WEBLOG VAN DE MAAND!
YESSSSS, IK BEN WEBLOG VAN DE
MAAND JANUARI 2014!! 


Gastenboek
Hoi, hoi, welkom bij mijn gastenboek!!!

Als je wat kwijt wil, meldt het mij!!
Een gezellige krabbel vind ik altijd leuk!!
~klik~ op het boek
Mijn lieffie
Recentste foto met Marco
Duizend Spiegels Tour 
Nijmegen

18-04-2014 Nijmegen


 
Bijzondere avond
Oktober 2012, Vrijwilligersfeest!!
Ik word zo blij als ik deze foto zie..."ons" Valentijnsconcert
 

Intens genieten  14 -02-2011
 
IK weblog v/d week!!!
Een heel lief filmpje van Marco speciaal voor mij!!!!

Genieten in Canada
Niek & Marco!!


Zo lief
Foto album
Word FRIEND van WARCHILD
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Archief
Mijn laatste reacties
Zo he wat een nieuws!!...
16:24, 8 mrt 2017
Zo onwijs trots op hem...
09:29, 7 apr 2015
Ik ben natuurlijk...
05:56, 30 nov 2014
Leuk, leuker,...
11:12, 26 jul 2014
Hoi Annelies, Dank je wel...
11:58, 2 jul 2014
Lieve, lieve Maris,...
21:22, 4 jun 2014
Heerlijk zoals jij altijd...
19:27, 12 mei 2014
Het was met recht een...
20:10, 11 mei 2014
Nou meis, dat is echt een...
19:59, 11 mei 2014
Nou het is je gelukt...
19:53, 11 mei 2014
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: Klavertje
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
In gedachten...

Vanmorgen op mijn werk stond ik in mijn uppie bij de koffiemachine, komt mijn manager eraan, zegt hij : wat sta jij in jezelf te lachen...... 3x raden waar ik in gedachten was... zo heerlijk dat nagenieten.
Probeer het nog heel lang te doen!!!

Yess, zo blij!
Voor diegene die het niet wisten mijn zus is afgelopen zomer na een voorbereiding van 2 1/2 jaar geemigreerd naar Canada.
Zie ook mijn logje:  snik, weg naar Canada.
Voor haar natuurlijk super leuk maar voor de achterblijvers toch wat minder! Gelukkig is er tegenwoordig skype en daar maken we dan ook veelvuldig en lang gebruik van.
De hele familie, mijn zus, haar man en hun vier kinderen hebben het enorm naar hun zin en zijn er al helemaal thuis.
De vraag van hun kant is dan ook al diverse keren gesteld wanneer we zouden komen.
Tja, zo'n reis is niet niks en behoorlijk kostbaar.
Wij zijn dol op skien en als het even kan slaan wij dit niet over. De zomervakantie daarintegen daar kunnen we makkelijk buiten. Thuis vermaken we ons ook altijd en hebben we heel veel plezier in Nederland is nog zoveel te zien!

Maar ik koesterde al een aantal maanden de wens om toch naar mijn zus toe te gaan. Ruud had nog niet zo'n drang en ik had op een gegeven moment zoiets van, tja, misschien moet ik dan alleen een weekje gaan ofzo.
Ik wil zo graag weten waar ze in het echt zit, hoe alles eruit ziet, hoe alles ruikt....... ook na alles wat er bij ons gebeurd is met J. zou dit heel goed voor me zijn. Bij mijn zus voel ik me vertrouwd en kan ik me uiten zoals ik het voel en zij begrijpt me volkomen. Dat voelt zo goed, gelukkig haal ik er met skypen ook al heel veel uit. Het gezicht erbij zien en de bewegende beelden is zo anders dan alleen de telefoon!
Maar goed, ik ben gaan kijken wat de mogelijkheden waren en zitten puzzelen wat de beste week zou zijn.

Was ik er eindelijk uit en dacht ik dat ik er goed aan deed, had manlief daar toch ineens een heel ander idee over. Hij gaf aan dat we nog nooit zonder elkaar op vakantie waren geweest dus dat zou deze keer ook niet gebeuren!!!
Ik werd zo blij, want diep van binnen wilde ik eigenlijk helemaal niet alleen naar Canada en mijn gezin achterlaten.
Hij ging puzzelen en kijken op het internet en we hebben toen in goed overleg besloten om van de zomer met z'n viertjes te gaan. Mijn zus was net zoals ik superblij en ze gingen gelijk aan de slag met plannetjes maken, zo lief.
Wij gaan heerlijk ruim 3 weken bij hun in huis, het huis is groot genoeg, het zijn eigenlijk twee huizen in één chalet. L.gaat haar nichtje weer zien en is zoooooo blij!

Het enige vervelende is dat ons kleine mannetje sinds hij zo ziek is geweest  zie logje: mijn heerlijke engelen ( dan de laatste engel!)een bepaalde angst heeft ontwikkeld van alles wat hij zelf niet in de hand heeft. Zo gaat hij liever niet meer op een boot want die zou kunnen omkieperen, zwemmen is prima, zolang ze maar niet aan hem zitten, maar vliegen....... tot op heden zegt hij No Way dat ik in een vliegtuig ga..... zeker nadat hij de crash heeft gezien de laatste keer. Hij is als de dood dat hij nog een keer een infarct krijgt. Ik heb al diverse keren voorzichtig met hem erover gepraat. Hij staat gelukkig wel open voor praten maar laat zich zeker niet makkelijk ompraten... We hebben nu afgesproken dat ik aan de dokter zal vragen of hij wat weet voor hem, in de vorm van rustgevende druppels of iets dergelijks. Binnenkort zal ik een afspraak maken.
Daar was hij wel voor in want het liefst gaat hij toch met ons mee maar tot dusverre blijft hij erbij dat hij bij oma en opa blijft. Zo zielig als hij dit zegt!!Gaat ook bij mij door merg en been. Het komt allemaal wel goed zeg ik dan ..... en ik denk ook dat het goed komt het heeft alleen even wat tijd nodig.... succeservaringen zijn voor hem dus heel belangrijk hoe vaker hij iets goed doet hoe zelfverzekerder hij wordt.

Maar gelukkig hebben we nog even de tijd..... we zullen de 30e juli vertrekken....... het gaat goedkomen, het moet, want ik wil mijn zus en haar lieve familie zo graag weer zien!!!

En een van de dingen die we zeker gaan bezoeken zijn de Niagara Watervallen, zo mooi en daar ga je in het echt in zo'n bootje naar toe!!
Je hoeft er natuurlijk niet in.....
Zo indrukwekkend.
eerste keer!
Jaaa, voor de eerste keer hebben wij vanmiddag heerlijk in de tuin in het zonnetje gezeten!! Oh wat voelde dat lekker, mijn wangen zijn lekker rood en je krijgt gelijk weer meer energie!!
Eerst lekker een kopje koffie, toen een paar potjes gepest. Toen was het tegen 15.00 uur en moest Jermeau zich melden bij de kapper.... jaaaa dat was echt nodig!!

En daarna hebben we in het zonnetje de puzzel van de tifosie opgelost!!
En nu maar wachten wie het gaat winnen.
Lanique (zie  lanique) zat al helemaal te fantaseren hoe het zou zijn als ze de Meet & Greet zou gaan winnen!
De meeste dromen zijn bedrog maar ik hoop dat deze droom voor haar ooit nog eens zal uitkomen ( en mama stiekem natuurlijk ook hoor, want we moeten wel eerlijk blijven)

Hieronder even een paar foto's van de eerste keer weer lekker in het zonnetje!!                             
 
                                deze was nog voor de kapper!

                       
De 13e GEWELDIG!!!
We hebben er lang naar uitgekeken en Lanique telde de nachtjes...... eindelijk was het dan zover, vrijdag de 13e, de dag dat we naar Marco zouden gaan en heerlijk in Antwerpen zouden blijven!
Nu is het allemaal weer achter de rug maar we hebben genoten!!

Tegen 13.15 uur reden we van thuis weg, zonder oponthoud konden we doorrijden naar Antwerpen. Ik wilde eerst naar het hotel om in te chequen, dat verliep allemaal voorspoedig!!
We besloten tegen 16.30 uur met de metro naar het Sportpaleis te gaan, ook dat ging allemaal heel makkelijk zodat we tegen 17.00 daar aankwamen. Ik was er nog nooit geweest en verbaasde me over
het feit dat het nog zo rustig was... heb heel gezellig met diverse loggers kunnen praten zodat de tijd omvloog en we naar binnen mochten. Ik was Francien met haar zoontje Thijs tegen gekomen en ik wist dat zij vlak bij mij zat dus
we besloten gezellig bij elkaar te blijven. Vooraf nog wat geshopt, cd'tje gekocht en toen gingen we onze plekken opzoeken. Francien zat een paar rijen achter ons maar omdat het nog zo rustig was kwam ze
gezellig bij ons zitten. Zo vloog de tijd en voor we het wisten begon het concert bijna...... de mensen die de plekken naast ons hadden waren er nog steeds niet dus Francien besloot gewoon bij ons te blijven zitten echter 5 minuten voor aanvang
arriveerde de desbetreffende personen en Francien verkaste met Thijs naar hun eigen plekje, heel jammer want het was zo gezellig!!

De lichten gingen uit en de show begon....... we hebben samen genoten van de eerste tot de laatste minuut. Het blijft bijzonder dat ik dit zo met Lanique mag delen. Haar snoetje te zien stralen, ze heeft het zo verdiend na het afgelopen anderhalf jaar met Jermeau. Francien heeft nog twee mooie foto's geschoten toen we helemaal in de show opgingen.
Marco het was meer dan geslaagd, een top concert!!


Zelf heb ik helaas heel weinig foto's kunnen nemen, nog wel van net voor het concert maar daarna was de batterij op en ik was zo stom geweest om de andere in de oplader te doen.... en NIET (LEES VERGETEN) mee te nemen naar Antwerpen.
Veels te snel was het einde alweer, dat Marco in de lucht vliegt blijft zo fantastisch om te zien, machtig gewoon, diep onder de indruk ben ik er elke keer van!!!

We gingen naar buiten en besloten nog even te wachten bij de achteruitgang..... maar Marco kwam niet, Lanique wilde graag nog blijven, maar ik wilde naar de metro.... het zou me toch niet gebeuren dat ik daar met een kind sta en dat ik de laatste metro gemist zou hebben..... bij de metro aangekomen kwamen we Klaas en Nelleke nog tegen en ook Suzanne. We namen met z'n allen de metro alleen bij het instappen gingen we her en der zitten.... wat resulteerde dat Suzanne helaas bleef zitten met haar vriendin in de metro daar waar ze eruit moest. We zagen het te laat en de metro reed weg........ Gelukkig heeft ze de weg terug gevonden naar het hotel want om 00.45 uur zag ik haar bij de receptie.

Ik ging even vragen hoe het zat met dat enorme lawaai bij ons op de kamer.... zeg maar gewoon klere herrie. Het bleek de airco op het balkon te zijn die de rest van het hotel en kamers koelde.... ja lekker dan, gaf ik aan, hier ga ik echt niet in slapen..... dat zou niet eens lukken. De portier gaf aan dat zijn dienst er bijna op zat en hij de airco rond 01.00 uur uit kon zetten... nou ja, dat kwartiertje kon er ook wel bij.... dit werd echter pas 01.30 uur.... en daarna ben ik in slaap gevallen.
'S ochtends lekker ontbeten, en nog diverse loggers gezien, Alina nog bedankt voor de poster! Ingrid maakte nog even een foto van ons bij het ontbijt!

Daarna zijn we lekker Antwerpen in gegaan. We hebben heerlijk geshopt, winkel in winkel uit. Hier en daar wat gekocht, heerlijk. Op een gegeven moment maakte ik een grapje tegen Lanique met de opmerking KIJK DAAR IS MARCO.... waar,waar, zei Lanique waarop ik antwoorde, grapje!!! Ha,leuk hoor zei ze. Echter twee minuten daarna liep Marco er echt en eerst wilde ze het niet geloven maar het was echt zo!! Ze pakte haar fototoestel, die laat zichzelf altijd een heel klein beetje op en ze wilde een foto gaan vragen, maar durfde niet. Ik voel me daar ook nooit zo prettig bij en gaf aan dat ook ik het niet ging vragen, hij liep daar prive, onopvallend en als wij gingen storen zou dat direct opvallen. Wijnand waren we daarvoor net tegen gekomen en die durfde wel..... stoer hoor. Voor mij is dat niet weggelegd.... maar Lanique baalde achteraf wel.... ze was toch enigzins teleurgesteld.
Daarna hebben we nog lekker gewinkeld al gaf Lanique aan als ze Marco nog een keer tegen zou komen ze wel zou durven.... ben benieuwd.... Ingrid kwamen we heel gezellig in het begin bijna in elke winkel binnen zodat we bijna met z'n vieren op pad waren, was super gezellig en ze zette ons nog een keertje op de foto!! Bedankt nog voor je foto's!Tegen 15.00 uur gingen we terug naar de auto waar we op weg naar huis gingen..... aan alles komt tenslotte een einde. We hebben nog als afsluiting gezellig in een tapas restaurant gegeten, was super geslaagd en lekker!Toen we thuis aankwamen gaf Ruud aan ook onderweg te zijn met Jermeau. We hadden voor hun ook nog wat meegenomen. Jermeau was superblij met z'n kleding en ook bij Ruud viel de sjawl in goede aarde!!
Wij hebben genoten van het begin tot het einde, het was super geslaagd en ik vond het bijzonder gezellig zoveel loggers gezien en gesproken te hebben!

Weer thuis!!

Ja, wij zijn weer thuis!!!!!
Nog geen 10 minuten geleden...... Lanique en ik hebben het super gehad, op en top genoten van alles om ons heen, alle lieve mensen, vandaag van de gezellige stad Antwerpen, maar vooral van
Marco!!!!
In een woord geweldig!!

Het huis is nu nog leeg, Ruud en Jermeau komen er ook al aan sms'te ze ... dus vanavond van mij geen logje meer, maar die komt zeker in de loop van de komende dagen!
Nogmaals wij hebben genoten!!!

                  

Hij is BINNEN!!!!
Niets wachten tot na het weekend met kijken, NEE...... de DVD rolde nog geen drie minuten geleden mijn brievenbus in!!!!!
Ik zag de postbode nee niet zo'n lekkere als Nathalie had net de post in de brievenbus doen...... ik haal nietsvermoedend de post eruit, want de DVD wordt echt niet eerder verzonden was mijn gedachte maaaaar niets is minder waar!

HIJ IS BINNEN!!!

Ik heb mezelf wel opgelegd eerst de boel te doen, voordat ik onderuit strijk op de bank....... gaat dus waarschijnlijk  pas vanavond worden........  maar dat is in ieder geval eerder dan zaterdagavond!!
Ik was al in de stemming voor morgen maar nu helemaal!!!!!

                              
Onze vrije studiedag...
Vandaag hadden de kinderen een studiedag.
Tegen 08.30 uur had ik ineens 4 kinderen! Een vriendin van mij is lerares en had dus een bijscholingsdag en bracht haar kids bij mij. Omgekeerd doe ik dat ook een enkele keer en zo helpen we elkaar!
Een paar weken geleden had ik al tegen ze gezegd, dat ze maar eens moesten denken hoe ze deze dag zouden gaan invullen.
Het programma lag dus al klaar. Ze hadden bedacht in de ochtend eerst nog een t-shirt te maken om de dansjuf te bedanken. Zij heeft de klas geholpen bij het instuderen van een dans die de kids
a.s. maandag mogen gaan uitvoeren in Deventer bij de Heart Dance Award! De kids dragen dan allemaal een eenzelfde t-shirt, behalve de juf was nog niet voorzien!
Affijn het t-shirt was klaar en toen stond er een DVD van het huis Anubis op het programma met als titel: Het pad der zeven zonden!! Vol spanning hebben ze zitten kijken, die van mij hadden hem al een paar keer gezien maar de
andere twee niet en ze vonden hem behoorlijk spannend.

Toen heb ik de buikjes voorzien van heerlijke tosti's en konden we op naar het zwembad. In zeewolde hebben wij wel een zwembad maar die is volgens de kids niet leuk genoeg, geen glijbanen enzo, dus de keuze was gevallen op een zwembad in Nunspeet. Daar aangekomen was het naar mijn mening mega druk, maar gelukkig bleek acheraf dat er net diploma zwemmen was geweest...pfff, gelukkig dacht ik nog... (ik heb vroeger teveel gezwommen en heb nu eigenlijk iets tegen al te drukke zwembaden, erfenis van vroeger denk ik)
Maar eenmaal omgekleed en in het zwembad aangekomen vond ik het toch behoorlijk druk, vooral veel grote jongens en het werd eigenlijk steeds drukker.
Gelukkig had ik mijn boek meegenomen dus moeders nestelde zich lekker in een stoel, de kids rende naar de glijbanen en hebben zich super vermaakt (en daar gaat het toch om)!!!
De tijd vloog voorbij en voor we het wisten was het 16.30 uur.
Nu zijn we weer lekker thuis,Niekkie moet aan haar toppo toets gaan werken en J. ligt uitgeteld maar voldaan op de bank. Zo'n dag kost hem nog altijd behoorlijk wat energie, vooral omdat hij in zo'n zwembad niet onder wil doen voor de rest!
Heel begrijpelijk natuurlijk.
De spagettie staat op, dus we gaan zo lekker eten!

Het was dus een geslaagde studiedag, nu maar hopen dat de leraressen en leraren ook wat opgestoken hebben van hun
 studiedag !!
Altijd leuk!
Afgelopen week kreeg ik ook zoals een aantal andere loggers wel een heel spannend, geheim mailtje....of ik het leuk vond om bij de opnames
van een tv programma te zijn. Het hele programma kende ik niet maar ik had er wel zin in!!
Gisteren was het zover...... we aten thuis wat vroeger zodat de mannen niets te klagen hadden en tegen 16.50 uur vertrokken we (L. en ik) richting Hilversum.
Ruim op tijd want de navi gaf aan dat we tegen 17.30 uur zouden arriveren.... Ik reed dus op de navi maar had ook een routebeschrijving toegezonden gekregen, waar op stond op welke parking ik het beste kon parkeren... maar de navi kende dat niet!
We waren dus ruimschoots op tijd en waren al drie keer langs de Blue Circle gereden.
Hadden al een clubje loggers zien staan maar we konden de parkeerplaats niet vinden... bij de derde poging kruisde de auto van Marlies ons, ik herkende haar en gaf gas zodat ik haar niet uit het ook verloor, ik had gewoon het vermoeden dat zij precies wist waar we moesten zijn, achteraf was dat niet zo, maar we kwamen toch op de juiste parkeerplaats.

We liepen met z'n drieen naar de parkeermeter en oh jee, ik had genoeg geld bij me..... maar geen kleingeld, oeps, ik had gedacht dat de parking er zo eentje was waar je met je pin kon betalen...
maar het geluk zat me mee..... er hoefde op zondag niet betaald te worden!
Dus precies om 17.45 uur waren we er!! Achteraf hadden we ons dus helemaal niet hoeven haasten want wat bleek.... de "fans"die meededen aan de opnames mochten wel al naar binnen maar het
publiek mocht er was tegen 18.45 uur in!

Wat ik acheraf helemaal niet erg vond want we besloten gezellig ergens wat te gaan drinken. Het was erg gezellig en heel leuk om nu weer eens een aantal andere loggers op een ontspannen manier te leren kennen. Gezellig met een bakkie praat altijd toch wat makkelijker vind ik!
Afijn tegen 18.30 uur besloten we terug te lopen maar ons geduld werd op de proef gesteld..... volgens mij was het tegen 19.10 uur voordat we naar binnen gingen en daar ook nog eens tot 20.00 uur moesten wachten... maar weer het gezellige kletsen was een heuse afleiding al voelde L.haar voeten wel, maar ik ook hoor!
En toen kwam het startsein, we mochten naar binnen..... helemaal leuk, om zo'n studio van binnen te zien, veel kleiner als ik had verwacht en L. was op slag haar moeie voeten vergeten en ik zag haar genieten.... stoer vond ze het!!
Over het panel hebben jullie al genoeg gelezen bij de andere logjes dus daar ga ik maar niet verder op in!
Behalve dan dat ik gisteravond een jongetje heb gezien van amper 15 jaar waar ik met verbazing naar heb gekeken en geluisterd. Hoe kan een kind zo worden???? Zo bijdehand, maar op een verkeerde manier, grof in de mond en sexuele opmerkingen uitsloeg waar mijn mond van open viel...
Ondanks dit manneke was het toch een hele leuke opname en viel er genoeg te lachen!
Het was een gezellige avond die dankzij de fanclub maar weer mogelijk is gemaakt! Bedankt hiervoor!!

Na afloop nog even wat mensen gedag gezegd en ik wist dat L.graag nog even met Nathalie op de foto wilde... Nathalie vond het prima en gaf nog even aan dat ze toch zo fotogeniek was, maar ja, dat kan ook niet anders als je zoveel gefotograveerd word, ha,ha en hij is inderdaad leuk geworden. Ik mag hem niet plaatsen... hij moet natuurlijk op haar eigen weblog...dus die volgt binnenkort!
Is die mooi????
Afgelopen week was L. al erg druk in de weer geweest met haar eigen layout.
Sinds we photoshop hebben is ze erg aan het expirimenteren.
Vanmorgen was ze in het geheim met mijn layout aan de slag gegaan...... dit is het resultaat!!! Ik ben er enorm blij mee en super trots op haar  dat ze dit in haar eentje allemaal heeft gemaakt!
Wat vinden jullie ervan????
Handig hè zo'n dochter!!!


Harkengala??

Kids zijn net uit school en na wat gedronken te hebben, ga ik aan de   en 
Dochter  staat in de keuken de hamster te verschonen...................................
ik zeg tegen haar: vanavond komt Marco op tv  bij het Harpengala,............waarop
zij antwoort: IS HIJ DAN ZO STIJF............. ik zeg hè, wat bedoel je.... ze zegt, je zegt toch :
HARKENGALA.........................

Heerlijk hè die communicatiestoornissen tegenwoordig!!!!

"Ik voel dat ik je kwijt raak
Vertel me als ik je moet laten gaan"