Welkomsttekst
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Kim-Ashley
Leeftijd: 31 jaar
Uitgebreid profiel
Marco & ik
11 september 2015, TVK battles


1 juli 2015, TVOH blind auditions


28 juni 2015, TVOH blind auditions


10 juni 2015, War Child


26 mei 2015, Varen @ Amsterdam


19 mei 2015, Interview


18 april 2015 @ Borsato Bingo


19 december 2014 @ TVOH Finale

31 oktober 2014 @ Duizend Spiegels Eindhoven


19 oktober 2014 @ Duizend Spiegels Enschede


18 mei 2014 @ Duizend Spiegels Tilburg


11 september 2013 @ TVOH


15 november 2011 Dichtbij @ Enschede
Uitstapjes
10 januari 2015 - Niels Geusebroek
16 januari 2015 – Richard Groenendijk
26 januari 2015 – VVAL
5 februari 2015 - Lionel Richie
6 februari 2015 – Rene Froger
13 februari 2015 - Ladies of Soul
25 februari 2015 - Xander de Buisonje
26 februari 2015 - Anouk
3 april 2015 – Do
18 april 2015 - Borsato bingo
19 april 2015 - Fanclubdag
23 april 2015 – Javier Guzman

1 mei 2015 – Edwin Evers band
28 mei 2015 – Jandino

12 juni 2015 - Julia
28 juni 2015 - TVOH Blind audition
1 juli 2015 - TVOH Blind audition
11 september 2015 - TVK battles

22 oktober - Maaike Ouboter
23 oktober 2015 - SIR
28 oktober 2015 - SIR
5 november 2015 - Sjors v/d Panne
13 november 2015 - Sjors v/d Panne
28 november 2015 - Racoon
17 december 2015 - Dotan
21 december 2015 - Dotan
Gastenboek
   
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Zoeken
Archief
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Gastenboek
 
 
Eindejaarsstokje 2015
In de laatste week van 2015 kreeg ik geheel onverwachts het eindejaarsstokje toegeworpen van Carina, dank je wel. Ik was al een tijdje niet op de logjes geweest en had daarom ook niet in de gaten dat het daar alweer tijd voor was. Gelukkig wist ik het stokje op tijd te vangen, maar het plaatsen ervan heeft toch iets meer tijd in beslag genomen... 
 

Het jubileumjaar van Marco was en is voor ons fans een FANTASTISCH Marco jaar, wat was jouw mooiste Marco-moment dit jaar?
Het jaar 2015 was voor mij een ultiem Marco jaar. In het afgelopen heb ik Marco namelijk meer dan eens gezien. Fanclubweekend, interview, varen, War Child tv uitzending, TVOH blind auditons, TVK battles, Symphonica in Rosso en nog TVOH live. Zoals je waarschijnlijk al wel verwacht is er 1 moment dat er met kop en schouders bovenuit steekt… In mei 2015 mocht ik Marco interviewen! Ik geloof niet dat ik hoef uit te leggen waarom dit het mooiste Marco-moment van dit jaar is geweest. Hier kan je mijn verslagje over deze bijzondere dag nog eens teruglezen.
 De Borsatobingo en Fanclubdag waren dit jaar in Nijkerk, was jij er ook bij? Wat vond jij een bijzonder moment? Ben je nog met Marco op de foto geweest? Leuk als je deze hier laat zien!
Nog nooit eerder voelde ik me geroepen om een fanclubdag, laat staan weekend, bij te wonen, maar daar is dit jaar verandering in gekomen! Samen met mijn zusje Channou maakte ik er een gezellig weekendje uit van. We waren bij de Borsatobingo en natuurlijk ook op de fanclubdag zelf. Tijdens de bingo wonnen we geen prijs, maar wij gingen evengoed heel erg blij terug naar het hotel. Na afloop van de bingo mochten we tot mijn verbazing namelijk allemaal op de foto met Marco J Tijdens de fanclubdag hebben wij onze ogen uitgekeken, wat een belevenis was dat! Er waren voor mij twee hele bijzondere momenten; het winnen van een tegoedbon om twee uur met Marco te mogen gaan varen en het duet tussen Marco & Sjors!
 
 

Wat een onwijs gaaf weekend hebben wij gehad! Dit is wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!! :d


De documentaire ‘Marco Borsato Is Meer Dan Ik Alleen’ gaf ons meer inzicht in het leven van Marco, hoe vond jij deze documentaire en kwamen er dingen naar voren die jij nog niet wist van Marco?
Eerder dit jaar heb ik op Instagram al eens geschreven hoe ik de documentaire vond en die woorden ga ik hier lekker nog eens gebruiken. Niet omdat ik nou zo lui ben, maar omdat ik daar nog steeds achter sta!
 
Ontroerend, inspirerend, eerlijk, open, kwetsbaar, emotioneel en altijd oprecht… Een prachtige terugblik op bijzondere jaren! Deze documentaire is zó ontzettend mooi en integer gemaakt, complimenten aan iedereen die hier aan heeft bijgedragen. Liefde was de rode draad in deze zesdelige reeks! Liefde voor je gezin, liefde voor je familie, liefde voor muziek, liefde voor je vrienden en eigenlijk gewoon liefde voor iedereen om je heen… Je zei het zelf zo mooi: “de liefde wordt elke dag opnieuw geboren”!
 
Er zijn ongetwijfeld een hoop dingen voorbij gekomen die ik nog niet wist, want ik volg Marco niet op de voet en ik ben ook geen fan vanaf het eerste uur. Wat me vooral is bijgebleven is dat hij altijd zichzelf is geweest en is gebleven. 
 
Ik vond het ook bijzonder mooi om te merken hoe enorm deze documentaire leefde. Geregeld werd ik aangesproken door mensen die weten dat ik fan ben, nadat ze (een deel van) de documentaire hadden gezien. Louter positieve, mooie, lieve en hartverwarmende reacties hoorde ik dan over Marco en dat maakte me heel erg trots!


Wilde je Marco dit jaar zien optreden, dan was daar alle mogelijkheid voor tijdens de eerste reeks van SIR! Ben je naar SIR geweest, zo ja wanneer en heb je het bij 1 keertje gehouden of heb je meerdere avonden genoten van het SIR spektakel?
Uiteraard kon ik deze Symphonica in Rosso reeks niet aan me voorbij laten gaan. Tijdens de eerste avond, op 23 oktober, was ik er samen met mijn moeder en zusje. Gelukkig zijn zij net als ik lid van de fanclub en konden we zo dus op ons gemak een prachtig plekje aan het hek uitzoeken (waarvoor nog onwijs veel dank). Ik weet hoe leuk SIR is, hoe gaaf de concerten van Marco zijn, dus een combi van deze twee kon ik echt niet maar 1 keer gaan beleven. Op 28 oktober ben ik daarom nog een keer geweest, ditmaal was ik er samen met Lunarda, Inge, Saskia en Francois.
 


Dat SIR, ruim 9 jaar later, opnieuw een enorm spektakel was heb je ongetwijfeld meegemaakt, gezien of gelezen! Ik wilde hier verwijzen naar mijn logje over deze ware belevenis, maar ik ontdek zojuist dat ik dat logje nooit geschreven heb… *oeps* 


Marco heeft tijdens SIR uiteraard een aantal van zijn meest bekende nummers gezongen, maar ook een aantal verrassende nummers van vroeger. Welk nummer was bijzonder voor jou en waarom?
Omdat ik niet kan kiezen ga ik er drie noemen: Oud en afgedankt, Onbewoonbaar verklaard en Voor altijd waren echt drie pareltjes tijdens de eerste reeks van SIR! Het zijn stuk voor stuk prachtige, kleine nummers die overlopen van emotie... 


Onlangs is het nieuwe album ‘Evenwicht’ uitgekomen, wat is jouw top 3 van dit prachtige album en waarom juist die 3?
Vooropgesteld dat ik het echt een prachtexemplaar en inderdaad ook eindelijk weer eens een echt Marco album vind, heb ik uiteraard toch ook een aantal favorieten!
 
Breng me naar het water, omdat dit nummer me diep raakt, tekstueel en muzikaal gezien.  

Hoeveel ik van je hou, omdat de muziek van dit nummer groots en meeslepend is en de tekst ook nog eens prachtig is. Ik vind het een ontroerend mooi nummer!

Kleine oneindigheid, dit nummer roept herinneringen op van dierbaren die helaas gemist moeten worden... 


Voor het nieuwe album ‘Evenwicht’ werden er een aantal signeersessies georganiseerd. Heb jij ook een signeersessie bezocht?
Nog nooit eerder bezocht ik een signeersessie. Vreemd genoeg heb ik me dit jaar laten overhalen mee te gaan.  De Mediamarkt in Tilburg was hiervoor the place to be. Hoewel de tijd voorbij leek te vliegen, vroeg ik me toch wel een beetje af waar ik begonnen was.
 


Zoals je ziet maakt een heel fijn en gezellig gezelschap, een momentje met Marco en alweer een foto alles goed en laat het alle twijfels als sneeuw voor de zon verdwijnen!


Volgend jaar zal de tweede reeks van SIR weer plaatsvinden, ben jij er dan ook bij? Zo ja, wanneer?
Ook volgend jaar ben ik er weer bij! Ik heb een kaartje voor 24 februari en ook nog voor 2 en 3 maart! Op 24 februari ga ik samen met Lunarda en dan gaan we het concert een keer zittend meemaken. Op 2 maart ga ik met mijn moeder en zusje en op 3 maart nog eens alleen met mijn zusje!


Wij hopen dat Marco tijdens zijn tweede reeks SIR een paar nummers van het album ‘Evenwicht’ zal zingen. Welke zou jij Marco graag eens live willen horen zingen?
Breng me naar het water, niet alleen de tekst van het nummer vind ik prachtig, maar ook de muziek! De circkel rond, tweede kans, hoeveel ik van je hou en kleine oneindigheid zou ik ook heel graag live willen horen 


Wat hoop je dat er volgend jaar, naast de SIR concerten, nog meer op het programma staat?
SIR vind ik al een meer dan prachtig cadeautje. Ik laat me verder graag verrassen met wat Marco nog meer op zijn openbare agenda heeft staan…


Welke wens heb jij voor Marco, of als hij dit zou lezen wat zou je dan tegen hem willen zeggen?
Uiteraard wens ik jou en iedereen die je lief is en heeft een bijzonder fijn, liefdevol, gelukkig en gezond 2016 toe. Ik hoop dat je vol trots kan terugkijken op een heel erg gaaf jubileumjaar! 
 

 
Sssst opnames!
The Voice Kids battles, nee die slaan we over. Daar gaan we niet naartoe. Drie keer raden waar we afgelopen vrijdagavond waren... Juist, SugerCity! Precies voor datgene waar we niet naartoe zouden gaan 

Het was de bedoeling dat ik naar the battles van TVOH zou gaan, maar degene die daar juist zo graag naartoe wilde en met wie ik dus zou gaan, was in die periode op vakantie. Ongelukkige samenloop en helaas geen battles dus! 

Totdat ik een appje van Luna kreeg of ik 'morgen' mijn Tifosi mee zou nemen naar the battles. Ik vroeg haar welke battles ze bedoelde, ik begreep het niet. Zij verkeerde dus in de veronderstelling dat ik de volgende dag bij de opname van the battles aanwezig zou zijn, maar niets bleek minder waar. Vertel Luna iets en zij weet zich dit haarfijn te herinneren, zelfs op momenten dat je het zelf alweer bent vergeten. Zo ook nu. Ze wist nog dat ik haar enthousiast vertelde dat ik naar the battles zou gaan, het wachten was toen alleen nog op de verkoop. Toen wist ik dus nog niet dat dit plan niet zou doorgaan. Ik denk dat Luna heel erg veel medelijden met me had en ze vroeg of we dan toch maar naar TVK battles zouden gaan. Je begrijpt vast al dat de tickets slechts enkele minuten later al in ons bezit waren! 

En zo reden wij afgelopen vrijdag dus gewoon weer lekker in mijn inmiddels bijna Borsatomobiel naar boven de rivieren! Mijn auto had ik vooraf al van voldoende brandstof voorzien, maar zelf moesten we onderweg nog wel even tanken. Precies! Dat doe je bij Mac Donalds!

Eenmaal bij SugerCity constateerden wij direct dat dit een top locatie is om iets uit te vechten, op muzikaal gebied wel te verstaan! De hele ambiance is er ruig en stoer en daarom bij uitstek geschikt voor een vocale strijd. En die strijd is gestreden! Zo lief om al die kleine talenten te zien en horen vechten voor wat ze waard zijn. Verrassende liedjes en idem keuzes van coach Ali B. hebben we voorbij zien/horen komen en zo vloog de avond voorbij. In minder dan twee uur tijd stond alles erop en mochten (moesten) we SugarCity verlaten. Gelukkig was het niet verboden om buiten te wachten... :D


 
De A is van...
- Alfabet
- ABC
- Achter de feiten aanlopen, omdat ik ernstig achterloop met loggen
- Autodrop
- Amsterdam
- Aftellen naar SIR
- Appeltaart
- AZ, ADO Den Haag, AC Milaan, Ajax, Atletico Madrid of Arsenal
- Ashley, Kim-Ashley wel te verstaan
 
Goed, gelukkig hebben de moderators de keuze enigszins beperkt, want het bovenstaande lijstje zou anders absurd lang kunnen worden. De A is dus van auto. Audi, acceleratiesnelheid, aandrijfas, achteruitkijkspiegel, ANWB, airco, achterdeur, APK , achterlicht, accu, Aston Martin, achterruit, achteruit… Mm, ik weet niet of deze beperking nu wel zo beperkend werkt.
 
Ik ben eigenlijk best gek op auto’s. Veel merken en vaak ook het type ken ik wel. Het echte technische, daar houdt mijn autokennis wel zo’n beetje op geloof ik. Voor mij is het inmiddels iets meer dan twee jaar geleden dat ik mijn eerste auto kocht en deze is nog steeds bij mij. Lang leve mijn Volkswagen polo dus! Tot mijn spijt is het maar een 1.2 (meer liet mijn portemonnee niet toe), maar hij rijdt prima. Van huis uit hebben we al heel veel verschillende auto’s gehad, dit komt o.a. door het leasen en dus iedere twee jaar een nieuwe auto. Dit jaar heb ik precies tien jaar mijn rijbewijs, maar ik heb inmiddels al in meer auto’s gereden dan het aantal jaren dat ik dat roze papiertje heb (al was het soms helaas maar eenmalig). Inderdaad, ik heb echt nog steeds het papiertje...

Maar goed, terug naar de auto’s. Ik houd van mooie, snelle auto’s. Lekker oppervlakkig, ik weet het, maar het is zo. Vaker dan mij (en mijn medepassagiers en portemonnee) lief is, vind ik het nodig mijn best te doen om de snelste te zijn. Ondanks dat mijn auto niet meer zo heel erg jong is, kan deze soms toch nog verrassend zuinig rijden ofwel 1 op 15,5 is echt wel de max. Uiteraard is dit alles geheel afhankelijk van 'hoe zwaar mijn voet is'.  

Hoewel het kopen van een nieuwe auto zo’n beetje de slechtste investering is die je maar kan doen, zou ik toch best graag het geld willen hebben om te kunnen investeren. Zeg nooit nooit, maar voor nu is het een absolute no go… Ik blijf voorlopig dus gewoon genieten van alle mooie auto’s die er al rondrijden! 

 

 
Trek iets positiefs aan, dat past altijd!
Hopelijk heeft inmiddels iedereen de prachtige nieuwe Tifosi mogen ontvangen. Hoewel ik altijd uitkijk naar de ontvangst hiervan, was mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid deze keer toch nog net even iets groter! 
 
Natuurlijk wist ik dat mijn interview met Marco er dit keer in zou staan. Ook wist ik welke vragen ik heb gesteld en op een aantal vragen wist ik zelfs het antwoord ook (ongeveer) nog wel. Wat ik natuurlijk niet wist, was hoe het resultaat zou worden. Aangenaam verrast zou hier geloof ik een understatement zijn! Wat is het onwijs gaaf om mijn eigen interview nu in handen te hebben!!! Dit is wel een heel erg bijzonder aandenken aan een hele fijne middag…  Allerlei vragen kwamen er voorbij, vragen waarover Marco een moment moest nadenken, bij Nathalie moest nagaan of dat het inderdaad wel klopte wat ik zei en soms een vraag waar Marco om moest lachen… Ik kon zelf volgens mij niet ophouden met lachen en dat was uiteraard niet alleen vanwege de aanwezige zenuwen! Dit was puur genieten!
 
Marco noemde tijdens het interview al twee titels van nummers die op het volgende album komen te staan en gaf daarbij een korte uitleg zoals jullie hebben kunnen lezen, met daarbij de tip dat ik deze nummers echt moet gaan beluisteren. Duuuuh, alsof ik nummers zou overslaan?! Natuurlijk ga ik ook deze nummers beluisteren of eerlijk gezegd juist deze nummers… Dus ehm, hoe lang moet ik nog wachten op dat nieuwe album?? 
 
 

Hoewel Marco denk ik bijna altijd vol enthousiasme en positiviteit zit en dit ook heel erg graag met anderen deelt, viel mij dit nu extra op. Hij vertelde me bevlogen en gepassioneerd over het feit dat je ‘positief zijn’ kunt leren en dat hij zichzelf hierin ook heeft moeten trainen. “Gelukkig zijn is een keuze” en “kijk je naar de zon of zoek je alleen de schaduw op de grond” zijn een aantal treffende en inspirerende uitspraken tijdens het interview geweest. Sterker nog, deze uitspraken hebben mij, tezamen met de berg energie en positiviteit die Marco uitstraalt en uitdraagt, aan het denken gezet en hebben mij enorm geinspireerd. Hoewel ik geen pessimist of doemdenker ben, kan ook ik mezelf trainen in het veranderen van mijn stemming zonder dat de feitelijke situatie verandert. Sterker nog, dat kan ik niet alleen, maar dat wil ik ook. Ik heb de afgelopen maanden dan ook al regelmatig teruggedacht aan het interview en de inspiratie die Marco mij heeft gegeven en ik twijfel er niet aan dat dit alles nog heel vaak in mijn gedachten voorbij gaat komen!
 
Het allermooiste van het interview staat dan ook eigenlijk niet in de Tifosi geschreven, maar in mijn geheugen en in mijn hart… 
 


 
Hier aan de kust, de Zeeuwse kust
Het is inmiddels alweer anderhalve week geleden dat ik samen met een stel hele lieve en gezellige meiden heb mogen genieten van het mooie strand van Vlissingen! Tegen zo'n uitnodiging zeg ik natuurlijk geen nee en ook mijn zusje ging gezellig mee.

Sommige weekenden zijn gewoon veel te kort, nou dit was er zo een hoor! Bepakt en bezakt liepen we met vijf dames over het strand... Kussens, dekbedden, slaapzakken, tassen en zelfs koffers kwamen eraan te pas. Ik moet toegeven dat dit er wel hilarisch uit moet hebben gezien. En dan te bedenken dat dit allemaal maar voor één nachtje was  

 
Geef mij een strand en de zee en ik word direct gelukkiger dan ik al ben. Als het dan ook nog eens mooi weer is, maakt me dat natuurlijk extra blij. Gelukkig liet het zonnetje het niet afweten en zo hebben wiij dus heerlijk kunnen genieten!!! Van dit soort weekenden krijg ik heel veel energie, heerlijk! 
 


 
Count down!
Hoewel mijn logjes deze maand rood mogen kleuren, heb ik er minder uitgegooid dan ik van plan was! Zeker niet omdat ik het loggen niet meer leuk vind, maar simpelweg omdat ik er op dit moment niet zoveel tijd voor heb en maak...  :$

It's the final count down... Met inmiddels nog maar ietsje minder dan een maand te gaan tot de bruiloft van mijn zusje heb ik het momenteel namelijk best wel druk! Als zus van de bruid, getuige en ceremoniemeester heb ik er ineens een super gave tijdelijk parttime baan bijgekregen! En wat een voor één, heerlijk om te zien hoe alle ideeën en voorbereidingen langzaamaan steeds meer vorm beginnen te krijgen... Was het alvast maar zover, ik kan niet wachten! 

Vandaag zijn we teruggeweest naar de winkel waar we vorig jaar begin september dé jurk hebben gevonden. Dat was toch wel even een spannend moment hoor na bijna 11 maanden de jurk niet meer te hebben gezien. Channou was erg bang dat de jurk haar niet meer zou passen, maar niets was minder waar! Geweldig om mijn kleine zusje voor de tweede keer in haar trouwjurk te mogen zien en weer mee te mogen genieten van dit bijzondere moment. Over ongeveer twee weekjes gaan we nogmaals richting Utrecht om de jurk op te halen en dan komt dé dag wel erg dichtbij... 
 
 
 
Vier het leven om je heen!!
Hoewel het inmiddels al acht jaar geleden is, heb ik er nog nooit over geschreven... Tot vandaag dus!

Het was 14 juli 2007, een warme en zonnige zaterdag midden in de zomer. Ik had die dag gewerkt en bij thuiskomst schoof ik gezellig aan bij mijn familie die deze dag op visite was, we gingen de bbq aan het werk zetten. Heerlijke afsluiter na een dag hard werken. 

Ik had de visite maar nauwelijks begroet toen ik mijn telefoon hoorde overgaan. Omdat ik deze binnen had liggen trok ik een klein sprintje en zo kon ik nog net op tijd de oproep beantwoorden, gelukkig maar bleek later. Ik zag staan dat papa mij belde, dus ik nam enthousiast op met: "hoi papa". Aan de andere kant van de lijn klonk gek genoeg een vrouwenstem... Ik sprak niet met mijn vader, maar met een zuster van het ziekenhuis. Mijn vader was zojuist bij hen binnengebracht, er was iets met een ader in zijn buik en het zou slim zijn als ik naar het ziekenhuis zou komen. Behoorlijk ontdaan en uit het veld geslagen stond ik nog een tijdje binnen en liet ik bezinken wat ik zojuist had gehoord. Mijn moeder kwam naar binnen en vroeg me wat er was. Ik probeerde de woorden te herhalen die ik zojuist had gehoord en hoewel de ernst van de situatie helemaal nog niet tot mij was doorgedrongen, realiseerde mijn moeder zich dit wel direct en zo zaten we binnen een minuut in de auto op weg naar het ziekenhuis... 
Love, sweet love
Vandaag was een dag die in het teken van de liefde stond. Samen met mijn zusje ben ik nagenoeg de hele middag creatief bezig geweest en ik vond het nog leuk ook! Nooit gedacht dat ik dit ooit nog eens zou zeggen. Ik dacht altijd dat ik niet zo van het creatieve was, maar niets is minder waar gebleken!
 
Eind volgende maand gaat mijn lieve zusje trouwen en ter voorbereiding op deze dag zijn we vandaag weer een middagje aan het knippen, plakken en verven gegaan. Zo leuk om te zien hoe alle ideeën stap voor stap steeds meer vorm krijgen en hoe de  grote dag zo een bijzonder mooi en extra persoonlijk tintje zal gaan krijgen. Hoewel er toch nog best veel geduld bij komt kijken, doe ik uiteraard alles met heel veel liefde! Het is zo fijn en bijzonder om dit soort voorbereidingen gezellig samen te kunnen doen en ik ben dan ook heel dankbaar dat ik een helpende hand mag bieden!
 
Ik kijk nu al zo enorm uit naar dé dag…
 
 

  
What the world needs now is love, sweet love
It's the only thing that there's just too little of
What the world needs now is love, sweet love
No, not just for some, but for everyone

 
♥♥♥
Vandaag is het de verjaardag van mijn lieve oma. Het is mijn enige grootouder die ik ooit heb gekend. Mijn andere oma en ook mijn opa's waren al overleden voordat ik werd geboren of voordat ik herinnerigen kon opslaan.

Helaas is mijn oma al zeven jaar niet meer bij ons, maar in mijn hart blijft ze voor altijd bij mij! Ik ben dankbaar voor de mooie herinneringen van alle jaren die we wel samen hebben mogen zijn... 

 


 
"Met tussenpozen
Zie je in hoe mooi het leven is"