Welkomsttekst


WvdM
Klokje
Het Praethuys (gastenboek)
Het Posthuys (email)
Twitter - JuulvanGils
Volg mij!
Regen of Zonneschijn?
Het weer op Vlieland:


Buienrader Nederland en vooruitzicht

 

 
Mooie woorden
Juul
"Stalende jongeling" Grieks

Zij is geboren op
zondag 6 Maart 1977

U wilt anders zijn dan de anderen en uw eigen levensstijl bepalen. U bent de baanbreker en komt in opstand tegen gezag van anderen.

Uw sterrenbeeld is VISSEN

De kleur behorende
bij Uw naam is Rood.
Rood is krachtig, vooruitstrevend, vibrerend, creatief en strijdlustig. Het is moedig, levendig en een gangmaker. Straalt macht en betrouwbaarheid uit.

Uw planeet is Zon
Vuur, leven en schepping.
Dat is de spil waar alles om draait.
De zon is het begin en daardoor bijzonder rijk aan energie.
Geneeskrachtig en geeft straling aan de aarde.

Uw favoriete edelsteen is
Robijn en/of Granaat,
en uw favoriete klank is "C".

Harde woorden
Gevoelloze, harde zinnen
worden soms gedachtenloos uitgesproken
In plaats van er iets mee te winnen
Is er weer een hart gebroken
Fantasie, sensatie en zelfs leugens
De vertellers voelen zich even de held
Je vraagt je af, waar blijven ze het halen
Achterloos wordt er weer iemand gekweld
Sommige mensen zijn zo hard
Ze raken je met hun roddels recht in het hart
Want ook al zeggen ze: "woorden doen geen pijn"
ze kunnen soms net zweepslagen zijn............
 

STAPJE VOOR STAPJE

Schuifel ik langzaam de toekomst tegemoet
Blijf ik alsmaar denken……
Ooit komt mijn tijd en komt alles weer goed!!

Soms een stap naar voren
En dan weer twee groten passen terug
Maar ik geef het alle tijd
Het wil nou eenmaal niet zo vlug……

Wanneer ik mijn dag heb……
En alles mee zit
Zet ik geen stap naar achter,
Maar naar voren twee!!

Regelmatig wil het allemaal niet lukken
En val ik weer helemaal naar waar ik was……
Maar dan sta ik op……
En zet gauw een grote pas!!

Stapje voor stapje
Schuifel ik nu langzaam de toekomst tegemoet……
Gewoon omdat ik weet……
Op een dag……komt alles goed!!!


OP DE DIJK....

Zittend op de dijk
Kijkend naar de schepen
Heerlijk de wind in mijn gezicht
Voel ik mij de koning te rijk.

Het geluid van het golvende water
Geeft mij weer innerlijke rust
Na een dag van hard werken
Nee dan ben ik echt geen prater.

De vuurtoren achter mij
Wegturend over het water
Zie ik alleen maar water
Een eindeloos gezicht voor mij

De zon wil me nog verwarmen
Maar de wind waait koud
Genietend van de rust
Blijft dit gevoel me omarmen


Leuke momenten
Weblogjes 5 jaar


Waterkant


Weblog van de week 8-9-2009: 


Dol fijn


Lief vogeltje


E-mail alert
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Zoeken
Filmpjes
Marco en Ralph "De Speeltuin" actie Haïti


Clip "Zij" M|B


Afscheid @tjes chatbox M|B
Zomaar een dag
Na een Bourgondische week in Brabant hebben we vandaag genoten van een heerlijk dagje. Na een half uurtje fysio een heerlijk ontbijt gehaald. Bert Visscher was op tv, dus dat was 1,5 uur lachen, gieren en brullen. Aangezien het nog heerlijk weer was besloten we daarna dat we toch maar even naar buiten moesten. De bladblazer werd in elkaar gezet en de tuin werd ontdaan van al het blad wat er inmiddels in verzameld was. Niet veel later kwam een roodborstje de tuin bezoeken en heerlijk smullen van de wormpjes die zich ineens lieten zien. Even snel boodschappen doen en dan heerlijk naar het strand. Wat was dit weer genieten!!
Een leeg mooi strand


Schutkleur


De meeuwen badderen ook nog heerlijk in de branding
Het kabbelende waterEen mooie zonsondergang

Genoten in Groningen
Een weekendje weg! En wat voor een weekendje is het geworden? Eentje om in te lijsten!!
Dinsdag lekker een beetje uitgeslapen en de laatste spullen ingepakt en gecheckt of we echt alles bij ons hadden wat we mee moesten nemen. Ons roze gebakje werd gestart en ons weekend kon beginnen met om 12 uur de boot. Op naar Groningen of all places! Ik dacht een goed idee te hebben om niet via de snelweg te rijden, maar binnendoor, een keer wat anders en we hadden genoeg tijd....na bijna 2 uur rijden vonden we het wel genoeg al die dorpjes in the middle of noware, dus de laatste 10 kilometer de snelweg maar opgeschoten. Aangekomen in Groningen nog even langs een foto-speciaalzaak voor mijn camera, waar bleek dat mijn censor het begeven had van mijn compact camera, balen!! Vooral nu, met het concert in het vooruitzicht. Dan maar een nieuwe camera kopen, die alles kan wat ik wil en nog veel meer extra's die ik nog moet testen natuurlijk. De verkoper stelde hem direct goed voor mij in voor de avond, zodat ik daar geen omkijken meer naar had. Rond 16 uur checkten we in bij het hotel en al direct hadden we contact met de rij voor de deur van de diehards. Wij besloten nog even eerst een hapje te gaan eten voordat we ook aan zouden sluiten. Rond 18 uur sloten we aan en natuurlijk was het direct gezellig met iedereen die we al lang niet gezien hadden en met diegene die we nog op Curaçao gezien hadden. Om 18.30 uur gingen onze deuren open en iedereen liep netjes en rustig naar binnen. Heerlijk zo'n ingang speciaal voor de fanclubleden! Al snel vonden we een plekje vooraan het hek waar we ook wilden staan en het wachten kon beginnen, eerst tot 19 uur dat de andere mensen naar binnen mochten en daarna nog eens een uurtje voordat het concert begon. En wat was het genieten!! Net voor de pauze ging het even een beetje mis, Marco kwam in een hoestbui terecht en het nummer daarna was hij de tekst even kwijt, maar dat vergeven we hem natuurlijk! Na de pauze kregen we een verklaring hiervoor, hij had namelijk cake gegeten voor het concert wat hij had gekregen van het Brandwondencentrum in Groningen en dat zat hem dwars. Maar na de pauze zong hij weer als een nachtegaal. Het was weer een concert met een lach en een traan. De humor van Marco die het overhemd van Kees even goed doet tijdens een solo van Kees, waardoor Kees in de lach schiet, Giovani die probeert te zingen bij een standaard, waar geen microfoon in zit en dan de emotie van de nummers van Marco die de waterlanders weer over je wangen laten lopen. Super!!
Al veel te snel was het 23.00 uur en was het over en uit, we liepen naar buiten en zagen daar Jacques d'Ancona staan, het jurylid van de Soundmixshow van bijna 25 jaar geleden. We liepen naar de backstage-uitgang, waar het weer erg gezellig was met iedereen. Armando reed de auto voor en we hadden het gevoel dat Marco direct in de auto zou stappen, maar hij nam toch nog even de tijd om met veel fans op de foto te gaan. Wij stonden netjes te wachten, achter Marco stond Nathalie en wij zwaaiden vrolijk naar haar, waarop Marco zei "Vlieland!!! Ik spotte jullie al direct bij het concert!!", en dit terwijl hij met andere ondertussen op de foto ging (hoop dat de foto's van die mensen toch gelukt zijn hihihi). Nadat ik nog met Marco op de foto was gegaan, gingen we nog ff kletsen met Nathalie en Asmara, erg gezellig!!
Eenmaal terug in het hotel gingen we nog een afzakkertje pakken aan de bar en al snel kwam de rest ook nog ff borrelen (Hellen, Angelique, Bianca, Linda en Ilse) en dan is het zomaar laat, vooral als de barkeeper ons nog volstopt met zakken kaaskoekjes. 
Het wekkertje werd gezet en rond 10.00 checkten we uit bij het hotel en vertrokken we weer naar Harlingen. Daar op ons gemak de auto aftanken, boodschappen doen en in het centrum nog even shoppen bij de executie-verkoop en in- en verkoop van scheepsartikelen. Alles lekker op ons gemakje en dan is het ineens 13.40 uur en konden we naar de boot voor het laatste stukje van onze reis. Aan boord veel bekenden, dus van slapen kwam niets deze keer .

Iedereen bedankt die dit weekend tot een topweekend heeft weten te maken. Wij genieten er nog steeds van! En we blijven nog wel even nagenieten, vooral met de 650 foto's die ik gemaakt heb .

De hoestbui van Marco
Een beetje overbelicht, maar hij blijft mooi


Johan in beeld
Gisterenavond gingen de heren van de Sigma weer op pad om te oefenen voor hun examen E achter B. Natuurlijk moet dit vast gelegd worden op de gevoelige plaat!
Vooruit rijden met de combinatie is geen probleem, maar achteruit rijden blijkt wat moeilijker te zijn....

Johan in actie


Het gaat de goede kant op


Netjes tussen de pionnen door


En dan nog recht parkeren na de slalom


En dat gaat ook helemaal goed komen


En dan de volgende.....


Dit is volgens mij niet de bedoeling....


Uiteindelijk komt het allemaal goed! Oefening baart kunst


Kijk eens hoe strak langs de pionnen!!


En natuurlijk moet de inwendige mens ook verzorgd worden en daarvoor hebben we onze Leo Hans!"Met een diepe buiging neem ik afscheid
Bedank nog één keer mijn publiek"