Welkom allemaal


Gastenboekje
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Spreuk van Linda
You'll never know what you've got, untill it's gone
Twitter
Profiel
Naam: Linda
Leeftijd: 53 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Mijn laatste reacties
Het nummer werd vanmorgen...
10:30, 16 okt 2015
Mooi gezegd........ Linda
15:49, 20 sep 2013
Ook ik ben sprakeloos van...
10:50, 15 mrt 2013
ziet er geweldig uit
21:00, 4 jun 2012
Geweldig logje en zo...
18:26, 20 dec 2011
Hoi Petra,Van harte...
08:20, 1 sep 2011
Hoi Kirina,Ik haak de...
22:19, 29 jul 2011
Ik kan niet wachten op...
22:45, 11 mei 2011
Hoi Tamara,Ook ik wil...
09:39, 22 apr 2011
En je bent echt de enige...
21:42, 17 apr 2011
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 keerske ;
en 1 gast keerske .
Wat is er veel gebeurd
Ik kom net tot de ontdekking dat we nu ook via de mobiel logjes kunnen maken. Hoe fijn is dat. Het is voor mij alweer bijna 2 jaar geleden dat ik mijn laatste logje heb geplaatst. En wat is er in die 2 jaar veel gebeurd.  Een aantal van jullie die mij ook op fb hebben die weten dat wel. 5 juni 2014 is mijn lieve man overleden. 

Ik heb kort daarna een poging gedaan om mijn leven weer een beetje op te pakken. Dat lukte niet zoals ik dat gedacht had. In september ben ik helemaal uitgevallen met wat later bleek, een flinke burnout. 
Bijzondere dag
Vandaag 22 jaar geleden...... De dag dat Giel en ik elkaar het ja-woord hebben gegeven.

En wat is er in die 22 jaar veel gebeurd, veranderd en niet gebeurd. Lief en leed hebben we gedeeld. En we bekijken het per jaar, want ieder jaar dat we samen zijn is in ons geval mooi meegenomen.


Het is ook de dag dat mijn overgrootouders hun trouwdag hadden. Op 18 september 1913, vandaag dus precies 100 jaar geleden hebben zij elkaar het ja-woord gegeven. Ik weet nog dat mijn oma het zo bijzonder vond dat we de 18e gekozen hebben als onze trouwdag. En als je de foto van 100 jaar geleden ziet….. Ziet er toch heel anders uit als tegenwoordig.
Voor ons dus een hele speciale dag......Favoriet
Op 11 november kreeg ik een mail met een reactie op mijn weblog. Van Annemieke. Zij houdt alles altijd zo goed bij, of het nu gaat om je verjaardag of dat je bij Marco's favorieten staat. En dat is deze week het geval. Zo weinig loggen en dan toch in die lijst staan

En iedere keer neem ik me voor om meer te loggen, maar....... Ik neem het me weer voor

Liefs
Veel te lang geleden
Mijn laatste logje dateert van 2 september 2011. Dat is dus veel te lang geleden. Maar je kent het wel, geen tijd, geen inspiratie en soms ook helemaal geen zin. Niet om te loggen, niet om te lezen en niet om te reageren.

Maar er is ook ontzettend veel gebeurd.
Op dit moment staat mijn leven vooral in het teken van goed organiseren. Voor mijn man zorgen, voor het huishouden zorgen (heb ik nooit hoeven doen), fulltime werken (ook vaak nog in de avonduren) en dan ook vooral aan mijn eigen gezondheid denken.

Ik neem me dan ook voor om hier weer iets meer tijd in te steken. Over 4 weken heb ik bijna 5 weken vakantie en dan zal ik jullie allemaal bijpraten.

Liefs

Huishoudkunde
 Echt uittreksel uit een Katholiek schoolboek voor de afdeling ?Huishoudkunde? voor meisjes uitgegeven in 1960.

Maak dat het eten klaar is
Maak de zaken op voorhand klaar, de avond voordien als het moet, zodat een heerlijke maaltijd hem opwacht als hij terug keert van zijn werk. Het is een vorm van duidelijk maken dat je aan hem hebt gedacht en je bezorgd bent over zijn noden. De meeste mannen hebben honger als ze thuis komen en het vooruitzicht op een stevige maaltijd (vooral als het hun lievelingskostje is) maakt deel uit van de noodzakelijke warme verwelkoming..

Wees op tijd klaar
Neem voor jezelf een kwartier rust voor hij thuis komt om te ontspannen.
Werk uw opmaak een beetje bij, doe een band in je haren en wees fris en bevallig.
Hij heeft een zware dag achter de rug samen met mensen die hem overladen met werk en zorgen.
Wees dus opgewekt en een beetje interessanter dan laatstgenoemden. Zijn zware dagtaak moet opgevrolijkt worden en daar ligt ergens jouw taak dat het zo wordt.

Breng orde op zaken
Maak nog een laatste ronde door de voornaamste kamers van het huis juist voor je man thuis komt.
Verzamel de schoolboeken, speelgoed, papieren enz. en neem nog vlug het stof af op de tafels.

Gedurende de koudste maanden van het jaar
Je moet een gezellig vuurtje aanmaken waarnaast hij zich kan koesteren en ontspannen. Uw man zal het gevoel krijgen van in een ordelijke en rustige haven te zijn aangekomen en dat maakt jou ook gelukkig.
Voor zijn comfort zorgen bezorgt jou een enorme persoonlijke voldoening.

Breng het geluid op een minimaal niveau
Bij zijn aankomst zet je best al het geluid af van wasmachine, droogkast of stofzuiger.
Probeer de kinderen kalm te krijgen. Wees blij hem te zien. Verwelkom hem met een warme glimlach en toon de oprechtheid van uw wil om hem te bevallen.

Luister naar hem
Het zou kunnen dat je een dozijn belangrijke zaakjes aan hem wilt vertellen, maar daarvoor is zijn thuiskomst niet het geschikte moment. Laat hem eerst spreken, herinner je dat zijn onderwerpen belangrijker zijn dan de uwe. Maak ongeveer dat het zijn avond wordt..

Maak nooit je beklag als hij laat thuis komt
Klaag nooit als hij laat thuis komt voor de maaltijd of zelfs als hij de hele nacht wegblijft. Bekijk het als kleinschalig in vergelijking met wat hij heeft moeten doorstaan gedurende de dag. Instaleer hem comfortabel. Vraag hem zich te ontspannen in de zetel of te gaan rusten in bed. Maak een warme of frisdrank klaar.
Schud de kussens op en stel voor zijn schoenen uit te trekken. Spreek hem aan met een zachte, vredelievende en plezante stem. Stel hem geen vragen wat hij heeft gedaan en twijfel nooit aan zijn oordeel of zijn rechtschapenheid. Denk er aan dat hij de meester is in huis en uit deze functie zal hij steeds zijn wil uitoefenen met eerlijkheid en waarheid.

Wanneer hij klaar is met eten, ruim de tafel af en doe vlug de afwas
Als je man vraagt om te helpen wijs zijn voorstel af want hij zou zich kunnen verplicht voelen om het steeds weer te doen en na een zware dagtaak heeft hij geen nood aan extra werk.
Zet hem aan om zich aan zijn favoriete bezigheden te wijden. Toon je interesse hiervoor zonder hem het gevoel te geven dat je op gelijke voet komt op zijn gebied. Als je zelf kleine bezigheden hebt, doe ze zonder praten en storen, want zijn interesse punten zijn meestal belangrijker dan die van de vrouw.

Uiteindelijk de avond
Breng het huis in orde zodat het klaar is voor de volgende morgen. Denk er aan eventueel een ontbijt op voorhand klaar te maken. Het ontbijt van je man is uiterst belangrijk als hij op een positieve manier zijn zware dagtaak moet aanvatten.
Eenmaal dat jullie in de slaapkamer zijn aangekomen maak je je klaar om zo vlug mogelijk in bed te komen.

Niettegenstaande de vrouwelijke hygiëne
Een grote rol speelt, mag het niet de bedoeling zijn dat uw man de rij moet doen om in de badkamer te komen, zoals hij moet doen om zijn trein te halen. Zorg er echter wel voor dat je het beste voorkomen hebt als je gaat slapen. Tracht een voorkomen te hebben dat innemend is zonder uitdagend te zijn. Als je een nachtcrème moet aanbrengen of krulspelden, wacht tot hij slaapt want het zou hem kunnen ergeren bij het zien van een dergelijk schouwspel net voor hij slaap.

Wat de intieme relaties betreft met je man
Het is heel belangrijk je te herinneren wat jullie elkaar beloofden bij het huwelijk en voornamelijk de belofte van gehoorzaamheid. Als hij van oordeel is onmiddellijk te willen slapen dan zal het zo zijn. Te allen tijde word je geleid door de wil van je man en oefen je op geen enkel moment druk op hem uit om hem tot een intieme relatie te stimuleren..

Als je man voorstelt te paren
Aanvaardt met nederigheid maar houdt steeds in het achterhoofd dat het plezier aan de man is besteed en veel belangrijker is dan dat van een vrouw. Als hij zijn orgasme bereikt is een beetje gekreun van jou kant niet misplaatst, integendeel het zal hem overtuigen dat jij er ook plezier aan hebt beleefd.

Als je man minder normale handelingen voorstelt
Gedraag je gehoorzamend en lijdzaam maar geef je eventueel ongenoegen aan door een stilzwijgen. Het is waarschijnlijk dat je man onmiddellijk zal inslapen. Breng je kledij weer in orde, breng je schoonheidsproducten aan alsook je haarverzorging.

Nu mag je de wekker zetten Om zeker even voor je man op te zijn in de morgen. Zo kan je hem een kop thee maken tegen dat hij wakker wordt.

 Dat waren nog eens tijden...
Zo lang gewacht
Volgende week is het bijna een half jaar geleden dat Giel een herseninfarct heeft gekregen. Hij doet ontzettend goed zijn best met de revalidatie en gaat nog maar 3x per week naar het revalidatiecentrum. Hij loopt al bijna zonder elleboog kruk en slaapt al lekker boven in zijn eigen bed.

Reden voor mij om afgelopen zaterdag een dagje voor mezelf te nemen. Samen met een stel gezellig meiden op weg naar Schiedam. Een foto momentje met Marco. Daar heb ik zolang op moeten wachten. Ik had al verschillende dagjes uit gemist, fanclubdag, Valetijn in Antwerpen.... En nu was het dan eindelijk zover.
En wat heb ik genoten.... Petra, Meriam en Ilona hadden al een trein eerder en Karin en ik namen later een trein. Dit omdat we thuis ook nog het één en ander moesten regelen. Om half 2 kwamen we aan in Schiedam en zijn we lekker een terrasje gaan pakken. Met de andere 3 dames was al contact geweest en hun hebben we later getroffen op het grote plein. Zij hadden ook al gehoord dat Marco eerder aan de signeersessie zou beginnen dan kwart voor 5. Dus zijn we al in de rij gaan staan. We stonden redelijk vooraan en toen was het zover. We hebben eerst een aantal kinderen voor laten gaan. Zij stonden zo in de verdrukking....
En toen was het zover. Nathalie nam de foto van Marco en mij (waarvoor veel dank)


en Karin nog eens vanuit een andere hoek.


We hebben uiteraard gewacht dat alle dames aan de beurt waren en zijn toen met z'n vijven lekker gaan eten.
En toen op weg naar huis.... En wat we toen tegenkwamen, kijk zelf maar

 

En op de terugweg met de trein... we zijn ieder station uitgestapt, omdat de dames zin hadden in een Swirl en pas in Eindhoven vonden we dat zaakje waar ze van die ijsjes verkochten. Daardoor de aansluiting gemist, maar in Schiedam hadden we toch een trein eerder dan de bedoeling was, dus uiteindelijk kwam ik toch op de afgesproken tijd thuis.

En dan heb ik hier nog een aantal foto's die ik in ieder geval heeeeel erg leuk vind.Karin, Petra, Meriam en Ilona, heel erg bedankt voor deze gezellig dag. Kan al niet wachten tot de 18e....

Honden in het restaurant


 

Naar het vliegveld a.u.b.

Hoofdprijs in de loterij

zomaar........

Tattoo van het jaarIk houd het nog wel even op


"Ik lieg
Als ze me vragen hoe het gaat"