WEBLOG VAN DE MAAND!
YESSSSS, IK BEN WEBLOG VAN DE
MAAND JANUARI 2014!! 


Gastenboek
Hoi, hoi, welkom bij mijn gastenboek!!!

Als je wat kwijt wil, meldt het mij!!
Een gezellige krabbel vind ik altijd leuk!!
~klik~ op het boek
Mijn lieffie
Recentste foto met Marco
Duizend Spiegels Tour 
Nijmegen

18-04-2014 Nijmegen


 
Bijzondere avond
Oktober 2012, Vrijwilligersfeest!!
Ik word zo blij als ik deze foto zie..."ons" Valentijnsconcert
 

Intens genieten  14 -02-2011
 
IK weblog v/d week!!!
Een heel lief filmpje van Marco speciaal voor mij!!!!

Genieten in Canada
Niek & Marco!!


Zo lief
Foto album
Word FRIEND van WARCHILD
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Archief
Mijn laatste reacties
Zo he wat een nieuws!!...
16:24, 8 mrt 2017
Zo onwijs trots op hem...
09:29, 7 apr 2015
Ik ben natuurlijk...
05:56, 30 nov 2014
Leuk, leuker,...
11:12, 26 jul 2014
Hoi Annelies, Dank je wel...
11:58, 2 jul 2014
Lieve, lieve Maris,...
21:22, 4 jun 2014
Heerlijk zoals jij altijd...
19:27, 12 mei 2014
Het was met recht een...
20:10, 11 mei 2014
Nou meis, dat is echt een...
19:59, 11 mei 2014
Nou het is je gelukt...
19:53, 11 mei 2014
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: Klavertje
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Do-re-mi-fa-so-la-ti-do!!!

                                       


Vandaag stond een musical uitje op de agenda te weten " De Sound of Music" !!
Vanmorgen was L. nog druk in de weer met de prijsvraag maar kon er eentje (de eerste) niet vinden.... het was de hoogste tijd dat we op pad gingen dus ik zei dat ze vanavond maar verder moest gaan.
Tegen 12.00 uur stapte we in de auto. J. was de hele morgen al niet zo in z'n hum, volgens mij vermoeidheid en hij gaf dan ook aan dat hij helemaal geen zin had om te gaan..... hij zette z'n bokkepruik op en zat echt een beetje te vervelen.
Affijn, we zaten een kwartier in de auto of hij was al onder zijl.... dus inderdaad vermoeidheid!! Toen we in Kaatsheuvel arriveerde werd hij weer wakker en had dus gewoon een uur geslapen! Hij voelde zich een stuk beter al bleef hij volhouden dat hij niet echt zin had, maar ja, toegeven dat je het toch stiekem wel leuk vind is moeilijk
en niet stoer.

We waren ruim op tijd en konden nog even wat leuke foto's schieten.

De zaal was lekker gevuld en we hadden echt prachtplekken. 4e rij van voren precies in het midden, beter kon gewoon niet.
Toen we op de plek zaten zag J. gelijk de orkestbak, dat was natuurlijk reuze leuk, hij zag al de muziekkanten zitten en hij vond het toppie om te zien.


De muziek begon te spelen en vanaf de eerste minuut zat ik te genieten. Jeugdsentiment kwam omhoog bij het horen van de muziekkale klanken.... geweldig mooi zoals de liedjes werden neergezet. De nonnen kwamen op van achter uit de zaal en J. was gelijk vergeten dat hij eigenlijk helemaal geen zin had. Ik zag hem genieten, klappen en ook af en toe meezingen om maar niet te spreken van L., die geniet altijd zo snel van alles.
Veels te snel was er alweer pauze. Snel plassen en natuurlijk zo'n heerlijke grote bak popcorn scoren.

Ook het tweede gedeelte was super....echt een genot om naar te kijken. De kinderen die acteren deden het erg goed, vanaf rij 4 kun je goed de gelaatsuitdrukkingen zien en het is knap dat ze zich zo goed in hun rol kunen inleven!
Alle facetten uit de film komen aanbod soms op een iets andere manier neergezet maar zo leuk. Ook de decors waren prachtig, zo mooi om te zien!


Deze musical is echt een aanrader voor iedereen!!!
Tegen 17.00 uur was het afgelopen en kwam er weer een einde aan deze grandioze middag!

Voldaan liepen we naar buiten en zochten onze auto weer op.... de terugreis verliep iets langzamer maar ja we zaten dan ook lekker in de spits! Tegen 19.00 uur waren we weer thuis!!

De Sound of Music in een woord " GEWELDIG"

Was al bekend dat.....
Was al bekend dat......

- Wij afgelopen zaterdag gezellig eters hebben gehad, wij lekker hebben zitten smullen en fijn hebben gebabbeld...........................;

- Wij zondag weer een feestje hadden. Ruud z'n oom werd 90 jaar!!!  Geweldig he, wat een leeftijd!!!.

- Deze jarige oom een tijd geleden een computercursus heeft gevolgd...........;

- Wij het dus de hoogste tijd vonden voor een laptop en deze dus met alle familie aan hem gegeven hebben.....;

- Deze jarige job van 90 hier zooooo blij mee was! Zien jullie hem al zitten achter z'n
 

- Lanique nog steeds moe is van haar "kampweek"..............;

- Ik gisteren nog moest werken maar vanaf vandaag tot vrijdag 08 mei lekker vrij ben...............;

- wij vandaag naar een outlet van Gaastra zijn geweest en daar goed geslaagd zijn.....;

- dat Ruud daar dus heel toevallig 
mopje spotte, harstikke leuk natuurlijk.......;

- ik morgen met de kinderen naar Kaatsheuvel afreis, om daar naar de muscical " de Sound of Music" te gaan.................;

- ik deze film al zooooooo vaak gezien heb en inmiddels de kinderen ook, dat het dus nu hoog tijd wordt om dan ook de muscial maar eens te gaan bekijken..............;

- Lanique op koninginnedag moet optreden met haar dansgroep van showdance.....;

- de kinderen (en wij dus ook ) vrijdag, zaterdag en zondag allebei een vriendinnetje en een vriendje te logeren krijgen.................;

- het dus weer een heel druk, gezellig weekend gaat worden bij ons thuis.......;

- er maandag en dinsdag nog niets op de agenda staat ( en ik dat graag zo wil houden)...;

- de kids woensdag de 6e mei weer naar school moeten..........;

- ik dan dus nog lekker vrij ben tot vrijdag...............

- jullie nu weer helemaal bij zijn ......................;

- en ik jullie in ieder geval ook nog een hele fijne week en een hele gezellige koninginnedag wens!!!!!Mijn lieve Mannen
Het heeft even geduurd.... mijn M logje.......maar hier is hij dan..

Mijn vader was de eerste man in mijn leven, ik ben een nakomertje en scheel 10 en 12 jaar met mijn oudere zussen. Als nakomertje had ik altijd het idee dat ik mijn vader veel meer zag als mijn zussen toen ze klein waren. Mijn ouders hadden toen ze trouwden de wens van een eigen groentekar Die kwam er ook maar betekende gelijk hard werken, heel hard werken. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Hij stond altijd klaar voor z'n klanten al was het na sluitingstijd en moest een hotel of particulier toevallig die avond nog wat hebben, hij reed er gewoon even heen met z'n groetenkar. Toen kon dat nog maar goed mijn vader ( lees ouders) waren altijd bezig, echter hoe ze het deden, deden ze het mijn zussen hebben nooit geklaagd over tekort aan aandacht!!
Toen ik op de wereld kwam was dat een toetje voor mijn ouders......wat niet betekende dat ik bij voorbaat verwend werd! In de loop der jaren werd de groentekar omgeruild voor toch maar een vaste baan wel ook weer in de groente en fruit.
Al snel ontdekte ik dat zwemmen geweldig was en met 6/ 7 jaar had ik al mijn diploma's toen nog A, B, C, D, E en ook F!! Ik werd gevraagd om mee te doen met wedstrijd zwemmen en dat zag ik wel zitten. Daar ging ik.... s' morgens om 05.00 ging de wekker om vervolgens om 05.30 uur in de auto te springen op weg naar het zwembad! Om 06.00 uur lag ik dan in het zwembad en ik was echt niet de enige, met een hele grote groep trainden we iedere ochtend van 06.00 tot 07.00 uur! Mijn vader ging altijd met me mee, overal waar ik heen moest daar bracht hij me, in het weekend hadden we wedstrijden en trouw ging hij altijd mee. We waren maatjes, vriendjes, gek op elkaar!!!! Toen ik 8 was werd er voor het eerst kanker bij hem geconstateerd, ik was klein en begreep toen nog niet dat dat heel erg was. Mijn vader zag er in mijn ogen gezond uit en dat hij ziek was, was natuurlijk vervelend maar op dat moment had ik er geen erg in. Het was niet iets tastbaars. Hij bleef de vrolijke vader die hij altijd was. Hij werd geoppereerd en werd na een jaar clean verklaard.
Ik herinner me nog dat we dat groots vierden, we gingen voor het eerst met het hele gezin op vakantie naar Tunisie, het mocht wat kosten. Mijn zussen hadden al verkering maar we gingen alleen met het gezin. Het was geweldig en nog steeds staan me er dingen van bij. Helaas een paar maanden daarna ik was inmiddels 11 kwam de kanker terug. Een domper, een ramp... ik was 11 en begreep nu wel dat het heel erg was ook al was er niets te zien. Toen begon het grote gevecht, in vijf jaar tijd werd alles uit de kast getrokken om de ziekte onder de knie te krijgen. Moerman therapie, operaties, pillen, drankjes, morfine van kwaad tot erger. Het waren in mijn ogen 5 tropenjaren, voor mijn vader maar niet te vergeten ook voor mijn moeder. Hij bleef vrolijk, had humor, zag in de kleine dingen de vreugde en putte daar veel energie uit. Het mocht allemaal niet baten mijn lieve, zorgzame, maar bovenal vrolijke vader stierf op 15 maart 1985. Deze dag vergeet ik nooit meer. Inmiddels is er gelukkig veel, heel veel vooruitgang geboekt in de genezing van kanker en is de overlevingskans vele malen groter!!
Hij heeft me veel meegegeven, zijn altijd blijvende optimisme, zijn vrolijkheid ook in moeilijke tijden heb ik, zeggen ze van hem geerfd. Mijn vader was de beste vader die ik me wensen kon , mijn kameraadje en vriendje die altijd voor me klaar stond. Oh, wat zou ik graag willen dat hij even om een hoekje kon kijken, 1 klein minuutje maar, naar mijn kids, maar ik hoop dat hij dat vanaf een prachtige wolk doet en dat hij tevreden is.
Helaas kan ik er geen foto van hem opzetten, ons scanapp. werkt niet zoals die zou moeten werken...


Dan mijn tweede M..... dat is Ruud.
Eigenlijk ken ik hem al vanaf mijn vierde.... we hebben op dezelfde peuterschool gezeten daar kwamen we achteraf pas achter toen we een hele oude foto vonden. Helaas kan ik die momenteel niet vinden maar die houden jullie tegoed (het scanapp.doet het toch ook niet)
Toen ik 15 was werden we verliefd. We zaten op dezelfde middelbare school.
Ik weet nog goed dat ik met mijn zus liep te winkelen en dat we hem tegenkwamen. Mijn zus had het in de gaten, ik werd rood, knalrood en zei alleen maar, daar loopt ie....., daar loopt ie......, als ik dit nu schrijf kan ik me dat gevoeld nog zo goed herinneren.... het meest hilarische was dat we elkaar voorbij liepen en elkaar heel schuchter gedag zeiden.
Maar ik vond hem leuk, hij mij ook maar hij was erg, wat zeg ik heel erg verlegen. Ik ook, maar goed dat schoot niet op en ik trok de stoute schoenen aan en vroeg of hij op mijn verjaardag wat wilde komen drinken. Jaaa tuurlijk dat vond hij leuk!!
Zo is het aan gekomen, we waren er vroeg bij, onze verkering is toen we 19 waren 1 keer uit geweest....nog geen 24 uur, toen stond hij alweer op de stoep, zo ..... 
We hebben het goed samen, hij is een harde werker en gaat helemaal op in z'n werk, toen de kinderen nog klein waren sliepen ze s'morgens nog als papa naar zijn werk ging om s'avonds tegen 20.00 uur weer thuis te komen en de kids ook weer slapend in bed te vinden,
Sinds we zijn verhuist is mijn reistijd toch echt wat langer geworden met als resultaat dat ik nu degene ben die al vroeg vertrekt op de maandag, dinsdag en vrijdagmorgen, in huis is het dan nog heerlijk rustig, alleen J. is wakker, die is altijd erg bijtijds, Ruud verzorgt de kids en daarna vertrekt hij naar z'n werk.
Op dinsdag heeft hij altijd z'n vrije dag en dan geniet hij met de kids, het is zijn dag en hij vult hem in zoals hij het wilt. Ik ben dan werken en hij kan dus heerlijk z'n gangetje gaan. Lekker in det tuin bezig zijn, druk met z'n vijver die in z'n ogen nooit helder genoeg kan zijn. Ruud is eigenlijk altijd bezig, op zich natuurlijk een goede eigenschap maar ik vind het ook wel eens lekker om rustig koffie te leuten, gezellig even te zitten, maar als ik de koffie heb ingeschonken, komt hij echt niet hoor.... z'n visie is de koffie is nog heet... ik kom zo.......meestal zeg ik dan, he hallo... even gezellig zitten is ook leuk hoor, het antwoort dat dan volgt is meestal oh ja, tuurlijk.
Hij heeft dus geen rust in z'n kont.
Ruud is iemand die in gezelschap echt op z'n praatstoel kan zitten, heerlijke kan ouehoeren over van alles en nog wat! Soms is het wel eens zo dat als ik dinsdag's thuiskom hij ineens alle nieuwtjes van onze straat weet, dan heeft ie fijn staan kletsen met de buurman, die ook altijd alles weet. Zo grappig is dat.
Hij kan ook behoorlijk eigenwijs zijn en wil eigenlijk altijd gelijk hebben ( of eigenlijk denkt hij dat hij altijd gelijk heeft, en dit brengt dan weer " heerlijke" discussie's met zich mee.
Ruud is mijn maatje, mijn grote liefde, hij kan mij laten relativeren, wij vullen elkaar aan en in moeilijke periodes zijn we er voor elkaar en samen hebben we twee prachtige lieve kinderen.


Dat brengt mij ook bij mijn derde M..... mijn heerlijk lieve knuffelkont.

Hij is 9 en heeft in z'n korte leventje al heel wat moeten doorstaan.
De bevalling van J. liep gesmeerd, waar de eerste lang op zich liet wachten was hij binnen een paar uur op de wereld. Hij was een heerlijke rustige, lieve baby, alles het tegenovergestelde van zijn zus, die moeilijk dronk en 's avonds veel huilde. We hadden ons dus voorbereid op een zware tijd maar niets was minder waar hij was de rust zelve. Heerlijk was dat!!
J. is een heerlijk kind, is stapel op knuffelen en heel erg makkelijk in omgang, heeft humor, doet gek, is altijd in voor een grapje, is verslaafd aan z'n Nintendo ds, als het aan hem ligt staat hij ermee op en gaat hij ermee naar bed, maar daar steek ik dus echt elke keer een stokje voor. De computer kan hem dan weer gestolen worden daar is hij echt
niet druk mee. Hij speelt met heel veel plezier hockey en heeft veel vriendjes.

De afgelopen twee jaar heeft hij het niet makkelijk gehad, de meeste die mijn logjes lezen weten dat inmiddels, hij heeft een harde strijd moeten voeren om weer terug te komen zoals hij nu is.

Als je als gezonde jongen geboren wordt en dan op je 7 de jaar van het een op het andere moment niets meer kan en 4 maanden in een revalidatiecentrum moet vertoeven dan komt dat bij een kind heel hard aan. Gelukkig is hij makkelijk in omgang en heeft een enorme positieve houding waardoor hij zich een weg teruggevochten heeft vanuit een rolstoel naar wat hij nu weer allemaal kan!! En dat is veel, heel veel, bijna alles weer, alleen het verwoorden van dingen blijft moeilijk voor hem. De logopedie die hij nog steeds volgt werpt nog steeds zijn vruchten af. Z'n rechterarm vertoont sporen van het infarct en hangt er soms op bepaalde momenten bijvoorbeeld bij vermoeidheid doelloos bij. Maar hij kan er alles mee en dat is het allerbelangrijkste.
Emoties laat hij niet graag aan anderen zien.... kropt hij op om het vervolgens alleen aan mij, vaak 's avonds bij het naar bed brengen als ik altijd lekker bij hem lig, aan mij te vertellen. Meestal heb ik overdag al door dat er iets speelt .... maar krijg dan geen echt duidelijk verhaal van hem. Als hij de rust gevonden heeft komt het er wel uit. Dat is gelukkig heel fijn.
Hij voelt de geborgenheid die er heerst..... dat is belangrijk. Hij is 9 maar vind elke nacht  blindelings de weg naar ons bed... tegen 02.00 uur stapt hij in en nesteld zich tegen me aan en droomt hij heerlijk verder. Hij heeft dit nodig om energie op te doen, we hebben hem wel eens terug gelegd maar dan wordt hij onrustig en is hij vaak wakker, nee laat hem dan maar lekker bij ons liggen en rustig slapen..... dan lig ik wel wakker, met liefde!!!!
Ik hoop voor hem dat hij voorlopig zijn portie verdriet in z'n leven wel gehad heeft maar wat de toekomst zal brengen is ook voor hem, net zoals voor iedereen een ?????

Het is weer een lange log geworden, sommige dingen die in je leven gebeuren staan op je netvlies geprint en als je daar dan over gaat schrijven is het moeilijk het kort te houden.......wie weet bij de volgende letter lukt het me

Maar mijn M'en zijn voor mij geweldig

Ze was ZOOOO moe!!

Terug van een hele week kamp......
Bij thuiskomst om 16.00 uur gaf ze nog aan niet direct naar bed te gaan..... ze was wel moe maar nog niet zoooooo moe, er volgde een uitgebreid verslag...... eten kon ze ook nog......... daarna wilde ze tv kijken op de bank..... ze lag nog geen 5 minuten...... en was daarna heerlijk in 
                                              
                                                dromenlandSlaap lekker !!!!

Een heerlijk telefoontje...
Onverwachts kreeg ik 10 minuten geleden een heerlijk telefoontje.
Niets vermoedend pakte ik de telefoon op........ met Marietta.... zei ik.... toen ik aan de andere kant een wel heel bekende stem hoorde...
hey mam, ik mocht je even bellen van een papa die mee op kamp is.
Oh, wat was ik blij haar stem even te horen!!!
Ze had het reuze naar haar zin, daar had ik ook geen moment aan getwijfeld, maar ze miste me wel.
Ze hadden al heel veel leuke dingen gedaan, vandaag stond een zwempartij op het programma in een zwembad met heel veel glijbanen. Het eten was heerlijk, en ook het ontbijt was prima.
Slapen ging goed al gingen ze wel laat naar bed.
Voor morgen stond er een bbq gepland en natuurlijk de bonte avond!!!Ze sloot af met nou mam, dikke kus, ik moet hangen en doe de groeten en kus aan papa!
Tot vrijdag, doeiiiiiii

Zo'n schat is het ook, zij mist mij maar ze weet gewoon dat ik het heerlijk vind als ze me even beld en dat ze dat dan ook nog doet, wat is het toch een heerlijk kind!!

Nou jullie begrijpen, dit moest ik even kwijt haha!
Wat zal ik lekker slapen!!!
Ze is weg...
Het is niet zo erg als het lijkt hoor maar mijn grote dochter is op kamp.... maar liefst 5 hele dagen!!!
Lang heeft ze er naar uitgekeken en samen met haar vriendinnen heeft ze heel veel leuke plannetjes bedacht......en vanmorgen was het zover.

Vanmorgen stond ze op en gaf direct al aan niet zo lekker geslapen te hebben... nou lekker dan zei ik, dat begint al goed!!
Maar eenmaal aangekleed kwam ze lekker op gang en kon wat haar betreft het feest wel beginnen.....
Kunnen we papa, vroeg ze.... Ruud had een vrachtwagen geregeld en zou de bagage voor ze wegbrengen en vrijdag ook weer ophalen.
Daarnaast had hij twee hele grote barbeque's geregeld en heel wat zakken houtskool..... dus dat gaat helemaal goedkomen daar in Otterlo.

Eenmaal op school aangekomen werd de vrachtwagen gevuld met enorme tassen, wat een bagage ging er mee! Om 09.30 uur zouden ze vertrekken, alle klassen kwamen naar buiten toe om groep 8 uit te zwaaien.
Ik heb het kort op film gezet en ik moet zeggen, als ik het geluid weer hoor lijkt het wel de tour de france ha,ha. De druktemakers fietsen helemaal achteraan en produceren dus ook het meeste geluid.
Lanique fietst met haar vriendinnetje helemaal vooraan in een donkerblauwe jas met een "grote" zonnebril!!


Samen met haar vriendinRuud druk met de bagage!!J. die het allemaal wel heel stoer vond, zijn papa op school met zo'n grote vrachtwagen...


Helemaal leuk natuurlijk, het blijft de hele week droog dus ze treffen echt geweldig weer.
Ben benieuwd hoe gesloopt ze dit jaar weer thuis komen ........

Ene... het is nu wel heel stil in huis......

Ik kan niet zonder kus..

Nog geen 15 minuten geleden, gaat de een weg, 2 minuten daarna de ander.... haast hadden ze, dus de gebruikelijke kus werd vergeten en ik sloot mijn deur, liep in gedachte de woonkamer binnen......tring, tring,
ging de bel.

Ik deed open en J. mijn bikkel zei, mam..... kusje, ik gaf hem die heerlijke kus waarop hij antwoorde,  " ik kan niet zonder kus hoor", nee, anders ik wel, riep ik, helemaal in de wolken dat die lieverd dat zo zei.

Wat wil een moeder nog meer ..........helemaal niets


Geen haast deze dagen..
Voor mij begon vorige week woensdag al mijn vrije week.
Normaal werk ik ook op vrijdagmorgen maar goed op Goede Vrijdag is het kantoor gesloten, oh wat vervelend ...

Ik besloot donderdag al een groot gedeelte van de boodschappen in huis te halen met in mijn achterhoofd dat ik dan niet  vrijdag in die gigantische lange rij voor de kassa zou komen te staan.  Het was dan ook niet druk en was eigenlijk zo klaar.  Ik had niet eens zoveel extra dingen want ik ben nu eenmaal niet iemand die gigantische ladingen boodschappen insla voor zo'n extra dag.
Ik hoefde vrijdag alleen nog even wat verse dingentjes te halen, dus dat was zo gepiept.


Vrijdag en zaterdag dus heerlijk rustig aan gedaan. Ruud moest gewoon werken dus we hebben ons met z'n drieen heerlijk in de tuin vermaakt. Lekker gerommeld, nog wat wasjes gedraaid, spelletjes gedaan even naar het tuincentrum geweest om een leuk cadautje te scoren voor vrienden waar we zaterdagavond met de kids gingen eten.
De kinderen hebben nog tuinkers in een potje gepland.... nu maar kijken of het groeien wil...... binnenkort hebben we onze
eigen moestuin !!!

Het was dan ook zo zaterdagavond waar we een heerlijke avond gehad hebben, lekker zitten smullen, heerlijk zitten babbelen en de kids vermaakten zich uitstekend. Eigenlijk waren we nog lang niet uitgebabbeld maar het werd echt tijd voor de kids...... ook voor mama want na twee behoorlijke glazen wijn.... was ook ik niet meer zo helder.

Zondag hebben we heerlijk uitgeslapen en zaten we tegen 10.00 uur (nog steeds in pyama) aan de ontbijttafel. Lekker uitgebreid ontbeten, aangekleed om ons daarna wederom in de tuin te nestelen. Ik was nog even bang dat de kids zich zouden gaan vervelen het was tenslotte dag 3, maar niets was minder waar...

                                 


We hebben heerlijk van het weer genoten,
zelfs de hond was zo relaxed dat hij op
schoot plaatsnam.


Toch had ik zoiets van...... zijn wij nu de enige die thuisblijven.... rondom zagen of hoorden we mensen vertrekken en komen en dan krijg ik altijd een beetje een onrustig gevoel van dat ik ook wat moet gaan doen. Met de auto of fiets weg, naar het bos, de hei of whatever.
Ruud had zoiets van... jahoor, waarom, het is hier toch ook lekker( we hebben twee jaar geleden zo enorm in onze tuin gebikkeld dat hij er nu alleen nog maar van wil genieten)..... en dat was ook zo.... dus we bleven thuis.

2e paasdag  was er voor Ruud weer werk aan de winkel.... hij had paasshow... gelukkig een christelijke tijd, hij zou om 11.00 uur open gaan, dus vertrok na wederom een gezellig ontbijtje richting Bussum.

Tegen half 3 kwamen opa en oma, om bij ons te eten en rond half 5 arriveerde ook Ruud.
We hebben heerlijk gegeten, oma wilde heel graag wraps eten, dus daar heb ik haar mee verblijd.
Tegen 20.30 uur werd het echt tijd om J. naar bed te brengen......


Alles bij elkaar was het een rustige pasen, we hebben alle tuinsporten wel zo'n beetje gehad  maar ik heb heerlijk genoten van alles om me heen.
1 JAAR ONLINE !!!!
                      

Jawel, gisteren een jaar geleden ging mijn eerste logje online...........
Een beetje onwennig, niet wetende wat het allemaal teweeg zou brengen, wel wetende dat ik lang genoeg gewacht had en dat de tijd rijp was!
Vaak surfde ik al rond en las veel logjes, wat ik zag beviel me wel, maar nooit durfde ik de stap te zetten..... het was onbekend, het voelde vreemd.
Het paste naar mijn idee niet echt bij mij, ik die nooit veel van mezelf bloot  gaf, wel altijd open ben naar iedereen toe, maar als het mezelf betreft... me soms al snel te veel voel....... en dacht wie zit daar nu op te wachten......
De hysterie die er toch wel rondom het fenomeen fans leeft, waar sonja van de week nog een logje aan wijde .....bepaalde dat ik een toch wel afwachtende houding aannam.
De afgelopen twee jaar is niet makkelijk geweest voor ons gezin maar het heeft me wel een instelling gegeven, dat je moet genieten van elke dag die je gegeven wordt .......dat alles wat er gebeurd toch ergens goed voor is ook al is dat soms heel moeilijk te bevatten, dat je moet luisteren naar jezelf en dat moet doen waar je jezelf prettig bij voelt.

Dus toen uiteindelijk de stap voor een weblog gezet was, ben ik er voor de volle 100 % voor gegaan.
Het heeft me moeite gekost, maar god wat beleef ik er een plezier aan........ heerlijke lieve maar vooral wat ik heel belangrijk vind , oprechte mensen heb ik er ontmoet! Mensen waar ik inmiddels heerlijke gezellige momenten mee heb beleefd!!
Niet dat ik geen vrienden had, integendeel, maar met mijn borsatovriendinnetjes deel ik iets speciaals wat anderen niet begrijpen of soms niet willen begrijpen....
Verslavend is het wel, kost ook best een hoop tijd maar die tijd heb ik er graag voor over!
Ik teken graag voor nog een jaar en waarschijnlijk volgen er nog vele.....maar ook vele mooie momenten die ik in ieder geval met jullie kan delen!!!                                              

HELAAS ZULLEN SOMMIGE ZICHZELF ER NIET TUSSEN ZIEN STAAN, MAAR OP DE EEN OF ANDERE MANIER ZIJN DIE UIT MIJN PICASA VERDWENEN......
                                                         
 
Bijzonder attent.....
                                    
Er is al veel over geschreven..... de vliegtax. Ik had er ook het een en ander van meegekregen maar wat er nu definitief besloten was, was mij toch echt ontgaan.
Van de week kreeg ik een brief van Air Transat (Canadese maatschappij), de vliegtuigmaatschappij waar wij van de zomer mee gaan vliegen..... een bijzonder attente brief mag ik wel zeggen!
Er zaten twee nota's bij, een oude die wij inmiddels al betaald hadden en een nieuwe.
Verschil; 180,00 euro ten gunste van ons!!
Om dit terug te krijgen hoefden we alleen even een mailtje te sturen met daarop onze gegevens......
Geen ingewikkelde procedures, geen brief die je weer met een postzegel de deur uit moet doen, nee gewoon een mailtje..... ECHT HEEL KLANTVRIENDELIJK!
Er zijn dus toch bedrijven waar het goed geregeld is en dat mag ook wel eens vermeld worden, toch?


Ik heb vanmiddag onverwachts heerlijk de tijd om te loggen..... was ik vanmorgen druk met van alles en nog wat...... en stond ik om 12.30 uur klaar voor de kids. Op het schoolplein aangekomen..... vroeg J. of hij bij een nieuw jongetje dat maandag in de klas was gekomen mocht spelen. Altijd leuk natuurlijk nieuwe kinderen. En L. is druk bezig om de laatste hand te leggen aan haar Marco werkstuk.....dus ik, ik heb alle tijd om vanmiddag eens fijn ongestoord de logjes door te struinen........
"Iedereen heeft recht op een eerlijk leven
En ze kunnen nog zoveel op deze wereld beleven"