WEBLOG VAN DE MAAND!
YESSSSS, IK BEN WEBLOG VAN DE
MAAND JANUARI 2014!! 


Gastenboek
Hoi, hoi, welkom bij mijn gastenboek!!!

Als je wat kwijt wil, meldt het mij!!
Een gezellige krabbel vind ik altijd leuk!!
~klik~ op het boek
Mijn lieffie
Recentste foto met Marco
Duizend Spiegels Tour 
Nijmegen

18-04-2014 Nijmegen


 
Bijzondere avond
Oktober 2012, Vrijwilligersfeest!!
Ik word zo blij als ik deze foto zie..."ons" Valentijnsconcert
 

Intens genieten  14 -02-2011
 
IK weblog v/d week!!!
Een heel lief filmpje van Marco speciaal voor mij!!!!

Genieten in Canada
Niek & Marco!!


Zo lief
Foto album
Word FRIEND van WARCHILD
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Archief
Mijn laatste reacties
Zo he wat een nieuws!!...
16:24, 8 mrt 2017
Zo onwijs trots op hem...
09:29, 7 apr 2015
Ik ben natuurlijk...
05:56, 30 nov 2014
Leuk, leuker,...
11:12, 26 jul 2014
Hoi Annelies, Dank je wel...
11:58, 2 jul 2014
Lieve, lieve Maris,...
21:22, 4 jun 2014
Heerlijk zoals jij altijd...
19:27, 12 mei 2014
Het was met recht een...
20:10, 11 mei 2014
Nou meis, dat is echt een...
19:59, 11 mei 2014
Nou het is je gelukt...
19:53, 11 mei 2014
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Profiel
Naam: Klavertje
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
XXV The Godfather,te gek!!
Lieve Marco al XXV jaar ben jij 'The Godfather'
van de Nederlandse popmuziek! 

 
 
Voor mij ben je nog veel meer! Ik heb je mogen leren kennen als een warm en liefdevol persoon en dat straal je ook uit. Je geeft mij kracht op momenten dat ik het zó nodig heb. Vol passie en energie zing jij je liedjes waardoor je mij en vele, vele andere mensen meeneemt in een golf van warmte! 
Al vanaf het prille begin geniet ik hiervan. Ik heb prachtige momenten met je mogen beleven, dan denk ik aan de vele geweldige concerten waar ik ben geweest waar je mij betoverde met je prachtige stem, aan de vrijwilligerfeestjes, de boottocht, het slapen in het Gelredome en vast nog meer. 
Ik heb je zelfs een 'beetje baas' mogen noemen toen ik vrijwillig de taak van Moderator op me nam, die ik helaas vanwege gezondheidsproblemen moest beeindigen. Prachtige jaren en prachtige momenten die allemaal in mijn hart zitten. Ik koester ze en ze geven mij kracht, vooral in de tijd waarin ik nu zit. 
Ik wens en hoop dat er nog vele jaren zullen volgen waar ik van je warme stem mag gaan genieten. 

 
Vandaag is het feest en vier jij je jubileum en wat ben ik trots, mega trots! 

Lieve Marco gefeliciteerd en geniet met volle teugen van deze geweldige dag!!! 
Kus van mij
Hallo daar :-) !!
Waar zal ik eens beginnen… Het is in ieder geval lang geleden dat ik hier was. Veels te
lang geleden naar mijn gevoel. Ik krijg ook telkens van die lieve berichtjes en vraagjes  hoe het nu met me gaat. Ik heb al een paar keer wat in concept geschreven maar telkens had ik het idee niet de juiste woorden te kunnen vinden maar ook het feit dat er zoveel vraagtekens waren maakte het moeilijk. Maar alle lieve berichtjes hebben mij toch doen besluiten om wat openheid te geven.

We zijn inmiddels zo’n 16 weken verder, de lente en zomer zijn we gepasseerd en de herfst doet tot grote teleurstelling van mij al 2 weken zijn intrede. (Oké deze week komt de zomer gelukkig weer een beetje terug :)) 
Weken waarin best veel  gebeurd is waar ik over zou kunnen loggen maar het simpelweg niet kon opbrengen.

De aanleiding dat ik er zolang niet ben geweest is mijn rugprobleem.
Na heel veel geduld, veel onderzoeken en een kijkoperatie verder zijn de artsen er inmiddels achter waar de hevige pijn in mijn onderrug precies vandaan komt.
Waar ze ook achter kwamen is dat de onderste tussenwervelschijf zo versleten is,  dat waar ze normaal lendewervels vastzetten door middel van staalplaatjes, als er een tussenwervelschijf versleten is, dit bij mij niet meer nodig was want de onderste lendewervel  is door de slijtage al uit zichzelf helemaal vast gaan zitten aan mijn heiligbeentje. Operatie overbodig  . Das dan weer een voordeel :-)) .  De tussenwervelschijf  (4e)daarboven en ook de 3e  veroorzaakt nu de hevige pijn. 
Een heel medisch verhaal waar ik jullie niet mee zal lastig vallen maar waar het op neer komt is dat iets wat versleten is niet meer kan genezen.  Simpel als wat! 

Voor de duidelijkheid dat witte is bij mij dus helemaal
verdwenen 

Kun je er dmv een operatie iets nieuws in zetten? Nee, helaas niet. Op het gebied van tussenwervelschijven is hier nog niets voor. Het enige wat ze voor me kunnen doen is de pijn proberen weg te nemen en ook dat is nog niet zo makkelijk blijkt.

Waar ik dacht oké, jas er een injectie in en hupsakee, resultaat. Nee, helaas niet. Een normale pijnblokkade gaat in mijn geval niet werken. Dus werd er een ander medicijn geopperd.
Het medicijn wat ze hiervoor gebruiken is nog in een testfase hetgeen betekent dat de artsen dit niet zomaar direct mogen toedienen bij een patiënt. Je komt in een studiegroep met ongeveer 80 onbekende medepatiënten.
40 (door een computer aangewezen ) patiënten krijgen een placebo en 40 krijgen het echte medicijn.
Arts die het toedient weet ook niet wat hij inspuit, de placebo of het medicijn. Alles gaat achter slot en grendel en na 6 maanden kan de code evt. opengebroken worden als je geen resultaat voelt.
Blijkt dan dat je het placebo hebt gehad, krijg je alsnog het medicijn toegediend. Blijkt dat je wel het medicijn hebt gehad, dan heeft het geen effect op jou lijf en blijft de pijn.
Voel  je na 6 maanden wel verbetering dan blijft de code gesloten tot een jaar na toediening. De resultaten vanuit de studiegroep in China die daar inmiddels is afgerond zijn heel erg positief. Kijk en daar wordt ik dan blij van :d
Resultaat na 2 jaar of langer is nog onbekend.
Gistermorgen heb ik mijn handtekening onder een contract gezet.  En binnen nu en 2 weken zal ik middels een dag opname en onder narcose de injectie krijgen.
Voorlopig mag ik gelukkig dan nog 8 weken gebruik maken van de medicatie die ik nu slik tegen de pijn en daarna moet ik stoppen om te gaan kijken wat de injectie gaat doen.

Van dit alles werd ik niet echt vrolijk.  Vanaf 1e week mei ben ik al thuis. Natuurlijk heb ik niet stil gezeten. Ik deed mee aan een speciale rug therapie op Papendal.  2x per week was ik daar een hele middag zoet mee. Daarnaast moest ik de geleerde oefeningen elke dag ook thuis uitvoeren en daar was ik wel een uurtje of anderhalf pd mee bezig. 
Maar in samenwerking met de pijnstillers die ik kreeg voorgeschreven voelde dit best goed.
Ik heb er veel geleerd. Vooral hoe ik mijn rug dus moet ontlasten en mijn buikspieren moet gebruiken. Nu zie ik gelijk iedereen denken ohhh die heeft vast een strakke buik  gekregen… nou nee, helaas moet ik jullie die illusie ontnemen. Maar wellicht komt het nog .

Nou ben ik van mezelf altijd erg positief ingesteld maar in al die weken ging mijn humeur op en af.
Als ik niet al te veel nadenk en leef van dag tot dag gaat het allemaal best.  Geniet ik van mijn kopje koffie enz.. Maar ga ik wel nadenken dan valt alles me best zwaar. Want ja, wat als.....En als je de hele dag thuis zit ga je automatisch meer piekeren maar wordt je ook met je neus op de feiten gedrukt.
Zo zit, laat ik eens wat noemen, een dagje ‘gewoon’ even winkelen met je dochter er niet meer in. Gewone alledaagse kleine dingen in en om het huis lukt niet meer. Samen de tuin doen en onkruid wieden,  even snel stofzuigen of een vaatwasser leeghalen, het duurt allemaal wat langer :-)

Natuurlijk heb ik de pijnstillers maar die geven me niet de vleugels dat ik een hele dag voort kan nu.
Maaaaaaaaar ik heb gewoon erg goede hoop dat het allemaal nog goed komt .
Dat straks als de injectie aanslaat mijn pijn tot een laag niveau zal dalen (of misschien wel helemaal weg is, oehoeee dat zou het beste zijn!!!! ) waardoor ik weer veel meer dingen kan gaan doen.
Mijn werk weer fijn kan oppakken en weer onverwachts iets leuks kan plannen en weer  ‘gewoon’ onbezorgd een hele dag voort kan.
In oktober ga ik naar Marco in Tivoli en zal dan gaan zitten samen met een vriendin maar ik ga ervoor dat ik daarna gewoon weer kan dansen en springen 

Ik ga nu dus nog een paar maanden heerlijk geduldig  wezen en heel erg hopen dat het aanslaat.
En wat ik ook ga doen is proberen hier weer wat meer te gaan loggen. Das een goeie hè 

Oh ja en heel belangrijk mijn steun en toeverlaat, die vast wel eens gek van mij wordt, die me rijdt als het mijzelf niet lukt,
die me veel uit handen neemt is gewoon de liefste  


 
Doei, doei, tot gauw!

Diploma in the pocket!!!
12 juni kreeg ze het zenuwslopende telefoontje, heel de dag gierden de zenuwen door haar lijf. En werd ze steeds onzekerder, die dochter van ons. Ik werd er zelf ook behoorlijk nerveus van en ze bracht mij zelfs aan het twijfelen.

Maar rond een uurtje of drie kwam dan het verlossende telefoontje... ze liet de telefoon eerst 5 keer overgaan en ik zei nog "pak nou opppppp anders hangt hij zo op hoor".
Toen ik haar op een toon hoorde zeggen "oh echttttt" wist ik dat het goed zat.
Ze was geslaagd!!!

En ook nog eens met geen enkele onvoldoende. Wat is ze streng voor zichzelf geweest zeg, met nakijken want ze had nergens over in hoeven zitten. Maar beter zo dan andersom, toch :-)


Ze heeft het zeker niet cadeau gekregen de afgelopen vijf jaar. Heeft er hard aan moeten trekken maar met een geweldig resultaat. Haar examen begon ze met 40 graden koorts.. dit hielt zo'n 3 dagen aan en toen kreeg haar vriend een brommerongeluk. Met de ambulance naar het ziekenhuis maar het viel gelukkig allemaal mee op wat gekneusde ribben na en hij mocht in de avond weer naar huis. Samen maakten ze de volgende dag gewoon hun wiskunde examens. Toppertjes zijn het!! Allebei geslaagd!


Maandagavond was de diploma uitreiking. Ze zag er zo prachtig uit. Wat kun je als ouders dan trots zijn op je kind.
Voor haar start een nieuwe periode. Ze start met haar studie Pedagogiek en wat heeft ze er een zin in. Een nieuwe start in een nieuwe stad. Wat zal ze gaan genieten van alle nieuwe dingen om haar heen.


 
Met natuurlijk haar diploma HAVO in the pocket!!!

Trots!!!


Nog 1 week en dan... examens!
Het is dan wel mei vakantie maar voor Niek zijn het harde tijden :-) 
Over een krappe week beginnen de examens.
Spannende tijden voor heel veel scholieren en dus ook voor onze Niek. 

Natuurlijk is ze al langer bezig maar de afgelopen dagen wordt er mega hard gestudeerd  
Ik heb er alle vertrouwen in. Ze heeft in ieder geval de afgelopen maanden erg haar best gedaan dus daar kan het niet aan liggen.

De factor zenuwen spelen altijd een hele grote rol Natuurlijk heb ik al een aantal malen gezegd dat ze 'gewoon' moet gaan zitten en het moet maken, net als bij andere tentamens en proefwerken. Maar dat is natuurlijk makkelijk gezegd. 
Mijn duimen draaien volop voor haar a.s. maandag en natuurlijk de rest van de examendagen.

19 mei zitten voor haar alle Havo examens er weer op en dan is het afwachten geblazen...

Toi toi toi lieve Niek, heb vertrouwen in jezelf, je kan het  !!!!!

                           


Dikke kusssss van mij  
Nijmegen en een bijzonder cadeautje!
Al lang hadden Ine en ik kaartjes liggen voor de Duizend Spiegels Tour in Nijmegen. En wat keken we ernaar uit. Samen naar het concert was iets wat we heel graag wilden. Samen de emotie delen die we op dat moment voelden

Natuurlijk twijfelde ik ook dit keer om te gaan vanwege mijn rugproblemen.
Hé ik ben een weegschaal en twijfelen wat de beste optie is, is dan ook goed aan mij besteed .
Gelukkig zijn er ook lieve mensen om mij heen die dan weten hoe het werkt en die voor mij de knoop gewoon doorhakken en beslissen, JE GAAT en SAMEN met Ine.
Zo fijn dat er zulke mensen bestaan want soms weet je het gewoon zelf niet meer..Samen met Linda, Twan, Asmara, Nathalie, Ine en nog vele anderen hebben we zó genoten!!

Zó genoten, Duizend Spiegels Tour, Zwolle
Eindelijk na maanden wachten was het zover. De Duizend Spiegels Tour zou starten en voor Zwolle had ik kaartjes!!
Samen met Ruud wilde ik gaan genieten van een geweldige avondje Marco. Helaas heb ik de laatste weken enorm getwijfeld om te gaan vanwege mijn gezondheid maar even alles vergeten, de spanning van de laatste weken en de aankomende uitslag gaven de doorslag om toch te gaan.
En ik heb geen spijt, geen enkele spijt, de pijn die ik nu nog ietsje meer hebt is het allemaal dubbel en dwars waard geweest.


'Even' uitwaaien!
Inmiddels alweer 2 weekjes geleden gingen we onverwachts naar Den Haag.
We hadden ons helemaal niet gerealiseerd dat de Nuclear Security Summit (NSS 2014)  in Den Haag aan de gang was.
Stom natuurlijk maar ach anders waren we misschien helemaal niet gegaan en hadden we een leuke dag mis gelopen.


In Den Haag zelf was het niet eens moeilijk, althans op de plek waar wij moesten zijn dan :-)
We reden er zo heen. We willen wat gaan verbouwen in ons huis en wilden ons orienteren op bepaalde dingen.
Uiteindelijk bleef er wat tijd over en Ruud gaf aan dat we wel heel dicht tegen Scheveningen aan zaten en dat we het eigenlijk niet konden maken om dan niet even de frisse zeewind op te snuiven.

Heerlijk verlaat verjaardagscadeau!
Vandaag kreeg ik een heerlijk verlaat verjaardagscadeau van mijn lieve vriendin Ine.

Een paar weken geleden ontving ik een leuke uitnodiging in mijn mail met daarop een datum gepland.
Ik werd uitgenodigd voor een heerlijke high tea in het centrum van Zeist. Bij het lezen maakte mijn hart een vreugdesprongetje want Zeist is waar ik 25 jaar geleden gewoond heb.
En al woont mijn schoonvader daar nog steeds en ga ik regelmatig op bezoek, in het centrum ben ik al bijna 25 jaar niet meer geweest.
Meeloopdag HBO!
Vorige maand logde ik dat dochterlief binnenkort een meeloopdag zou hebben op de HBO.
Inmiddels alweer ruim een week geleden was het zover.
Ze moest zich om half 9 melden in Zwolle. Ze zou meelopen met de opleiding Pedagogiek.

Mijn Spreuk!Het is een spreuk die al heel lang verweven zit in mijn leefpatroon.

Door vanuit je hart beslissingen te nemen stel je je vaak ook kwetsbaar op maar ik heb altijd gemerkt dat juist doordat ik vanuit mijn hart handel ik de mensen die ik lief heb om mij heen maar ook mensen die ver van me af staan een eerlijk en oprecht gevoel geef. 

Het kan je soms ook in lastige situaties brengen waar je gaat twijfelen...en als je dan net als ik als  sterrenbeeld een 'weegschaal' bent is een beslissing nemen moeilijk.

Je weegt dingen echt tegen elkaar af en in de meeste gevallen laat ik me dan leiden door wat mijn hart mij ingeeft.

In heel veel gevallen blijkt dat achteraf goed te zijn en merk je dat je de ander ook in zijn/haar hart hebt geraakt op een positieve manier.
Dat wil zeker niet zeggen dat je het altijd eens met elkaar moet zijn maar juist dan je gevoel laten spreken vanuit je 

Respect voor elkaar in hart en ziel ...
"Ik ben iemand anders
Ik ben iemand anders dan jij"