Welkomsttekst


WvdM
Klokje
Het Praethuys (gastenboek)
Het Posthuys (email)
Twitter - JuulvanGils
Volg mij!
Regen of Zonneschijn?
Het weer op Vlieland:


Buienrader Nederland en vooruitzicht

 

 
Mooie woorden
Juul
"Stalende jongeling" Grieks

Zij is geboren op
zondag 6 Maart 1977

U wilt anders zijn dan de anderen en uw eigen levensstijl bepalen. U bent de baanbreker en komt in opstand tegen gezag van anderen.

Uw sterrenbeeld is VISSEN

De kleur behorende
bij Uw naam is Rood.
Rood is krachtig, vooruitstrevend, vibrerend, creatief en strijdlustig. Het is moedig, levendig en een gangmaker. Straalt macht en betrouwbaarheid uit.

Uw planeet is Zon
Vuur, leven en schepping.
Dat is de spil waar alles om draait.
De zon is het begin en daardoor bijzonder rijk aan energie.
Geneeskrachtig en geeft straling aan de aarde.

Uw favoriete edelsteen is
Robijn en/of Granaat,
en uw favoriete klank is "C".

Harde woorden
Gevoelloze, harde zinnen
worden soms gedachtenloos uitgesproken
In plaats van er iets mee te winnen
Is er weer een hart gebroken
Fantasie, sensatie en zelfs leugens
De vertellers voelen zich even de held
Je vraagt je af, waar blijven ze het halen
Achterloos wordt er weer iemand gekweld
Sommige mensen zijn zo hard
Ze raken je met hun roddels recht in het hart
Want ook al zeggen ze: "woorden doen geen pijn"
ze kunnen soms net zweepslagen zijn............
 

STAPJE VOOR STAPJE

Schuifel ik langzaam de toekomst tegemoet
Blijf ik alsmaar denken……
Ooit komt mijn tijd en komt alles weer goed!!

Soms een stap naar voren
En dan weer twee groten passen terug
Maar ik geef het alle tijd
Het wil nou eenmaal niet zo vlug……

Wanneer ik mijn dag heb……
En alles mee zit
Zet ik geen stap naar achter,
Maar naar voren twee!!

Regelmatig wil het allemaal niet lukken
En val ik weer helemaal naar waar ik was……
Maar dan sta ik op……
En zet gauw een grote pas!!

Stapje voor stapje
Schuifel ik nu langzaam de toekomst tegemoet……
Gewoon omdat ik weet……
Op een dag……komt alles goed!!!


OP DE DIJK....

Zittend op de dijk
Kijkend naar de schepen
Heerlijk de wind in mijn gezicht
Voel ik mij de koning te rijk.

Het geluid van het golvende water
Geeft mij weer innerlijke rust
Na een dag van hard werken
Nee dan ben ik echt geen prater.

De vuurtoren achter mij
Wegturend over het water
Zie ik alleen maar water
Een eindeloos gezicht voor mij

De zon wil me nog verwarmen
Maar de wind waait koud
Genietend van de rust
Blijft dit gevoel me omarmen


Leuke momenten
Weblogjes 5 jaar


Waterkant


Weblog van de week 8-9-2009: 


Dol fijn


Lief vogeltje


E-mail alert
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Zoeken
Filmpjes
Marco en Ralph "De Speeltuin" actie Haïti


Clip "Zij" M|B


Afscheid @tjes chatbox M|B
Veldkaarten te koop
Ik heb nog 4 veldkaarten te koop voor het concert op 11 mei.
Dus voor diegene die nog geen kaarten hebben kunnen bemachtigen ik heb er nog 4 ter beschikking tegen de normale prijs. De kosten zijn voor de 4 kaarten ? 220,-. Dit is inclusief de servicekosten.

Mocht je maar 1 of 2 kaarten willen dan kan dit ook! De prijs per kaartje is ? 55,-.
Het zijn e-tickets, ik heb ze 1 x uitgeprint en verstuur ze dan ook per post, zodat er geen dubbele kaarten zullen zijn.

Heb je interesse laat het me weten! Weg = pech!!

Vrijdag was Rood!!!
Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover. Lang naar uitgekeken, de bekende kriebels in de buik, vroeg wakker, maar een avond om weer veel van na te genieten.

Eerst nog even naar de fysio, zodat ik de avond goed kon doorkomen. 
Om 12 uur namen we de boot en nadat we bijna van de weg waren gereden en zodoende de afslag misten, kwamen we toch netjes rond 15.00 uur aan bij het Fletcher Hotel in Amsterdam. Daar de kamer geinspecteerd en nog even lekker de omgeving gaan verkennen. Bij de Mega Praxis naar binnen gelopen en daar hebben we onze ogen even goed de kost kunnen geven. Toen was het al snel tijd om een hapje te gaan eten op de 18e etage en Johan werd af en toe gek van mij. Een klein meisje in de grote stad met uitzicht op een knooppunt van de snelweg. De Porsche van Marco kwam natuurlijk 10 keer voorbij gereden, dan stonden er 3 rijbanen vast, waarna ze weer toch weer door konden rijden. Politie met toeters en bellen die voorbij kwam en dan ineens zien dat het gewoon lijkt op zo'n racebaan die je boven op zolder hebt staan, de een haalt de ander in en andersom. Je had erbij moeten zijn denk ik :-)
Snel omkleden, de pendelbus in en het genieten kon gaan beginnen!!
Voor het eerst in het Ziggodome, voor het eerst zitplaatsen (1e ring, 1e rij) en het appen kon beginnen met vrienden die aan de andere kant van het Ziggodome zaten of stonden. Met seinen vonden we ze allemaal!

Kim & Bennie (3e rij), Wilma en Nelleke (1e rij)
 
Al snel werd de zaal donker.....het concert ging beginnen!!Oud en Afgedankt, de eerste en laatste keer dat ik hem dit nummer live hoorde zingen tijdens een concert was in 1995 in het Frits Philips te Eindhoven. Dat was toen kippevel, maar nu 20 jaar later nog steeds!!


Voor Altijd


Mijn held Kees
Mooi
Wit Licht door Jeroen van Koningsbrugge
Zucchero Fornaciari

Wat hebben we genoten, zo erg zelfs dat ik gewoon erg weinig foto's heb gemaakt voor mijn doen. 
Een moment om niet te vergeten van deze avond was dat Marco de verkeerde microfoon had toen hij het nummer "Ik leef niet meer voor jou" wilde inzetten. Wat is het dan mooi om te zien dat de zaal gewoon inzet en kei hard zingt en Marco gewoon invalt. Je zag wat paniek, maar daarna ook totale ontspanning op zijn gezicht.

Terug in het hotel dronken we nog een borreltje in de bar, waarna we heerlijk gingen slapen. Heerlijk dat we pas om 12 uur hoefden uit te checken, dus een wekker zetten was niet nodig. Rond 10.00 uur stonden we gewoon alweer bij de Arena en gingen we heerlijk ontbijten.
Natuurlijk konden we het niet laten om even een foto te nemen bij de Heineken Music Hall en deze op Facebook te delen met de tekst erbij "We zijn als eerste!!" 


Na een heerlijk ontbijtje vertrokken we rustig richting Harlingen. Daar konden we nog mooi even boodschappen doen voordat de boot vertrok.
2 heerlijke dagen gehad en weer lekker veel Marcomientjes kunnen opsnuiven!
Wij genieten nog even na!!

Mijn mooiste herinnering aan 25 jaar MB
Wat is mijn mooiste herinnering? Dat zijn er wel heel veel, maar de mooiste herinneringen zal ik hieronder beschrijven, het zijn er 2 geworden die mij erg dierbaar zijn.

1) Eerste ontmoeting
Mijn eerste ontmoeting met Marco was in 2005. Inmiddels liep ik al 10 jaar alle concerten af, maar ik had Marco zelf nog nooit gesproken of was ik met hem op de foto geweest. Het moest er maar eens van komen! In Antwerpen sliepen we in hetzelfde hotel tijdens zijn optredens in het Sportpaleis. Ik had via de veiling op Ebay een foto gewonnen, waarvan de opbrengst ging naar de slachtoffers van de Tsunami in Thailand. Natuurlijk wilde ik heel graag deze foto laten signeren, om hem vervolgens mooi in te laten lijsten.
Dus gewapend met de foto naar Antwerpen!! De eerste avond zaten wij heel relaxed  in de lounge..... Er zat ook beveiliging die ons in de gaten hield, maar wij hielden hem ook in de gaten. We zagen dat het de tijd was dat Marco en zijn bandje terug kwamen in het hotel. Heel relaxed bleven we zitten toen hij binnen kwam. Hij dronk zijn drankje, stond op en liep naar de bar, waar zijn bandje zat. Dit was mijn kans!! Zenuwachtig als ik was en een beetje in de olie  trok ik de stoute schoenen aan en liep naar hem toe, tikte hem op de schouder en met een bevende stem vroeg ik hem of ik even mocht storen....(dat deed ik dus al) en of hij mijn foto wilde signeren..... Hij was direct enthousiast en stelde me direct op mijn gemak. De zenuwen waren ineens helemaal weg, wat een lieve man!! Ik pakte de foto en hij zei: "Oh maar die foto ken ik, die heb ik laten veilen! Super dat jij hem hebt gewonnen."
Een gezellig gesprek ontstond spontaan en hij vroeg mij ook of ik naar het concert was geweest. Nee helaas niet, maar we gaan morgen en proberen vooraan te komen staan. Marco zei dat dit ons wel ging lukken. Zo gezegd, zo gedaan en wat ons nog meer verbaasde was dat hij ons gezocht heeft tussen al die mensen en toen hij ons zag staan vooraan het podium een dikke duim omhoog ging naar ons. Super gaaf om dit mee te mogen maken. Na het concert weer terug naar het hotel. Marco was inmiddels ook al terug in het hotel en wij schrokken van de drukte. Wat veel mensen die Marco allemaal wilde claimen, handtekeningen wilde en foto's. Wat waren wij blij dat wij dit een dag eerder in alle rust hadden gedaan. Marco kwam ons nog even gedag zeggen en zei: "zie je wel, het is jullie gewoon gelukt om vooraan te staan bij het concert!" 
Hij had mijn hart al gestolen in 1995, maar nu......WAUW! Wat een ervaring, wat heb ik hier van genoten, wat een lieve man, zo geïnteresseerd en zo gewoon.

2) Onze trouwdag
2 mei 2014 is ook een hele mooie herinnering. Wat kun je nog meer wensen dan op je trouwdag een meet & greet te hebben met Marco en daarna een overheerlijke bbq? Ons lukte het op Curaçao. Een geweldige organisatie van de fanclub en wat een genot om met de 2 mannen waar ik zo van hou, op onze trouwdag een heerlijke middag te hebben.


Marco 25 jaar!
Vandaag 25 jaar geleden won jij de finale van de Soundmixshow!
Deze show heb ik gezien, vond je fantastisch, maar ben je toen uit het oog verloren.
In 1995 heb je mijn hart weer veroverd, dus inmiddels mag ik me ook al 20 jaar fan noemen!

Wat een prestatie (van ons allebei) en we hopen er nog een aantal jaren aan vast te mogen gaan plakken!
 


2007


2007


2008


2009


2010 (20 jaar in het vak)


2010


2011


20132013


2014


In de schijnwerper!
Ik was ff aan het rondneuzen op borsatoweblog.nl en toen zag ik iets heel bekends voorbij komen op de voorpagina! Nog een keer kijken en ja hoor het is echt waar, mijn weblogje staat in de schijnwerper!! Super blij!! Dank je wel Marco!!
Meet & Greet 2 mei Curaçao
Een hele speciale 11e huwelijksdag hebben wij gekregen. Een meet & greet met Marco op Curaçao.
De mooie woorden van Marco: "Dit is een ander eiland he?! Maar super leuk dat jullie er zijn!"

Ik zeg het kan niet mooier!


Marcomientjes
Ik lees altijd veel logjes van iedereen dat ze naar de opnames zijn geweest van The Voice (Kids) en heerlijk even Marcomientjes mochten opsnuiven. 
Sinds wij op Vlieland wonen is het voor ons bijna onmogelijk om opnames bij te wonen en genieten wij daarom extra van de momenten die we kunnen pakken.
Afgelopen week was Marco op ons mooie Vlieland en daarvan kan ik dan helemaal genieten. In de avond haalde hij samen met zijn vrienden fietsen bij Johan en kwamen toen al in een leuke gesprek.
Vroeg in de ochtend zag ik hem in het hotel zitten voordat ik moest gaan werken. Even snel een praatje gemaakt en hoppa door naar het werk.
Johan die het ijsje van Jada wil afpakken......maar net mislukte, omdat Jada het ijsje zelf veel te lekker vond.
Vroeg in de avond nog even een gezellig gesprekje gehad met Leontine en Marco.

Zij hebben vakantie.....wij moeten hard werken in deze periode....en dan toch even tijd hebben om te kletsen en Marcomientjes op te snuiven!! Ik kan er het hoogseizoen tegenaan!! Op naar de FCD waar ik niet alleen Marcomientjes ga opsnuiven, maar ook van iedereen ga genieten om me heen, gewoon omdat het de leukste, gezelligste, liefste en hechtste fanclub is van Nederland en omstreken!!


Mijn MB-Stokje 2012
Dank je wel Marjo voor het gooien! En je raadt het vast al dat ik hem gevangen heb!!

*Hoelang ben je al fan van Marco en wat maakt het dat je dat nu nog steeds bent?
Vanaf 1997 ben ik fan en ben ik naar alle concerten geweest die hij heeft gegeven op de besloten concerten na (ook al ben ik er wel geregeld bij geweest ). Ik ben nog steeds fan, omdat hij me nog steeds weet te raken met zijn muziek, de teksten en zijn stem. Het zit in je hart en gaat er niet zomaar uit.

*Welke Cd of welk nummer van Marco beluister je het meest en waarom?
Lastige vraag, hele lastige vraag.....alle cd's en nummers.....is dat ook een "goed" antwoord??

*Stel Marco was Johnny de  Mol en je mocht met hem op reis waar zou de reis heen gaan en waarom?
Aangezien ik niet van vliegen hou zal het dichtbij huis blijven en wat is er nu mooier dan gewoon op Vlieland te blijven en daar genieten van alles wat dit eiland te bieden heeft. 

* Marco staat bekend als een enorme gadgetfreak. Wat is jouw favoriete gadget of wat zou je graag willen hebben?
Een 3-D tv staat bij ons nog hoog op het verlanglijstje

*Marco is dit jaar voor het tweede seizoen  coach bij TVOH, hoe vind je dat hij het doet, wat is jouw grappigste of meest emotionele moment?
Hij doet het super goed, leeft goed mee met zijn kandidaten, maar ook met de kandidaten van de andere coaches. Ik vind het erg mooi om te zien als hij helemaal opgaat in het optreden. Ook het duet met Ivar was erg mooi om te zien.

*2012 was natuurlijk voor ons fans een FANTASTISCH Marco jaar, wat is jouw mooiste moment?
Dat Marco op het terrasje zat op Vlieland en ik hem begroette en hij zei "Juul jij was toch op vakantie?"                                

* Welk nummer zou jij Marco graag eens horen zingen?
Music was my first love!
Geen nummer van Marco zelf, maar het is en blijft een heel mooi nummer.

*Wat is je meest bijzondere foto of filmpje van Marco (of met Marco) en waarom? 

 
Alweer 3 jaar geleden, maar ik blijf ervan genieten van dit leuke filmpje!!
En natuurlijk onze incognito-foto op de Parel van de Waddeneilanden

* Wat hoop je dat er volgend jaar op het programma staat…
Intieme concerten in kleine zalen.

*Welke wens heb jij voor Marco, of als hij dit zou lezen wat zou je dan tegen hem willen zeggen?
Hele fijne feestdagen en alle goeds en gezondheid voor de gehele familie in 2013.
We hopen aankomend jaar weer te mogen genieten van een optreden.

*Aan welke twee mensen geef jij je stokje door?
Ik geef het stokje door aan Jan en Wilma


Favorietje
Zag vandaag dat de favorietjes ook weer gevuld waren en dat ik gewoon op nummer 1 sta.
Het moet niet gekker worden, straks stuiter ik van Vlieland af.
2012 kan gewoon niet beter beginnen!Vandaag zou ik maar een paar uurtjes werken (van 9 tot 11 uur), maar goed ik ken mezelf en had er al rekening mee gehouden dat 11 uur niet haalbaar zou zijn en begon dus iets eerder met werken. Vandaag vertrokken de meeste mensen weer uit het hotel, dus het was een enorme chaos met koffers bij de receptie. Om 11.30 uur waren de meeste koffers weer weg en konden we gaan beginnen met puinruimen. 11 uur was dus niet echt haalbaar om te stoppen met werken en voor ik het wist was het alweer tijd voor de incheck van de aankomst van de middagboot. Om 16.15 uur vond ik het wel welletjes en had ik voor mezelf alles op orde (zowel de receptie, ontbijtzaal als in mijn hoofd).
Morgenvroeg mag ik heerlijk vroeg al naar de fysio voor mijn knie. Om 7.45 uur mag ik me melden en daarna ga ik nog even naar het hotel voor wat financiële zaken te regelen en dan heerlijk genieten van mijn vrije dag. Woensdag ook nog eventjes een uurtje werken (rooster en bestelling maken) en dan heerlijk vrij tot volgende week. Even helemaal niets, rust, trainen zodat ik hopelijk volgende week mijn krukken aan de wilgen kan hangen en weer eens een strandwandeling kan gaan maken. Dat is wat ik op dit moment erg mis! Gewoon even lekker uitwaaien op het strand, hoofd leegmaken en genieten van het zand, het water en de rust.


ROOOOOODDDDDD (bijna)
Krijg ik de nieuwsbrief binnen van de Tifosie (Fanclub Marco Borsato) en ik lees hem lekker door en op het einde zie ik ineens dat ik gewoon Weblog van de Maand Januari 2012 ben.
Wat een mooi eind van 2011 en een mooi begin van 2012!!

Ik ben er gewoon helemaal van onder de indruk. Zoveel logjes die er zijn en dan kiest Marco gewoon mijn logje uit.

Dank je wel lieve Marco en Fanclub!

Vanaf 00.00 uur is mijn log dus ROOD gekleurt!

Hieronder de tekst van de nieuwsbrief:
In de maand januari is Juul de bofkont die in het zonnetje wordt gezet. En terecht, want haar log is altijd een bezoekje waard.

Marco: "Alweer ruim een jaar geleden nam Juul een grote stap, zij verhuisde van Helmond naar Vlieland om daar met haar Johan een nieuw bestaan op te bouwen. Juul maakt enorm veel mee op Vlieland, een eiland waar ik overigens ook graag kom, en weet daar altijd veel over te vertellen. Ze schrijft daar de leukste logjes over waarbij ze ook nog eens prachtige foto's gebruikt. Juul heeft zo'n logje dat je gewoon regelmatig moet bezoeken en daarom is zij Weblog van de Maand januari."


Normaal krijg je eerste een mailtje en de award......maar ach met deze dagen kan ik best geloven dat dit allemaal niet zo loopt zoals het normaal gaat. De meiden hebben vandaag nog hard gewerkt om de nieuwsbrief af te krijgen en te versturen naar iedereen en gaan nu ook genieten van Oud en Nieuw.
De Award krijgt een mooi plekje op mijn site, zodra ik hem binnen heb.

Update:
Mailtje zat in mijn spambox :$ en daarin stond ook dat ik pas om 00.00 uur mocht loggen hierover......tja de nieuwsbrief heeft het verraden.....maar ik stuiter gewoon 2011 uit en 2012 in!!
"Als je het lef hebt
Zeg het in mijn gezicht"