Welkomsttekst


WvdM
Klokje
Het Praethuys (gastenboek)
Het Posthuys (email)
Twitter - JuulvanGils
Volg mij!
Regen of Zonneschijn?
Het weer op Vlieland:


Buienrader Nederland en vooruitzicht

 

 
Mooie woorden
Juul
"Stalende jongeling" Grieks

Zij is geboren op
zondag 6 Maart 1977

U wilt anders zijn dan de anderen en uw eigen levensstijl bepalen. U bent de baanbreker en komt in opstand tegen gezag van anderen.

Uw sterrenbeeld is VISSEN

De kleur behorende
bij Uw naam is Rood.
Rood is krachtig, vooruitstrevend, vibrerend, creatief en strijdlustig. Het is moedig, levendig en een gangmaker. Straalt macht en betrouwbaarheid uit.

Uw planeet is Zon
Vuur, leven en schepping.
Dat is de spil waar alles om draait.
De zon is het begin en daardoor bijzonder rijk aan energie.
Geneeskrachtig en geeft straling aan de aarde.

Uw favoriete edelsteen is
Robijn en/of Granaat,
en uw favoriete klank is "C".

Harde woorden
Gevoelloze, harde zinnen
worden soms gedachtenloos uitgesproken
In plaats van er iets mee te winnen
Is er weer een hart gebroken
Fantasie, sensatie en zelfs leugens
De vertellers voelen zich even de held
Je vraagt je af, waar blijven ze het halen
Achterloos wordt er weer iemand gekweld
Sommige mensen zijn zo hard
Ze raken je met hun roddels recht in het hart
Want ook al zeggen ze: "woorden doen geen pijn"
ze kunnen soms net zweepslagen zijn............
 

STAPJE VOOR STAPJE

Schuifel ik langzaam de toekomst tegemoet
Blijf ik alsmaar denken……
Ooit komt mijn tijd en komt alles weer goed!!

Soms een stap naar voren
En dan weer twee groten passen terug
Maar ik geef het alle tijd
Het wil nou eenmaal niet zo vlug……

Wanneer ik mijn dag heb……
En alles mee zit
Zet ik geen stap naar achter,
Maar naar voren twee!!

Regelmatig wil het allemaal niet lukken
En val ik weer helemaal naar waar ik was……
Maar dan sta ik op……
En zet gauw een grote pas!!

Stapje voor stapje
Schuifel ik nu langzaam de toekomst tegemoet……
Gewoon omdat ik weet……
Op een dag……komt alles goed!!!


OP DE DIJK....

Zittend op de dijk
Kijkend naar de schepen
Heerlijk de wind in mijn gezicht
Voel ik mij de koning te rijk.

Het geluid van het golvende water
Geeft mij weer innerlijke rust
Na een dag van hard werken
Nee dan ben ik echt geen prater.

De vuurtoren achter mij
Wegturend over het water
Zie ik alleen maar water
Een eindeloos gezicht voor mij

De zon wil me nog verwarmen
Maar de wind waait koud
Genietend van de rust
Blijft dit gevoel me omarmen


Leuke momenten
Weblogjes 5 jaar


Waterkant


Weblog van de week 8-9-2009: 


Dol fijn


Lief vogeltje


E-mail alert
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Filmpjes
Marco en Ralph "De Speeltuin" actie Hati


Clip "Zij" M|B


Afscheid @tjes chatbox M|B
Koninklijke onderscheiding
In het diepste geheim werd alles voorbereid voor afgelopen vrijdag. Vanaf donderdag was er dan ook totale Facebook stilte van Johan en mij, zodat mijn moeder niets door zou hebben. Wij namen de boot om 17.00 uur en om 21.30 uur waren we gearriveerd bij mijn zus, waar wij sliepen. De volgende ochtend op tijd uit de veren, boodschappen doen en nog even op en neer naar Helmond om foto-lijstjes op te halen. Daarna door naar de parkeerplaats waar we ons schuil moesten houden tot de burgemeester arriveerde. Samen liepen we naar de Wereldwinkel om mijn moeder in het zonnetje te zetten (was niet zo moeilijk op deze stralende dag ).
Tot het moment dat wij voorbij liepen had ze niets in de gaten, maar toen wij in beeld kwamen viel het kwartje bij haar en dit had ze nooit verwacht. Na een mooie speech van de burgemeester kreeg ze het versiersel opgespeld en werd ze door alle aanwezigen gefeliciteerd en genoten we nog van een hapje en drankje. 
Daarna nog snel boodschappen doen voor de lunch en vanaf 14.30 uur kon het feest dan echt beginnen. Het weer werkte perfect mee en alle genodigden genoten van het zonnetje achter in de tuin. Het was een gezellige middag en avond!
De taart die we hebben laten maken in het thema van de WereldwinkelJohan doet ook erg zijn best om iedereen te voorzien van koffie en gebak!

Hoog bezoek
De tijd vliegt voorbij de laatste weken. Na het overlijden van Jansen ging het gewone leven heel snel door. Hoogseizoen, dus vol aan de bak.
Afgelopen dinsdag kwam Françis naar Vlieland om heerlijk een paar daagjes te onthaasten.
Wij besloten om dinsdag naar de wal te gaan om wat boodschappen te doen en zo gebeurde het dat we 's avonds gezellig samen aan boord zaten. Aan boord al heerlijk bijgekletst tot we gingen schommelen. Een jongen achter ons werd echt niet lekker en werd steeds witter. Van Françis mocht ik niet roepen "Nog een keer, nog een keer"....zo flauw.....
Woensdag heerlijk uitgeslapen en na het ontbijt liepen we puntje om. In het begin zat het tempo er aardig in. Stilzwijgend liepen we met z'n drieën over het strand, ieder zijn eigen hoofd leeg maken. Toen we bij de Noorderstoek kwamen werd het wat lastiger lopen, het water stond erg hoog en de overgang bij de Dining stond onder water, dus moesten we het duin opklimmen, iets wat Françis nooit meer doet.
Daarna heerlijk bij de Dining geluncht en op naar het dorp voor de braderie. Lekker struinen en we kwamen erachter dat dit 10x vermoeiender is dan de punt om te lopen. In de avond heerlijk gegeten bij de Lutine en nageborreld.


Donderdag mochten wij weer volop aan het werk en Françis mocht haar kookkunsten laten zien. Pasta met gamba's, heel veel knoflook, rode pepers en specerijen. Het smaakte voortreffelijk!! Ik mocht nog even gaan toeteren in de avond bij de zomeravondshow en daarna moest er natuurlijk nog even geborreld worden.


Vrijdag ook weer vol aan de bak en in de avond zouden we gaan BBQ-en. Het weer zag er goed uit, maar Françis vond het toch een beetje eng om buiten te gaan zitten. Dus de bakplaat werd op tafel gezet en na de binnen BBQ zijn we nog heerlijk buiten gaan zitten, want het was toch nog best lekker toeven.
Zaterdag brak aan en voor Françis de dag dat ze weer naar huis ging. Ze kwam in het hotel nog even afscheid nemen en Johan bracht haar naar de boot.
We hebben genoten en zijn flink verwend door Queen Françis! Dank je wel!!


Visite!
Deze week bestond uit visite, visite en nog meer visite.
Maandag arriveerde Françis in de middag en direct was het eiland in rep en roer. The Queen has arrived!! Zoals gewoonlijk op hoge hakken het eiland betreden, je hebt lef of je hebt lef, maar makkelijk lopen is het niet hahaha.
Haar bagage werd netjes naar ons toegebracht door de bagagevervoerder en een paar dagen eerder hadden we al een doos met 9 kilo aan etenswaar opgestuurd gekregen (arme postbode). Johan moest dinsdag werken en wij begonnen in de ochtend aan de arretjescake. Hoe ze het doet, ik weet het niet, maar als ik aan het koken ga dan is het een lekker kliederboel, maar zij durfde gewoon met witte kleding de arretjescake in elkaar te draaien. Vlekkeloos kwam ze hier uit, maar toen moest er gerookt worden....foute boel.....alles onder de shag hahaha.
Na de arretjescake ging ik nog even wat boodschappen doen en toen ik thuis kwam was ineens de was allemaal opgevouwen.....erg lief, had niet gehoeven!!


Rond 16 uur werd het dan echt tijd om het avond eten te gaan voorbereiden. Erik was jarig en zou komen eten met zijn moeder bij ons en Françis had beloofd te koken. 2 kilo scampi's werden door mij vakkundig gepeld, ingesneden en ontdaan van de darmen, terwijl Françis de marinade aan het voorbereiden was.

Het hele huis rook naar de knoflook (3 bollen) en rode peper (5 stuks). Brochetto's werden gemaakt en de pasta stond ook gereed om gekookt te worden.

De laatste taak was nog voor mij om een cocktail in elkaar te flansen met Limocello. Nou dat laat maar aan mij over hoor, Limocello, Prosecco, witte Port en 7-up zijn dan niet veilig!!


Het werd een echt feestmaaltijd voor de jarige Erik en wat hebben we gesmuld!


 


Woensdag was het niet zo'n mooi weer, en zijn we de cultuurbarbaren gaan uithangen. Eerst een rondleiding in de kerk, daarna over het kerkhof gestruund. In de middag wilden we nog gaan fietsen, maar er stond te veel wind en er kwam regen aan, dus werd de braderie onveilig gemaakt. Ook De Stern moest nog aangedaan worden voor de inwendige mens. In de avond zijn we nog bij Zuiver gaan eten, een heerlijk 4-gangen diner wat avondvullend is. Donderdagochtend vertrok Françis weer naar huis en mocht Johan nog even de huisman spelen, want in de avond kwamen mijn ouders alweer. Dus het bed moest verschoond worden, het gastenverblijf gepoetst. Snel na mijn werk hebben de kamer weer in gereedheid gebracht en kon ik alweer door naar de Fanfare voor de Zomeravondshow. Johan haalde mijn ouders van de boot op en het was nog lang gezellig op het terras bij de Lutine.
Vrijdagmiddag kwamen nog kennissen aan die 1 nacht in het hotel gingen slapen en daarna door gingen naar camping Lange Paal. Omdat ik me een dagje extra had vrij gepland kwam dit wel goed uit dat we mee de tent gingen opzetten met hun. In no-time stond de enorme Zilvermeeuw (De Waard-tent) met grote voorluifel. Andere mensen stonden ervan te kijken dat wij hem zo snel hadden staan, zij wisten natuurlijk niet dat we ervaren tentenbouwers zijn. In de ochtend hadden we ons ook al nuttig gemaakt, de tuin is weer onder handen genomen. Mijn vader heeft de heggen gesnoeid en ik heb samen met mijn moeder een mooie Salix Flamingo (boompje) gepland. In onze voortuin is alles groen.....groene heggen, buxus en een grote hedra. Ik wilde iets meer kleur erin en daar gaat volgend jaar de Salix voor zorgen.
Vanmiddag zijn mijn ouders weer op de boot gestapt, nadat ik een heerlijke drukke dag achter de rug had in het café. Er was een halve marathon op Vlieland, waardoor het terras vol zat en binnen zat het vol met gasten die voetbal wilden kijken. Om half 3 was het enorm druk, want er waren veel gasten die Groningen wilden kijken, maar ook net zoveel gasten die Ajax wilden kijken. Heerlijk!! Laat mij maar knallen daar achter die bar. Scoorde Groningen, applaudiseerden de Ajax-fans en andersom. Een heerlijk sfeer!!En nu.....nu ben ik toch echt wel toe aan vakantie. Eigenlijk zou ik volgende week pas vakantie krijgen, maar roostertechnisch was het toch beter om dat deze week al te doen. Dus morgen nog even een dagje administratie bijwerken en dan een weekje niks....nouja....ik ga studeren, maar ook genieten de komende week. Even weg en me afzonderen van alles en iedereen. Kan Johan ook tot rust komen hihihi.
103 jaar!!
103 jaar....
Dat zou je zijn geworden vandaag....
Mijn lieve opa die ons helaas in 1985 is ontvallen.....
Mooi herinneringen ook al was ik nog maar 8.....
Op een groot paard zitten vastgehouden door jou.....
De mooie boerderij met dennenbos.......
Het mooie Limburg.......
Wij vieren vandaag zijn 103e geboortejaar!

Proost Opa Naus!! 


Cadeautje!!
Altijd leuk om pakjes te mogen ontvangen. 
Vorig weekend werd er druk heen en weer gewhatsappt. We zouden een verrassing krijgen van tante Françis en wij waren enorm nieuwsgierig wat het zou zijn.
Ze stuurde ons een foto.......


......hier konden we dus helemaal niks mee.......

Woensdag was dan eindelijk de dag dat er een pakketje afgeleverd werd vanuit Bakel en kon het uitpakken beginnen!!
Een KEI grote doos, KEI zwaar (de postbode was niet blij) en hij kon bijna niet door de deur.......

En wat zat erin????

Een KEI groot dienblad met hartjes aan de zijkant. We kunnen hem gebruiken als dienblad dat is zonde, kaarsenplateau of hem ophangen.
Ik denk dat dit laatste gaat gebeuren, nu alleen nog een mooi plekje zien te vinden.
Het is helemaal gepaintbrushed, erg mooi gemaakt, we zijn er heel blij mee!
Wil je meer zien van hele mooie paintbrushes??
Ga dan naar de site van Marie-José v.d. Kimmenade *KLIK*

Françis KEI bedankt!!!


Boek uitgebracht
Trots op mijn achternicht die het gewoon doet!

"Ik ben Lotte Wijnhoven, geboren op 3 april 2003. Ik woon samen met mijn ouders en zus in Panningen. In de kleuterklas schreef ik al veel verhalen en in groep 3 mocht ik een verhaal voorlezen aan ouders en kinderen. Mijn grote droom was om een eigen boek te schrijven. Toen ik 9 jaar was, begon ik met het schrijven van dit boek. Op mijn 10e verjaardag was het boek klaar en kon ik het naar de uitgever sturen!"

De verdwenen stad
Jesse ziet een geest in zijn droom en wordt daar een beetje bang van. Als zijn buurmeisje Roosje komt logeren, vertelt ze dat ze die geest ook al een paar keer heeft gezien. Ze vragen zich af wie de geest is en wat hij komt doen. Als blijkt dat ze de verdwenen stad moeten gaan zoeken, gaan ze meteen op pad. Onderweg komen ze regelmatig in de problemen. Zal het ze lukken om te ontsnappen en de verdwenen stad te vinden?

Het boekje telt 78 pagina's en is niet geÏllustreerd. Wil jij dit boekje ook kopen? Laat het mij dan weten dan zorg ik ervoor dat je het krijgt. Als je niet hieronder wilt reageren, mag je dit ook per MAIL doen.


Beroemd!!
Jong geleerd is oud gedaan!
Mijn neefje is vandaag naar NEMO geweest om Andé Kuipers een vraag te mogen stellen bij Kids College.
Hij mocht als allereerste zijn vraag stellen "Hoe groot is het heelal?". Het antwoord zal ik binnenkort vast van hem horen, ondertussen is hij wel al op tv geweest bij RTL Boulevard. Je moet ergens beginnen natuurlijk, maar om nu direct bij RTL Boulevard te beginnen vind ik een hele dappere stap!!
Go Lennard!!
Piraat Jan en meer
Zoals al gezegd is een delegatie vanuit Deurne afgereisd naar Vlieland. Het begon allemaal afgelopen maandag. Ik vertrok met de boot van 11.45 uur naar Harlingen om de delegatie op te halen en had op de boot sms-contact met de treinreizigers. De verrassing heb ik zelf verklapt om te melden dat als ze de trein uitkwamen moesten kijken naar de boot die binnen ging varen. De kinderen vonden het geweldig. Tante Juul op de hele grote boot boven op het dek zwaaiend naar hun. Na heel veel knuffels en kussen vertrokken we om 14.15 uur naar Vlieland. De kinderen vonden het geweldig op de grote boot. De tijd vloog voorbij met 3 van die kinderen en Mathijs was als eerste die tegen ons kwam zeggen dat de boot een beetje begon te schommelen. Het teken dat we in het "gat" waren beland tussen Terschelling en Vlieland. De kinderen vonden het erg leuk om dit mee te maken en bij het verlaten van de boot, was het maar goed dat ik erbij was. De boot was enorm druk en zo konden we allemaal 1 kind aan de hand nemen, zodat we ze niet direct kwijt zouden raken. Nadat we onze koffers hadden gevonden liepen we naar het appartement waar ze de aankomende week gingen verblijven. De fietsen werden ook opgehaald en daarna konden we eigenlijk al snel aan tafel in het pannenkoekenhuis. De kinderen waren moe van de lange reis, dus die sliepen al lekker vroeg.

Dinsdagochtend hadden wij geregeld dat we met Jan Koning mee konden op de Ocean King voor een robbentocht. Helaas was het niet al te best weer, maar genoten hebben we. De kinderen werden voorgesteld aan "Piraat Jan" en kregen een mooi reddingsvest aan, met een bigsmile stapten ze aan boord en kon onze tocht over zee gaan beginnen. De zee was nog een beetje onstuimig en we maakte flinke klappen, wij keken al bezorgd naar de kinderen of ze dit niet te eng vonden, maar het kon volgens mij niet hard genoeg gaan, wat een lol hadden ze. Het begon ook nog te regenen, maar toen we bij de Richel aankwamen en daar de zeehonden gingen bekijken was het gelukkig droog. De kinderen durfden eerst niet van het bankje af te komen, maar toen we allemaal opstonden en naar de rand van de boot gingen durfden zij ook en vonden het erg mooi om de zeehonden van zo dichtbij te kunnen zien.
De terugweg was iets minder onstuimig, omdat "Piraat Jan" een mooie omweg maakte en de grootste golven zo ontwijkte. De kinderen praatten nog steeds over "Piraat Jan" en hebben zelfs een schatkaart gemaakt ondertussen.

Ondertussen moesten wij weer gewoon aan het werk, maar aan de verhalen te horen vermaken ze zich enorm, de vuurtoren, het strand en het zwembad.
Op donderdag was er weer een Zomeravondshow van de fanfare en de kinderen mochten voor 1 keer lang opblijven en mee naar de fanfare. Het was een super gezellige avond en de kinderen hebben gedanst en Janda heeft zelfs een liedje door de microfoon gezongen.

Voor de liefhebbers heb ik de foto's en het filmpje van de solo hieronder staan.
Familie in zicht
Afgelopen week was mijn peettante voor een bliksem bezoekje naar Vlie gekomen. Nadat we hun woensdag hebben uitgezwaaid, begon voor ons het normale leven weer. Allebei mochten we weer gaan werken en konden we ook gaan genieten van het heerlijke herfstweer van de afgelopen dagen. De wind nam ook weer behoorlijk toe tot windkracht 7/8 en de regen tikte heerlijk tegen de ramen aan. Vanaf morgen brengt het volgende bezoek de zon weer mee, want morgenmiddag gaat de zon gewoon weer schijnen op Vlieland (volgens het lokaal weerbericht).
Mijn ouders komen samen met hun kleinkinderen een week naar Vlieland. Ze hebben er zin in. De koffers hadden ze zo gepakt, met dit weer hadden ze toch niets anders te doen hahaha. Mijn petekind weet inmiddels dat hij samen met opa of oma op een onderwatertandem mag fietsen en hij heeft er zelf een omschrijving aan gegeven: "met een dakje erop kun je zo -blup. blup. blup- de Waddenzee in fietsen"
Het is nu al leuk en gezellig en ze zijn er nog niet eens, dat gaat wat worden deze week. Ik verwacht dat onze lachspieren weer op de proef worden gesteld de komende dagen.

We hebben er zin in!
En nog maar een weekje en dan.............dan krijgen we de sleutel van ons nieuwe huisje.

Zonnetjes op bezoek
Maandag was het niet zo'n lekker weer op Vlieland in de ochtend en nadat ik de laatste dingen in huis had gedaan en nog even wat administratie had weggewerkt op het werk besloot ik de boot naar Harlingen te nemen. Mijn peettante had ik inmiddels gebeld hoever ze waren en of ze de boot van 14.15 uur gingen halen en daarop kreeg ik een positief antwoord. Verder had ik nog niets door laten schemeren.
Om 13.15 uur landde ik in Harlingen en belde haar op waar ze zaten. Ze geloofden niet dat ik zomaar op de boot was gestapt om hun op te halen in Harlingen, de verrassing was gelukt en na een paar dikke knuffels dook ik snel het centrum in om snel wat spulletjes te halen. Daarna liepen we gezamenlijk naar de boot toe en daar stonden ze alweer te kijken naar me toen ik wat eilanders begroette. "Jij kent ook iedereen", nou dat valt ook wel weer mee. Ik ken inmiddels wel redelijk wat mensen, maar nog lang niet iedereen hoor. Door de harde wind (kracht 7/8) was ik op de heenweg al op het benedendek gaan zitten, ook omdat het daar wat rustiger is dan op het andere dek en we besloten op de weg naar Vlieland hier ook te gaan zitten. We kletsen heerlijk en bekeken de foto's van Portugal ondertussen. 1,5 uur vliegt dan voorbij en voor we het wisten waren we al op Vlieland en de zon begon er ook nog bij te schijnen. Ze gingen direct even langs Zeelen om Johan te begroeten, waarna we doorliepen naar het hotel. Even de Dorpsstraat door, ons huisje bekijken, zowel het oude als het nieuwe en daarna met de wind in de rug over de dijk terug en naar het terras voor een heerlijk drankje. Nadat we ons opgefrist hadden hebben we heerlijk samen gegeten en gingen we door naar Podium Vlieland waar we naar het optreden van Drijfhout gingen. We namen plaats op de eerste rij en genoten van de mooie nummers en de humor van Nils en Gher. Na afloop moest er natuurlijk nog ff gejutterd worden nieuw werkwoord "jutteren" oftewel jutters drinken en daarna was het grotemensen bedtijd.Dinsdag was Johan ook vrij en konden we met z'n vieren op pad. Rond 11 uur vertrokken richting het Posthuys en na een paar keer afgestapt te zijn uitrusten van de harde wind die we tegen hadden om wat te bekijken bereikten we het Posthuys. We zaten heerlijk op het terras toen er een paar druppels regen begonnen te vallen. Veel mensen vluchtten al naar binnen, maar wij bleven buiten zitten en genoten gewoon van de druppels.We fietsten verder naar de Noordzee en de zon begon weer goed te schijnen. De dames wilden graag het thuisfront even bellen hoe het weer daar was en te melden dat ze op een hoog duin stonden in de zon. We vervolgden onze via het schelpenpad richting Duinkersoord en genoten onderweg van de vogels, natuur en de mooie uitzichten over de Noordzee en de Waddenzee.


De laatste hellingen werden bedwongen om bij het Badhuys een verlate lunch te nuttigen. Via camping Stortemelk strandden we rond 16 uur in de jachthaven waar de Vlielander Leugenbankjes door ons bezet werden. Kleine en grote boten kwamen ondertussen binnen wat altijd leuk is om naar te kijken. Heerlijk in het zonnetje waren we stiekum aan het verbranden in onze gezichten. Nadat de boot van 16.45 uur voorbij was gevaren reden we weer richting het dorp waar de dames zich gingen opfrissen en wij nog even een paar boodschappen gingen doen om ons vervolgens ook op te frissen. Een heerlijk diner werd genuttigd bij Plezant, waarna we nog een wandeling maakten. De dames wilden vroeg op bed, dus rond 22.30 uur namen we afscheid van elkaar en zouden elkaar woensdagochtend nog even treffen.
Woensdagochtend genoten we nog even een uurtje van elkaars gezelschap met een wandeling, waarna we meeliepen naar de boot voor het afscheid. We hebben weer genoten van dit bliksembezoekje en ondanks dat het maar zo kort was, hebben we weer heerlijk bij gekletst en veel kunnen laten zien. Om 11.45 uur was het dan echt zover, de boot toeterde 3 keer en vertrok weer naar Harlingen. Zolang dat we de boot konden zien hebben we gezwaaid naar elkaar en vanavond om 20.15 uur kreeg ik dan het smsje waar ik op zat te wachten "we zijn goed thuis aangekomen". Het is toch een hele trip naar Maastricht toe, maar ze zijn goed aangekomen en dat is altijd fijn om te horen.

We hebben genoten van de zonnetjes die op bezoek zijn gekomen en het zonnige zuiden meegebracht hebben. De enige druppels die gevallen zijn waren op dinsdag toen we op het terras zaten voor 10 minuten, verder hebben we heerlijk veel zon gehad en de wind nam ook per uur wat af. Nu gaan we weer een paar dagen naar de orde van de dag, namelijk de andere gasten het ook naar hun zin maken en dan maandag komen mijn ouders met mijn neefjes en nichtje naar Vlieland. We hopen dat het dan ook weer gewoon zo'n weer is als nu en anders moeten zij ook maar het zonnetje mee brengen vanuit het zuiden.

Cobie en Margriet, bedankt voor alles, wij hebben genoten en aan jullie gezichten te zien, hebben jullie ook genoten. Tot de volgende keer en dan met aanhang!!


"Ben je alleen of is je hart alweer bewoond
En heeft de tijd je nu uiteindelijk beloond"