WEBLOG VAN DE MAAND!
YESSSSS, IK BEN WEBLOG VAN DE
MAAND JANUARI 2014!! 


Gastenboek
Hoi, hoi, welkom bij mijn gastenboek!!!

Als je wat kwijt wil, meldt het mij!!
Een gezellige krabbel vind ik altijd leuk!!
~klik~ op het boek
Mijn lieffie
Recentste foto met Marco
Duizend Spiegels Tour 
Nijmegen

18-04-2014 Nijmegen


 
Bijzondere avond
Oktober 2012, Vrijwilligersfeest!!
Ik word zo blij als ik deze foto zie..."ons" Valentijnsconcert
 

Intens genieten  14 -02-2011
 
IK weblog v/d week!!!
Een heel lief filmpje van Marco speciaal voor mij!!!!

Genieten in Canada
Niek & Marco!!


Zo lief
Foto album
Word FRIEND van WARCHILD
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Archief
Mijn laatste reacties
Zo he wat een nieuws!!...
16:24, 8 mrt 2017
Zo onwijs trots op hem...
09:29, 7 apr 2015
Ik ben natuurlijk...
05:56, 30 nov 2014
Leuk, leuker,...
11:12, 26 jul 2014
Hoi Annelies, Dank je wel...
11:58, 2 jul 2014
Lieve, lieve Maris,...
21:22, 4 jun 2014
Heerlijk zoals jij altijd...
19:27, 12 mei 2014
Het was met recht een...
20:10, 11 mei 2014
Nou meis, dat is echt een...
19:59, 11 mei 2014
Nou het is je gelukt...
19:53, 11 mei 2014
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Profiel
Naam: Klavertje
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
'n beetje van dit en 'n beetje van dat!!
De afgelopen weken logde ik over sommige highlights in onze weken. Zo was er ons gewonnen bezoek aan "the Voice Kids" en natuurlijk "Dichtbij" in Den Haag. Maar ook het Survival kamp van Niek. 

Maar er gebeurde natuurlijk meer deze afgelopen weken.... ik neem jullie mee in vogelvlucht door onze weken!

- Zo kreeg Ruud een geweldig tefefoontje eind januari.
Hij kreeg een baan aangeboden wat precies bij hem paste, beter kon het niet. We hadden echt zoiets van "nee, dit kan niet" "dit is te mooi voor woorden" maar het was echt. Hij hoefde eigenlijk niet te beslissen en op 31 januari leverde hij zijn ontslag brief in.
Toch wel heel trots na wat er de afgelopen periode (eigenlijk al twee jaar) allemaal gebeurd was. Ik zag langzaam maar zeker weer mijn oude mannetje terug komen... met een lach die echt was, niets gefaked maar gewoon puur en oprecht. Ik voelde zijn trots en zijn gevoel voor eigenwaarde weer, oh wat was dat fijn!!!
Hij had nog genoeg vakantie dagen dus afgelopen maandag was hij voor het laatst. Nu blijft Ruud Ruud en na 2 dagen thuis te zijn geweest, is hij nu twee dagen aan het warm draaien bij zijn nieuwe werkgever.
Vanaf zaterdag is hij lekker weer vrij en genieten we van een heerlijke vrije week.. althans hij met de kids want ik moet wel 2 dagen werken. Maar we gaan er een heerlijke week van maken !!

- Onze kleine, grote man heeft het lastiger. Hij is altijd zo vrolijk maar achter die vrolijkheid gaat een hoop schuil. Soms denken we het gaat lekker om vervolgens te zien dat dit eigenlijk niet zo is .
Zijn angst voor het een en ander neemt behoorlijk toe en vooral 's nachts uit zich dat door slecht slapen.
Dus hebben we besloten hulp in te roepen. Volgende week is zijn/ons eerste gesprek, in het revalidatiecentrum waar hij destijds verbleef. Dit voelt voor hem vertrouwelijk en dat moeten we precies hebben.

- Hoofdstuk bril..... dat is heel wat. Zo'n 4 weken geleden kreeg ik proefglazen op sterkte. De sterkte beviel me goed, voelde rustiger aan mijn ogen maar die bril.. ik kan er niet aan wennen.
Dus besloot ik voor contactlenzen te gaan. Mijn ogen werden getest en ik zat net op het randje om in aanmerking te komen voor lenzen. IJdel als ik ben, besloot ik zonder nadenken dat ik het wilde proberen.
De lenzen werden besteld en oh wat was ik blij dat ik ze in kon. Het voelde gelijk al zo goed, voelde me super happy.
Vorige week woensdag kreeg ik ze. Afgelopen zaterdag voelde ik me behoorlijk grieperig en ik besloot mijn lenzen tegen 22.00 uur uit te doen... Even pielen en hup in het bakje, vloeistof erbij en see you next morning, dacht ik.

De volgende morgen wilde ik ze indoen maar na 4 x voelen dacht ik... gek hij zit er niet in volgens mij.
Oh nee, hè dacht ik ... dit is niet waar.. heb ik die lens er niet goed in gedaan... maar het was wel waar.. links zat in het bakje maar rechts was verdwenen... Stomme stomme muts dacht ik bij mezelf, wat baalde ik. Nu heb ik Ultra dunnen zachte lenzen die twee weken mee gaan.
Ik had 2 verpakkingen mee gekregen voor 1 maand. Precies tot de volgende controle waar we zouden besluiten wat het zou gaan worden, de bril of de lenzen... Wat moest ik nu ?
Nou gewoon de bril dus weer op voor een week en zaterdag met de nieuwe 2e proeflenzen beginnen... ben benieuwd hoe het zal gaan. In ieder geval veel ,veel beter opletten met uitdoen, dat weet ik zeker.

- Ook werd hier de Cito toets gedaan. Gelukkig heb ik wat dat betreft niet zo'n nerveus mannetje. Hij was heel rustig en zo hoort het ook. Ik geef hun altijd mee, dat hun leven niet afhangt van zo'n toets, dat de wereld gewoon verder draait na de toets wat er ook gebeurd.
En op de één of andere manier helpt dat goed! De Cito werd gemaakt , drie dagen lang en al is het geen snoeper, die drie dagen ging er een bakje met snoep mee naar school. Al was het alleen maar voor het idee! Als hij thuis kwam moest ik al lachen... vroeg hoe het was gegaan en steevast kreeg ik het antwoort oh, heel goed hoor!
Weet niet wat ik ervan moet denken, maar het kan vriezen en het kan dooien bij onze jongste... dus ben reuze benieuwd wat het is geworden straks de 8e maart. We zien het wel.
Vrijdags was er hier een Cito Eindfeest op de middelbare school waar Niek ook op zit en hij wilde daar wel heen met z'n vriendje. Ik had eigenlijk gedacht dat hij doodop was, was hij ook wel maar hij wilde toch. En dus ging hij naar z'n eerste feest op de middelbare.. Stoer natuurlijk haha. Tegen elf uur werd hij thuis gebracht, vol verhalen hoe leuk het was geweest. Hij straalde en ik genoot.


- Niek heeft bijna haar keuze rond voor haar vakkenpakket. Het is/was een hele klus als je (nog) niet precies weet wat je wil en je heel veel leuk vindt. Maar haar keuze wordt EM met als vast vakken, Nederlands, Engels, Geschiedenis daarnaast kiest ze Wiskunde A, Management en Organisatie en ze twijfelt of ze nu Biologie zal nemen of Sport en Beweging. Lastig maar we komen er wel uit. Denk eigenlijk dat het Biologie zal worden.


- Zo staat vrijdag het Carneval op school weer op de agenda en Jer heeft besloten als rockstar te gaan


- Dan is het morgenmiddag vakantie.
Wat kijken ze er naar uit!!!
Normaal zijn we eigenlijk best wel verslaafd aan de Wintersport maar dit jaar slaan we om diverse redenen over .... Helaas pindakaas dus.
Maar volgende week gaan we een dagje naar Botropp in Duitseland. Daar is een gigantische binnen piste waar je naar hartelust kan skieen maar ook kan eten haha, alles is inclusief dus de hele dag door skieen en eten en drinken, nou dat leek ons wel wat.
Ik ga het ook proberen, skieen doe ik al zolang dat ik denk dat ik dat best kan. Mijn been gaat heel goed zolang ik me maar niet al te veel inspan dat wil zeggen lange wandelingen maak met de hond enzo.
Skieen is voor mij geen inspanning maar ontspanning dus ik denk dat ik dat best kan.. we zullen zien!! Rondom huis, maar ook slenteren in het dorp lukt heel goed. Eigenlijk gaat alles prima als ik er maar niet teveel kracht op zet. Voor mij voelt dat goed. 2 maart ga ik naar het ziekenhuis in Arnhem en gaan we eens kijken wat die beste man te zeggen heeft.
Ben er nog lang niet over uit wat het beste is ..dus laat me klein beetje verrassen.
Maar ik voel me goed en het gaat gewoon lekker dus dat maakt me blij!!- Zo was het eergister Valentijn en stond er op de schoorsteen een lief cadeautje toen ik thuiskwam. Het is een brievenbak maar de achterliggende gedachte was dat er liefdes post in moest komen over en weer haha.. leuk bedacht van mijn schat  !!
- Gister ben ik met mijn leuke, lieve team op kraamvisite geweest bij onze collega! In Oktober getrouwd en nu al papa hihi, soms gaat het heeeel snel! Een heerlijk klein wondertje had ik gister in mijn armen zo lieffff. Om zo mee naar huis te nemen maar hij huilt 's nacht nogal veel dus ik bedacht me maar snel haha. Overigens toen wij er waren was hij super liefff en huilde niet... een heerlijk ventje dus!

- Gistermiddag heb ik het boek "mam, ik bel je zo terug" gekocht, geschreven door Wanda Beemsterboer. 
Het is al uit, achter elkaar doorgelezen met veelal  tranen in mijn ogen  .... een boek wat elke ouder maar ook puber zou moeten lezen... een tragedie van het ergste soort... en eenieder leeft met het idee, dat gebeurd ons niet...... maar het gebeurd wel!!!! 
Marco bracht dit vorige week onder de aandacht,op een prachtige warme manier zoals alleen hij dat kan,  het liet me niet meer los..... temeer ook dat ik bijna vlak naast de ouders en het zusje van Nadine stond. Een niet te bevatten gebeurtenis, de ouders hebben een stichting opgericht tegen zinloos geweld en het boek draagt daar een steen, mag ik wel zeggen aan bij.... mensen lees dit boek!!

Nou volgens mij heb ik zo wel weer alles verteld wat er in ons gezinnentje de afgelopen weken is gebeurd of nog staat te gebeuren en zijn jullie weer helemaal bij!!

Ik sluit af met de foto van 6 februari in Den Haag ... geniet er nog steeds van na ,  wat was dat een  heerlijke avond !!


See you !!!

Zo "dichtbij" in Den Haag
Eigenlijk zou ik 1 keer naar "Dichtbij" gaan maar doordat de FCD niet doorging besloot ik mezelf te trakteren op nog een keertje "Dichtbij". Er waren alleen nog kaartjes voor Den Haag.. niet heel dichtbij voor mij, maar oké. Ik zou met Daan en Hellen gaan.
 Helaas gooide een zware griep het schema van Marco door elkaar. Maar al heel snel werd duidelijk dat er op korte termijn nieuwe data werd geregeld en al zoo snel... 6 februari!!

Voor Hellen was het geen handige datum dus die haakte helaas af. Maar samen met Daan hadden we de grootste voorpret. Wat hadden we er zin in en wat keken we er naar uit!!!
Niek op Survival Winterkamp!
Bij de titel denk je aan een kamp dat midden in de winter plaats vindt. Logisch, maar wat het verder inhoud... tja, kan van alles zijn. Toen wij er een voorlichtingsbijeenkomst van bezochten en alles hoorden had ik zoiets van... nou.. niet echt iets voor mij maar daarin tegen waarschijnlijk wel iets voor Niek, die houdt wel van die extreme dingen..en gaat de uitdaging graag aan

Het is geen verplicht kamp, je mag je vrijwillig opgeven en dat werd dus gedaan!
"Ik word gek van die onzekerheid
Ik laat het los, ja ik maak me nu vrij"