Welkomsttekst
Hoi, 

Ik ben Kim, 34 jaar. Gelukkig getrouwd met Bennie en trotse moeder van een ondernemende dochter, (februari 2014)
Wij zijn woonachtig in Helmond, waar ik ook werkzaam ben voor de gemeente.

Ik ben sinds dromen zijn bedrog fan van Marco. Ga graag naar zijn concerten en fanclubweekenden.
Verder haak ik graag, onderneem ik veel met mijn gezin, familie en vriendinnen. 

Houdoe! Tot logs.

 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 4 Borsaties ;
en 4 gast Borsaties .
Mijn agenda...
Oktober

14 Borsato bingo
15 Fanclubdag

20 Naar Woezel en Pip 
21 Dagje Almere
25 Varen met Marco
26 Maandelijke meting sportschool

27 Paps en Mams 39 jaar getrouwd 
27 Pubquiz van werk


November

04 Peuterdate
18 Sinterklaas komt in NL
22 Marco @ Eindhoven
24 Phoxy Pieten Party
25 Sint @ werk

December

02 Waylon met Jacq
03 Pakjes middag @ home
05 Sint @KDV
08 Luna jarig
10 vertrek Disney
25 kerst
26 kerst
31 oud & nieuw 
Weblog van de week 29 mei 2012
Weblog van de maand JULI 2011
Marco's reacties
(heartbounce)(hyper)
Profiel
Naam: Kimbolientje
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
Mijn laatste reacties
Dank je wel, erg aardig!
20:41, 8 nov 2017
Mooie fotos! Op naar de 18e!
20:33, 8 nov 2017
Topper!
19:47, 26 okt 2017
Wat een leuk logje! En...
19:46, 26 okt 2017
Tsja, heb het al zo vaak...
08:12, 20 okt 2017
Wat schrijf je toch fijn,...
08:11, 20 okt 2017
Thnx!
16:42, 18 okt 2017
Ben best jaloers op je...
16:42, 18 okt 2017
Dankjewel
16:40, 18 okt 2017
Je hebt me aan net denken...
16:40, 18 okt 2017
Zoeken
Kiekeboe...
Afgelopen zondag reden Jeannette, Esmee, Zoë en ikzelf moe maar zeer voldaan weer naar huis na een super geslaagde fanclubdag.

Jet vertelde dat ze het loggen weer ging oppakken, ontzettend leuk! En ik besloot later ook eens mijn eigen log te bezoeken. 15 mei 2014 was mijn 
laatste log, oeps!
Zover terugblikken is onmogelijk met alles wat ik heb meegemaakt. 
Wil ik weer gaan loggen? Ja dat wel, hoe fanatiek geen idee!

 
Missie geslaagd!
Soms heb je van die momenten dat je je log gewoon vergeet. Dat je genoeg mee maakt maar dat wil je bijvoorbeeld niet delen op het W.W.W. of je hebt er gewoon geen zin in.
Nou ik heb weer zo'n moment gehad en ik moet bekennen het is heerlijk! Ik twijfel soms of ik mijn log wil aanhouden, maar opzeggen is ook weer zo iets.

Maar nu! Nu kom ik met alleen maar leuk nieuws. Heb leuk nieuws op persoonlijkvlak maar ook op Borsatovlak.
Waar zal ik beginnen? Ik voeg ze lekker samen want dát kan!

Gisteren ben ik samen met Jet, Inge, Astrid, Monique, Mariska en Saskia (collega van Jet) naar de opnames van TVOH The Battle geweest.
Wat een talent, kei goed! Er werden keuzes gemaakt waarvan ik dacht: "Hmm die snap ik niet" En er werden keuzes gemaakt die gewoon klopte.

Na 8 geweldige Battles was het helaas al weer afgelopen. Even een sanitaire stopgemaakt en toen toch maar buiten wachten. Want ik had een missie.

Het duurde wel eventjes, maar gezellig kletsen en lachen maakte het wachten dragelijk.
Na een klein uurtje wachten kwam Marco naar buiten. Maakte een praatje en foto's met iedereen die dat wilde.
Naast mij stond Esther en Marco deed een high five met haar en keek mij aan en zei: "Hoi!"
Ik moest lachen en floepte eruit: "Ja, Marco ik weet jij herkent mij nooit, maar dat maakt niet uit. Ik ben de vrouw van Bennie!"
Toen kwam er wel herkenning. Ik deed hem de groetjes en vulde aan; "Maar ik kom je ook iets leuks vertellen! Bennie gaat papa worden!"
Zo leuk hoe Marco reageerde, hij feliciteerde ons en wenste ons veel geluk. Een leuke foto volgde. Dat was deel 1 van de missie!
 

 
Nu nog deel 2 en dat was Ali. Bennie heeft zoals jullie wellicht weten ook voor Ali gewerkt. Ik vroeg aan Marco of Ali nog binnen was. Marco dacht na en zei ja die is nog binnen. Dus zo bleven we nog even wachten.

Ali kwam naar buiten zag 2 groepen staan en vroeg of hij een groepsfoto kon maken zodat hij snel naar huis kon.
Brutaal of slim, ik riep: "Nee dat wil ik niet Ali!" Hij keek me aan en ja hoor hij herkende me wel! We wisselde wat woorden en toen vertelde ik Ali ook het grote nieuws!
Ali was dol blij, haha, zo grappig! Bennie! Papa! Whaaaa! "Mag ik je buik voelen?" Toevallig kwam Marco ook weer naar buiten; "Marco! Heb je het gehoord! Bennie gaat papa worden!" We spraken over het versturen van de geboorte kaartjes en we hebben super leuke foto's gemaakt.

Mijn missie is geslaagd. Ik heb 2 belangrijke personen in het leven van Bennie ons nieuws gedeeld! Super bijzonder en ook deels emotioneel. Veel te laat kwam ik thuis, veel te kort geslapen. Maar man dat was het meer dan waard.
Gisteren stuurde ik een twitter om Marco en Ali te bedanken. En vanochtend kreeg ik een reactie van Marco terug.Marco, ik wil je bedanken voor de foto, de felicitatie en je twitter. Super!

En nu is het ook hier wereldkundig. Mijn buik begint te groeien, we zijn al even op weg. Begin volgend jaar verwachten wij ons eerste kindje. Super spannend, super mooi.


 
 
Vaarwel verleden
Ooit in een ver veleden heb ik een tatoeage op m'n schouder laten zetten. Een paar jaar geleden kwam er verandering in de betekenis van deze tattoo.

Een maand of 3 geleden besloot ik naar een shop hier in Helmond te gaan om te kijken of ik mijn oude tattoo kon laten veranderen. Ik had een foto opgezocht die ik graag zou willen hebben, de dame daar keek, snapte mijn verhaal en gaf aan dat het kon!

Eerst even moeten sparen en nu is het verleden tijd met mijn tattoo en zeg ik Hallo toekomst! Ik ben zo trots als een pauw op mezelf...! (En mijn tattoo!)

Zie hier het resultaat:

 
 
 
Australië - Nederland v.v.
Zoals de meeste inmiddels wel weten zit mijn kleine grote broer helemaal aan de andere kant van de wereld. 
Na een moeizame vlucht van ongeveer 27 uur is hij daar vorige week donderdagochtend aangekomen. 

We hebben inmiddels al geregeld contact gehad via Skype... wat is dat toch fijn hé! Hij heeft veel last gehad van de omschakeling en van heimwee helaas. 
Maar is nu een paar dagen op surfkamp geweest en begint aardig zijn weg te vinden. 
Door goed nieuws uit Nederland heeft hij een bepaalde zorg ook los kunnen laten. Al wist hij afgelopen woensdag wel al te melden dat hij óf voor de Kerst terug is óf voor mijn verjaardag in januari. 
Eerst zien dan geloven, ik hoor namelijk via verschillende mensen dat het gewoon wennen is en als je eenmaal gewend bent dat je niet meer terug wilt gaan haha...! 

Mijn broertje wilde graag onze oranje leeuwenpruik van de M&M's meenemen naar Australië. En zie hier: 


Verder heeft het surfcamp meerdere filmpjes online gezet. En dat is voor ons als thuisblijvers natuurlijk keileuk om hem zo te zien genieten. Het is fijn m'n broertje gelukkig en vrolijk te zien... Normaal hebben we niet zo heel veel contact (lees: nu bijna dagelijks!) We leren van zijn vertrek als gezin heel veel. Het contact onderling is sterker en nog fijner... In mijn hartje hoop ik dat hij snel weer terug is, maar mijn gevoel zegt ook, laat hem lekker genieten en zichzelf en de wereld ontdekken.


2012...
2012 is inmiddels weer 6 dagen oud... 
Gisteren zat ik met wat een vriendinnen te WA'ppen over koetjes en kalfjes maar al snel werden we behoorlijk serieus. 

Voor mijn gevoel gaat 2012 een krachtig, energiek, mooi jaar worden... 
2012 is het jaar dat Bennie en ik elkaar het ja-woord gaan geven, dat ons huisje klaar is. 

Maar ook het jaar dat ik mijn tandarts-angsten begin te overwinnen, ik mijn rijbewijs ga halen.. 

Ik voel aan alles dat het een "zwaar"  jaar gaat worden, een moeilijk jaar... maar juist daardoor gaat het een geweldig jaar worden.
Bennie en ik zijn beide gewend te vechten voor hetgeen wat we wensen/willen. Soms iets harder dan de andere keer. 

2012 gaat ons jaar worden!

Rijden rijden rijden...
Afgelopen december kreeg ik het telefoontje dat mijn vader was opgenomen in het ziekenhuis. Ik wilde er naar toe, maar met de trein was dat op dat tijdstip een onmogelijke opgave! Ik kan (pas) de volgende dag naar mijn vader. 
Kort daarna raakte ik in een zeer plaatselijke regenbui, toen was mijn keuze er helemaal. 
Na 10 jaar geen rijbewijs te willen ben ik sinds januari 2011 aan mijn rijlessen begonnen. 1 les in de week en het gaat best goed. 
De eerste keer was het zo eng, de tweede keer eigenlijk ook wel maar nu kijk ik er wekelijks naar uit. 

Afgelopen week ben ik voor het eerst op de snel weg geweest, 120 km/pu! Wow! Wat gaat dat snel! Collega's vragen telkens;  "Wanneer mag je afrijden?"  Maar daar ben ik helemaal nog niet meer bezig. Gewoon op mijn gemakkie ik zie het wel!

Vanmiddag om 15:00uur mag ik weer!
Terug van weg geweest
Ha! Wie had dat kunnen bedenken, na bijna een jaar (laatste logje was in juni 2010) Bizar eigenlijk, de laatste persoon die heeft gereageerd op mijn logje is Josje? Hoe kan een jaar raar lopen, niet?

Een jaar, wat is een jaar? Een jaar waarin ik mezelf helemaal heb gevonden in Helmond. Een jaar waar bij ik heel veel leuke dingen heb gedaan. ?En er staat zoveel leuks op de planning...! 

Ik heb weer helemaal frisse moed, dus wees op je hoede; Kimbolientje in back in business!

Liefs!
Dat was het....

Na 3 jaar loggen, ga ik jullie verlaten! Ik kan hier een heel verhaal gaan zitten typen, maar probeer het kort te houden! Ik heb via de log veel lieve mensen leren kennen, met sommige heb ik echt persoonlijk leuk contact! En met de andere via de virtuele snelweg! De mensen die dat zijn zal ik niet persoonlijk hier bedanken, die weten zelf wel of ik ze wel of niet bedoel!

Ook via de log heb ik de liefde van mijn leven leren kennen! Mijn skattie Bennie! Met wie ik nu alweer 2,5 jaar samen ben! Heerlijk hebben we het samen! Ben trouwens nog steeds benieuwd of we het eerste logjes-setje zijn!

19 juni 2010 gaat mijn logje uit de lucht, 19 juni 2010 stopt mijn fanclub inschrijving! Maar fan van Marco blijf ik! Alleen iets wat stiller hier. Ik blijf jullie bezoeken en reageren hoor!

Mijn eigen site is nog in de maak, dus ik verhuis van de logjes naar mijn eigen stekkie;
www.kimbolientje.nl

Ben nog druk bezig! Maar kom zeker een kijkje nemen.... ook na 19 juni want dan verdwijnt dit bericht!

Lieve loggers, bedankt voor alle momenten, van mijn down's naar mijn up's, van alle leuke Marco momenten. Van de zeldzame krabbels van hem zelf hier, van de aantal keren dat ik een favorietje mocht zijn! Maar ik heb de Jackpot gewonnen!

Wie weet tot ziens bij Marco! Houdoe en bedankt!

Liefs, Kim

Slaap lekker 2009! Goedemorgen 2010!
Zo op de rand van 2009 wil ik toch nog even op een mooi, indrukwekkend, inspirerend jaar.

Kan natuurlijk alles één voor één bespreken maar dan is het inmiddels december 2010 voor ik klaar ben.

2009 ben ik samen met Bennie begonnen, iets wat ik in de laatste maanden van 2008 niet had durven dromen.

2009 was het jaar van mijn grote liefde, intens blij en smoor verliefd. Ontzettend gelukkig (en dat allemaal ben ik nog steeds hoor!) dat Bennie en ik weer samen zijn!
Fijn samen zijn en gelukkig zijn was mijn motto in 2009 en ik kan jullie zeggen, dát is zeker gelukt. Ook al heb ik afscheid moeten nemen van mijn lieve trouwe viervoeter Bandit, de beste vriend Nick van mijn broertje maar ook van mijn woonplaats Almere mijn werk waar ik al ruim 7 jaar in dienst was.

Maar ik kreeg er een warm welkom voor terug! De woonplaats Helmond, zo anders als Almere. De gemeente Helmond als werkgever, WAUW! Ik ben hier op mijn pootjes terecht gekomen.

De heerlijke zonvakantie naar Tunesië (waar ik nog steeds geen verslag van heb gemaakt) die voor herhaling vatbaar is! De fijne (verschillende) muziek evenementen die ik heb bij mogen wonen. Maar ook de kerst in huize Kouwenberg-Bakker! De geboortes van Sem, Rosalie, Ferren en de baby van Yes-R, één voor één prachtige kindjes! Relaties die helaas mis liepen, relaties die ik nooit had verwacht!

Lieve Borsaties, ik heb jullie verwaarloosd, maar ben ontzettend druk. Ik zal mijn beste doen en vaker reageren en probeer weer wat meer te loggen. Voor nu, 2009 was een jaar om niet gauw te vergeten! Laten we van 2010 een super mooi jaar maken, nóg mooier dan 2009!

Morgen ( 31 december 2009) om +/- 19:50 is er één minuut stilte voor alle mensen die uit ons leven zijn weggevallen. Ik hou dan een minuut stilte voor Nick en mijn lieve hondje Bandit. Al weken zonder jullie maar nog dagelijks in mijn gedachten, maar voor altijd in mijn hart...

Ik wens jullie voor morgen een hele fijne avond en voor 2010 dat al jullie dromen en wensen maar uit mogen komen! Vol liefde, muziek, gezondheid en lol!

Liefs, Kim


Zijn weer thuis....
Ja ja, vakantie voorbij... 11 prachtige dagen gehad. Super ontspannen, veel van het land Tunesië gezien. 500 foto's rijker. Gisteren kwamen we om 03:15uur aan op Schiphol. De eerste trein ging pas om 06:39uur, maar we hebben ons zeker vermaakt op Schiphol.

Tot ieder zijn schrik kwam vanochtend het bericht dat een goede vriend (c.q. buurjongen)van mijn broertje zich zelf van het leven heeft beroofd. Dit is dus als een bom ingeslagen. Mijn vakantie verslag verschuif ik dus even, dat begrijpen jullie vast en zo niet, dan pech!

Morgenochtend om 9:00uur heb ik een gesprek om mijn werk, ja ja mijn nieuwe werk. Ik heb het gevoel of ik niet weg ben geweest. Maar vakantie verslag én foto's komen echt snel, tot heel gauw!

We hebben een top vakantie gehad! Links zien jullie Mo(hammed) onze Sunweb reisleider een toppertje!

"Neem gerust nog even tijd
Anders krijg je later toch weer spijt"