WEBLOG VAN DE MAAND!
YESSSSS, IK BEN WEBLOG VAN DE
MAAND JANUARI 2014!! 


Gastenboek
Hoi, hoi, welkom bij mijn gastenboek!!!

Als je wat kwijt wil, meldt het mij!!
Een gezellige krabbel vind ik altijd leuk!!
~klik~ op het boek
Mijn lieffie
Recentste foto met Marco
Duizend Spiegels Tour 
Nijmegen

18-04-2014 Nijmegen


 
Bijzondere avond
Oktober 2012, Vrijwilligersfeest!!
Ik word zo blij als ik deze foto zie..."ons" Valentijnsconcert
 

Intens genieten  14 -02-2011
 
IK weblog v/d week!!!
Een heel lief filmpje van Marco speciaal voor mij!!!!

Genieten in Canada
Niek & Marco!!


Zo lief
Foto album
Word FRIEND van WARCHILD
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Archief
Mijn laatste reacties
Zo he wat een nieuws!!...
16:24, 8 mrt 2017
Zo onwijs trots op hem...
09:29, 7 apr 2015
Ik ben natuurlijk...
05:56, 30 nov 2014
Leuk, leuker,...
11:12, 26 jul 2014
Hoi Annelies, Dank je wel...
11:58, 2 jul 2014
Lieve, lieve Maris,...
21:22, 4 jun 2014
Heerlijk zoals jij altijd...
19:27, 12 mei 2014
Het was met recht een...
20:10, 11 mei 2014
Nou meis, dat is echt een...
19:59, 11 mei 2014
Nou het is je gelukt...
19:53, 11 mei 2014
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: Klavertje
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Dankbaar....
Vandaag stond weer in het teken van de jaarlijkse sportdag!
Het is heerlijk te zien dat kinderen tegenwoordig veel sporten.
Soms ook meerdere sporten beoefenen, de één meer talentvol als de ander maar allemaal meestal met ontzettend veel plezier zijn of haar sport speelt.

Dat er ook kinderen zijn die door een handicap niet zo makkelijk aan een sportieve dag kunnen meedoen maakte het dat er dit jaar een "aangepaste sportdag' was.
De belangrijkste reden was om alle kinderen te laten zien dat als je een handicap hebt je niet zielig bent en toch best nog heel veel kan!!!!

538 XXL hoe bijzonder kan het zijn!!
Twee avonden stonden er gepland voor Dommelsch 538!! De vrijdag en zaterdag.....heb nog even overwogen om de vrijdag te laten schieten..twee avonden is
toch best behoorlijk intensief... maar ben zo blij dat ik dat niet gedaan hebt. Het waren twee avonden waar ik dit hele pinksterweekend met een bic smile aan heb teruggedacht

Vrijdag ging ik met mijn lieve dinnetjes Rens, Hellen en Ingrid. We waren lekker op tijd en wisten nog niet wat ons te wachten stond. Spannend maar ook relaxed..we zouden wel zien waar we terecht kwamen. Toen de poortjes opengingen was het rennen geblazen.... verbaas me zelf toch steeds weer hoe hard ik eigenlijk kan rennen.....

Wauw!!

Twee avonden, twee bijzondere avonden.... uitgebreid logje volgt nog maar kreeg zo'n lieve foto in mijn mailbox  van Marianne!!We hebben samen zó genoten en dan als klap op de vuurpijl weer zo'n ontzettende lieve foto  

Thanxx lieve Marco, een bijzonder mens ben jij
 

Zon of Regen, Wind mee of tegen ....
Schouder aan schouder.... dacht dat het een tekst zou zijn die o.a.zou terugslaan  op alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd ..... maar niets is minder waar...

Het is een tekst, die als je hem een paar maal gehoord hebt..... pakkend is, warm, liefdevol en voor mij een tekst die scoort op saamhorigheid, kracht om in moeilijke momenten vooruit te kijken... schouder aan schouder!!
Een lied  toepasbaar op echt iedereen!!

Maar ook een tekst die je laat zien dat na moeiljke perioden ook daadwerkelijk de zon weer zal gaan schijnen ..... hoe krijgen ze het voor elkaar deze twee geweldige mannen...

Marco en Guus   hij bezorgt mij kippevel

En ik zal eerlijk zeggen.... kan niet wachten hem vrijdag live te horen,


Hoe bijzonder .......Vader & dochter !


Vader houdt van gezelligheid en vuurtjes......

en dochter houdt al net zo van gezelligheid en vuurtjes.....
en samen genieten zemet volle teugen 


genoeg...neeee, nooit genoeg!


Nee, nooit kan ik genoeg krijgen
 van zulke leuke, lieve foto's!!!!


                           

                                                                  
Shoppen met mams van (bijna) 80!!
Vroeger nou praat ik over zo'n 15 tot 20 jaar terug, toen ook ik nog lekker (piep)jong was ... ging ik bijna elke zaterdag met mijn mamsie de stad in.
Lekker winkelen.. de hele dag... winkel in winkel uit! Meestal kochten we helemaal niets maar het shoppen en kijken wat de mode zou worden was altijd leuk!!
Op z'n tijd lekker koffie drinken met iets lekkers erbij. Het kon ons niet te vaak zijn.
Maar naarmate de jaren vorderde en voor mijn mams de jaren ook steeds wat harder gingen tellen werd dit helaas steeds iets minder.
De laatste jaren, nou heb ik het over de laatste 10 jaar, gingen we nog wel eens maar dan meestal ff snel een bepaalde winkel in waar ze goed kon slagen en dan weer op naar huis.

Vandaag hadden we echter een hele dag gepland staan!!!
We moesten op zoek naar een speciale ouftit want oma's eerste kleinkind (mijn lieve nichtje dus) gaat trouwen begin juli... en dat is dus al over pak en beet 6 weken.

Oma, mijn mams werd er een beetje nerveus van dat ze nog niets had hangen in haar kast, er hangt genoeg maar ja niet voor zo'n speciale gelegenheid.
Dus twee weekjes geleden stelde ik voor op eens lekker ouderwets te gaan shoppen... niet één winkel in, maar een paar winkels.
Zodat ze eens kon vergelijken.
Ze vond het een goed plan maar zag er toch een beetje tegenop want ja als je bijna 80 ben en dan uitgebreid gaan shoppen.....ik schrijf dus ook bijna 80 want ze zegt al drie jaar tegen wie het maar horen wil.. "ik ben al bijna 80".... nou in februari 2011 nog
9 maanden is ze het echt!

Maar mijn mams is een supersterk wijfie. Een leven lang hard gewerkt, altijd klaarstaan voor iedereen, ik en mijn twee zussen hoefde maar te kicken of ze was er voor de kleinkinderen. Haar liefhebbende man en dus mijn paps, die helaas veels maar dan ook veels te vroeg is overleden heeft ze tot het laatst met zoveel liefde verzorgt, deze mams verdiende dus gewoon een ouderwetse shopdag!!

Vanmorgen rond 10.00 uur stond ik bij haar op de stoep en nadat we een bakkie bij haar hadden gedaan gingen we gezellig op weg naar de stad .

Oké we hebben niet de hele stad gezien maar toch best heel veel winkels.

De eerste de beste winkel waar we binnen gingen daar zag ze zo'n prachtige roze nachtpon... en ja, daar had ze er wel een van nodig, zei ze, voor als... ja als... ze toch eens naar het  ziekenhuis zou moeten.... nou weet ik toevallig dat ze gewoon wel 6 nieuwe "roze"nachtjaponnen in haar kast heeft liggen ... en die liggen
inderdaad te wachten op een ziekenhuis bezoek.. nou ik hoop gewoon lekker dat ze daar ook nog heel lang blijven liggen in die kast hihi
maar goed, ik dacht, gewoon laten kopen, dan hebben we dat hoofdstuk ook weer gehad en ik zie dus verder niets
Dus de "roze"nachtpon werd gekocht en we konden op naar de volgende winkels!!

Ik zocht en zocht en zij paste en paste... af en toe even puffend en zuchtend maar ze paste maar door.
Het één was te gewoontjes volgens haar en het ander was veels te chic. Een jurk of rok moest het dus zeker niet worden want daar heeft ze een bloedhekel aan.
Het moest vooral lekkere makkelijk zittende stof zijn waar zij zich lekker in voelt .
Ik gaf niet op en zocht verder en verder en....... het lukte!!!!

Ze kon haar ene been niet meer voor het andere zetten... zo moe was ze maar ...
mijn mams van bijna 80 is geslaagd en zeg nou zelf, ziet ze er niet fantastisch uit?????Mams is super tevreden met haar nieuwe outfit voor "de dag"in juli. Ze heeft zelf gekozen om de bovenste outfit (de blauw/witte) op de bruiloft te dragen!

En natuurlijk hebben we een heerlijk broodje zalm gegeten tussen de middag!!Het was een heerlijk ouderwets gezellige dag mams !!!


Feestweekend vol BN'ers;)
Wat een heerlijk weekend heb ik achter de rug!!

Het begon zaterdag met een rit naar een bestemming ergens in de middle of knowwhere .
Prachtig buiten waar je dus echt alleen de vogels hoort fluiten.Juudje ging haar verjaardag vieren..... haar 19e verjaardag!!!


En ja, omdat ze volgens haarzelf al zo volwassen is en dus best haar 19e verjaardag mag vieren, vooraf, gewoon als 18 jarige.... wat je dus eigenlijk bijna niet merkt want Juud is gewoon al zovolwassen en oogt best al 19, en ja, daarom was ik uitgenodigd.
En nu is ze nog geen eens 19... maar die 2 ervoor ziet ze ook wel heel erg zitten ....


Judith woont dus echt afgelegen en volgens mij komen er nooit zomaar vreemdelingen, weet je wel, mensen die toevallig de verkeerde straat inrijden ofzo of mensen die gewoon voorbij je huis fietsen zoals ik gewend bent.. nee volgens mij komen die daar niet... behalve afgelopen zaterdag.
Toen kwamen er een hele boel !!

Eerst was het nog rustig en kon ik kennis maken met haar lieve ouders.
Wat een warme mensen, voelde zo vertrouwd, en telkens zeg ik het weer Juudje, je hebt het niet van een vreemde  !

Zo langzamerhand druppelde iedereen binnen en de tafel werd ook rijkelijk gevuld met allerlei heerlijkheden... en zoals de meeste wel weten, kunnen ze mij geen groter plezier doen dan gezellig bij elkaar zijn, heerlijk kletsend onder het genot van heerlijke hapjes.


De uurtjes vlogen voorbij.... en wat zo grappig was, naarmate de tijd verstreek kwamen er steeds meer BN'ers langs: Joop Braakhekke,
Linda de Mol, Martijn Krabbé, Léco van Zadelhoff, de paashaas, Anky van Grunsven, Beatrix, Obama, Katja Schuurman, Mickey Mouse, Calimero, Marco van Basten,
zelfs Armando en Sinterklaas en volgens mij nog vele anderen.... kwamen langs.... John Ewbank was er dan maar weer heel even, voordat ik het wist was ie alweer weg, beetje jammer wel want ik had goede hints  .....
Het was een drukte van belang maar wat was het gezellig!!!!!
Te
Te zien dat Judith zo genoot maakte me blij, ze kreeg een prachtig persoonlijk
cadeau en wat was ze er blij mee. Het andere cadeau wat we hadden was net niet op tijd...maar wat in het vat zit verzuurd niet hihi...Veels te snel ( ik ben er toch bijna 9 uur geweest....) was het inneens bijna 23.00 uur. We namen afscheid van eenieder en Hellen en ik stapte in mijn auto.
Zette hem in z'n achteruit maar wowwww, er wachtte een verrassing.

Ben je best moe en dan moet je je auto tussen een paaltje en een auto mannoeuvreren, nou best pittig kan ik wel zeggen als je best klein beetje moe bent..maar met de aanwijzigingen van Hellen lukte het me, pfffff we waren ertussen door... en we konden opweg!!!
Met een glimlach van oor tot oor reden we naar huis, het was een topdag!!!De volgende morgen wachtte mij een nieuwe verrassing!!!! Moederdag!!!
Toen ik wakker werd hoorde ik beneden al het één en ander aan gerommel, zelfs Ruud was eruit...nou en dat gebeurd niet vaak dat hij er eerder
uit is dan mij... maar zondagmorgen dus wel!!!

Met koffie en beschuitjes kwamen ze boven! Kan er zo van genieten, die blije koppies, Jer. die direct roept : "fijne moederdag, mam"...~smelt~

Kreeg van de kids een heerlijk mandje met lekkere dingen voor in het bad en onder de douche.
Kreeg ook nog een hele mooie ketting die "toevallig" heel goed paste bij mijn nieuwe jurk. Had Ruud toen ik in het pashokje stond snel
afgerekend... normaal heb ik dit soort dingen best snel in de gaten maar deze keer was het me ontschoten, dus was het des te leuker!!

Een heerlijke relaxte ochtend gehad en tegen 13.00 uur gingen we op pad... eerst naar mijn moeder en daarna naar Ruud z'n ouders.
Daar zouden we lekker blijven eten, want opa had ons in de loop v/d week al uitgenodigd!
Het was reuze gezellig en tegen 21.00 uur waren we thuis.

Het was met recht een weekend met een gouden randje... eentje om nog heel lang op terug te kijken.!!!
Op bezoek bij familie!!
Deze week zijn we met z'n allen vrij !!
De plannen waren lekker een beetje van het weer genieten, Ruud wilde buiten met de kwast aan de slag en ik zou dus lekker wat aan rommelen met af en toe een dagje weg.

Nou met het weer begon de vakantie iets minder... Koninginnedag viel hier letterlijk in het water, met bakken kwam het uit de hemel, we trotseerden de buien en gingen toch
naar de kleedjesmarkt... Jerrie was nog erg moe van z'n kamp maar wilde wel naar de kleedjesmarkt want hij wilde een mini-skateboard scoren....en het lukte ook nog voor
2,50 euro was hij de koning te rijk.
Daarna maar lekker naar huis, koffie drinken en de beroemde oranje tompouce eten!!! 'smiddags had Niek een optreden met haar streetdancegroep in een grote tent.
Ging harstikke goed en zag er gelikt uit... ze heeft het filmpje zelf op haar log gezet, hier kun je het zien, even kijken hoor wat het is heel erg leuk...

Nou de zaterdag en zondag verliepen niet anders met het weer... en eigenlijk werd ik er een toch wel beetje depri van... zoveel regen, net in de vakantie, als je gepland heb het eea rondom huis te doen.... tja en dan loop je dus een beetje met je ziel onder je arm... omschakelen is dan blijkbaar toch moeilijk want je denkt telkens van ach het klaart zo wel weer op.
Nou nee dus....en Ruud besloot dus, ja helemaal in z'n eentje besloot hij dat.... waarom doet hij dat toch??? ja, de trap te gaan schilderen!!
De trap is donker en hij wil hem al vanaf het begin wit maar hij zat er telkens tegenaan te hikken.... te weinig vrije tijd en als hij erdus na zijn werk aan  begon dan zou het weer avondjes nachtwerk worden.
De trap donker of licht... mij maakt het niet zoveel uit... al moet ik eerlijk bekennen dat ik zo'n mens ben, dat als het dan af is zeg, jaaa, goed gedaan, is toch echt veel mooier schat.
Maar eigenlijk ben ik het type... vakantie is er gewoon voor een beetje relaxen en gezelligheid... en Ruud zegt dan altijd ... jaja, daar kom ik niet verder mee.. het moet toch gedaan worden.
Maar goed ik dwaal af....ineens stond hij dus gewoon zondag te schuren... te schuren... en te schuren...... wat een pokke karwei.... en ik hoefde niet eens mee te helpen en vond het er dus al uitzien als een pokkekarwei!!! Ik was van de catering en het ontbrak hem aan niets, dat dan wel weer. Hij staat nu in de grondverf.... morgen nog een keer grondverf... en dan in de witte lak.... wordt vervolgd....

En ja maandag regende het weer en ging hij in hetzelfde tempo verder, we stonden wel iets later op, ik gaf met een knipoog aan Niek aan, dat het best een goede dag was om te gaan shoppen voor de  bruiloft van ons lieve nichtje.
Het regende toch dus wat kon ons het schelen.
Je kunt wel zien dat ik nooit op maandag vrij ben... want wij stonden dus al op 12.15 uur in Harderwijk, vond het al erg rustig.... maar ineens... oh gut, de winkels gaan pas om 13.00 uur open!!
Nou gelukkig de Hema is altijd open dus zijn we daar lekker ingedoken en konden we precies om 13.00 van start gaan het met shoppen.
Goed geslaagd... althans Niek, ik kon niets, echt niets vinden.
Eén te klein, ander zat niet mooi, volgende te groot... of leek op een jutte zak om me heen...en dan ben ik eigenlijk snel klaar.... laat maar denk ik dan.
Ja, en Niek past gewoon alles, altijd goed, altijd leuk,
klein beetje frusterend is dat wel ....

En toen werd het dinsdag en waren de weersvoospellingen DROOG en ja, als de weersvoormannen DROOG zeggen dan geloof ik dat en ik maakte dus plannen..... een dagje op bezoek bij onze familie...... de kids hadden al eerder aangegeven dat ze dat erg leuk zouden vinden om daar weer eens heen te gaan.
Nou het was dan ook een erg gezellige familiedag!!!
Laat ik zeggen de foto's zeggen genoeg, toch???Zijn jullie toch wel met me eens hè???
 

WAT EEN LIEVE FAMILIE HEBBEN WIJ


"Ik zit elke nacht gevangen
In de draden van jouw web"