WEBLOG VAN DE MAAND!
YESSSSS, IK BEN WEBLOG VAN DE
MAAND JANUARI 2014!! 


Gastenboek
Hoi, hoi, welkom bij mijn gastenboek!!!

Als je wat kwijt wil, meldt het mij!!
Een gezellige krabbel vind ik altijd leuk!!
~klik~ op het boek
Mijn lieffie
Recentste foto met Marco
Duizend Spiegels Tour 
Nijmegen

18-04-2014 Nijmegen


 
Bijzondere avond
Oktober 2012, Vrijwilligersfeest!!
Ik word zo blij als ik deze foto zie..."ons" Valentijnsconcert
 

Intens genieten  14 -02-2011
 
IK weblog v/d week!!!
Een heel lief filmpje van Marco speciaal voor mij!!!!

Genieten in Canada
Niek & Marco!!


Zo lief
Foto album
Word FRIEND van WARCHILD
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Archief
Mijn laatste reacties
Zo he wat een nieuws!!...
16:24, 8 mrt 2017
Zo onwijs trots op hem...
09:29, 7 apr 2015
Ik ben natuurlijk...
05:56, 30 nov 2014
Leuk, leuker,...
11:12, 26 jul 2014
Hoi Annelies, Dank je wel...
11:58, 2 jul 2014
Lieve, lieve Maris,...
21:22, 4 jun 2014
Heerlijk zoals jij altijd...
19:27, 12 mei 2014
Het was met recht een...
20:10, 11 mei 2014
Nou meis, dat is echt een...
19:59, 11 mei 2014
Nou het is je gelukt...
19:53, 11 mei 2014
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: Klavertje
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
High tea, higher.... highst!
Enige tijd geleden kreeg ik een uitnodiging om te gaan high tea'en.
Dat ik dol ben, wat heet onwijs gek op eten hoef ik denk ik niet te vertellen.... er is weinig wat ik niet lust... ja, juist scampies... daar doe je me nou net geen plezier mee maar voor de rest wil ik alles wel proeven... en ja een high tea betekent lekkere taartjes in alle soorten en maten, ongegeneerd al dat lekkers door mijn mondje laten gaan en daarbij in het gezelschap van een stel gezellige meiden (wist toen nog niet wie er allemaal mee gingen... hihi de high tea gaf de doorslag) dat hoef je mij maar één keer te vragen.

Gister was het zover. Ik had met Hellen afgesproken met de MB Carpoolstrook, zij stapte bij mij in en we gingen op weg naar Rens. Bij Rens houden we altijd ff een pitstop, zeggen haar Marco gedag en kids, bezoeken haar toilet en stappen dan weer in de auto om de weg te vervolgen.

We kwamen er al snel achter dat het ietswat druk was (zacht uitgedrukt) we reden behoorlijke grote stukken....40/50 km... maar goed, we reden.


Uiteindelijk zagen we Oss staan maar ook een bootje.... BOOTJE...gingen we varen, ja we gingen VAREN!!! Op het pontje!!!
Ik reed keurig het pontje op, verzekerde de meiden dat ik geen extra gas zou geven en we vaarden!!!
Op het moment dat Hellen zei ff foto'tje schieten.... hoorde ik buiten iemand roepen....foto maken!!!
UHHHHH waren er nog meer gekken die op een pont een foto maken..... ik keek in mijn spiegel en zag toen Kel en Nathalie achter ons staan.... zo leuk!!! Hoe toevallig op dezelfde pont, richting dezelfde high tea!De man die de pont bestuurde keek gek maar wel heel vrolijk naar ons en kon er wel om lachen! De dames kusten elkaar natuurlijk en toen hij zijn rondje deed om het geld op te halen vroeg hij aan mij:
zullen we ook even kussen of slaan wij over..... uhh, nou...ik zei dat ik ff oversloeg maar wel met een vriendelijke lach natuurlijk, ja hé ik mag geen "vreemde mannen" kussen, jullie toch ook niet????

Oké de pont ging goed en we toefde verder...al heel snel waren we er!! Er waren er al een paar en de sfeer zat er gelijk goed in!! Heerlijk!
Toen iedereen er was kon het feest (ja, voor mij altijd een feestje hoor, al dat lekker eten lacht me zó toe) beginnen!

Linda had het geregeld, nou in één woord TOP!Er zouden maar liefst drie gangen komen.... eerst de taartjes, daarna de sandwiches en als toetje overheerlijke scones.Er werd heerlijk gekletst over van alles en nog wat, soms wat serieuzere gesprekjes maar over all vooral veel lolligheid, genieten dus!!!

High Tea is natuurlijk thee drinken, maar nou ben ik meer van de koffie, na zo'n anderhalve pot naar binnen te hebben gewerkt ging ik toch ook maar eens over op de thee en jus d'orange.

Volgens mij was het inmiddels 17.00 uur toen we het idee kregen dat we toch aardig vol zaten, wat heet...
We besloten nog wat foto's te maken en van het één kwam het ander. Ine die natuurlijk aardig bekend is in die buurt gaf aan dat ze een prachtige locatie wist voor "onze" fotoshoot!!!
Als ik het goed heb onthouden was het Mechan (schrijf ik het goed Ine??) Een heel lief dorpje met prachtige plekjes maar volgens mij zijn alle plekjes leuk met zulk lief en leuk gezelschap!We kiekten wat af, dan weer links, dan weer rechtsdraaiend, liggend , zittend, het maakte niet uit, voorbijgangers vroegen vriendelijk om ze ons konden helpen en als ze dat niet deden ging Ine er gewoon op af, niet dat dat nodig was, want Nathalie had haar zelfontspanner... maar Ine vond die man gewoon héél leuk en.... hij wilde wel foto's maken.

Tegen 19.00 uur kwam er een einde aan een geweldige middag!!

Na van iedereen afscheid te hebben genomen, reden we rustig terug naar huis... geen file, dus op ons dooie gemakkie, nagenietend van deze heerlijke dag. We zetten Rens af en een heel Hellen gaf ons een heel lief cadeautje.... de tekst zegt genoeg... dank je wel lieve Hellen.

Lieve meiden, wat heb ik genoten, van al het lekkers, maar toch vooral van jullie heerlijke lieve, onbevangen gezelschap!!!!
Het wordt vaak gezegd.... maar ECHT voor herhaling vatbaar!!!
Regina....... stille hint voor jou..... voor de fluisterbootjes hihi.

Vandaag heb ik de hele dag met een bic smile rondgelopen want het was echt mega gezellig,

THANX allemaal!!                                                                

                                                                   My name is....
Weken keek hij er naar uit en eindelijk was het dan vrijdag de 26e maart!
De dag dat hij naar My name is Michael mocht!
Vrijdag 's morgens had ik al een stuiterend mannetje, wat 's middags gewoon doorging.. toch kreeg ik hem zover dat hij een uurtje ging slapen.
Want dat hij anders doodmoe zou zijn als de show zou beginnen dat trok hem toch ook niet aan.
Hij sliep anderhalf uur en was er helemaal klaar voor om te gaan.

We gingen ruim op tijd weg en dat was maar goed ook want onderweg bij het Gooi stond er file..... tot aan Diemen... nou lekker dus,
maar geen paniek, want we hadden alle tijd..uch, uch..in gedachten zat ik van... het zal me toch niet gebeuren hè dat we te laat komen....
maar tegen 20.00 uur liepen we dan toch de HMH in.

Hij keek zijn ogen uit.... zag al snel een leuke dame die wel heel erg leuke dingentjes verkocht.... een heuse Michael Jackson handschoen.
Ik zag hem kijken van wowww die is vet gaaf. Maar 10 euro voor zo'n handschoentje was best prijzig, maar ja, dan had je wel een heuse, echte enige Michael Jackson
handschoen....toch??
Dus de handschoen werd gekocht. Hij zei nog, mam, je krijgt van mij 5 euro terug..... de schat, smelt... maar dat was echt niet nodig.Helemaal blij met drinken en handschoen liepen we de zaal in. De plaats viel wel wat tegen..we hadden 1e rang maar zaten achteraan, met zoveel kids in de zaal,
die als ze pech hadden een groter iemand ( 80 % kans) voor zich hadden en dus niets konden zien.                                       
Wij hadden wel het geluk dat we de laatste twee stoelen van een rij hadden
en mijn ventje kon dus gewoon gaan staan, niemand die er last van had.... en ik kon het goed zijn zei ik...uch.... hij trapte er niet in... je ziet helemaal niets zei hij en wilde
al van plekje ruilen zodat ik het kon zien.
Maar dat lukte hem natuurlijk niet.... ik ben lekker veel sterker...hihi... na twee liedjes tegen drie hele grote ruggen aagekeken te hebben besloot ik net zoals wat andere mensen (stuk of zes) die een rij achter mij zaten opzij te gaan staan bij de bar die toch gesloten was... en ik kon het daar prima
zien...totdat er een bewaker kwam. We mochten daar niet staan.... so what... ik zag niets en had kaartjes 1e rang... dan hadden ze die niet zo moeten verkopen...nou uiteindelijk  ochten we blijven staan en was het een geweldige show.
Kon niet veel foto's maken, stond té ver weg, maar heb ze gewoon van mijn bikkel genomen want die had de avond van z'n leven.
Wat heeft hij genoten, gedanst, de moves gedaan!!!!


Na afloop zat er een glunderd mannetje naast me in de auto met glitterhandschoen die hij in bed gewoon heeft aangehouden want ja, THIS IS  IT... my name is .....!!!
Gast aan tafel.....
Gisteren scheen heerlijke het zonnetje en tussen de middag zaten we lekker buiten te eten.
Ik had tostie gemaakt maar ineens hadden we er een tafelgenoot bij , onze hond Toby zat ineens ook aan tafel toen ik naar buiten liep......

Hij vindt het ook zó lekker  ...... ik begrijp het wel, al is het niet goed voor hem...

( hij heeft de korstjes lekker opgegeten en gelijk heeft ie...... laat de baas het maar niet horenHoe is het mogelijk....
Al sinds zijn geboorte is onze jongste altijd bezig...toen hij klein was bleef hij al niet lekker op schoot zitten... klimmen, klauteren dat zat er al vroeg in.

Van stilzitten heeft hij nog nooit gehoord.. zit ie net op z'n kont ... staat hij een seconde daarna alweer te springen. Onder het eten is het altijd maar moeilijk om hem
rustig aan tafel te laten zitten, hij doet wel z'n best hoor maar er zijn nog zoveel andere dingen die héél leuk zijn en die hij allemaal tegelijk kan doen ook onder het eten....

Voor hem zijn rustige momenten.... uren met lego spelen op z'n kamer en in de huiskamer. Of z'n favoriete programma's op tv kijken.

Zich ergens terugtrekken om zich rustig te nestelen op de bank en bijvoorbeeld een boek te lezen..... dat was aan hem niet besteed.
Als hij een boekbespreking moest doen, stond hij altijd eerst in de bieb te kijken uit hoeveel blz een boek bestond en het boek met de minste blz werd gekozen.

Tot 3 weken terug.....
Hij kwam thuis en zei, mam, ik wil een boek kopen.... uhhhh, een boek zei ik... ja, we moeten even naar de Bruna. Er zijn nu echt hele leuke boeken daar te koop.

Hoe weet jij dat, vroeg ik? Nou van een vriendje uit mijn klas!! Hij heeft een heel leuk boek en dat mocht ik lezen..... 103 blz en ik had het in 3 dagen uit op school......
Van Geronimo Stilton..... ik vroeg de naam toch echt nog 3 x voordat ik het verstond.... en toen zei het me nog niets. Nooit van gehoord.... nou ja, ik zou het bij de Bruna wel zien.


We zijn nu 3 weken verder en hij heeft z'n vierde boek al gekocht..... twee van 103 blz's en twee van 225 blz's. Twee heb ik er betaald en twee heeft hij er zelf betaald.... want op de bieb kon hij niet wachten ... daar waren ze telkens uitgeleend, nou dan kocht hij ze zelf wel hihi

(de 4e ligt op school die neemt ie elke keer mee, hoezo verslaafd  )Het is nog wel even wennen voor mij hoor, dat als hij uit school komt, zijn boek pakt en rustig op de bank gaat zitten lezen. Maar het is wel heerlijk om te zien dat hij er een nieuwe hobby bij heeft.
Wie had dat ooit gedacht!!!!Het geheim van deze boeken...... . kijk maar op de foto's ...in het boek zitten heel veel plaatjes, de tekst is heel grappig geschreven.... soms staat er een woord ineens in kleur gedrukt of heeft de schrijver een woord ineens in hele grote gekleurde letters gezet......
hij schrijft grappig zo is het Muiderslot het Muizenslot en bijv. Amsterdam is Muizendam. Ook hebben sommige blz in bepaalde boeken een heerlijke geur, naar
bijvoorbeeld chocolade, heel apart maar erg lekker. Allemaal hele leuke dingen die kids aantrekken, zeker voor kids die moeilijk te stimuleren zijn om te lezen. Het is echt heel leuk om te zien wat voor positieve invloed zoiets heeft.


Mijn knul heeft er in ieder geval een nieuwe hobby bij!!
Voorjaar ondanks regen...

Van de week had ik al viooltjes gekocht om het buiten wat gezelliger te maken..........
ik hou lang van de winter maar als het zonnetje eenmaal geschenen heeft,
als ik eenmaal het voorjaar heb geproefd ... dan wordt ik hebberig.   sorry,
maar dan wil ik meer en meer van dat heerlijke weer.

Ik had nog geen tijd gehad om ze in de bakken te planten en had dat dus voor vandaag gepland.

Binnen had ik vorige week al een aardige slag geslagen... en wat ruikt het lekker in huis.... al die geurende bloemetjes, zo lekker.
Vandaag regende het hier, maar ik liet me niet uit het veld slaan... daar heb je toch meer voor nodig dan een beetje regen... en ik ging gewoon lekker aan de gang.... met tussendoor een regenbuitje op mijn hoofd...........................................
lachen de viooltjes  mij nu vriendelijk tegemoet.

Nu de temperatuur nog ff wat omhoog en dan zeg ik op z'n Borsato's
laat de  KOFFIE maar buiten komen !!!!!!!!   
                                    
 


                                                             


weekendje kinderloos!
Het was een hele lange tijd geleden.... één, twee jaar?
Dit weekend gingen de kids beide tegelijk logeren. Eentje bij oma en een bij een vriendinnetje. Zij hadden er zin in... maar wij ook!
Wat wij precies gingen doen was nog een beetje onduidelijk want de kaartjes kwamen op het laatste nippertje binnen maar dat we wat leuks gingen doen stond vast.

'smiddags toen ik bij Niek haar hockeywedstrijd stond kou te kleumen... in het zonnetje, dat dan weer wel, belde Ruud en melde.... "de kaartjes zijn binnen"!!.

Het team van Niek won de wedstrijd met 4-0 dus mooi weer in de pocket en de dames blijven dus op numero 1 staan!!!

Ruud kwam tegen 18.15 uur thuis en ik stond al klaar! Had er dus duidelijk zin in. We zijn eerst lekker uit eten geweest, we zochten allebei iets lekkers uit en lieten het ons heerlijk smaken.

Wat ons opviel was dat we gesprekken voerde zonder gestoord te worden. We werden niet onderbroken met allerlei vragen en verhalen van de kids, verhalen die altijd hartstikke leuk en welkom zijn hoor, maar waardoor je je eigen verhaal naar de achtergrond verschuift... met het idee komt later wel.


Tegen 20.15 uur vertrokken we richting Bussum. Op naar het jazz festival!! We waren niet de enige, maar na even rondgereden te hebben konden we een plek voor de auto vinden. Bij binnekomst zat de sfeer er al goed in. Lekkere jazz kwam je tegemoet... nou ben ik niet zo héél gek op jazz maar dit klonk erg gezellig! Druk was het ook... eerst de jassen even ( lees zo'n 20 minuutjes) kwijt en dan op naar de grote zaal voor Trijntje Oosterhuis. We waren dus duidelijk aan de late kant...
maar so what, wij hadden lekker gezellig gegeten met z'n tweetjes en
dat gebeurt ook niet zo vaak dus wat kon ons het schelen.
Trijntje nam tussen de liedjes door telkens het woord en gaf aan dat er nog plek genoeg was middenin de zaal en dat je rustig op de grond kon plaatsnemen. Heel gemoedelijk was het, het is dat je wist dat je in een zaal zat maar anders leek het alsof je op een kleedje in een park zat heerlijk te luisteren naar de muziek.
Wij schoven dus ff door en namen plaats lekker in het midden van de zaal met goed zicht op het podium. Wat zong ze prachtig... prachtige ballads van Michael Jackson die ze in een bijzonder jasje had gestoken. Na Trijntje kwamen er weer andere bandjes.. allemaal heel gezellig!

Tegen 00.30 uur hadden we het wel gezien mijn luikjes vielen ondanks de luide muziek gewoon dicht.... (de stoelen waarin we zaten, zaten blijkbaar té lekker.. en dan in zo'n donkere zaal... ach niemand heeft het gezien en we besloten maar op weg naar huis te gaan. We doken lekker ons bedje in om tegen 09.15 uur wakker gebeld te worden... zou dat één van de kids zijn denk je dan???
Nou nee, het was mijn zwager!!!! Of we al wakker waren.... nou nee, dus.. hij was opweg naar de Hiswa, of we mee gingen.... nou wederom nee dus.... wij hadden andere plannen... wij gingen shoppen!!

Eerst koffie op bed en tegen 10.00 uur stonden we op, drie kwartier later zaten we al in de auto op weg naar de winkels! Ook nu viel het weer op hoe snel we weg waren..... waar het normaal onwijs lang duurt voordat iedereen klaar is om te vertrekken, ging dit nu heel relax en onwijs snel. Ik wil niet mopperen hoor, maar het is wel een leuk gegeven om te constateren dat het dus wel kan, snel weg... hihi... en al miste ik de kids wel.. voor een keertje is het bijzonder aangenaam om dit weer eens mee te maken.

We hebben lekker gewinkeld en mag wel zeggen goed geslaagd, voor Ruud dan hoor, hij moest allemaal zakelijke kleding hebben, zelf kon ik niet zo goed slagen. Maar ik haal het wel een keertje in ! Zelfs voor Jerm. scoorde ik nog een leuke spijkerbroek en een hippe tas... ik kon dus thuiskomen hihi.

Oma en opa waren al thuis toen wij thuiskwamen. Inmiddels was Niek ook thuisgekomen van haar logeerpartijtje dus we waren weer compleet. Als afsluiting hebben we lekker chinees gehaald.
Opa en oma zijn net vertrokken..... en morgen begint er weer een nieuwe week!!!

Ik (wij) kijken terug op een fantastisch weekend...... en ik ga proberen dit toch vaker te doen dan eens in de twee jaar !!


Alweer bijna 1 week thuis!!
Nu ik dit zit te typen..... zijn we alweer bijna een hele week thuis van onze sneeuwvakantie.

We vertrokken 's nachts rond 03.00 uur en we zaten nog geen minuut in de auto of het begon toch te sneeuwen... tjemig.... binnen 5 minuten zagen we niets meer.. echt handig in het donker, we zagen alleen maar sneeuw
op ons afkomen. 15 km per uur was nog snel.. en even hadden we zoiets van we gaan terug en vertrekken later. Maar het bleek echt een plaatstelijke sneeuwbui te zijn, want 30 km verderop en inmiddels ruim drie kwartier later...
waren we bij Amersfoort en hield het op. De rest van de heenweg gelukkig geen ophoudingen en tuften we lekker door.

Al jaren gaan wij naar hetzelfde vakantiehuis maar dit jaar was er iets fout gegaan en moesten we hals over kop in januari nog iets anders vinden. We hadden nog keus uit twee dingen. Eén daarvan werd het, op de foto's zag het er gezellig uit maar omdat we zo laat boekten ging ik ervan uit dat het in het echt niets zou zijn. Want tja, anders was het toch allang verhuurd geweest.

Dat mijn intuitie mij dit keer behoorlijk in de steek liet vond ik helemaal niet erg..... toen we aankwamen, was de poetsvrouw nog bezig en werkelijk alles blonk me tegemoet. Het was in één woord een superappartement!
Ik keek Ruud aan en hij mij.... we dachten hetzelfde, top!!! Een prachtige keuken, heerlijke slaapkamer, gezellige zit/woonkamer en ja heus de beloofde jacuzzi zat er dus echt in!!
Nou we hebben wat afgebubbeld .... ik iets meer als de rest, oké en zelfs een wasmachine was er !Nou is mijn mannetje als het op skien gaat, 's morgens direct wakker (normaal draait hij zich graag nog een keertje om) ... eigenlijk wil hij als eerste op de piste zijn maar ja, dat gebeurt dus niet .. ja hallo, de rest van het gezin wil weer eerst ff lekker ontbijten..maar goed zo tegen 09.15 uur vertrokken we richting piste. En eenmaal boven kon de eerste afdaling beginnen.
Mijn zwager,schoonzus en lieve nichtje en neefje kwamen we boven op de piste ook tegen, zij verbleven één dorp verder maar het skigebied was hetzelfde, zij gingen met een andere gondel omhoog en we troffen elkaar elke dag boven, nou ja, zij kwamen meestal ietsie later... mijn zwager kon zich nog wel een keertje omdraaien  Wel heel gezellig zo met z'n allen!!Zo tegen 01.00 uur begonnen onze maagen te knorren en moesten ze echt bijgevuld worden. We streken dan
ook meestal neer bij ons favoriete restaurant Nagens! Daar had ieder zo zijn eigen menu... Jerm. ging toch héél vaak voor de patat met braadworst of spagetti, Niek is verliefd op de heerlijke sla die ze daar hebben, je kan daar alles zelf opscheppen en dus zelf kiezen wat je in je sla wenst, gevolgd door heerlijke dressing. Maar ook de spagetti en berliner bollen bevielen haar goed. Ruud en ik namen elke dag wat anders, we hebben gesmuld.
Het is dat ik zoveel geskied heb anders zou ik kilo's zijn aangekomen... nu wees de weegschaal gelukkig geen extra kilo's aan... het slavendrijven van Ruud is dus ergens goed voor geweest!
Het weer was vooral de eerste dagen heerlijke met een zonnetje maar tegen donderdag werd het minder en vrijdags kwamen we zelfs in een storm terecht... en ja, dan moet je mij hebben.... bungelend in een skigondel met z'n viertjes..... bijna geen hond op de piste... en daar hang je dan.... de gondel gaat steeds langzamer... vanwege het weer.. het eerste wat ik zei... wat er ook gebeurd ik ga skieend naar beneden.
Eerst nog maar ff neergestreken in een restaurant en afgesloten met een apelstrüdel met warme vanillesaus... ik had nog stille hoop dat de storm zou gaan liggen maar hoh maar het werd alleen maar erger... de gondels hingen inmiddels stil.....
Daar gingen we dan, skieend naar beneden, vooral de skistokken niet loslaten want dan waren ze weg door de wind. De sneeuw die gevallen was die nacht was ook weggewaaid en het eerste stuk daar lag dus gewoon ijs..... stiekum wel spannend..want we deden het toch maar mooi en met ons nog een paar gekken!
Eenmaal bij de boomgrens aangekomen werd het minder en konden we rustig naar beneden skieen!! pfff veilig beneden en lekker naar ons appartement ons opmaken voor de laatste avond!Spulletjes weer ingepakt en de volgende morgen vertrokken we tegen 07.00 uur weer richting Nederland.
Heerlijk voldaan maar we hadden allevier dezelfde gedachte...... wat gaat zo'n week toch snel, veels te snel in dit geval!!!

In Nederland deden we nog even een Mac aan, ach ja, dat kon er ook nog wel bij en tegen 18.00 waren we weer thuis en zat Toby ons al op te wachten voor het raam, die was lekker bij oma en opa gebleven!!Jet
"Je bent de schaduw achter mij
Iedere seconde van de dag"