Welkomsttekst


WvdM
Klokje
Het Praethuys (gastenboek)
Het Posthuys (email)
Twitter - JuulvanGils
Volg mij!
Regen of Zonneschijn?
Het weer op Vlieland:


Buienrader Nederland en vooruitzicht

 

 
Mooie woorden
Juul
"Stalende jongeling" Grieks

Zij is geboren op
zondag 6 Maart 1977

U wilt anders zijn dan de anderen en uw eigen levensstijl bepalen. U bent de baanbreker en komt in opstand tegen gezag van anderen.

Uw sterrenbeeld is VISSEN

De kleur behorende
bij Uw naam is Rood.
Rood is krachtig, vooruitstrevend, vibrerend, creatief en strijdlustig. Het is moedig, levendig en een gangmaker. Straalt macht en betrouwbaarheid uit.

Uw planeet is Zon
Vuur, leven en schepping.
Dat is de spil waar alles om draait.
De zon is het begin en daardoor bijzonder rijk aan energie.
Geneeskrachtig en geeft straling aan de aarde.

Uw favoriete edelsteen is
Robijn en/of Granaat,
en uw favoriete klank is "C".

Harde woorden
Gevoelloze, harde zinnen
worden soms gedachtenloos uitgesproken
In plaats van er iets mee te winnen
Is er weer een hart gebroken
Fantasie, sensatie en zelfs leugens
De vertellers voelen zich even de held
Je vraagt je af, waar blijven ze het halen
Achterloos wordt er weer iemand gekweld
Sommige mensen zijn zo hard
Ze raken je met hun roddels recht in het hart
Want ook al zeggen ze: "woorden doen geen pijn"
ze kunnen soms net zweepslagen zijn............
 

STAPJE VOOR STAPJE

Schuifel ik langzaam de toekomst tegemoet
Blijf ik alsmaar denken……
Ooit komt mijn tijd en komt alles weer goed!!

Soms een stap naar voren
En dan weer twee groten passen terug
Maar ik geef het alle tijd
Het wil nou eenmaal niet zo vlug……

Wanneer ik mijn dag heb……
En alles mee zit
Zet ik geen stap naar achter,
Maar naar voren twee!!

Regelmatig wil het allemaal niet lukken
En val ik weer helemaal naar waar ik was……
Maar dan sta ik op……
En zet gauw een grote pas!!

Stapje voor stapje
Schuifel ik nu langzaam de toekomst tegemoet……
Gewoon omdat ik weet……
Op een dag……komt alles goed!!!


OP DE DIJK....

Zittend op de dijk
Kijkend naar de schepen
Heerlijk de wind in mijn gezicht
Voel ik mij de koning te rijk.

Het geluid van het golvende water
Geeft mij weer innerlijke rust
Na een dag van hard werken
Nee dan ben ik echt geen prater.

De vuurtoren achter mij
Wegturend over het water
Zie ik alleen maar water
Een eindeloos gezicht voor mij

De zon wil me nog verwarmen
Maar de wind waait koud
Genietend van de rust
Blijft dit gevoel me omarmen


Leuke momenten
Weblogjes 5 jaar


Waterkant


Weblog van de week 8-9-2009: 


Dol fijn


Lief vogeltje


E-mail alert
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Filmpjes
Marco en Ralph "De Speeltuin" actie Haïti


Clip "Zij" M|B


Afscheid @tjes chatbox M|B
Geurig
Het werd tijd voor een nieuw geurtje in mijn assortiment parfums en aangezien ik goed verwend was op mijn verjaardag met bonnen van Douglas, ben ik maar eens gaan snuffelen aan allerlei geurtjes daar.
Na wat geurtjes geroken te hebben die echt belachelijk stinken vond ik een heerlijke geur, waar ik heel blij van werd. Ze hadden ze nog in verschillende soorten, dus het werd nog meer ruiken.
Johan vond de één lekker en ik vond de ander lekker. Diegene die Johan lekker vond, vond ik te zwaar en de verkoopster beaamde dat netjes, want dat was meer voor de winter en we gaan nu toch echt naar de zomer en dan is een frissere geur beter.
Toen kwam de keuze nog van een parfum of een eau de toilette en die werd ook snel gemaakt, want bij de eau de toilette kreeg ik een gratis bodylotion in dezelfde geur.
Ik keek naar de prijs en zag dat ik nog geld over zou houden van de waardebonnen, dus de deodorant mocht ook mee, zodat ik mijn waardebonnen goed had besteed.

Bij het afrekenen ging alles in een mooie tas en er werden behoorlijk wat laden opengetrokken voor proefmonstertjes. Bij thuiskomst keek ik in de tas en vond gewoon 10 proefmonstertjes. Ik ga ze eens een keer proberen of er nog een lekkere geur bij zit voor de volgende keer als mijn flesje l'eau d'Issey op is.

Daarna zijn we nog heerlijk even over de voorjaarskermis gelopen. Het was behoorlijk druk, maar het weer was dan ook goed en we genoten van de muziek en een paar spectaculaire attracties. We zijn nergens ingegaan, want bij het kijken ernaar duizelde het mij al allemaal. Als je bijvoorbeeld 75 meter hoog in een stoeltje zit en die met 125 km/uur gaat ronddraaien, nee dank je wel, dan blijf ik wel veilig met 2 voeten op de grond staan.

Vanavond mag ik me weer gaan uitleven op de jongerensoos Asteffekan, we hebben vanavond een Black & White party, dus dat wordt weer Hakkuhhhhhhhh!!! Niet voor mij, want mijn kniebanden heb ik weer gescheurd (in de lengte, dus ik kan nog gewoon lopen, heb alleen wat opstart problemen als ik gezeten heb), maar genieten van de muziek doe ik zeker (jeugdsentiment).

......is Vandaag geworden!!
Ja het is zover, morgen is vandaag geworden!!

Vanochtend nog snel ff mijn ontbijt, tussendoortjes en lunch bij elkaar geraapt en dacht bij mezelf?dit is wel heel weinig?..maar wel erg voedzaam en gezond!!

Ook ging ik op de weegschaal staan, omdat ik natuurlijk wil gaan bijhouden hoeveel ik ga afvallen en in eerste instantie stond er ERROR?..aiii, dat kan niet goed zijn, maar na enige twijfel deed hij het uiteindelijk wel.
We hebben zo?n super sonische weegschaal die voor 2 personen kan bijhouden hoeveel je afvalt of aankomt en bij stond er -/- 0,4!!
Ik ben dus gewoon 0,4 kg afgevallen sinds we vakantie hebben gehad, dus dan is het toch nog niet zo slecht om tussen de middag en in de avond uit te gaan eten , of zou het aan de regelmaat liggen dat we toen hebben gegeten en veel hebben bewogen.

Maar ik ben dus nu echt serieus weer begonnen, alleen gooide een collega roet in het eten, want die was jarig vandaag en had een hele mooie taart laten maken!


Ik heb een heel klein stukje genomen (de onderste 2 toetsen met de pijltjes) en hij was enorm lekker!!

Verder heb ik Folkert (van Vlie) nog even gebeld, omdat hij een logje had gemaakt, waar ik me schuldig over voelde, maar gelukkig was dat zo opgelost en hij had op dat moment net een zeehond in zijn cabine liggen met veel bloed uit zijn neus (ZIELUGGGG). De zeehond zou worden opgehaald op het puntje om naar EcoMare te gaan. Als er meer nieuws hierover is laat ik het jullie weten!

En verder heb ik gisteren ook kaarten kunnen scoren voor Marco & Friends!!
Ik heb nog 2 kaarten over voor diegene die ook willen gaan op 20 oktober en op het Veld willen staan.
Kosten per kaartje ? 54,- (dit is incl. servicekosten, reserveringskosten en het opsturen via normale post). Het liefst verkoop ik ze natuurlijk het liefst in 1 keer, maar als er 2 only-the-lonely people reageren zijn ze natuurlijk ook weg.
En weg = pech!!

*UPDATE*
De kaarten zijn inmiddels verkocht!!
Morgen......
Voor onze vakantie was het eigenlijk al de bedoeling, maar het kwam er maar niet van.....morgen beginnen we.........en dat wordt nog steeds morgen..........

Maar nu is de knop om!! Ik heb vandaag boodschappen gedaan en ik de koelkast ligt nu alleen nog maar gezond voedsel. In de diepvries nog wel 1 pizza, maar dat is voor nood.
Morgen ga ik echt weer beginnen met Sonja Bakkeren, de vakantie zit erop en er mogen weer wat kilootjes vanaf vond ik zelf.

Het normale leven is weer begonnen, vorig jaar ben ik in de ziektewet beland, ben wel blijven werken, maar dat was maar minimaal. Na veel onderzoeken, pijnmedicatie en -bestrijding, ben ik afgelopen maandag weer fulltime aan het werk gegaan. In het begin van dit jaar langzaam de uren weer opgebouwd, een terugval gehad dat het toch niet lukte, en daarna weer een opbouw tot voor mijn vakantie 32 uur per week. Omdat ik in mijn vakantie een jaar ziek zou zijn en dan dus terug zou vallen in mijn salaris hebben ze mij weer volledig beter gemeld in mijn vakantie na overleg met mij.
Maandagmiddag had ik een gesprek met mijn leidinggevende en die vroeg direct of ik er in de ochtend tegenop had gezien om te gaan werken, omdat het toch weer 36 uur per week is in 4 dagen. Nou ik had er absoluut niet tegenop gezien, eigenlijk vond ik het ook wel weer heerlijk om er vol tegenaan te gaan.
Normaal gesproken heb ik na maandag een lekkere vrije dag, maar omdat er 2 vergaderingen gepland stonden heb ik deze kunnen ruilen met vandaag, dat viel dan wel een beetje tegen om ineens 3 dagen te werken, waarvan 1 van 9-20 uur, maar ik heb het overleefd. Vandaag kon ik ook niet uitslapen, omdat de tandarts gepland stond om 9 uur en daarvoor moet ik toch nog een half uurtje rijden, maar er zijn ergere dingen. Na 3 minuten stond ik weer buiten en mag maandag al terugkomen, dan wordt de boel weer hersteld aan de linkerbovenkant (3 gaatjes en 2 afbrokkelingen). Ik heb er zin in , de rest was allemaal goed, dus dat komt wss de volgende keer weer aan bod.

Vanmiddag nadat ik Johan de deur uit had geschopt ben ik lekker in het zonnetje gaan liggen en na 10 minuten ben ik al in slaap gevallen, heerlijk!! Rond half 5 werd ik wreed wakker gemaakt door de telefoon.....Johan........grrrrrrrrr, maar goed bijna 2 uur geslapen heeft me goed gedaan en het was tijd om wakker te worden.

Maar ik dwaal een beetje af.....
Morgen, ja morgen begin ik echt weer met een frisse nieuwe start aan Sonja en deze keer zonder al te veel SAS-dagen, maar nu ga ik nog ff los. 1 zakje (300 gram)cashewnoten moet nog verorberd worden die vanaf morgen echt taboe zijn!! En morgen beginnen we met een witte kool salade met rozijnen, druiven, sla en yoghurtdressing, mjammieKaal........
Vandaag was het zover, ik ging mee als model naar een schoonheidsopleiding.
Mijn bovenlip ging geharst worden en mijn benen, tenminste daar ging ik voor mee.

Om 13 uur ging het gebeuren, we kregen een heerlijke gezichtbehandeling en mijn snor werd geharst.......auwwie............
Daarna werden we gekeurd voor onze benen. Ik heb dus al anderhalve maand mijn benen niet meer geschoren en er stonden veel en lange haren op. Maar helaas werden ze afgekeurd, omdat er een paar zeer oude blauwe plekken nog zichtbaar waren, ik kreeg als advies geen hockey meer te mogen spelen hahaha, dacht het niet he.
Maar ik was niet als enige, van de 11 modellen werden maar bij 2 personen de benen goed gekeurd.
Op mijn armen staan van die donshaartjes, maar het was goed genoeg, dus nu zijn mijn armen geharst en ik heb vanavond direct maar mijn benen zelf geschoren, want het was echt geen gezicht meer.
Na het harsen van mijn armen heb ik nog een heerlijke rugpeeling gekregen en daarna een pakking, het had niet 10 minuten langer moeten duren, want dan was ik in slaap gevallen.

Dus mijn bovenlip en mijn armen zijn nu weer kaal en gelukkig door mijn eigen scheermesje mijn benen ook weer. Ik ben weer een gelukkig mens.

Manon (waar ik model van was) is geslaagd voor beide behandelingen, die ze bij andere mensen heeft uit moeten voeren. Ik ben enorm trots op haar en ik heb haar meteen gevraagd wat ik nu moet laten groeien , maar wss niets want de volgende toets is als alles mee zit een heerlijke rugmassage, ik ben weer van de partij als het nodig is.

Helaas mochten er geen foto's gemaakt worden, maar de moeder van Manon heeft er toch stiekum 1 genomen.

 Juul
Ik als model......

Ja het gaat echt gebeuren, ik word model!!!!

Vandaag kreeg ik een telefoontje van onze oude overburen, we hebben ff gezellig bijgekletst en toen kwam de vraag van hun dochter.

Met alle 3 de dochters hebben we een speciale band opgebouwd, toen we nog tegenover hen woonden. En nog steeds hebben we leuke contacten.
Wij zitten qua leeftijd tussen hun kinderen en zijzelf in (snappen jullie het nog??) en spreken ook altijd vanalles af. Samen bbq-en, feestjes vieren, keuken verbouwen, uiteten, nog meer gezelligheid onder het genot van hapjes en drankjes. Altijd helemaal gezellig.

Nu is de jongste dochter aan het studeren voor schoonheidsspecialiste en heeft modellen nodig. En aangezien ik iedere dinsdag vrij ben en zij op dinsdagen modellen overdag nodig heeft, heeft ze me gevraagd. Dit betekend alleen de komende weken dat ik mijn benen en armen niet mag scheren/harsen, en ze gaat kijken of ik genoeg haren op mijn bovenlip heb staan . Dus ik mag niet meer onder de zonnebank, scheermesjes moeten netjes blijven liggen waar ze liggen op dit moment.

Op 17 maart gaat ze me keuren of ik het juiste model ben en of ik genoeg haar heb, als dit het geval is (en ik denk dat ik wel goedgekeurd ga worden) mag ik op 8 april mee naar haar school, waar ze dan een praktijkexamen moeten doen.

Ik krijg dan ook een gehele gezichtsbehandeling, scrub, dieptereiniging en vochtinbrengend masker.
Ik ben benieuwd of ze nog iets van me kunnen gaan maken. Ik heb er ook helemaal zin in, lekker een keer verwend te worden en er helemaal niets voor hoeven te betalen, ideaal!!

Dus als jullie een behaarde Juul tegenkomen dan is het niet dat ik me niet heb willen verzorgen, maar dat ik binnenkort genoeg haargroei moet hebben voor mijn echte modellenwerk Juul

 

"Al is de kans op voorbestemming klein
Dit is te mooi om waar te zijn"