Welkomsttekst


WvdM
Klokje
Het Praethuys (gastenboek)
Het Posthuys (email)
Twitter - JuulvanGils
Volg mij!
Regen of Zonneschijn?
Het weer op Vlieland:


Buienrader Nederland en vooruitzicht

 

 
Mooie woorden
Juul
"Stalende jongeling" Grieks

Zij is geboren op
zondag 6 Maart 1977

U wilt anders zijn dan de anderen en uw eigen levensstijl bepalen. U bent de baanbreker en komt in opstand tegen gezag van anderen.

Uw sterrenbeeld is VISSEN

De kleur behorende
bij Uw naam is Rood.
Rood is krachtig, vooruitstrevend, vibrerend, creatief en strijdlustig. Het is moedig, levendig en een gangmaker. Straalt macht en betrouwbaarheid uit.

Uw planeet is Zon
Vuur, leven en schepping.
Dat is de spil waar alles om draait.
De zon is het begin en daardoor bijzonder rijk aan energie.
Geneeskrachtig en geeft straling aan de aarde.

Uw favoriete edelsteen is
Robijn en/of Granaat,
en uw favoriete klank is "C".

Harde woorden
Gevoelloze, harde zinnen
worden soms gedachtenloos uitgesproken
In plaats van er iets mee te winnen
Is er weer een hart gebroken
Fantasie, sensatie en zelfs leugens
De vertellers voelen zich even de held
Je vraagt je af, waar blijven ze het halen
Achterloos wordt er weer iemand gekweld
Sommige mensen zijn zo hard
Ze raken je met hun roddels recht in het hart
Want ook al zeggen ze: "woorden doen geen pijn"
ze kunnen soms net zweepslagen zijn............
 

STAPJE VOOR STAPJE

Schuifel ik langzaam de toekomst tegemoet
Blijf ik alsmaar denken……
Ooit komt mijn tijd en komt alles weer goed!!

Soms een stap naar voren
En dan weer twee groten passen terug
Maar ik geef het alle tijd
Het wil nou eenmaal niet zo vlug……

Wanneer ik mijn dag heb……
En alles mee zit
Zet ik geen stap naar achter,
Maar naar voren twee!!

Regelmatig wil het allemaal niet lukken
En val ik weer helemaal naar waar ik was……
Maar dan sta ik op……
En zet gauw een grote pas!!

Stapje voor stapje
Schuifel ik nu langzaam de toekomst tegemoet……
Gewoon omdat ik weet……
Op een dag……komt alles goed!!!


OP DE DIJK....

Zittend op de dijk
Kijkend naar de schepen
Heerlijk de wind in mijn gezicht
Voel ik mij de koning te rijk.

Het geluid van het golvende water
Geeft mij weer innerlijke rust
Na een dag van hard werken
Nee dan ben ik echt geen prater.

De vuurtoren achter mij
Wegturend over het water
Zie ik alleen maar water
Een eindeloos gezicht voor mij

De zon wil me nog verwarmen
Maar de wind waait koud
Genietend van de rust
Blijft dit gevoel me omarmen


Leuke momenten
Weblogjes 5 jaar


Waterkant


Weblog van de week 8-9-2009: 


Dol fijn


Lief vogeltje


E-mail alert
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Zoeken
Filmpjes
Marco en Ralph "De Speeltuin" actie Haïti


Clip "Zij" M|B


Afscheid @tjes chatbox M|B
Ondertussen....
......... Is mijn laptop weer gemaakt, voor de 2e keer in een maand een nieuw motherboard erin gezet.
......... Is (tante) Françis op Vlie geweest voor een midweekje en hebben we enorm veel lol gehad samen.
......... Into the Great Wide Open was ook weer een enorm feest op Vlie. We hebben enorm genoten van het festival en ondanks dat we dachten dat we het rustiger hadden dan vorig jaar bleek dit niet het geval. Vorig jaar hadden we 135 behandelingen, dit jaar toch 150 stuks. Dit jaar niet zoveel enkels, maar wel veel splinters enzo.
........Theo, Ien, Janine en Floris waren ook weer een weekje op Vlie, wat ook weer erg leuk gezellig was, vooral met Floris (2,5 jaar) het strand op en in de golven springen.
........ Mijn zus en aanhangsel (hij wil geen zwager of schoonbroer genoemd worden) ook nog een week kwamen en wij in deze week er zelf ook even tussenuit gingen.
........ Zijn we dus naar de musical Soldaat van Oranje geweest, wat een erg mooie musical is. Het is onbeschrijfelijk hoe mooi. En dan kom je gewoon ook even je oude manager van de Rabo tegen in de strandtent om een hapje te eten.
........ En dan vandaag......kort maar krachtig......het was niet mijn dag zeg maar. Ik was in versnelling 10 bezig om alles gereed te krijgen op het werk, want om 15 uur zou ik het café openen. Uiteindelijk lukte me dat en toen moest er nog ff een nieuw fust van het drankenhok naar de bierkelder.....nooit meer doen op de "niet-mijn-dag", want ik pakte het fust op, draaide me om en boemmmmmm daar lag ik met fust in de deuropening van het café. Mijn enkel was dubbel geklapt wat niet prettig aanvoelde. Ik werd omhoog geholpen door iemand explosieven opruimingsdienst, terwijl ik niet eens op scherp stond. Direct daarna ijs op mijn pootje, daarna door naar de keuken, waar een kruk werd neergezet voor de spoelbak en ik dus daar verder ging koelen. Na een half uurtje ging het wel weer een beetje, pootje omhoog in de receptie nog even wat reserveringen invoeren en mailtjes beantwoorden. Drukverbandje doet nu zijn werk, nu maar hopen dat die pijn morgenvroeg wat afgezakt is. 


Verwijderd
Per direct hebben wij afscheid genomen van één van onze email adressen.
als je nog een emailadres van ons hebt met DEMON.NL deze niet meer gebruiken!!
Wil je een ons juiste emailadres ontvangen stuur dan een MAIL 

Door een vervelend virus heeft xs4all ons tijdelijk afgesloten van internet, vandaar ook de stilte hier op mijn site. Als we weer in de lucht zijn zien jullie dat vanzelf.
excuus voor het ongemak.


Jutterdejutjut
Een heerlijk weekend! Gisteren onze eerste dag vrij en de tante van Johan was maandagmiddag op het eiland aangespoeld, dus dat wordt erop uit trekken met z'n 3-en.
Dinsdagochtend begonnen we met een soepele wandeling naar Seeduyn, waar het daarna een heerlijke wandeling werd om de Noorderstoek heen. Het was hoog water, dus op verschillende plekken was het klunen door het mulle zand en door het water. In recordtijd hebben we het stuk gelopen. Weinig schelpenbedden dus dan valt er voor mij weinig te zoeken. Heerlijk op blote voeten het rondje gelopen. Wat een genot!!
In de middag gaven we Francis vrij af, zodat ze heerlijk kon badderen en haar spieren rust kon geven en wij zijn nog 3 keer de Dorpsstraat op en neer geweest om boodschappen te doen. In de avond heerlijk gegeten, waarna we nog even nageborreld hebben in het Loods Café.


Vanochtend was het voor mij weer vroeg dag, want de kapper stond op de planning om 9 uur. Maar helaas mocht ik niet doorslapen tot mijn wekkertje afliep, want onze Jansen vond het nodig om met een zakje, waar crisps inzaten, te gaan spelen. Hij moest en zou wat eten. Zijn brokjes staan gewoon in de keuken waar hij dag en nacht over beschikt, maar deze zijn op dit moment niet goed genoeg voor meneer. Ik was dus om 6 uur wakker en kon daarna ook niet meer in slaap komen. 
Heerlijk de kapper gezeten en mijn haren zijn weer rood! Even weer iets anders na een jaar donker te zijn geweest (weer terug bij af zeg maar).
Na terugkomst van de kapper zijn we met z'n 3-en naar het Badhuys gefietst waar we heerlijk geluncht hebben en we de tocht der tochten gingen maken naar de Hors. Heerlijk uitwaaien en genieten van de zon en de mooie donkere luchten om ons heen. We stopten op de punt precies bij een mooi bed met sepias, dus dat was genieten voor mij en al snel had ik mijn handen vol. Ook vond ik een mooi klein touwtje (groen met wit) en we vertrokken naar het reddingshuisje. Heerlijk in de brandende zon zitten te genieten.


We mochten van Maarten voorin kruipen en tja dan gaan mijn ogen open en speur ik het strand af en ineens riep ik "Touwwwwwwtje!!!", voor het ik het de 2e keer kon zeggen had Maarten de truck al gedraaid om het touwtje op te halen. Een mooi dik touw waar ik erg blij mee ben. Heerlijk zo'n weekend.
Vanavond nog even de laatste zomeravondshow van de Fanfare samen met het Zeemanskoor en dan begint morgen Into The Great Wide Open. Super week om te werken komt er dus aan!
En nog maar 5 weekjes voor de FCD, ook zo'n zin in om iedereen weer eens te zien en te knuffelen!!"De zeven geitjes en Klein Duimpje
Zij hebben een alibi"