WEBLOG VAN DE MAAND!
YESSSSS, IK BEN WEBLOG VAN DE
MAAND JANUARI 2014!! 


Gastenboek
Hoi, hoi, welkom bij mijn gastenboek!!!

Als je wat kwijt wil, meldt het mij!!
Een gezellige krabbel vind ik altijd leuk!!
~klik~ op het boek
Mijn lieffie
Recentste foto met Marco
Duizend Spiegels Tour 
Nijmegen

18-04-2014 Nijmegen


 
Bijzondere avond
Oktober 2012, Vrijwilligersfeest!!
Ik word zo blij als ik deze foto zie..."ons" Valentijnsconcert
 

Intens genieten  14 -02-2011
 
IK weblog v/d week!!!
Een heel lief filmpje van Marco speciaal voor mij!!!!

Genieten in Canada
Niek & Marco!!


Zo lief
Foto album
Word FRIEND van WARCHILD
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Archief
Mijn laatste reacties
Zo he wat een nieuws!!...
16:24, 8 mrt 2017
Zo onwijs trots op hem...
09:29, 7 apr 2015
Ik ben natuurlijk...
05:56, 30 nov 2014
Leuk, leuker,...
11:12, 26 jul 2014
Hoi Annelies, Dank je wel...
11:58, 2 jul 2014
Lieve, lieve Maris,...
21:22, 4 jun 2014
Heerlijk zoals jij altijd...
19:27, 12 mei 2014
Het was met recht een...
20:10, 11 mei 2014
Nou meis, dat is echt een...
19:59, 11 mei 2014
Nou het is je gelukt...
19:53, 11 mei 2014
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Profiel
Naam: Klavertje
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Important: voor iedereen die naar de commercial gaat!!!

Voor iedereen die morgen naar de commercial gaat:


Heeeel veeeeel plezier,
zet je meest stralende gezicht op
( zal niet moeilijk zijn haha)
en  draaaaaaaaien maar die camera's!!
MARCO in CANNES!!Wat een geweldige berichten allemaal uit Cannes.... volgens mij is het een hyperend en stuiterend feest!!!!

Wat een prachtige manier op je 11 jarige huwelijksfeest te vieren
Marco en Leontine wat een geweldig paar zijn jullie..
 ik wens jullie nog heel veel gelukkige jaren samen
dat al jullie dromen mogen uitkomen!!


Wat heerlijk dat wij op deze manier kunnnen meegenieten...

Zo trots ben ik op Marco en de hele crew dat ze toch maar mooi op Cannes staan!!! Vanmiddag een staande ovatie hebben gekregen.... dit is de kers op de taart zoals Marco en Leontine het verwoorden.

Mijn gedachten dwalen de hele dag al af naar het zonnige zuiden... waar iedereen ongeloofelijk nerveus en gespannen is... maar ook waar iedereen die daar is van elk moment geniet, of ze nu een prijs in de wacht slepen of niet.... het is al zooooo mooi allemaal!!!
De film die daar de verdiende aandacht krijgt... dit is wat Marco en de gehele crew voor ogen had... dit wilde ze bereiken... aandacht over de hele wereld voor de kindsoldaten.

Wat ben ik trots.....
ONGELOOFELIJK TROTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TROTS OP MARCO!!

Schoolreisje & Sportdag
Het was een beetje rommelige week op school...... maandag stond er voor groep 5 een schoolreisje gepland en vandaag was er de jaarlijkse sportdag.
Op dit soort dagen is het altijd handig als het weer een beetje meezit..... nu daarover hadden ze niet te klagen... beide dagen was het was perfect weer, prachtig zonnetje, lekker windje wat wil je nog meer!!!

Maandag vertrok groep 5 richting Apeldoorn.... de busreis op zich is voor die kids al een evenement....... de beruchte plek.... ging helaas niet door.... een vriendinnetje was hem te snel af en hij moest genoegen nemen met een zitplaats achter haar.... zo grappig Ruud filmde het maar ze dook telkens weg.... 's avonds bij thuiskomst was hij eigenlijk te moe om het te vertellen maar dat hij een heerlijke dag had gehad was wel duidelijk.Vandaag was de jaarlijkse sportdag (ochtend) samen met 6 andere scholen. De sportdag is voor groep 5 t/m 8 en elke school maakt dus groepjes met leerlingen uit de verschillende groepjes, wel van dezelfde school.
De kinderen uit groep 8, Niekkie haar klas dus o.a. krijgen dan de leiding over het samengestelde groepje en ze lopen dan een heel parcours af. Het is altijd zo leuk om te zien hoe die kids een team vormen,er samen voor gaan en zoveel lol hebben.

Hieronder wat foto's en filmpjes...
Niekkie  had dus ook de leiding over haar team en het is zo leuk om te zien hoe zorgzaam ze met de kinderen omgaat, hoe begaan ze is al er eentje valt.... er zat ook een meisje in een rolstoel bij haar in het team, zonder moeite duwde Niekkie haar van het ene onderdeel naar het andere... installeerde haar zo dat ze ook mee kon doen met bepaalde onderdelen, ze kreeg zelfs nog een complimentje dat ze het allemaal zo goed regelde!
Het meisje genoot en ook mijn meisje genoot!!
Ze kunnen in ieder geval weer terugkijken op een sportieve heerlijke dag!!
Waanzinnig SLIM!!!
Onze J. heeft al tijden een oogje op een heel leuk meisje in z'n klas. Met Valentijnsdag was hij er al helemaal druk mee je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen he, zelf een kaart uitgezocht en geschreven .
De kaart viel in goede aarde en werd uit betrouwbare bronnen onder haar kussen bewaard, zo lief...

In de weken die volgde was het prachtig om te zien.... kijken, af en toe praatje.. en soms wachten om samen uit school een stukje naar huis te lopen/fietsen, hoe geweldig.
Al een tijdje werd het idee geopperd door J. om haar te vragen of ze wilde spelen... maar ja, er was een probleempje.... ze heeft een vriendinnetje en die loopt er altijd bij, tja, dat is natuurlijk wel een probleem.... want je wil er natuurlijk niet door anderen mee geplaagd worden... dan was er natuurlijk nog een probleempje wat ga je doen????
Dat laatste hobbeltje was zo opgelost want je gaat gewoon lekker op de trampoline, altijd goed.... uhhh, nou ja, moet het ook wel weer droog zijn...
Maar goed deze missie is nog niet geslaagd maar wat is er dan zo slim....

Nou a.s. maandag gaan ze op schoolreisje ....... met de bus.

Komt J. vanmiddag thuis zegt hij: wat denk je.....
ik zeg: wat bedoel je....
hij zegt: ze (zijn grote liefde) had op school tegen meester gezegd dat ze misselijk wordt in de bus.

Toen zei meester: dat ze dan maar voorin moest gaan zitten met daarop volgend de vraag wie er nog meer misselijk zou kunnen worden .... en toen zei ik (J. dus): Ja, ik wordt ook altijd misselijk....... met daarop volgend tegen mij : En nu zit ik dus maandag lekker naast haar in de bus!!!!!

Ik moest geweldig lachen maar zei nog wel even dat hij eigenlijk niet mocht jokken maar dat werd direct tegen gesproken door te zeggen, dat hij ook altijd echt een klein beetje misselijk wordt.....en mam dit was toch mijn kans!!!!

Ohhh, geweldig gewoon en oke, hij heeft gewoon helemaal gelijk!
Wat een heerlijk manneke, hij heeft het de laatse weken niet makkelijk,(om het heel kort te houden) last van een behoorlijke terugslag op zijn spierspanning van zijn armen en benen, waardoor het slepen met z'n rechterbeen terugkomt............ het ergste is dat hij het zelf heel erg goed in de gaten heeft..... moeilijk, sneu en heel verdrietig om te zien... maar z'n humor en enthousiasme heeft hij gelukkig behouden.

Straks kwam zijn vader thuis en werd het direct verteld, wat denk je dat Ruud zei... kind van z'n vader he !!

Ik vind gewoon dat hij het waanzinnig slim heeft aangepakt, wat jullie????Geurende moederdag

Vandaag moederdag .........ik werd heerlijk gewekt.... tegen 07.45 uur werd ik verblijd met een ontbijtje op bed gemaakt door onze kids. Geroezemoes om het goed boven te krijgen. Het was zo leuk bedacht twee crackers (daar ben ik dol op) met in het midden een glas melk en de mond van plakjes kaas , wat krijg je dan........., jawel een vrolijk gezichtje, zo leuk!!

J. had mij de afgelopen dagen al meerdere keren laten blijken dat hij dit jaar wel iets heel moois had gemaakt.. zo trots was hij erop, eigenlijk had hij het donderdag al willen geven, kon hij het niet meer houden, ik hoefde er dus absoluut geen moeite voor te doen mijn surprise al eerder open te maken maar ik ben sterk geweest en zei dat we toch echt tot zondag moesten wachten. Eindelijk was het zover en mocht hij dan eindelijk... het was een prachtig cadeau, een heel mooi geschilderd schilderijtje opgeleukt met daarom heen wasknijpers, prachtig. Er zaten echte madeliefjes opgeplakt en de tekst was dan ook:  Ma    de   liefste!!!!!

 Niekkie knutselt genoeg op school maar voor moederdag knutselen ze dan weer niet... maar ze was er samen met haar vriendin op uit gegaan en had een heel leuk plantenbakje gescoord, dat ze samen met J. aan mij gaf. Ze had er zelf een heel lief hartje bijgemaakt met een ontroerende tekst. Op dit soort momenten voel ik me toch wel heel speciaal, niet jarig maar toch allemaal van die heerlijke lieve dingetjes te ontvangen.
 Ook Ruud had iets gekocht ,ik ben dan wel niet z'n moeder.... maar goed.... hij had een vogeldrinkbakje voor me gekocht, genoeg vogels hier in de buurt dus dat gaat helemaal goedkomen (een foto met een zwerm vogels in mijn vogeldrinkbakje houden jullie dan ook tegoed) en het ruikt hier inmiddels heerlijk in huis... hij had nml een flesje met geurolie gekocht, daarin moet je stokjes doen en daar trekt de olie dan in.... toen we vanavond thuiskwamen rook het dan ook heerlijk!!In de loop van de dag zijn wij naar de beide oma's gegaan.... voor beide een grote rode ballon met Y LOVE YOU erop en een mooie ketting. Het is altijd zo leuk om te zien hoe blij ze ermee zijn..... ook als je niets mee brengt is het goed. Een knuffel, een hartelijk woordje, altijd helemaal gezellig.

We spreken het nooit af maar bij Ruud z'n ouders zijn we altijd gezellig met  de hele familie, het gezin telt 5 kinderen, en heeft 11 neefjes en nichtjes, het is altijd een hele gezellige dolle boel... er wordt ook altijd vanuit gegaan dat we blijven eten, dus helemaal gezellig!
Moederdag 2009.... het was een geslaagde dag!Jaa, mijn foto!
Sorry, ben wat enthousiast maar ik vind hem zo mooi geworden...
Nathalie stuurde hem vanmiddag, zo snel had ik hem niet verwacht... maar hij is leuk he?Ben er zo blij mee!!
Kon dan wel niet praten  maar lachen gelukkig wel!
Cd Mc Chicks & Marco
Van de week verscheen er een logje bij Gerdje dat 06 mei de CD presentatie zou zijn van Mc Chicks. Mc Chicks staat voor Tessa Boomkamp, Astrid Akse en Phaedra Kwant.
Nou heb ik Tessa al een aantal keren horen zingen en vind haar stem prachtig klinken dus dat nodigde uit om eens te kijken of er mogelijkheden waren om daar bij te zijn... dat Marco de eerste cd zou uitreiken was natuurlijk helemaal leuk maar ik ging ervan uit dat hij er maar heel even zou zijn, dus dat dat niet de reden zou moeten zijn om er naar toe te gaan. Hoe anders zou het lopen.....
Ik polste een aantal mensen, het was kortdag dus de meeste agenda's stonden aardig vol. Gelukkig was Hellen ook in de gelegenheid en na wat mailtjes over en weer waaronder ook met Nelleke werd besloten te gaan!!

Hellen moest werken en ik pikte haar op langs de snelweg bij Muiden.... daar gingen we...... het ritje naar Amsterdam van ongeveer 15 minuten werd op zich al hilarisch..... ik had de auto van Ruud mee, daar zit Navi in maar volgens Hellen en mij was die aardig van slag en wees ons de weg maar absoluut niet de juiste...... zo verstandig als ik was( gelukkig leer ik ook nog steeds) had ik ook mijn eigen Tom Tom meegenomen en daar zaten we dan met twee navi's en Hellen als co pilot moest het toch gaan lukken en jawel de parking bij de Bijenkorf werd gevonden. Nog geen paar minuten later arriveerde ook Marijke met Nelleke en daarachter aan kwam ook Gerdje met Nancy en Marc aangereden! Als je het afspreekt lukt het nooit maar nu waren we dus allemaal tegelijk!!
Met z'n allen liepen we richting Comedy Theater waar nog een aantal loggers (ga geen namen noemen anders vergeet ik er misschien een paar) al buiten stonden. Gezellig even gekletst en toen was het tijd om naar binnen te gaan. Eenmaal binnen was het een en al gezelligheid, lekker gekletst en op de foto gegaan.


De zaal was heel intiem en dat gaf gelijk een heel ontspannen sfeertje. Marco, Nathalie en Armanda kwamen niet veel later binnen en begonnen gezellig met iedereen te kletsen. Nu was het voor mij de eerste keer dat ik Marco zo ongedwongen zag staan, vrolijk pratend met iedereen (dat lees je natuurlijk wel in de logjes maar als je het nog nooit hebt meegemaakt.....) en met een aantal al lekker op de foto ging. Ik was hier niet op voorbereid, dacht dat hij er maar heel even zou zijn..... en voelde me toch wel enigzins ongemakkelijk helemaal toen hij naar Marijke toeliep die vlak voor mij stond om een praatje te maken om daarna, naast mij, lees pal naast mij te gaan staan...... de zenuwen gierden door mijn keel, ik voelde me een muts eerste klas, Hellen zei later dat ze een foto had willen maken alleen al van de uitdrukking op mijn gezicht ... maar goed hij stond dus naast me wel 3 a 5 minuten en wat doe ik, ik zeg niets... helemaal niets.... nadda, noppie.
Hoe verzin je het en wat moet hij wel gedacht hebben...waarschijnlijk wel helemaal niets . Er ging van alles door me heen en heel voorzichtig polste ik Nathalie, achter de rug van Marco om of ze misschien een foto wilde maken.... , had het natuurlijk ook aan Marco kunnen vragen, hij stond tenslotte naast me, maar dat durfde ik niet..... Nathalie ging het gelijk regelen zo lief, daarna werd Hellen ook door Nathalie geroepen en ging ook zij heerlijk op de foto!
Over de foto's van Hellen volgt vast nog wel een logje..... hihi De sfeer was perfect maar waarom durfde ik dan niets te zeggen....weet het niet, ..... het voelde zo vreemd, naast iemand te staan die zalen voltrekt en in mijn ogen zou alles wat ik zou gaan zeggen raar klinken....... natuurlijk nonsens want hij is juist zo aardig, gezellig en geintresseerd maar om dat moment sloeg ik in ieder geval dicht!

De tijd was aangebroken voor Mc Chicks, ze begonnen met een prachtig nummer en er volgde nog meer... van up tempo nummers naar rustige nummers en andersom, de stemmen van de meiden zijn prachtig om te horen en samen zetten ze dan ook echt een geweldige sound neer!! Het was bijzonder om te zien hoe ook Marco hiervan genoot en enthousiast klapte en joelde!! Marco had dan ook de eer het eerste album aan hun te overhandigen en deed dat met veel enthousiame, zoals hij is.Er volgde nog een aantal prachtige nummers waar we heerlijk uiteindelijk zittend op de trap van konden genieten. Ook aan al dit moois kwam natuurlijk een einde en dan ook veel te snel was het inmiddels 22.45 uur. De cd's die gekocht werden werden door Tessa, Astrid en Phaedra direct gesigneerd. Nadat Marco, Nathalie en Armando een exemplaar gesigneerd bemachtigd hadden, leuk om te zien dat ook zij gewoon in de rij stonden, zeiden ze ons allemaal gedag en vertrokken ze.
Wij kletsten nog even na om ook daarna richting parkeergarage te vertrekken samen met Nelleke en Marijke. 
                                     

De route terug ging als een speer want Hellen functioneerde als TomTom en dat liep gesmeerd! Bij Muiden zette ik Hellen af en stapte ze over in haar eigen bolide en reden we achter elkaar richting Almere!!
Het wat een meer dan geslaagde avond!!

Bij thuiskomst dacht ik dat alles al onder zeil was maar Ruud zat nog achter de pc, tja daar krijgt hij natuurlijk anders nooit de kans toe... ik vertelde dat het een fantastische avond was geweest met prachtige muziek!
Toen ik vertelde van mijn Marco avontuur en dat ik niets durfde te zeggen.... daar begreep hij helemaal niets van, zijn reactie.... typisch mijn mannetje , tjeee Yet, sta je daar, naast Marco, de man die de laatste jaren toch wel een groot deel van je leven beheerst, .... en dan zeg je niets..... niets.... hij kon er niet over uit, moest verschrikkelijk lachen en ach ik lachte mee voelde me ook een muts maar wel een muts die een top avond had gehad!!
Ik zal dit nog wel eventjes moeten horen van hem vrees ik..... vanmorgen toen we opstonden begon het al en zojuist toen hij even belde ..... maar ach ik kan er mee leven hihi.

Iedereen die er was bedankt, het was gezellig met jullie, leuk diverse loggers te ontmoeten die ik nog nooit gesproken had !!p.s de foto's komen jullie kant op hoor!!
gezellige holiday!!
Waar zal ik beginnen... de vakantie is weer om, vanmorgen zijn de kids naar school gegaan... echt veel zin hadden ze niet want ze waren nog heerlijk in vakantiestemming!!
Wat mij betreft had het ook nog wel even mogen duren.... maar goed ..even terug naar donderdag, (daar was ik gebleven) koninginnedag begon bij ons rustig, waar we de laatste jaren vroeg op waren om een leuk plekje te zoeken waar we onze "prachtige" waren lees... toch wel een hoop troep wat er wel altijd nog prima uitziet konden uitstallen hadden we dit jaar zoiets van effe niet. Niet alleen wij maar ook de kids hadden dezelfde gedachten.. ook wel eens lekker!

Tegen 11.00 uur gingen we op pad aangezien Lanique om 11.30 uur haar "dans" ten toneele moest brengen! Het was al behoorlijk druk en al snel kwamen we veel bekende tegen. Lanique haar optreden was mag ik wel zeggen daverend... snel.. een dans op de muziek van Kim Possible, Ruud hanteerde dit keer de camera en had Lanique stellig beloofd de gehele dans op te nemen...... oeii,auww, die opdracht had ze hem niet moeten geven... opnemen is niet z'n sterkste kant is wel eens gebleken als we achteraf de opnames van bv. een wintersport afdraaien.... wat opgenomen moet worden staat er niet op en de grond of lucht wat we dan vaak in zicht krijgen , is erg mooi maar zijn niet de beelden waar we op zitten te wachten... zo ook bij de prachtige Kim Possible dans... Stellig van overtuigd dat hij het rode REC had zien staan en dus de dans opgenomen had... echter er was helemaal nieeeeets te zien. Toch volhouden want tja ik heb het al eens gezegd, hij wil altijd erg graag gelijk hebben.... maar hier was niets meer aan te veranderen en Lanique zal hem niet meer vragen iets op te nemen.... kom maar bij je moeder hoor, niek!!

Eenmaal thuis werd ik door oma opgebeld in panische toestand vroeg ze of ik het al gezien had.... WAT, WAAR, HOE... ik wist niet waar ze het over had maar kwam daar heel snel achter.... ik zette de tv aan en we keken vol afschuw naar de beelden..... bizar, geen woorden voor en ik kreeg een heel dubbel gevoel, waar wij daarvoor nog lol hadden gehad sloeg het nu om in verdriet om al die mensen die getroffen waren door dit vreselijke drama... de dag was nog niet om maar voor mij en voor vele kon er niet snel genoeg een einde aan komen..... een persoon die het heel moeilijk zal hebben gehad in het leven maar zoveel onschuldige mensen met zich mee trok.....

Toch werd het ook weer vrijdag en zouden die dag onze loge's komen...... nog vol van de dag ervoor werd er toch overgeschakeld naar een vrolijker niveau. Het was een gezellige boel, de jongens waren blij elkaar weer eens te zien, het is een vriendje van de tijd dat wij nog in Amersfoort woonde en zo'n twee, drie keer per jaar zien ze elkaar dus... de meiden zijn nichtjes en zien elkaar natuurlijk vaker maar logeren was toch alweer een hele tijd geleden... het werd 's avonds laat, erg laat, zelf was ik toch echt moe tegen 23.30 uur en wetende dat die meiden het wel zouden trekken maar de jongens en vooral dan die van mij, die zouden dat niet trekken besloot ik maar even streng toe te spreken... het hielp en het werd stil....
De volgende dag was wederom geslaagd... we gingen 's middags op pad om te gaan midgetgolfen, helemaal leuk en daarna hebben we lekker de bbq aangestoken. Zondags nog een gezellige dag en toen werden de loge's weer opgehaald. Iedereen bleef gezellig even zitten dus lekker bijgekletst.
Wat ik gedacht had dat kwam uit... J. trok het niet meer en gaf aan naar bed te willen om 19.00 uurk kon hij zijn ogen niet meer open houden!! Hij was direct onder zeil!!
Maandag dan ook lekker rustig aan gedaan, zo ook dinsdag, alhoewel ik heb rustig aan gedaan.. Ruud heeft zich het apelazerus gewerkt... in de tuin... de voortuin dan wel te verstaan.. die stond nog op het programma eigenlijk al twee en half jaar, maar ... in ieder geval is hij nu echt af en kan wel zeggen hij is prachtig geworden... mijn mannetje heeft het toppie gedaan! De foto's daarvan komen nog, daarover meer in een volgend logje!!Jullie zien 's morgens bijkomen.... met de Nintendo!!!
"Omdat je weet dat je vroeg of laat
De drang weer voelt om terug te gaan"