Welkomsttekst


WvdM
Klokje
Het Praethuys (gastenboek)
Het Posthuys (email)
Twitter - JuulvanGils
Volg mij!
Regen of Zonneschijn?
Het weer op Vlieland:


Buienrader Nederland en vooruitzicht

 

 
Mooie woorden
Juul
"Stalende jongeling" Grieks

Zij is geboren op
zondag 6 Maart 1977

U wilt anders zijn dan de anderen en uw eigen levensstijl bepalen. U bent de baanbreker en komt in opstand tegen gezag van anderen.

Uw sterrenbeeld is VISSEN

De kleur behorende
bij Uw naam is Rood.
Rood is krachtig, vooruitstrevend, vibrerend, creatief en strijdlustig. Het is moedig, levendig en een gangmaker. Straalt macht en betrouwbaarheid uit.

Uw planeet is Zon
Vuur, leven en schepping.
Dat is de spil waar alles om draait.
De zon is het begin en daardoor bijzonder rijk aan energie.
Geneeskrachtig en geeft straling aan de aarde.

Uw favoriete edelsteen is
Robijn en/of Granaat,
en uw favoriete klank is "C".

Harde woorden
Gevoelloze, harde zinnen
worden soms gedachtenloos uitgesproken
In plaats van er iets mee te winnen
Is er weer een hart gebroken
Fantasie, sensatie en zelfs leugens
De vertellers voelen zich even de held
Je vraagt je af, waar blijven ze het halen
Achterloos wordt er weer iemand gekweld
Sommige mensen zijn zo hard
Ze raken je met hun roddels recht in het hart
Want ook al zeggen ze: "woorden doen geen pijn"
ze kunnen soms net zweepslagen zijn............
 

STAPJE VOOR STAPJE

Schuifel ik langzaam de toekomst tegemoet
Blijf ik alsmaar denken……
Ooit komt mijn tijd en komt alles weer goed!!

Soms een stap naar voren
En dan weer twee groten passen terug
Maar ik geef het alle tijd
Het wil nou eenmaal niet zo vlug……

Wanneer ik mijn dag heb……
En alles mee zit
Zet ik geen stap naar achter,
Maar naar voren twee!!

Regelmatig wil het allemaal niet lukken
En val ik weer helemaal naar waar ik was……
Maar dan sta ik op……
En zet gauw een grote pas!!

Stapje voor stapje
Schuifel ik nu langzaam de toekomst tegemoet……
Gewoon omdat ik weet……
Op een dag……komt alles goed!!!


OP DE DIJK....

Zittend op de dijk
Kijkend naar de schepen
Heerlijk de wind in mijn gezicht
Voel ik mij de koning te rijk.

Het geluid van het golvende water
Geeft mij weer innerlijke rust
Na een dag van hard werken
Nee dan ben ik echt geen prater.

De vuurtoren achter mij
Wegturend over het water
Zie ik alleen maar water
Een eindeloos gezicht voor mij

De zon wil me nog verwarmen
Maar de wind waait koud
Genietend van de rust
Blijft dit gevoel me omarmen


Leuke momenten
Weblogjes 5 jaar


Waterkant


Weblog van de week 8-9-2009: 


Dol fijn


Lief vogeltje


E-mail alert
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Filmpjes
Marco en Ralph "De Speeltuin" actie Haïti


Clip "Zij" M|B


Afscheid @tjes chatbox M|B
Flyeren voor WarChild
Vandaag kreeg ik een mail van een vriend van mij met de vraag of ik interesse had om samen met hem te gaan flyeren voor WarChild bij de film Wit Licht in het premiere weekend.

Daar hoef ik niet lang over na te denken en ik mailde hem terug dat ik wel samen met hem een avondje in Helmond bij Pathé wil gaan staan voor WarChild.

Op 11, 12 en 13 december sta ik er zeker!!
Waarvoor ga ik flyeren......onderstaande maakt het denk ik wel duidelijk:

In de aftiteling van de film zullen we een sms-oproep plaatsen waarin wij aangeven dat wij kinderen als Abu uit de film elke dag helpen. Als mensen willen helpen, kunnen ze Friend van War Child worden door "FRIEND" te sms-en naar 3344.
Wij mogen in meerdere bioscopen in Nederland extra aandacht voor War Child vragen. Aan 100 bioscopen wordt door de filmdistributeur een door ons ontwikkelde display aangeleverd met speciale Wit Licht flyers waarop onze sms-oproep herhaal wordt en als extra trigger krijgt elke 10e Friend een limited edition fotoboek Wit Licht 'The making of'!
Om deze actie extra kracht bij te zetten mogen we in het premiere-weekend in ongeveer 30 bioscopen aanwezig zijn!

Voor diegene die ook gaan flyeren, heel veel succes en plezier!!

Als er nog meer mensen zijn die willen gaan flyeren, laat het me ff weten dan stuur ik je de informatie op, waar er nog mensen gevraagd worden en voor welke data.

 Juul
Marco en Armando ingeruild
Ik vond het onderhand wel welletjes.
Vorig jaar maakte Isabel een mooie achtergrond en header voor me, maar na een jaar vond ik dat er wel verandering in mocht komen.

Dus heb ik bij deze Marco en Armando ingeruild voor een roodborstje.
Ook al zijn ze dan nu uit mijn header verbannen, wil natuurlijk niet zeggen dat ze ook uit mijn leven zijn.......INTEGENDEEL!!!
Ik ga gewoon ff een paar maandjes genieten van het roodborstje en daarna zien we mss Marco en Armando weer terug in mijn header.Juul
Er is er één jarig.......
......hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is.........(iedereen de oordopjes in??)


JOHAN


Vandaag wordt hij alweer 34.

Zondag hebben we zijn verjaardag gevierd met een klein gezelschap, wat ook nog eens flink werd uitgedund door het slechte weer, maar we hebben enorm genoten van de mensen die er wel waren.
Van mijn ouders kreeg Johan een 3e wiel voor zijn motor hahaha. 2 jaar geleden ging hij onderuit met zijn motor 2 dagen na zijn verjaardag dus grapte we dat zijn zijwieltjes eraf waren gehaald, omdat hij oud genoeg was nu. Dus mijn ouders grapte nu dat ze toch maar een extra wieltje hadden gekocht. Dit bleek een neuswiel te zijn voor de motortrailer hahaha.
Van mijn zus en broer kreeg hij een dvd van de lama's, dus we kunnen weer 3 uur genieten van allemaal hilarische dingen. Verder kreeg hij nog wat kadobonnen en iets lekkers voor de vogeltjes in de tuin, maar mochten we te weinig nootjes e.d. hebben zondag mochten we de nootjes ook op tafel zetten . Gelukkig hadden we weer veel te veel lekkers, waarvan de helft over is, dus de vogeltjes hebben nu ook geluk en mogen ook mee smullen van al dat lekkers.
Mijn oudste neefje zat helemaal in de film die ik voor hem had opgezet, dat hij vergat om te gaan plassen.........oepsss en klein ongelukje, net te laat voor het toilet, maar we losten het snel op met een lekker dikke deken en een pamper.

Om half 8 was ook iedereen gevlogen en ik kreeg allemaal smsjes binnen dat de mensen die al vertrokken waren inmiddels veilig thuis waren gekomen, maar dat het echt slecht weer was. Om kwart voor 10 kwam een "oud" collega van Johan nog ff binnenvallen, zij moest werken en had tijd gemaakt voor een bakkie te doen. Erg leuk!!

Nog ff wat wintertafereeltjes van onze tuin zondagavond.......

 Juul
Gordijn drama
In september hadden we gordijnen uitgezocht.......in oktober meldde ze dat er een fout in de stof zat en of we nieuwe wilde uit komen zoeken.

Uiteindelijk toen de nieuwe collectie binnen was vonden we weer iets waar we ons beide in konden vinden.......
Afgelopen vrijdag kreeg Johan een telefoontje..........ze schaamde zich dat ze ons weer moest bellen, maar er zat nu kleurverschil in de stof die wij uitgezocht hadden...........

Johan dacht nog dat ze belde om te vragen wanneer ze de gordijnen konden komen hangen, maar helaas dus, wij mogen nog wat langer wachten. Deze week worden we wederom gebeld als er weer wat nieuwe designs binnen zijn, zodat we weer kunnen komen kijken.

Zou het dan nu wel goed gaan? Nu de 3e keer?
Ik ben trouwens ook benieuwd of ze nu weer wat hebben waar we beide van zeggen van dat het wel mooi zou kunnen zijn voor in de serre.
Ik ga heel hard duimen nu.

Mocht er niets meer tussen zitten, vraag ik mijn aanbetaling terug, mocht er wel wat tussen zitten ga ik nog eens onderhandelen, want er zal best wat mogelijk zijn nu het 2 keer al mis is gegaan hahaha, heeft er nog iemand suggesties hoe ik dit kan gaan aanpakken? Of moet ik gewoon mijn lieve gezichtje opzetten (die moet ik dan nog wel ergens gaan zoeken hoor, want zo blij ben ik nu even niet)?

 Juul
Etentje met Marco
Zondag op de fanclubdag kregen we de uitnodiging van Marco om vrijdag (gisteren) te komen eten bij Henry's in Alkmaar. Altijd leuk en gezellig om dan de tijd te hebben om hem ff te knuffelen, wat te vragen of gewoon te genieten van zijn aanwezigheid.

Om 15.15 uur vertrok ik richting Alkmaar...........files, files en nog eens files...........Bij Utrecht had ik het eigenlijk helemaal gehad en stelde mezelf de vraag.........draai ik om of rij ik door........nou ik reed dus gewoon door met de snelheid van 30 kilometer per uur.
Ik belde rond half 6 Susan op dat ik het niet ging redden, ik stond net op de A9 en moest nog 40 kilometer en het stond muurvast. Uiteindelijk om 18.45 uur zette ik mijn auto in de parkeergarage (3,5 uur waar je normaal 1 uur en 45 minuten over doet). Ik stapte uit en Mary en Marieke passeerde me, ik sprong bij hen in de auto om ook een plekje te zoeken. Iemand belde me, ik was te laat........belde Susan op dat ik onderweg was samen met Mary en Marieke en net voor 19 uur liepen we dan ook Henry's binnen.

Marco kwam redelijk snel onze kant op, pakte me beet.......kuste me.......heerlijk!!!!!
Mary kijkt me aan........en vraagt: "Juul wat ben jij meer dan ik??" Maar geloof me, Marco heeft dat nog zeker goedgemaakt met Mary en Marieke!!!

Het eten was heerlijk, de sfeer was super, veel gelachen en gekletst en natuurlijk met Marco en Armando nog op de foto geweest........en de rest van de vrijwilligers.

Marco heeft nog mijn nekbrace gesigneerd.....heel voorzichtig!!! Maar wel super mooi.
Toen ik mijn brace afdeed voor de foto vroeg hij nog, mag dat wel?? Ja voor de foto wel Marco. Oké zei Marco dan zal ik nu heel voorzichtig doen, dus onze foto is een voorzichtige foto hahaha.

Om half 11 vond ik het welletjes, want de voorspellingen waren niet echt goed om terug te rijden. Samen met Cindy, Esther, Mieke en Angelique liepen we naar de parkeergarage terug. Bij mijn auto stonden gewoon ff 8 politieagenten........maar gelukkig was er niets met mijn auto aan de hand en mijn terugreis kon beginnen.
Hagel..........hagel...........nog meer hagel................echt een witte deken van Alkmaar tot Haarlem over het wegdek van hagel.........ik zag de bui al hangen dat dit zou doorzetten tot aan Helmond, maar gelukkig werd het na Haarlem droog en kon ik mijn weg goed vervolgen om uiteindelijk om 1 uur de auto weer voor de deur te zetten en heerlijk mijn bed in te kruipen en lekker te gaan dromen van de heerlijke avond.

Ik heb genoten en ik heb eigenlijk ook alleen maar iedereen zien genieten.

Marco bedankt!!!

Marco we gaan naar huis!!!!! Armando moet dat nu??  Ik ga de jassen halen Marco.........

Voorzichtige foto!!

 
Juul
p.s. de rest van de foto's vind je weer HIER
1 jaar geleden.......
....kreeg ik het verschrikkelijke nieuws te horen dat mijn lieve peetoom plotseling uit ons leven is gegaan.
Het eerste jaar zit erop..........alles gedaan voor de eerste keer zonde jou..........ze zeggen dat het nu gaat slijten, de scherpe kantjes eraf zullen gaan...........

Oma is er al 5,5 jaar niet meer........die scherpe kantjes zijn er nog steeds niet af..........wat kan een familie veel van elkaar houden!!!

Vandaag worden er weer veel kaarsjes gebrand, gewoon om jou te herinneren zoals je was en dat je het maar goed mag hebben daar waar je nu bent!!

"Geniet alsjeblieft als je kunt,
elke dag voor mij.
Koester elk moment,
Het is zo voorbij."

En dit ga ik nu dus ook doen.......ik ga vandaag genieten........genieten van de mensen om me heen........genieten van het lekkere eten...........genieten van de gezelligheid.........en ja zelfs genieten van het weer!!!

 Juul
Weer boven water
Het heeft even geduurd, maar ook ik ben weer boven water na een druk maar super leuk weekend.

Afgelopen zaterdag vertrok ik om 9 uur naar Breda om samen met mijn vriendin Diana een trouwjurk te gaan zoeken. Om 11 uur hadden we een afspraak in Dongen en Amber en Ria gingen ook gezellig mee.
De jurken kwamen tevoorschijn........ik was iets te enthousiast: "heee dat is een leuke".......maar ik kreeg direct boze blikken in mijn richting.......oke dan niet.......
Na 5 mooie jurken gepast te hebben hadden we de keuze al gemaakt. Ik vloog naar de auto voor mijn fototoestel en maakte nog snel wat foto's van deze mooie jurk. Hij is prachtig en ik denk dat weinig mensen zullen verwachten wat ze te zien gaan krijgen op 19 juni. Ik verklap verder nog niets, in juni zien jullie de foto's wel verschijnen!
Na een overheerlijke lunch ben ik Oscar (nieuw katje) gaan vervelen. Wat een scheetje is het toch en hard mauwen kan hij ook hihihi. Daarna was het tijd om te vertrekken naar Nijkerk en daar belandde ik dan ook netjes om 16.15 uur.
Alles gecheckt?
Mijn koffertje is bijna ingepakt, ff checken of er echt alles in zit
-tandenborstel
-tandpasta
-douchegel
-shampoo
-kleding
-pyama
-make-up

Heb ik alles??

Volgende tas:
-cadeautjes voor Mitchel en Amber
-fotocamera
-draaiboek fcd
-verder wat allemaal in mijn handtas zit

In huis:
-katjes hebben eten en drinken
-schone kattenbakken
-Johan heeft zakgeld dus kan zich ook uitleven dit weekend

Ik vergeet iets.......maar wat........hebben jullie een idee?

Juul
Ach wat zielig :)
Johan moet het af en toe ontgelden, vooral bij de EHBO-lessen die wij volgen.
Laatst hadden we een les verbandleer, iedereen legde 1 verbandje aan en liet die keuren door de leraar.......maar ik ging gewoon door, want dat duurde een tijd voor de leraar bij ons zou zijn......

Het resultaat:Een vingerverband, een handverband, mitella, brede das, een hoofdverband en zijn knie had ik ook nog lekker ingepakt met een drukverband .

Gisteren hadden we een les met als thema Carnaval.......hoe kan het ook anders op 11 november.....het startsein van de carnaval. Alles werd uit de kast gehaald. Lotussen die verkleed waren en "zat" door de zaal heen gingen, iedereen meenamen voor de polonaise en dan moesten er toch 3 mensen het slachtoffer zien te benaderen en te bekijken wat ie had. Hilarisch was het, vooral toen na de pauze een echte band op het podium zat en lekkere nummers begon te spelen, de verlichting werd aangepast en de sfeer was helemaal goed.
Helaas werden niet iedere keer de juiste diagnoses gesteld, maar de realiteit werd goed nagebootst zo. Er zijn foto's van gemaakt, maar helaas zijn ze nog niet online gezet, dus die kan ik jullie ook nog niet tonen.

nog 4 nachtjes slapen wat er dan is.....maar ik heb er zin in

Juul
Shoppen!!!
Zaterdag had ik enorme drang om naar het centrum te gaan en te kijken of er leuke kleding te scoren viel.........
Winkel in..........winkel uit.........winkel in.........winkel uit en zo ging het een tijdje door.
Uiteindelijk belandde ik bij Steps kleding die bij je past en daar was het personeel zo vriendelijk, dit had ik al een paar jaar niet meer meegemaakt dat ik zo lief behandeld werd.

Alles werd uit de kast getrokken, maar ik ben een zeur, dus dan vond ik dit weer niet mooi dan weer dat.......en toen zei de verkoopster.......volgens mij vind je de kleding die ik aan heb wel mooi of niet?? Ja die had ik al direct gezien en vond het prachtig. Zij was gelukkig ook niet een van de smalste dus werd het setje uit de rekken gehaald.
Welke maat rok heb je?? Nou.....zei ik.......zullen we beginnen met maatje 44??

Ik begon me om te kleden, blouse past....bustier past.......rok........VEEEL te GROOT!!!! Maat 42........nog te groot.........maatje 40??? Jaaaaaaa ik was blij die paste hihihi
Nog een legging erbij zodat ik niet loop te frutten met een panty of majot en ik was helemaal geslaagd!!

Dian gesproken en krijg ik direct op mijn donder dat ik haar niet gebeld had, want zij wilde ook nog shoppen.........dus afgesproken om vanmiddag dan maar weer het centrum in te trekken.
Dian had al iets gezien bij Miss Etam, liep direct op haar doel af, pakte een blouse en broek.......nu nog een hempje voor eronder.......bruin.......of blauw..........Ik sprong er direct bovenop, met een blauw wordt het veel te blauw allemaal......bruin is saai........waarom geen paars?? Dat zit er ook in........Dian keek me vies aan.....paars??? ja paars Dian.......ga het nu maar gewoon passen en kijk maar hoe leuk het is......
Dian kwam helemaal stralend uit de paskamer en het was mooi!!! Inpakken en wegwezen dacht ik, maar nee mevrouw wilde nog een ketting erbij.........oke.......
Ondertussen dat Dian zich weer in haar normale kleding hees ben ik snel gaan snuffelen tussen de kettingen en had al een mooie gevonden en gelukkig vond Dian hem ook mooi. Dus die werd er nog ff bijgenomen.
Ik zag bij de kassa nog een pink ribon armband liggen en laat dat nou net de kleur roze zijn die ook in mijn rok zit........meenemen!!!!! Helaas moest ik hem toch afrekenen, maar gelukkig gaat al het geld naar een goed doel.

Nog wat rondgewandel verder in de stad en om 16 uur werd het tijd om naar huis te gaan. Na nog wat gedronken te hebben is Dian weer richting huis vertrokken.

Ik wilde een logje gaan schrijven........is de laptop van Johan wederom stuk . Die van mij is in revisie..........dus ik baal enorm. Nu ben ik verbannen naar boven om daar te loggen en de mailtjes op te halen, maar het komt allemaal goed. Ik ben blij dat we meerdere pc hebben anders had ik de avond echt balend doorgekomen.

Ik ben gereed voor de fanclubdag en Dian volgens mij nu ook met haar nieuwe outfit.
Tot over een paar dagen in Nijkerk voor diegene die ik daar ook ga zien!!

 Juul

"Oud en afgedankt
Slijt hij zijn tijd met dromen"