend  het laatste hockeytoernooi voor de jeugd en afgesloten met een bbq.... ook mogen ze blijven slapen maar daar waagt hij zich nog niet aan..... dochterlief daarintegen heeft dezelfde avond een slaapfeestje bij haar vriendin.
Ook hebben we deze dag bij familie een bbq maar ik weet nog niet hoe ik het allemaal moet gaan regelenen en denk dat ik dit maar voorbij moet laten gaan.... we kunnen tenslotte niet op drie plekken tegelijk zijn.....(of ieder één kant op maar is niet zo gezellig)

01 juli zijn mijn schoonouders 50 jaar getrouwd.... het feest wordt later gevierd maar op de koffie gaan we wel.... helemaal in Friesland.... tenslotte lekker naast de deur!
02 juli broodjesbakken bij de bakker voor afscheid van groep 8 in de kerk.....
03 juli afscheidsviering groep 8 in de kerk......
03 juli 's middags geeft ons meisje haar verjaardagsfeestje en ja een slaapfeestje. Eerst gaan we klimmen tegen zo'n wand aan (er werd bijvermeld dat ouders extra klimtijd krijgen).....
en daarna bbq, daarna film kijken... mama en papa worden vriendelijk doch dringend verzocht naar bed te gaan .... kinderen gaan gewoon door... haha , en heel eventjes slapen....
05 juli een etentje bij familie

tja en dan de laaste week van school met de beruchte musical! Drie avonden wordt hij gespeeld en op woensdag 08 juli is er een groots afscheidsfeest van groep 8!!!

de 10e is het vakantie.... maar wij hebben voor de 11e bij ons thuis een grote bbq staan vanaf 14.00 uur tot in de vroeg uurtjes want dan geven wij ons jaarlijkse familiefeest..... tellende 45 man!!!
Ook daar moeten nog de nodige voorbereidingen voor gedaan worden......

en de 12e juli..... pfffffff dan weten jullie wel wat ik doe, toch?

dus lieve loggers ..... mochten jullie het soms denken.....vervelen doe ik me echt niet!!!!!!

Borsaties Binnen Picknick
Weken keken we er naar uit... mailden over en weer tot het laatste moment... wat een voorpret voor een dagje met mijn borsatovriendinnetjes, een hele dagje met een heuse picknick!!
Vanmorgen was het zover, de weersvooruitzichten waren niet zo goed, ik stond ook al niet zo lekker op..... maar toen ik om 08.00 uur uit mijn raam keek scheen dan wel het zonnetje. Helaas was dat van korte duur.. want ook hier sloeg het weer om en vertrok ik om 10.30 uur in de stromende regen!

Ik reed naar de carpoolstrook van Almere en daar stonden Hellen en Shirley al te wachten. De strandstoelen, etenswaren en koelbos werden overgeladen in de auto van Hellen en de reis richting Arnhem kon beginnen. Het begon echter steeds harder te regenen, wat toch wel tot enige nerveusiteit zorgde, maar we waren vol goede moed dat eenmaal in Arnhem aangekomen het zonnetje zou gaan schijnen..... (ondanks de weerberichten waarin werd aangegeven dat het toch erg lang zou gaan regenen, dachten wij dat wij er meer vanaf wisten dat het KNMI)


Precies om 12.00 kwamen we in Arnhem aan..... in de regen! Maar we zouden toch eerst lekker aan de koffie gaan voordat we ons zouden installeren op het strand.... dus het zonnetje had nog tijd genoeg om tevoorschijn te komen!!!
Heerlijk om iedereen weer te zien Saskia, Ingrid, Renske, Nelleke, Luna en Ellen. Ellen zag ik voor het eerst in het echie en ik kan zeggen super Ellen, harstikke gezellig!
Eenmaal binnen in het restaurant hadden we het best koud en tja midden juni.... en de openhaard werd gewoon voor ons aangestoken....... kan je vertellen heerlijk!De koffie en de thee werden geserveerd en ik weet niet of het aan mij lag....klaarblijkelijk was de dochegel die ik 's morgens had gebruikt niet de keuze van de serveerster want toen ze bij mij een kopje thee wilde neerzetten deed ze een poging om de drie andere kopjes thee die nog op het dienblad stonden over mij heen te gooien..... ze had het ook gewoon mogen zeggen natuurlijk maar ja, gelukkig viel het meeste op mijn onderrug en broek dus de schade bleef beperkt en kwam ik er goed vanaf.... tja, gloeiend hete thee daar zit je niet op te wachten.
Na twee drankjes..... hadden we toch echt wel trek in iets lekkers... maar ja, het regende nog steeds......We wilden toch de gok te wagen en kijken wat de mogelijkheden waren... nu ja, die waren buiten gekomen toch zeer, zeer beperkt.

Dus besloten we bij het restaurant 500 meter verderop te kijken of we daar dan toch maar konden high tea'n en de meegebrachte etenswaren maar te laten voor wat ze waren. Helaas maar ja, aan het weer kun je nu eenmaal niets veranderen.

De zat geen kip in het restaurant, ja wat wil je met zulk weer... en Saskia en Hellen legde de situatie uit aan de serveerster, dat we eigenlijk wilde picknicken maar ja dat dat letterlijk in het water viel ... Sas gooide nog even een visje op of we misschien niet onder het genot van een drankje van hun, onze etenswaar konden gaan nuttigen en tot ons aller verbazing waren ze zo ongeloofelijk vriendelijk dat ze het gewoon goed vonden!!! Zo lief!!! Zij blij met de omzet en wij blij!!
We haalden onze auto's leeg en maakte de tafel tot een groot en heerlijk smulfestijn. Sas had heerlijke limburgse vlaaien en moest daar nog de laatste hand aan leggen... zo leuk om te zien. Iedereen had heerlijk hapjes meegebracht en het was heerlijk smullen en gezellig babbelen.
We hadden de gang erin en de Marco verhalen kwamen natuurlijk ook aan de orde......... opeens werd er een liedje van Marco gedraaid waarop Luna vroeg, mag hij misschien iets harder... de serveerster moest erg lachen en gaf aan dat ze al iets opgevangen had dat we wel erg enthousiast over Marco waren en dat ze een hele lijst met liedjes van Marco had..... dus een drankje, heerlijke hapjes en Marco muziek!!! Wat wil een mens nog meer.......... jaaaa, zon!!!!Tegen 15.30 uur ging dan ook bij ons de zon schijnen, Renske had al een paar keer contact gehad met "haar"Marco maar die gaf aan dat buienrader offline was vanwege overbezetting... ja, duhhh iedereen in Nederland vroeg zich natuurlijk af of men nog kon gaan bbq. Maar goed, de buikjes waren zeer gevuld en we besloten de laatste uurtjes dan toch maar buiten door te brengen..... de strandstoelen werden gepakt en zo zetelden we ons in het heerlijke zand!


Ook hier kwamen de verhalen los en Sas kwam wel tot een hele sensationele onthulling, wat?????? nou dat houden we lekker onder ons..... hoor Sas!!!
Misschien zal ik je er nog wel een keertje mee chanteren..... ik vond het kostelijk in ieder geval!!!
Tegen 17.30 uur was het toch echt weer tijd om maar eens huiswaarts te keren en afscheid te nemen van eenieder!
Wat was het leuk en beregezellig, ik heb genoten van jullie allemaal en zeer zeker voor herhaling vatbaar!!!  Thanxxxxx
(ps voor de meiden:  mijn mannetje zit nu achter zijn de laptop dus kon ik toch vanavond nog even lekker een logje plaatsen haha)
Heerlijk recept....
Ik ben helemaal niet z'on keukenprinses, maar het gebeurd regelmatig dat als ik onderstaand recept aan het maken ben en er komt toevallig een collectant (en die komt nogal eens bij ons aan de deur) , vriendinnetje of buren aan de deur dan krijg ik regelmatig de opmerking mmmmmmmmmmmm wat ruikt het hier lekker..... of als het net zo smaakt als het zo lekker ruikt dan schuif ik graag aan, hihi!

Dus nu dacht ik, ik gooi het recept online!!
Ook een beetje omdat
Daantje vroeg of iemand nog suggesties had voor vanavond op Twitter....
De meeste mensen zijn niet echt dol op andijvie vooral als het gewoon gekookte andijvie is, NEE, NU NIET AFHAKEN HOOR, GEWOON DOORLEZEN.... maar dat is nu verleden tijd.... Het is "hete andijvie"maar het is niet zoooo heet hoor!! Het is eigenlijk een indisch gerecht...en echt heel makkelijk en staat als je de andijvie schoon en gesneden hebt binnen 20 minuten op tafel!!

Benodigdheden voor ongeveer 4 personen:
-1 kilo tot 1250 gram andijvie
- 2 a 3 teentjes knoflook
-1 ons ontbijtspek
-stukje bak en braad ongeveer blokje van 3 bij 4 cm
-1 grote eetlepel sambal Badjak ( mag ook sambal Oelek zijn maar die is wat scherper) heb je kids..... dan kun je er iets minder sambal in doen, langzaam opbouwen he .... maar de ervaring leert dat die van mij het juist lekker vinden met de sambal badjak
-ketjap

Voorwerk:
De andijvie klein snijden en wassen daarna apart zetten
de ontbijtspek in kleine stukjes snijden en in een grote pan doen, bak en braad erbij, lepen sambal Badjak erbij en de knoflook uitgepers in de pan doen.

Vervolgens bak je de ontbijtspek met de rest wat in de pan zit aan.... totdat de ontbijtspek lekker bruin is, vervolgens doe je de andijvie in de pan en laat het slinken, meestal kan al de andijvie niet in 1 keer in de pan maar als het eerste gedeelte geslonken is kan de rest v/d andijvie erbij.
Als alles geslonken is roer je direct de ketjap erdoor heen todat je een lekker bruine waterige jus krijgt .

De andijvie moet je dus niet laten koken... dus als het geslonken.... ketjap erdoor en klaar!

Dit gerecht is heerlijk met rijst en een stukje kipfilet, lekker gepeperd tartaartje, rundersaucijs of iets anders!

En dan .... smullen maar!!
Eet smakelijk !!

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.....mijn kids en Ruud (maar ja, die is er mee opgegroeid) vinden het heerlijk!!!
 
                              

Ps. Ruud vindt het stukje vlees niet zo aantrekkelijk op de foto.... doet hem ergens aan denken  !!

Betrokken???

Zo'n twee weken geleden ontvingen wij een mail de juf van groep 8 waarin ze een oproep deed aan de ouders!
De musical komt er aan en er moet nog veel gebeuren.... dat was de strekking van de oproep!

De afgelopen weken komt mijn meisje gniffelend thuis, spreekt in raadsels en laat vooral niets los wat over de musical gaat.... af en toe hoor ik een liedje of tekst doorkomen (lig met mijn oor tegen haar kamerdeur), dansjes worden achter gesloten deur geoefend... heerlijk om te zien dat ze er zo enthousiast mee bezig is.
Soms is ze er zooo vol van dat ze spontaan tussen de middag begint te vertellen om vervolgens, oeps haar hand voor de mond te doen!
Haar broertje begrijpt er niks van... waarom zo geheimzinnig..wat een onzin, we zien het toch straks ook... hij kan de logica er niet van inzien!

Ik wel, kan me dit soort  dingen nog zo goed herinneren (eigenlijk gek want soms gebeuren er  dingen die ik een week daarna echt niet meer weet, toch zeer selectief geheugen blijkbaar)  van mijn eigen schooltijd! De spanning vond ik enorm!!

Maar goed om dus even terug te komen op de mail....... ik doe zelf best veel op school, dit leek me ook leuk, maar dacht tegelijk dat dit ook voor Ruud wel eens leuk kon zijn!
Ruud moet echt gezet worden tot dit soort dingen... toch altijd druk, druk met werk... maar ik wil niet dat hij achteraf zegt... oh daar had ik ook wel aan mee willen helpen... dus ik legde het voor.... en ja, hij had het druk en hoe stelde juf dat dan voor... moest hij dan op school veel uren doorbrengen... dat ging gewoon niet lukken.

Hij stuurde een mail dat hij wilde helpen en brainstormen over decor en nog meer dingen. De mail werd enthousiast ontvangen en over de werkzaamheden, daar werd wel een oplossing voor gevonden.

Afgelopen dinsdagavond was het zover ... om19.30 uur werden de ouders verwacht..... in het begin van het jaar wordt er altijd door de juf aangegeven bij wat voor dingen er hulp van ouders verwacht wordt... zo ook dit jaar afgelopen september.  Heel veel ouders reageerden toen mondeling erg enthousiast en ja, ze waren zeker van de partij!!

Dus ik ging ervan uit dat er veel ouders zouden zijn...... want ook zeker hier geldt , hoe meer helpende handjes hoe sneller alles voor elkaar is, toch?
En iedereen was toch ook enthousiast afgelopen september! 
Ruud ging dus om 19.20 uur op weg naar school en ik, kroop lekker achter de laptop...en kwam er niet meer vandaan... totdat ik op een gegeven moment dacht... wat blijft hij lang weg..... het was tegen 23.00 uur voordat hij thuiskwam....en dat is voor een bijeenkomst op school wel heel erg lang....

Bij thuiskomst vertelde hij wat voor een leuke dingen ze gingen doen en dat ze ver waren gekomen met brainstormen en een agenda hadden gemaakt wie wat ging doen.
Goh, best veel wat er allemaal nog gedaan moet worden gaf ik aan.... en toen was het antwoord ... ja wat wil je als er maar 5 ouders komen opdagen..... zeggen en schrijven 5 ouders, van de 27 kinderen.... waar waren al die enthousiastelingen van afgelopen september vroeg ik... ja zei hij, dat vroeg juf zich ook af... ze was ook enigzins teleurgesteld ... maar liet het niet blijken ... ook wel weer knap, dacht ik nog.

Toch vind ik het erg jammer dat er dus blijkbaar zo weinig betrokkenheid van andere ouders afkomt.... je kind in groep 8, wat zo naar dit soort dingen toeleeft en het dan toch juist leuk is als een van de ouders daar ook betrokken bij is..... ik weet wel je kan niet in andermans agenda kijken maar de opmerking die heel veel ouders hebben dat ze druk, druk, druk zijn is zoo snel gezegd en in mijn optiek kun je je daar niet zo snel mee wegmaken....... volgens mij zijn er altijd wel uurtjes dat er iets mogelijk is en af en toe ergens moeite voor doen of  een keer je sportavondje, klaverjasavondje of weet ik veel voor opofferen moet toch ook niet zoooo moeilijk zijn!

Jammer, jammer, vooral voor de juf.... maar Ruud gaf aan dat ze er gewoon voor gingen, dan maar met 5 ouders ... de musical  wordt toppie!!! 

                                                 

 

Overstag....ik twitter ook!
                                            

Toen Ericentamara zo'n twee weken geleden op de log melde dat je ze kon volgen op de Twitter wist ik echt niet wat dat was! Nooit van gehoord!

Ik had ook direct zoiets van leuk... maar dat ga ik niet doen..... alles kost al zoveel tijd.....

Eerlijk is eerlijk als ik naar mezelf kijk ben ik niet zo'n volgzaam type... loop niet achter de meute aan en trek toch erg vaak mijn eigen plan..............
Als het echter om Marco gaat, dan ken ik mezelf niet meer terug en sla ik volledig om.... wat een fantastische (zijn thuis de meningen een beetje over verdeeld) invloed heeft deze heerlijke man op mij.

Tuurlijk las ik de afgelopen dagen/weken dat er steeds meer mensen enthousiast raakten van het Twitteren..... maar ik was sterk .....ik ging niet mee.......maar van nature ben ik toch ook heel erg nieuwsgierig... dus vanmorgen ging ik heel stiekum kijken op de Twittersite....... en ik ben gewoon overstag!!!!!!!!!

Ik Twitter nu ook onder de naam : jetbl !!!!!!!!

Marco en alle Twitterloggers jullie hebben we gewoon in
no-time om!!!! 


ps. met de telefoon ben ik er nog niet helemaal uit hoe dat werkt maar dat komt vast goed

VRIENDSCHAP IS......

Vriendschap is.......................

Dat je allerliefste borsatovriendinnetjes gewoon van
17.30 uur tot 19.30 uur, buiten bij het stadion van Heerenveen
op mij blijven wachten ......................................
en dan gewoon achter mij staan als ik 
bij de ingang kom......


Jullie zijn geweldig lief meiden!!!!!!!!!!!!!!
STRESS...Onverwachts Guus!!!
Relaxed stond ik gister in mijn keuken lekkere kippenpootjes te bakken... lekker met knoflook gemarineerd, in de andere pan kregen de gebakken aardappels al een lekker bruin kleurtje en de sla met van alles en nog wat erin stond ook al klaar!
Tot L. tegen mij zij... mam je telefoon gaat af.... oh, effe kijken...
Ik zag dat Hellen had gebeld.... Hellen dacht ik, oh die wil vast even vertellen hoe gezellig het daar is met al die Borsaties in Heerenveen.... helemaal leuk, dus ik belde direct terug!

Vervolgens ging het gesprek zo: Hellen: ja met Hellen waarop ik antwoorde: Hey met Jet, hoe is het daar?? Hellen: Ja, gezellie.... maare heb je wat te doen... ben je druk?? Ik: uhhh, nou druk.. ik sta kippepootjes te bakken en we gaan zoo eten!! Hellen: Oh, maar we hebben twee kaartjes over dus als je wilt...... Ik: jaaa tuurlijk wil ik maar Ruud is nog niet thuis moet hem even bellen..... 5 minuten later belde ik Hellen: We komen er zooo aan.... we vertrekken om 18.00 dan zijn we er tegen 19.15 uur!! Gezeeeeelllllliggg!!!

L. vloog naar boven of wat spullen te pakken, ik zette de kippepootjes op standje 3 en de aardappeltjes ook... en vloog ook naar boven.. snel wat spullen pakken, fototoestel, cashgeld, tjemmig ik was helemaal in de stress!!
Normaal hou ik nooit zo van onverwachtste dingen... plan meestal veel van te voren... maar als het woord MARCO valt, laat ik gewoon alles vallen en ben ik als het maar even kan direct te porren hihi!

Zo nu dus ook... wow we gingen naar GUUS!!!!
L. kreeg de opdracht om binnen 5 minuten haar bord leeg te eten... nu dat liep op rolletjes.... J. dacht nu die extra kippenpoot is VOOR MIJ!!! dus ook hij was blij....
L. is ook zo'n heerlijke meid, direct in de startblokken.... Ruud kwam thuis en wij stapten in.... hij keek bedenkelijk en eigenlijk kon ik z'n gedachten wel lezen : STELLETJE GEKKEN!!! , riep nog even snel dat we voorzichtig moesten doen en zoefffff weg waren we...

Gelijk Hellen een sms'je gezonden dat we aan hetwaren.... ze sms'de terug .... dat we vooral rustig moesten doen want we hadden tijd zat, jaaaa, ik dacht alleen nog aan file, file want dat had ik gelezen... maar gelukkig er was geen file..... we konden zo doorrijden tot aan Heerenveen, daar was het eventjes druk en ik dacht dat ik dus toch nog in de file kwam... maar ja, nu weet ik daar helemaal niet de weg dus ik wist ook niet precies hoe lang we nog moesten maar de navi gaf maar 5 minuten aan dus dat kon nooit zover zijn....
Het parkeren was ietsie minder, maar ja, wat wil je zo kort van te voren... we werden door lieve agentjes verwezen naar een andere parking... het was effe een eindje weg maar goed.....en ondertussen maar bellen met Hellen, die schat, die telkens maar zei, relax, relax..jaja... dat kon ik pas als ik er was natuurlijk... L. had ook nog zo'n leuk sms' je naar haar gezonden in de auto.... ahum... dat ik een gestresde kip was ... PARDON, HOEZO??? Valt toch REUZE mee???

En ja hoor we waren er....het was inmiddels 19.30 uur.... keurig toch??? We knuffelden iedereen even en gingen toen snel naar binnen.... ja en voor diegene die mij wat beter kennen.... ik moest eerst plassen... maar ja, eenmaal in de rij, bleek dat ik daar muntjes voor moest hebben, tjeeemig nu weer muntjes .... dus de rij weer uit en muntjes gekocht.. en de rij weer in... plassen en ja hoor de plekjes opzoeken..... en pfffffff uitblazen.. ik plofte neer nadat ik eerst nog even Teuntje bedankte voor de kaartjes... want ik had inmiddels van Hellen begrepen dat de kaartjes van haar waren en dat zij ze over had...... nogmaals Teuntje super bedankt dat deze " STRESS KIP" gebruik mocht maken van jou kaartjes...!! Het was een vak vol met Borsaties........ heerlijk om te zien, echt genieten!!L. had nog wel een beetje honger en zag heerlijke hamburgers voorbij gaan..... ja... toen ging ze er zelf ook maar eentje halen... hij zag er ook erg lekker uit...mmmmm!!Het feestje kon beginnen.... Guus was super, Marco mijn topper!!! Heerlijk om te zien en te beleven dat dit concert zo anders was als een concert van Marco... ander publiek maar allemaal evenveel zin in een feestje!! Guus zong top en het filmpje was hilarisch!! Het publiek liep de polonaise en het is geweldig om te zien hoe mensen zo uit hun dakkie kunnen gaan!
Nu waren we natuurlijk in zo'n rap tempo van huis vertrokken dat ik helemaal niet stil had gestaan dat het stadion open was..... nu ik had het toch koud....... maar het kon de pret niet drukken, wat hebben we een lol gehad en toen Marco opkwam kreeg ik het spontaan warmer... hoe zou dat nou komen, hij zong het heerlijk nummer " Binnen" en ik had even het idee dat ik toch weer bij een concert van Marco was... het publiek was geweldig!!!
Onverwachtse uitjes zijn zoooooooooo leuk!!!!
Het biergehalte was hoog en regelmatig zagen we in het veld het bier over de hoofden vliegen.... L. had dit nog nooit gezien en was verbaast maar ze was er ook heel snel aan gewend.... en toen eenmaal het bier bij ons over ons hoofd vloog... trok ze eerst een vies gezicht maar daarna zag ik aan haar dat ze het allemaal wel stoer vond dat ze dit kon meemaken, hihi zo leuk!!!Dan was daar natuurlijk weer het einde van zo'n geweldig feestje.... jammer maar met het idee dat we lekker konden opwarmen in de auto maakte veel goed!!
Het was zo toevallig dat ik naast Antje (naast haar vriend dan) zat tijdens het concert, zij woont bij ons in het dorp en ik vroeg halvewege het concert hoe ze hier waren gekomen... ja met de trein gaf ze aan... nou ik stelde direct voor dat ze wel met ons konden terugreizen.... dat was een prima plan dus op de terugweg hadden we leuk gezelschap..... helemaal gezellig!!
Precies om 01.00 uur waren we weer thuis.... wat een avond, helemaal geweldig!!!

Hellen bedankt schat dat je aan me gedacht heb!!! Teuntje bedankt voor de kaartjes... superlief!!!
 
                                                     
Eindelijk af!!!
Eindelijk af... dat is onze voortuin!!!

Hij had al twee jaar geleden af moeten zijn maar door allerlei omstandigheden ging dit gewoon niet lukken.... de stenen bielzen van rond de 90 kilo hebben dus  gewoon 2 jaar op onze oprit gelegen !

Mijn mannetje heeft het helemaal zelf gedaan. Eerst zelf ontworpen, met ja... legoblokjes ....  en daarna alles gesjouwd en gesjouwd en gesjouwd (sportschool hoeft niet meer schat)..... samen hebben we de beplanting uitgezocht, jaaa ik heb ook nog wat gedaan, hihi.
maar met de enorme klus van onze achtertuin nog in mijn gedachten die we samen voor onze rekening hadden genomen( maar liefst 3 1/2 maand zijn we daar mee bezig geweest, avond in avond uit....) had ik hier zoiets van ..... nee, niet weer.

Ruud is supertrots dat hij het weer geflikt heeft, wat een kanjer he!!!!


"Als er nooit meer een morgen zou zijn
En de zon viel in slaap met de maan"