Welkomsttekst


WvdM
Klokje
Het Praethuys (gastenboek)
Het Posthuys (email)
Twitter - JuulvanGils
Volg mij!
Regen of Zonneschijn?
Het weer op Vlieland:


Buienrader Nederland en vooruitzicht

 

 
Mooie woorden
Juul
"Stalende jongeling" Grieks

Zij is geboren op
zondag 6 Maart 1977

U wilt anders zijn dan de anderen en uw eigen levensstijl bepalen. U bent de baanbreker en komt in opstand tegen gezag van anderen.

Uw sterrenbeeld is VISSEN

De kleur behorende
bij Uw naam is Rood.
Rood is krachtig, vooruitstrevend, vibrerend, creatief en strijdlustig. Het is moedig, levendig en een gangmaker. Straalt macht en betrouwbaarheid uit.

Uw planeet is Zon
Vuur, leven en schepping.
Dat is de spil waar alles om draait.
De zon is het begin en daardoor bijzonder rijk aan energie.
Geneeskrachtig en geeft straling aan de aarde.

Uw favoriete edelsteen is
Robijn en/of Granaat,
en uw favoriete klank is "C".

Harde woorden
Gevoelloze, harde zinnen
worden soms gedachtenloos uitgesproken
In plaats van er iets mee te winnen
Is er weer een hart gebroken
Fantasie, sensatie en zelfs leugens
De vertellers voelen zich even de held
Je vraagt je af, waar blijven ze het halen
Achterloos wordt er weer iemand gekweld
Sommige mensen zijn zo hard
Ze raken je met hun roddels recht in het hart
Want ook al zeggen ze: "woorden doen geen pijn"
ze kunnen soms net zweepslagen zijn............
 

STAPJE VOOR STAPJE

Schuifel ik langzaam de toekomst tegemoet
Blijf ik alsmaar denken……
Ooit komt mijn tijd en komt alles weer goed!!

Soms een stap naar voren
En dan weer twee groten passen terug
Maar ik geef het alle tijd
Het wil nou eenmaal niet zo vlug……

Wanneer ik mijn dag heb……
En alles mee zit
Zet ik geen stap naar achter,
Maar naar voren twee!!

Regelmatig wil het allemaal niet lukken
En val ik weer helemaal naar waar ik was……
Maar dan sta ik op……
En zet gauw een grote pas!!

Stapje voor stapje
Schuifel ik nu langzaam de toekomst tegemoet……
Gewoon omdat ik weet……
Op een dag……komt alles goed!!!


OP DE DIJK....

Zittend op de dijk
Kijkend naar de schepen
Heerlijk de wind in mijn gezicht
Voel ik mij de koning te rijk.

Het geluid van het golvende water
Geeft mij weer innerlijke rust
Na een dag van hard werken
Nee dan ben ik echt geen prater.

De vuurtoren achter mij
Wegturend over het water
Zie ik alleen maar water
Een eindeloos gezicht voor mij

De zon wil me nog verwarmen
Maar de wind waait koud
Genietend van de rust
Blijft dit gevoel me omarmen


Leuke momenten
Weblogjes 5 jaar


Waterkant


Weblog van de week 8-9-2009: 


Dol fijn


Lief vogeltje


E-mail alert
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Zoeken
Filmpjes
Marco en Ralph "De Speeltuin" actie Haďti


Clip "Zij" M|B


Afscheid @tjes chatbox M|B
In het nieuws
GHOR Fryslan vijf Hoofden Gewondennest (HGN) rijker.

Dinsdag 1 oktober zijn vijf kandidaten geslaagd voor het examen van de opleiding Hoofd Gewondennest (HGN). Albert Mollema, Lara Kerkhof, Harm Roemeling, Jouke de Haan en Juul van Gils hebben de landelijke opleiding, bestaande uit een e-learning traject en twee contactdagen, succesvol afgesloten.

Vier HGN'en kunnen worden ingezet voor de Geneeskundige Combinaties Drachten of Leeuwarden, terwijl Juul als Hoofd Gewondennest op Vlieland ingezet kan worden. Met het slagen van deze Hoofden Gewondennest is zowel de poule HGN (Vaste Wal) als HGN (Vlieland) weer goed op sterkte.

De opleiding zal volgende week al een vervolg krijgen in de vorm van een training gewondennest, waarin de kersverse HGN'en de verworven vaardigheden kunnen toepassen. 

Namens de medewerkers van GHOR Fryslân, nogmaals van harte!!!


Fans bedankt!
Afgelopen weken waren zwaar. Een weekje naar Brabant om rustig aan de studie te kunnen beginnen van Hoofd Gewonden Nest (HGN). Na dit weekje bleven er nog 2,5 module staan die ik nog door moest gaan nemen. Dit heeft me veel moeite gekost, omdat het gewoon nog steeds hoogseizoen is. Het mooie weer blijft aan, dus de gasten blijven ook gewoon komen.
Afgelopen zondag nam ik nog alles door en verzamelde alle papieren die ik nodig had om maandag goed te gaan beginnen aan de laatste 2 dagen praktijk.
Om 6 uur stond mijn wekkertje en om 7 uur nam ik de boot. Een half uur later dan de rest arriveerde ik op locatie in Drachten. Dit was al bekend bij ons cursusleider, dus het programma is hierop ook een beetje aangepast. Bij het voorstelrondje bleek dat ik als enige Sigmalid aanwezig was en de rest waren allemaal ambu-medewerkers. De eerste dag was behoorlijk pittig, alles werd vanuit de theorie omgezet naar de praktijk en dan begint het ook bij mij te dagen. Wel moeizaam, maar ik kwam er uiteindelijk wel.

Een lange dag tot 19.30 uur in de "schoolbanken", daarna snel door naar het hotel, waar ik nog met de cursusleider heerlijk heb gegeten en waar we nog even gepraat hebben over van alles en nog wat. Om 22.30 uur ging mijn lampje uit en heb ik heerlijk geslapen tot 5.00 uur. De biologische klok werkte nog prima en ik draaide me nog een keertje om. 5.15 uur was het dan echt gedaan en na een heerlijke douche even een rondje gelopen. Een heerlijk ontbijt genuttigd en op naar de examenlocatie. De zenuwen begonnen te komen en dat is een goed teken. Ik mocht mijn kunstje als eerste laten zien en het ging naar mijn mening prut. Maar toch voor 90% geslaagd. We gaan natuurlijk voor de 100% en het liefst nog meer. Dus even goed opletten en alles in mij opslaan.
Na de lunch mochten we het voor het echie laten zien. Ik mocht als 3e deze keer en kreeg een groot incident in Gorinchem.....door de Friezen uitgesproken als "Gorinchem" en ik herhaal als Brabander "Gorkum", maar dat accepteerde de Meldkamer natuurlijk niet hahaha. Midden in de oefening krijg je natuurlijk een verandering in de situatie en ik moest even nadenken hoe ik dit ging aanpakken en de OVD-G wilde niet komen, maar na 1 keer duidelijk zijn dat hij nu moest komen, luisterde hij eindelijk. En dan is het einde oefening......de druk valt helemaal weg als je dan onderweg naar je evaluatie al te horen krijgt dat je geslaagd bent. In de evaluatie blijkt dat ik gewoon Cum Laude geslaagd ben. Super natuurlijk!!Ik kreeg nog een mooie feedback van de cursusleider: 
"Wat leer jij toch snel met je voorgrond/voorkennis doe je het toch maar gewoon, alsof je niet anders deed."
Die steek ik dan maar mooi weer bij me.

2 lange dagen, veel geleerd, veel gedaan. Dank jullie wel fans voor jullie steun! Ik heb het "gewoon" gefixt!!!! Morgen ga ik er even van genieten, even een vrije dag, dus ik hoop op mooi weer, zodat ik heerlijk over het strand kan gaan lopen met de kop in de wind.


Diplomering
We hadden een uitnodiging ontvangen om vanavond bij de Burgermeester te komen BBQ-en. Het brandweerkorps van Vlieland en de GHOR werden rond 18.30 uur verwelkomd en na een kort welkomswoordje van Yorick werd er lekker gebakken, gegeten en gekletst.
Het was erg gezellig en ineens was het moment daar, er werden mensen bedankt voor hun jarenlange inzet die een eervol ontslag kregen, maar ook de nieuwe brandweermannen werden in het zonnetje gezet. En toen was het ook de beurt aan ons om het diploma in ontvangst te nemen. Bij het diploma kregen we ook nog een mooie bos bloemen en natuurlijk niet te vergeten de sleutel van de garage en de pieper die vanaf nu 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar aan onze broek vast geklikt zit of naast ons bed ligt. 
Dit zal in het begin nog wel even wennen zijn en vast wel een keer worden vergeten, maar we zijn er trots op!


In opleiding
Onder onze opleiding zijn er door de coördinator foto's gemaakt. Grappige situaties en spanningen bij nieuwe dingen.
Bij het echte examen zijn geen foto's gemaakt, omdat er al genoeg spanning in de zaal hing. Waarschijnlijk hadden we er niets van gemerkt, want we waren gewoon heel druk bezig met het slachtoffer en dan heb je weinig oog voor de rest van de omgeving.


In de voorbereiding van de studie doen we mee met een oefening en voelen/zien zo wat de slachtoffers meemaken en kijken we of dit echt willen gaan doen.


Uitleg krijgen over hoe de bloeddruk te kunnen meten door Ronald. Johan ligt als slachtoffer en Nynke luistert ook aandachtig.


En daar gaat ie dan......spannend!!


Jaaa, blij, heb een waarde kunnen horen!!


Medicatie opzuigen voor de eerste keer, concentratie alom


Yeahhh het is gelukt!!


Het theorie examen....hoofdbrekend zo te zien, maar GESLAAGD!!


3 dagen voor het praktijkexamen krijgen we assistentie van de ambupost om alles nogmaals door te nemen en nog een paar tips te krijgen.


Treintje!


Bij 3 gaan we schuiven, bij 6 ligt ze......1, 2, 3, 4, 5, 6


Natuurlijk moeten onze collega's het ook ontgelden bij het oefenen met humor van de hoogste plank


Maar er wordt ook hard gewerkt en geoefend met als resultaat dat we alle drie geslaagd zijn!D-Day!!
Oh wat was het spannend vandaag. Vanochtend een beetje uitgeslapen tot 9.30 uur. Daarna rustig opgestaan met knallende hoofdpijn en Johan zorgde voor een heerlijk ontbijt.
Nadat we de het studieboek nog een keer ter rade hadden genomen, vertrok ik even voor de ontspanning naar het hotel om te zorgen dat er voldoende kleingeld zou zijn voor vanavond.
Na thuiskomst nog even een kop thee gedronken samen en toen vertrok ik richting de brandweergarage en tikten de laatste minuten weg voor mijn examen. Nynke kwam naar buiten en was geslaagd. De zenuwen bij mij waren echt overal, ik begon zelfs bijna te huilen bij de instructie van de spanning. Nog nooit heb ik zoveel zenuwen gehad, maar goed bij binnenkomst zakte dit al snel weg, want handelen was mijn ding wat ik moest doen. Ik begon direct te controleren en vragen te stellen, vergat natuurlijk mijn handschoenen, en ging heel rustig de procedures langs. Voor ik het wist waren we al toe aan het aanleggen van het infuus en kwam ik er dus achter dat ik geen handschoenen aan had en trok deze ook direct aan en dan is het altijd een kunst om een pleister te plakken bij het infuus met die krengen aan. Maar uiteindelijk lukte het. Nog even een logrol, het slachtoffer op de wervelplank leggen, spinnen en dat was het dan. Ik was er al doorheen, het zat erop en werd naar buiten gestuurd. Na 2 minuten kreeg ik de evaluatie en het kon gewoon niet beter! Ik werd direct gefeliciteerd met het hoogst aantal punten van de dag.
Je moest 90 punten halen, je kon er maximaal 114 halen en ik had er gewoon 112!! Ik miste 2 puntjes en die had ik laten liggen op de vulling en regelmaat van de pols, maar dat was te verwaarlozen. De rest was allemaal zonder opmerkingen aangekruisd. Wat een opluchting, ik was geslaagd!! Nu was het de beurt aan Johan. Die was ook erg zenuwachtig. Ik wachtte netjes op de gang en keek na 30 minuten even stiekum om het hoekje en zag dat de headblocks al geplaatst werden, dus voor hem zat het er ook bijna op. Hij werd ook de gang op gestuurd en toen was het wat langer wachten dan bij mij.....oeiiii......dit is geen goed teken......hij werd naar binnen geroepen en Nynke was inmiddels ook gearriveerd en dat duurde ook weer erg lang. Nu bleek dat hij de nekkrrag opnieuw moest aanbrengen en de ABC even in volgorde moest zetten, die had hij namelijk door elkaar gegooid door de spanning. Gelukkig kwam daarna ook het verlossende woord voor hem dat hij ook geslaagd was. Pfffffffff het zat erop, allemaal geslaagd wat natuurlijk een top prestatie is, wetende dat normaal de cursus 9 maanden duurt en wij het in 4 maanden gedaan hebben. En wetende dat ik daarnaast ook nog "even" Leermeester  en herhaling van BHV heb gedaan. Ik ben trots op mezelf, trots op Johan en nu gaan we lekker het hoogseizoen in, zonder studies, gewoon lekker werken en zorgen dat alle toeristen hier op Vlieland het weer naar hun zin gaan krijgen.


Alweer geslaagd!
Oh wat zijn we blij. Vorige week hadden we ons examen theorie deel 2 van de Sigma.
Net terug van vakantie......op vakantie het boek wel open gehad, maar onze hersens hadden ook vakantie, dus de stof kwam niet echt binnen zeg maar. Na terugkomst was het direct weer vol aan de bak op het werk, dus de schaarse uurtjes werden weer besteed aan het studeren, proefexamens maken en proberen het allemaal te onthouden. De stof zat er wel in, maar het bleek niet voldoende te zijn om te slagen. Direct een nieuwe datum geprikt en dat was vanavond. Na een druk Pinksterweekend, waarin we van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat hebben gewerkt, toch de tijd gevonden om de stof nogmaals door te nemen. Johan deed dit maandag op zijn vrije dag, terwijl ik aan het werk was, zodat hij niet gestoord kon worden. Ik had vanmiddag vrij en Johan mocht vandaag weer werken, dus ik kon ook ongestoord de stof nogmaals leren en aangezien ik dat het liefst niet thuis doe, omdat ik dan nog van alles om me heen zie wat er nog gedaan moet worden (afwas, was, poetsen, opruimen e.d.) vertrok ik gewapend met kleed, drinken, zonnebril en boek naar de dijk om daar heerlijk in het gras te liggen en te studeren. Aangezien er vandaag een fris windje stond, vertrok ik na een uur naar het hotel, om daar heerlijk in de tuin te zitten. Niemand die het wist, dus ik werd ook niet gestoord door collega's met allerlei vragen.
Na het eten namen Johan en ik nogmaals de stof door en vertrokken vol goede moed richting brandweergarage.
De eerste vragen gingen goed.....en toen kwam het.....veel diepgang in de vragen, maar nog redelijk te doen. Ik had er een goed gevoel over, maar Johan niet zo. Onder het nakijken zijn we even naar buiten gegaan en daar enkele moeilijke vragen besproken met elkaar en Johan wist het nu zeker dat hij gezakt was. Ik ging naar binnen om te kijken hoever Joke was met het nakijken en ze was gereed!! Spannend!!! 
Ik riep de rest naar binnen en we kregen de uitslag. Johan en ik zijn beide geslaagd!!!!!
Allebei 8 fouten, gelukkig niet dezelfde fouten, dus we hebben niet bij elkaar afgekeken.
Enorm blij dat we het gehaald hebben, nu nog ff blokken voor het praktijk gedeelte wat we volgende week zaterdag gaan afleggen. Volgende week ook nog even een oefening draaien, zodat we alles nog een keer doornemen en voor zover mogelijk gereed zijn voor de praktijk. Maar morgen ga ik eerst genieten van mijn verdiende vrije dag! Even niet studeren, maar heerlijk wandelen of fietsen (op mijn nieuwe fiets) en een kleine ctrl/alt/delete uitvoeren in mijn hoofd.

Yihaaaaaa geslaagd!! Had ik al gezegd dat we enorm blij zijn??


Het gaat goed!!
Het lijkt wel weer schooltijd voor ons de laatste tijd.
Overal boeken, papieren en aantekeningen en vanavond was het het uur van de waarheid voor het eerste deel van het theorie-examen van de Sigma-opleiding.
40 vragen mochten beantwoord worden in 90 minuten en na 30 minuten waren we alle drie gereed met het examen.
De spanning steeg, want het werd direct nagekeken en we konden zien dat er regelmatig een streep doorging.....spannend!!! 
Uiteindelijk werden de foute antwoorden geteld en kregen we het goede nieuws dat we alle drie gewoon geslaagd waren.
Deel 2 van het theoriegedeelte mogen we doen na onze vakantie, dus de boeken gaan mee, zodat we lekker in de zon bij het zwembad kunnen studeren. 
Maar deze is alvast in the pocket en we kunnen nu deze stof "vergeten" en doorgaan voor het volgende. 


Daar moet op gedronken worden!
Wat kan je blij worden van post!
Vanochtend liep ik naar de buren om te kijken of er nog post voor ons was en zag ineens een grote envelop liggen voor mij van het HSN. Bij deze organisatie heb ik de studie gevolgd voor Leermeester. Ik voelde maar kon eigenlijk aan de buitenkant nog niet zien/voelen of ik geslaagd zou zijn of niet. De envelop ging mee naar Zeelen fietsverhuur, waar ik hem opende onder toeziend oog van Johan en ik begon te lezen....volgend papiertje....u ben geslaagd voor het onderdeel Portfolio.....volgende.....u bent geslaagd voor de praktijk "Begeleiden en Coachen".....volgende....u bent geslaagd voor de theorie!!
Dat betekend dus gewoon 3 keer geslaagd en het laatste papiertje was dan het uiteindelijke diploma. 
Een grote vreugde sprong volgde, want dit had in niet verwacht. Ik dacht namelijk dat ik op het theoriegedeelte gezakt zou zijn. Vol blijdschap liep ik naar de overkant en liet mijn werkgever de papieren zien. Hij was net zo blij als ik. Eindelijk zijn de papieren gehaald! De studie zou ik eigenlijk al augustus 2010 gaan doen, maar steeds kwam er iets tussen. Nadat ik me uiteindelijk had opgegeven en een datum had, bleek de cursus niet vol te zitten en werd tot 2 keer toe uitgesteld tot afgelopen februari.
14 februari eerste cursusdag....Valentijnsdag..........ijsgang op de Waddenzee, waardoor ik niet naar de cursus kon gaan.
6 maart 2e cursusdag.....mijn verjaardag.....druk inhaalschema voor mij, veel vragen, veel opdrachten, maar dit overleefde ik.
20 maart 3e dag. In de ochtend nog wat vragen die beantwoord konden worden en de praktijk droog geoefend kon worden. In de middag eerst de praktijkexamens en daarna het theoriegedeelte. En dan is het wachten.....wachten.......4 weken lang en dan krijg je die envelop in de bus.
Maar ik ben blij en trots op mezelf dat ik het gehaald heb. Weer een stukje aanvulling op mijn opleidingen en nu kunnen we ook leerlingen gaan opleiden binnen het hotel.
Ik ga er eentje (of 2) op drinken vanavond!!2 down, 1 to go!
Wat een gestudeer de afgelopen weken. Vanaf 14 februari bijna iedere avond gestudeerd, alle vrije dagen gestudeerd, maar het einde is in zicht.
De BHV is weer verlengd en gisteren was de grote dag van het examen voor leermeester.
In de ochtend nog even wat dingen doorgenomen, de praktijk nog even geoefend en na de lunch was het zover dat het examen afgenomen ging worden.
Maandag was ik al redelijk nerveus, gisteren op de boot ook nog, maar eenmaal op locatie zakte alles eigenlijk wel snel weg, tot aan de lunch. Je kon bijna een speld horen vallen in het restaurant. Iedereen zat voor zich uit te staren, de examenkriteria voor zijn geest te halen en in zichzelf de praktijk te oefenen. Wat mag ik niet vergeten, welke volgorde enz. enz.
Na de lunch werden we opgeroepen voor de inschrijving en konden we daarna duimen gaan draaien in de lounge. In de 3e ronde mocht ik mee naar binnen en kreeg de taak van leerling, nog even rustig alles doorlopen en kijken of ik zelf alles goed op een rijtje heb. Na 1 tussenronde mocht ik dan echt mijn praktijkexamen gaan doen. Al vaker heb ik last gehad van positieve faalangst en ook nu was dit het geval. Op het moment van binnenlopen viel alles van me af en deed ik gewoon mijn ding. Lekker rustig instrueren van de leerling en voor ik het wist was het alweer voorbij. Dit was deel 1 wat erop zat. Nu de theorie nog???
Boeken niet meer inkijken was de les van onze trainster, volgende keer luister ik echt niet meer en ben ik lekker eigenwijs en doe het lekker toch. De stof beheers ik redelijk, veel moeilijke woorden die je door elkaar haalt en wat krijg je dan op je examen? Juist net die moeilijke woorden waarvan je heel diep moet graven voor de betekenis en het dan nog niet weet. En dan krijg je er niet 1 vraag over, maar gelijk 4??niet eerlijk en uit de vragen en antwoorden kon je dan ook niet opmaken wat het dan wel zou kunnen betekenen. Zo flauw, je slaagt of je slaagt niet??CESUUR??..!@#$-woord, maar die zal ik voortaan wel onthouden.

Ik ben er vanaf voorlopig, over 4 weken krijgen we de uitslag, dan is ook de portfolio beoordeeld.
Nu rustig aan verder studeren voor de Sigma, ook pittig, maar anders. Hier ben je vaak mee bezig, veel oefenavonden en trainingen.
Vandaag heb ik mezelf maar eens beloond voor het harde studeren met een middagje in de zon op het strand tussen de schelpen te zitten. Heerlijk genieten van de rust, ff geen boeken, geen moeilijke woorden, maar gewoon lekker zand, schelpen, meeuwen, water en het zonnetje.


Studies
Waar blijft de tijd. Al ruim 2 weken geleden dat ik een logje maakte en wat heb ik ondertussen gedaan?? 
Veel gestudeerd, genoten van bezoek, gestudeerd, gewerkt, gestudeerd, gewerkt......

We zijn druk bezig met de studie voor de Sigma (Snel Inzetbare Groep ter Medische Assistentie). Vrijdagavonden en zaterdagen worden opgeofferd om niet te werken, maar in training te zitten. We gaan als een speer en nu is het eigenlijk een kwestie nog van de theorie beheersen. De praktijk zit er goed in.....dus de boeken liggen nu op tafel. 
Ook ben ik begonnen aan de studie leermeester, helaas kon ik de 1e lesdag niet meevolgen, omdat de boot maar 2 keer per dag vaarde ivm de ijsgang op de Waddenzee. Dus nog een boek erbij op tafel......
Natuurlijk komt er dan ook nog een herhalingscursus BHV tussendoor, dus mijn hoofd zit intussen vol met leerstof. Ik moet nog even de Ctrl/Alt/Delete-knop vinden om overbodige info te gaan wissen en alleen het belangrijke te onthouden. Merk toch dat ik er wat meer moeite mee krijg om alles op te slaan. Ben ook niet meer gewend om in de schoolbanken te zitten natuurlijk......

Tussendoor moet er ook nog gewerkt worden en dat zijn dan direct lange werkdagen, omdat ik nu dus minder aanwezig ben en er veel reserveringen gedaan worden. 
2 keer per week ga ik ook nog steeds naar de fysio voor mijn knie, helaas gaat dat nog steeds niet goed.
Johan zit inmiddels ook in de lappenmand, hij was weer helemaal enthousiast voor de bowlingcompetitie en begon de eerste avond fanatiek. Helaas iets te fanatiek, waardoor hij na een dag een dikke pols kreeg. Na was eigenwijsheid heb ik hem na 3 dagen eindelijk een drukverband mogen geven en na 2 dagen was zijn pols weer dun, alleen de pijn bleef erg heftig. Dus toch maar even naar de huisarts toe en bleek dat hij een peesschede-ontsteking heeft. Rust en medicatie moeten nu zijn werk doen. Het gaat langzaam beter, maar als hij zijn pols gebruikt om bijvoorbeeld vlees te snijden of gamba's te pellen, dan is het weer direct mis. We lachen regelmatig om onze handicaps op dit moment, de dove leidt de blinde en andersom lijkt het soms wel.

Inmiddels zijn mijn zus en schoonbroer ook weer een weekendje hier geweest en ons "oud" overbuurmeisje. In de avonden samen eten en bijkletsen. Gelukkig konden we ook 1 hele dag met ze doorbrengen. Heerlijk uitwaaien, genieten van de kou in je gezicht en dan opwarmen onder het genot van warme choco, thee en koffie.
Het was ook heerlijk om weer even op de Vliehors te zijn."De maan verdwijnt
En de zon verschijnt"