WEBLOG VAN DE MAAND!
YESSSSS, IK BEN WEBLOG VAN DE
MAAND JANUARI 2014!! 


Gastenboek
Hoi, hoi, welkom bij mijn gastenboek!!!

Als je wat kwijt wil, meldt het mij!!
Een gezellige krabbel vind ik altijd leuk!!
~klik~ op het boek
Mijn lieffie
Recentste foto met Marco
Duizend Spiegels Tour 
Nijmegen

18-04-2014 Nijmegen


 
Bijzondere avond
Oktober 2012, Vrijwilligersfeest!!
Ik word zo blij als ik deze foto zie..."ons" Valentijnsconcert
 

Intens genieten  14 -02-2011
 
IK weblog v/d week!!!
Een heel lief filmpje van Marco speciaal voor mij!!!!

Genieten in Canada
Niek & Marco!!


Zo lief
Foto album
Word FRIEND van WARCHILD
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Archief
Mijn laatste reacties
Zo he wat een nieuws!!...
16:24, 8 mrt 2017
Zo onwijs trots op hem...
09:29, 7 apr 2015
Ik ben natuurlijk...
05:56, 30 nov 2014
Leuk, leuker,...
11:12, 26 jul 2014
Hoi Annelies, Dank je wel...
11:58, 2 jul 2014
Lieve, lieve Maris,...
21:22, 4 jun 2014
Heerlijk zoals jij altijd...
19:27, 12 mei 2014
Het was met recht een...
20:10, 11 mei 2014
Nou meis, dat is echt een...
19:59, 11 mei 2014
Nou het is je gelukt...
19:53, 11 mei 2014
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Maart 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Profiel
Naam: Klavertje
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
GEWELDIGE stunt van mijn eega!!

Vanmorgen stapte ik rond 07.30 uur lekker in mijn auto op weg naar mijn werk in Amersfoort. Op vrijdag kan ik altijd wat later vertrekken want het is dan altijd, heel gek, veel rustiger op de weg!
Tegen 08.00 uur kwam ik aan op mijn werk en wilde mijn auto parkeren.... en ik rommelde nietsvermoedend wat onder in mijn tas.... ik kijk en ik kijk nog eens ... wat ligt daar schuin onder mijn tas ..... de autosleutel van Ruud, pffffffffffff.
Gisteravond was hij zo lief om mijn auto even te gaan aftanken zodat ik vanmorgen lekker direct weg kon gaan.......

Gelijk Ruud thuis gebeld, die nog helemaal niets in de gaten had gehad en rustig zat te ontbijten met de kids. Hij had blijkbaar al gezien dat ik het was en stelde mij gelijk de vraag, heb je je auto in de prak gereden????
Ik heb ooit in een heel ver verleden buiten mijn schuld om een aanrijding gehad en verder nooit iets, maar blijkbaar is hij van mening dat dat dus ooit nog een keer gaat gebeuren, weet niet waarom, want mijn rijstijl is keurig!
Na 17 jaar ben ik al wat gewend dus ik denk klets maar lekker verder en zeg, nee, huhhh,waarom vraag je dat?
Nou normaal bel je nooit om dit tijstip..... nee, dat klopt geef ik aan, maar normaal ligt er ook nooit een sleutel van een andere auto op mijn passagiersstoel.... toen was het stil om daarna in gedachte het woord @3$#@$ te gebruiken...

Tja, vervelende situatie dus, vooral omdat hij ook nog even moest zeggen ja, waarom tank je dan zelf ook niet je auto af ....... ja nu zal hij lekker worden, draaien we gewoon de zaak even om...... Maar goed, hij ging proberen om een collega te bereiken zodat die bij mij de sleutel zou kunnen ophalen en Ruud daarna kon oppikken. De reserve sleutel heeft hij ook niet want die ligt altijd op de zaak want het is een demo auto!
Maar na 5 minuten had ik wel door dat DAT niet ging lukken en belde terug dat ik al op weg was.... terug naar Zeewolde. Ja, hoe verzin je het. Gezellig weer het hele eind terug gereden om vervolgens in Zeewolde weer om te keren richting Amersfoort. Ruud vond het erg vervelend voor mij maar ik had zoiets van nou ja, kan gebeuren er zijn ergere dingen hoor, ik vind het dan wel weer leuk om hem er vanavond mee te pesten.
Intussen had ik mijn manager al gebeld, die kon een lach niet onderdrukken en zei dat ik me vooral niet moest haasten.....ik dacht dat die beste man al op kantoor was en dus ook mijn directe collega's had ingelicht... niets van dat dus.
Toen ik inmiddels tegen 09.00 uur de parkeerplaats weer opreed, kreeg ik een SMS van mijn collega met de vraag, dat ze toch echt dacht dat ik vandaag zou komen werken en dat ze me misten, zo lief, ik werd gemist!!!!
Ik was al op weg naar boven dus een SMS'je terug was niet nodig.


Wat bleek nu, ja eigenlijk wist ik het ook wel, maar was het me in de stress vanmorgen ontschoten, mijn manager was jarig vandaag en was dus later........ Hij kwam dus zelf tegen 09.15 uur binnen en had mijn collega's niet ingelicht.
Affijn we konden er wel om lachen en wat dan wel weer leuk was, is dat de jarige job ons uitnodigde voor een lekkere lunch in een super brasserie bij ons aan de overkant van het bedrijf. Dus tegen 12.00 uur zaten wij lekker te lunchen....
een heerlijke afsluiting van een toch nog wel gezellige morgen en dus ook een goed begin van het weekend, ha,ha.

Vanavond ga ik Ruud nog maar eens plagen met zijn geweldig goede stunt..... het was nml. toch wel erg rustig vandaag met de telefoon.....

Fijn weekend allemaal!
Nog net niet ondergesneewd!!
Op Valentijnsdag tegen 02.00 uur in de morgen vertrokken wij. In het donker vertrekken geeft toch altijd iets spannends bij de kinderen, ze waren dus hoe gek het ook klinkt direct wakker toen ik ze wekte voor vertrek!
Eenmal in de auto won de slaap en na ongeveer een half uur, ook bij mij ( heb altijd enorme moeite met het open houden van mijn ogen tijdens zo'n rit 's nachts) was het stil in de auto. Ruud was gelukkig klaarwakker (is wel handig natuurlijk als je zo'n eind moet rijden) en had er helemaal zin in! Ik vind het altijd zo knap dat hij dat stuk zonder enige moeite in één keer kan rijden.
Tijdens de nachtelijke uurtjes gingen mijn ogen wel regelmatig open hoor... en verzorgde ik de ! Het weer was niet best, telkens als ik mijn ogen open deed zag ik sneeuwstormen.... waardoor ik geneigd was ze direct weer dicht te doen!
Tegen 07.00 uur kwam er ook enige activiteit bij de kinderen.... de vraag die dan meestal gesteld wordt door J. is "zijn we er al"? Voordeel is dan meestal wel dat we kunnen mededelen dat we dan al op of over de helft zijn. Zo ook in dit geval!
Ondanks dat we nog wat te stellen kregen met het weer, kwamen we tegen 11.30 uur aan op de plaats van bestemming!
Heerlijk vertrouwd reden we de berg op en besloten direct de skipassen te gaan regelen voor de volgende dag! Onder het motto van "dan hoeven we er straks niet meer uit". Want ondanks dat ik heerlijk had liggen maffen in de auto, was ik toch moe!!
De skipassen waren zo geregeld en we konden hup, naar het huis. Auto uitpakken, bedden opmaken ( ja,ja, dat moet altijd nog wel gebeuren omdat we het van iemand prive huren), even gezellig alles installeren en klaar waren we.
Tegen 17.00 uur hebben we samen nasi gemaakt, de ketjap die we gekocht hadden was wat anders waardoor het er enigzins anders uitzag (veel lichter van kleur)..... L.had gelijk al zoiets van getver, maar toen ze het geproefd had, stelde ze haar mening bij en vond het heerlijk!!
'S avonds waren we, hoe gek ook, erg moe en we sliepen redelijk vroeg!


Zondagmorgen waren we er helemaal klaar voor, lekker ontbeten, zonnetje scheen zo lekker naar binnen, dat we niet konden wachten.... 09.15 uu zaten we in de bus die ons in 4 minuten bij de piste afzette.
Het was een heerlijke skidag met toch wel (achteraf gezien) behoorlijk wat zon! Op de piste kwamen we de andere familie tegen en konden we gezellig met z'n achten de berg af. Lekker gelunched tussen de middag, in het zonnetje op het terras ( niet wetende dat dat gelijk voor de rest van de week de laatste keer was).

(deze foto's zijn wel van diverse dagen hoor, even voor de duidelijkheid, )

De maandag en dinsdag was het weer al slechter en het was koud, heeeeel koud!! Maar door het waterige zonnetje was het zicht nog goed en kon er heerlijk geskied worden. Wel had ik deze vakantie in de avond last van enorme moeheid... waar dat vandaan kwam, ik weet het niet, maar moe dat ik was ( misschien toch al die maanden te druk op het werk geweest en maar doorgaan, maar goed ik weet het niet) Echt na het eten kon ik al haast niet meer zitten, zo moe... ging dan ook heerlijk liggen nadat we eerst nog even een paar potjes gepest hadden aan tafel. Kids naar bed...... moeder volgde.... Ruud volgde toch wel wat later.... maar niet zo heel laat, ha,ha!


Woensdag was het weer slecht, in die zin om te skien, om te wandelen was het fantastisch.... maar ik heb een man die toch altijd, hoe slecht het weer ook is even met de lift naar boven geweest moet zijn om zelf te constateren dat het boven toch echt te slecht is om te skien. En heel gek, ik laat me altijd weer ompraten om mee tegaan.... Inmiddels is L. zover dat ook zij echt een "doorzettster' is, het maakt haar nml. niet uit wat voor een weer het is, ze skied net zoals haar vader gewoon altijd. Affijn, eenmaal boven, was het dus slecht, ik liet me verleiden om het toch te proberen..... maar na 5 minuten had ik het wel gezien, gelukkig J.ook en wij besloten om met het eerstvolgende liftje weer naar boven te gaan en lekker in het restaurant te gaan zitten. Oh, wat was ik misselijk al na die 5 minuten, slecht zicht en al die sneeuw maken dat ik altijd direct duizelig wordt.
Ruud en L. die zagen we niet en kwamen vrolijk na anderhalf uur binnen. Ze hadden heerlijk geskied. We hebben eerst toch nog even lekker wat gegeten en toen besloten we om naar beneden te gaan en terug naar het huis te gaan. Pa en L. natuurlijk op de ski naar beneden, ma en J. lekker met de lift naar beneden!

Wat viel er een sneeuw gewoon bijna een meter in een dag! We hebben heerlijk gewandeld 's middags, het was echt heel bijzonder om zoveel sneeuw te zien, we genoten en hebben leuke plaatjes gemaakt!


De laatste twee dagen sneeuwde het af en toe maar konden we prima skien, want tegen de kou konden we ons kleden.
Vrijdagavond hebben we de auto ingepakt en stond deze klaar voor vertrek. Allen het tijdstip daar waren we het nog niet helemaal over eens. De andere familie vertrok nml. al tegen 05.00 uur terug de volgende morgen, Ruud wilde dat eigenlijk ook ........ maar ik had daar niet zo'n zin in. Oké, ik hoefde niet op 09.00uur pas weg maar deed een compromis om om 07.00 uur te vertrekken. We waren het erover eens, het werd 07.00 uur.
Toen we vertrokken sneeuwde het best wel..... gelukkig duurde dit ongeveer totaan Zurich en werd het daarna beter.
Tegen 17.30 uur waren we thuis. Oma en opa waren bij ons in huis geweest en toen we binnenstapte geurde de heerlijk zelfgemaakte groentesoep ons al tegemoet.
We hebben gezellig gegeten en de foto's en opnames laten zien.
Zondag hebben we op ons gemak alles uitgepakt!
We kunnen terugkijken op een lekkere vakantie die heeel koud was maar reuze gezellig!!


Yepp, weer thuis!!!
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens......
Hoe fijn ik het ook vind om op vakantie te gaan, zo fijn vind ik het ook weer om thuis te komen.... normaal kan ik van het skien geen genoeg krijgen maar
dit jaar had ik het naar 6 dagen wel gezien.... het was nml. zo koud, zo enorm koud en zoveel sneeuw, niet normaal!!! Dit hebben wij in al die zeventien jaar nog nooit mee gemaakt.
Gelukkig waren de eerste drie dagen nog redelijk met ook zelfs nog af en toe wat zon... maar daarna...... sneeuw, koud en heel bewolkt weer. Gelukkig hebben we ondanks dat toch alle dagen geskied, lees... Ruud en de kids, zelf heb ik de woensdag aan mij voorbij laten gaan, na één enorme afdeling in een gigantische sneeuwbui hield ik het wel voor gezien en zocht ik de warmte op in een heerlijk restaurant!!
Een uitgebreide log over wat we allemaal meegemaakt hebben volgt nog!! Ga me eerst maar eens bezig houden met alle mails die binnen zijn gekomen.... het gaat me vast niet lukken om ze allemaal te beantwoorden.... maar ga in ieder geval op een aantal reageren.
Wij hebben een heerlijke koude, wat zeg ik ... zeer koude vakantie gehad.... maar hebben volop genoten!!
Wij gaan er morgen weer met frisse moed tegenaan!!!

Swiss here we come!!
Heerlijk we zijn klaar..... het huis is schoon voor opa en oma (die komen gezellig op Toby passen, onze hond), de ijskast is gevuld voor ze , de was is weg en er staat een lekker taartje klaar!

Het inpakken van de auto is elk jaar weer een klus... hoewel Ruud erg handig is geworden en eigenlijk precies weet hoe alles moet staan is het toch elk jaar weer passen en meten. Toen de kids klein waren hadden we veel rotzooi maar nu dus eigenlijk nog steeds!! Bij het inpakken wordt er dan ook wel gemopperd door hem maar ach ik doe net of ik het niet hoor, alles wat ik heb ingepakt moet mee, alles is even belangrijk en niets wat ik bij me heb is overbodig!
Maar hij staat klaar, een aantal kilo's zwaarder dat wel.

Zwitserland, here we come.... onderstaand een aantal foto's waar we heen gaan een prachtig skigebied genaamd Flims/Laax in het gebied Graubunden, met voor ieder wat wils.... het huis waar we inmiddels al zo'n 17 jaar komen en wat elk jaar weer een heerlijk thuiskomen is.
Alles is bekend, het dorp is gemoedelijk en heel gezellig, als we aankomen bij het huis heerst er al die serene rust waar ik zo ongeloofelijk van kan genieten. Dat alleen al is geweldig om erheen te gaan.
Wij huren dit van kennissen en zijn heel blij dat wij dit al jaren mogen doen. We hebben een paar keer ook een ander land uitgeprobeerd maar niets haalt het bij dit gebied, dus waarom zouden we het ons dan ingewikkeld maken als het zo makkelijk kan!!

De laptop gaat niet mee, als we gaan skien vinden wij juist de rust heerlijk, spelletjes doen en genieten van elkaar viert echt hoogtij. Wat wel heel leuk is dat Ruud z'n broer met z'n gezin ook naar hetzelfde gebied gaan en vlakbij een ander huis hebben gehuurd, dus wij skien altijd met z'n achten, heel gezellig!!!

Dus allemaal de groetjes en tot over ongeveer een ruime week!!!!
Ons huis voor de aankomende week!      één v/d vele skiliften...

heerlijk op 3000 meter hoog                         hoezo lekker schuin!

   Onze twee heerlijke lieve kids!!!

Het volgende logje zal ik beloven er wat foto's van mezelf bij te doen.... meestal maak ik nml. de foto's en ja dan sta je er heel weinig op!!
Ik heb nu TWEE MEIDEN!!
Jaaaa ..... zo leuk nu heb ik TWEE dochters !

Al weken was hij er vol van..... carneval... en hij wist precies hoe hij zou gaan..... een boa...rokje...  haarband....
Jaaaaaaaa als meisje, helemaal geweldig vond hij dat  en ook wel stoer dat hij dat  zou durven!
Nou vanmorgen was het zover .......
Hij kreeg in ieder geval heel veel respons op school, de meiden vonden het helemaal geweldig en tja... daar doe je het toch om!!!

Niekkie ging als punkmeisje... ook dat trekt natuurlijk enorm.... vanmorgen kwam ze de badkamer in en kreeg direct de opmerking van Ruud,  t jeeeeeeee wat zie jij eruit.............en daarachter aan mmmmmm sommigen zien er altijd zo uit, ohhh wat erg, ha,ha

Maar ja met carneval mag alles!!!!! |Onderstaan even wat foto's!!


hij is druk met valentijn...
De kaart ligt al twee weken klaar..... en nu moest hij geschreven worden..

Al weken wordt er aan hem gevraagd door twee meisjes uit de klas op wie hij verliefd is... maar hij heeft het niet gezegd.... 14 februari weet ze het  ........ hi,hi, hij houdt het spannend .........de tekst is geheim

Oh, ik vergat nog even.... hij heeft hem zelf gekocht en uitgezocht!!!Heerlijk toch hè!!!
mmm mijn J....
Oh, oh, oh, tussen al mijn inpak- opruim- schoonmaakwerkzaamheden door schiet het elke keer weer door mijn hoofd dat ik mijn J logje nog moet maken.... nou ja, niks moet natuurlijk maar eigenlijk wil ik het wel heel graag want ik vind het een hele leuk letter!!!
Nou daar komt hij dan!!!

De vraag tegen wie ik zou zeggen "je hoeft niet naar huis vanacht" tja... eigenlijk heb ik dat nog nooit tegen iemand gezegd, maar zou ik het wel tegen iemand willen zeggen...... dat is dan ook weer een vraag.... ja en nee!
Ik begin maar met de nee, ik ben heel gelukkig getrouwd in augustus 2009 alweer 17 jaar, mijn mannetje is mijn alles, we hebben het super gezellig, we liggen bijna altijd op één lijn, hij is trots op mij (al zegt hij het niet zo vaak, maar liever één keer wat recht uit zijn hart komt als tien keer wat niet gemeend is), we zijn gegroeid en heel gelukkig met elkaar..... tuurlijk is er wel eens wat maar hè waar niet?? Als je dit dus zo leest dan hoef ik dus niet tegen iemand te zeggen"je hoeft niet naar huis vanacht"!

Wanneer zou ik dat dan wel zeggen, nou als ik ongebonden zou zijn, dan zou ik dit wel ééns willen zeggen tegen Hugh Grant of Pierce Brosnan maar ook tegen Marco... maar tegen deze mannen dan ook wel weer alleen als ze geen relatie zouden hebben want stoken in een goede relatie of goed huwelijk.... daar moet je bij mij niet mee aankomen!!


Hugh vind ik gewoon een onweerstaanbare look hebben, zoals hij kan kijken, zoals hij zich soms beweegt maar goed dat heb ik natuurlijk alleen uit de films want een beschuitje heb ik tot op heden nog nooit met hem mogen eten.....

Pierce is ook al zo'n heerlijke man..... als 007 vond ik hem al leuk maar bij de film Mama Mia heeft hij wel een hele leuke indruk achtergelaten.... toen hij op een gegeven moment in de deuropening stond en z'n bloes half open trok...mmmmmmm... ik zei toen direct tegen Ruud... moet jij ook eens doen, moet je kijken wat er dan gaat gebeuren..... helaas tot op heden heeft hij het niet gedaan... hij weet niet wat hij mist ha,ha maar goed ik hou dus wel van mannen die humor hebben, open zijn en dus iets van zichzelf laten zien, ook op emotioneel gebied niet dat ze de hele dag hun emoties hoeven te tonen, maar als iets ze raakt mag dat best getoond worden


Tja en dan komen we bij Marco, in de beginjaren vond ik alleen zijn muziek heerlijk om naar te luisteren, sympathiek en oprecht is hij mijns inziens altijd geweest, dus ook dat trok mij altijd erg aan, verliefd ben ik nooit op hem geweest, vond hem meer een lieve jongen .... de laatste jaren, lees zo'n a 8 à 10 jaar terug begon ik hem ook aantrekkelijk te vinden, hij kreeg een volwassen look, sinds hij vader is eigenlijk en die extra kilo's maken hem charmant, maar dan het hele totaal plaatje.... ik vind Marco niet knap, geen spetter maar Marco zijn uitstraling, warme symphatieke houding, zijn twinkeling in z'n ogen die zijn echt onweerstaanbaar..... en natuurlijk z'n humor waarin ik mij kan vinden doen mij besluiten dat alleen als ik ongebonden zou zijn tegen hem zou zeggen , Marco je hoeft niet naar huis vanacht!

Maar gelukkig hoef ik deze mannen helemaal deze vraag niet te stellen en  waarschijnlijk zitten ze er ook helemaal niet op te wachten ha,ha want ik ben heeeeeel gelukkig getrouwd en in ieder geval twee van deze drie mannen zijn ook heeeeel gelukkig getrouwd, dus ik zou met deze mannen liever eens een heerlijke gezellig kopje thee drinken of een heel gezellig etentje hebben waarin we gewoon hele gezellige gesprekken zouden kunnen voeren over alles wat in het leven gebeurd.

En de nachten ........ die deel ik met heel mijn hart het liefst met mijn eigen mannetje  !!!!!  En daar ga ik volgende week heerlijk mee skien....
                    
slaap niet vatten..
Voor de zoveelste keer zit ik weer beneden...... tegen 22.30 uur ben ik zo moe en wil ik het liefst slapen maar als ik dan in bed lig...... kan ik de slaap niet vatten!
Alles maalt en mijn hersenen maken overuren Er gebeurd veel, en ik merk dat ik moeilijk de dingen een plekje kan geven, soms kleine dingen, maar ook ingrijpende dingen,  zware operatie van een vriendin waar ik heel erg mee heb meegeleefd, gelukkig gaat het goed, maar toch kan ik er niet van slapen! Op het werk gebeuren dingen die ik mee naar huis neem. Ze hebben geen betrekking op mij maar toch loop ik ermee rond. Het minste of geringste wat momenteel even niet goed lijkt te gaan daar kan ik wakker van liggen terwijl ik weet dat het helemaal niet nodig is want het lost zich vaak vanzelf weer op, maar toch lig ik er wakker van. Maak me druk om dingen die nog ver weg zijn, snap zelf niet waarom. 
Ik weet niet waar het vandaan komt of misschien in mijn achterhoofd toch wel maar moet het toch zelf oplossen..... want ik merk dat ik de uren die ik niet slaap erg mis... al is het maar dat ik me zo brak voel.
Over een weekje gaan we op vakantie, skien.... zou ik dan tot rust komen....normaal als ik in de bergen ben, kan ik alles los laten, ik hoop het zo, want ik voel me hier niet zo prettig bij.
Ga nu toch maar weer mijn bedje opzoeken en proberen te   want de warme melk die ik gemaakt had, heb ik inmidels op!mijn I van Irritant!!
De I van irritant, ik vind het een super letter om te schrijven......
Er is veel irritant en er bestaat veel irritatie, de vraag is alleen doe je er wat mee?
Voor mezelf kan ik antwoorden dat ik als ik de kans krijg en er personen zijn die bij mij irritatie opwekken ik inmiddels zo ver ben (hoe ouder hoe wijzer) en ja, Nathalie sinds de 4 ervoor staat durf ik ook meer, dat ik die personen aanspreek en confronteer...... en ja dat kan dan wel eens niet goed uitvallen..... tegenwoordig denk ik dan, pech gehad, ik ben het kwijt!

Het komt niet veel voor dat ik me zo irriteer aan bepaalde personen, ze blijven me wel bij en ik vergeet het niet meer. Meestal denk ik, mens erger je niet..... maar vorig jaar had ik een akkefietje met een ouder van de sportvereniging.... de meiden regelden onderling welke ouders er wekelijks naar de training zouden rijden..... echter het kwam erop neer dat twee van de vijf meiden waaronder die van mij
elke week bijna 30 minuten aan het bellen waren om de rijders te regelen, dan kon die niet,dan kon weer een ander niet.... totdat Lanique mij een keer heel boos en verdrietig opbelde op mijn 06 dat er geen ouders waren om te rijden.
Ik had zelf al twee keer achter elkaar gereden en was het zat dat mijn kind hier wekelijks mee opgezadeld werd....als oplossing dacht ik dat als ik een mail naar de ouders zou zenden waarin ik een schema schreef wie wanneer reed, zou iedereen één keer in de vijf weken aan de beurt zijn.... volgens mij heel goed te doen want als je niet meedeed zou je mijns inziens elke week zelf je kind moeten brengen. Vind ik ook geen probleem maar sommigen blijkbaar wel, bij mij rijst dan de vraag waarom doe je je kind dan op een sport???
Maar goed, kreeg van alle ouders op één na, mailtje terug dat ze het een prima plan vonden...... echter één ouder had er vreselijke problemen mee, kon zich niet vinden in het schema, en kon nooit van te voren aangeven wanneer het uitkwam, hij was van mening dat de meiden het best zelf konden regelen (lees, zijn eigen dochter regelde nooit wat...)
letterlijk schreef hij, het werk gaat bij ons voor het kind.........grrrrrrrrrrr nou dan wek je bij mij echt irritatie op.... nu ik dit typ kook ik weer......
Ik heb deze ouder een hele boze mail terug gezonden met als resultaat dat hij bijna een half jaar geen gedag meer zei, daar zat ik overigens niet mee, maar om maar aan te geven hoe de situatie lag. Wat dan wel weer grappig was is dat zijn vrouw een week daarna mailde dat ze toch wel wilde mee doen want dat was toch wel handiger, tja anders was ze elke week aan de beurt ............. zegt dit genoeg?????

Voor de rest irriteer ik me aan veel dingen die in het dagelijkse leven voorkomen:

- als net mijn ramen gezeemd zijn en er gigantische niet voorspelbare buien losbarsten....
- als ik net gedweild heb en toby de hond, moet overgeven.....
- als ik in huis lekker heb opgeruimd en manlief komt thuis en legt op de ene stoel zijn stropdas neer, vervolgens hangt hij zijn jas op de andere stoel (woord kapstok kent hij dan niet), schoenen worden bij de bank uitgetrokken terwijl die in de gang horen.......
- mensen die enorm lopen te klagen over van alles en nog wat, de kleinste heel onbenullige dingen, waaraan je kan zien dat deze personen nog weinig mee gemaakt hebben in hun leven, want anders zou je je daar niet zo druk om maken .....
- dat als ik de koffiemelkpoeder wil pakken, ik merk dat hij leeg is.... ik vul altijd eerst netjes als iets leeg is zodat een ander niet naast grijpt.....
- dat als ik al een boodschappenlijstje maak ik dit keurig klaar leg maar het dan toch nog presteer om dit lijste thuis te laten liggen.....
- zo ook dat als ik mijn boodschappen karretje al aardig vol heb ik me halverwege bedenk dat ik mijn geld thuis heb laten liggen...... (komt gelukkig niet meer heel vaak voor, oefening baart kunst)...
- dat alles zo enorm duur is geworden, de lol gaat er echt af....
- aan dokters, die op zo'n huisartsenpost zitten, daar rijd je dan 15 km voor in het weekend, om vervolgens met een kluitje in het riet gestuurd te worden..... van het weekend nog met dochterlief meegemaakt!
- mensen die voordringen
- als ik in de auto zit en ik rijd achter een auto die 50 rijdt terwijl je 80 mag, je wilt opschieten want je wilt op tijd op het werk zijn....
- als ik haast heb dat dan alles juist mis gaat......
- als ik op mijn werk kom en hup aan het werk wil, mijn computer zo enorm traag is dat ik na 35 minuten nog bezig ben met inloggen, grrrrrrrr, zo zonde van die kostbare tijd.....(heel misschien staat er van de week een nieuwe voor me geinstalleerd)...
- aan alle belastingen die we hier in Nederland betalen....
- aan het hele rechtssysteem hier in Nederland..... enorme processen worden er gevoerd waar enorme belachelijke bedragen voor worden uitgegeven, terwijl al is bewezen dat die persoon de moord heeft gepleegd, ik vind dat onnodige processen....

Ik kan zo denk ik nog héééél lang doorgaan, maar dat wordt dan denk ik ook weer irritant.......... ik denk dat jullie een aardige indruk hebben van mijn irritaties, klein dingen zoals dop op de tandeborstel ofzo daar kan ik me tegenwoordig niet meer druk over maken..... verspilbare moeite, ha,ha!
Zo sneu voor Niekkie
Dat is het echt!!!  Te ziek voor de cito toets...
L. is afgelopen vrijdag opnieuw ziek geworden, nu geen hoge koorts maar alleen maar hoofdpijn...... heftige hoofdpijn, hele heftige hoofdpijn.
Pijn dat de tranen bijna over je wangen lopen, je je bijna niet kan bewegen want anders heeft ze het idee dat haar hoofd uit elkaar spat.... en dat bonkt als je opstaat want soms moet je toch echt naar de wc!

Twee weken geleden was ze ook 9 dagen ziek, 7 dagen met hooge koorts en 2 opknapdagen... met alle berichten over de griepepidemie, was mijn advies, gewoon uitzieken..
heel vervelend natuurlijk maar het was niet anders..... na 4 dagen liggen had ze het wel gezien maar gezien de koorts was ze toch niet in staat om van de bank af te komen..
Uiteindelijk knapte ze weer op en kon ze weer naar school. Ze had best een hoop gemist maar ja ziek is ziek, daar ben ik dan weer heel makkelijk in.

Na een volledige week school was het vrijdag weer raak.... nu dus hele erge hoofdpijn..... dus maar weer dekbed naar beneden en op de bank, die normaal toch wel heerlijk ligt maar
nu toch echt heel vervelend werd.
De nacht van vrijdag op zaterdag bleef de hoofdpijn zo aanhouden dat ik me zorgen maakte, wat resulteerde dat ik zaterdagmorgen vroeg al bij de huisartsenpost zat. Ik had gebeld en kon
direct komen, dat was dan wel fijn, echter de arts die we kregen, argggggg, ronduit een @#@@$R$, tegenwoordig met mijn "kennis"laat ik me niet meer zo snel weg sturen, en ik kreeg toch een klein
beetje het idee, dat hij dat doorhad.... affijn we gingen weg met het idee, dat ik voor deze diagnose ook best dokter kon worden. Het was een virus en dat was dat, geen advies in medicijnen, geen prognose, geen advies
als de klachten zouden verergeren, de arts kwam gewoon niet geruststellend over ..... Stiekem had ik gehoop op een antibiotica of zo dit omdat ze dinsdag (morgen inmiddels dus) aan de Cito moet beginnen.....

Zondag ging het nog net zo slecht als zaterdag en vrijdag....
Vanmorgen ging het ietsiepietsie beter maar ik heb toch opnieuw mijn eigen huisarts gebeld, aangegeven hoe het was gegaan en wat hij ervan dacht....... hij gaf aan dat ik als ik het niet vertrouwde best langs mocht komen
maar dat hij toch het idee had dat het een virus was en geen voorhoofdholtontsteking wat ik in mijn gedachten had.... en dat echt uitzieken heel vervelend maar echt noodzakelijk is...met andere woorden voor L.even
GEEN CITOTOETS.

Ben net naar school geweest en heb even overlegt, juf was weg met de klas, dus maar even naar de directeur gegaan. Hij vond het heel vervelend voor haar, maar ze moest zich geen zorgen maken over de Cito, die mag ze
inhalen als ze zich weer goed voelt.... een hele geruststelling maar L. is door deze hele situatie heel verdrietig.... ze wil geen uitzondering zijn en apart in een klein kamertje haar Citotoets maken...... tegen de Cito zag ze helemaal niet op maar op dit moment is het een heel teer punt en maakt het dat ze er juist tegen op ziet.

Ik heb echt met haar te doen........voorlopig zal ze nog moeten uitzieken..
"Geen sterveling voorspelt of ik het morgenlicht zal zien
Dus ik hou me vast aan dat wat tastbaar is"