Welkomsttekst


WvdM
Klokje
Het Praethuys (gastenboek)
Het Posthuys (email)
Twitter - JuulvanGils
Volg mij!
Regen of Zonneschijn?
Het weer op Vlieland:


Buienrader Nederland en vooruitzicht

 

 
Mooie woorden
Juul
"Stalende jongeling" Grieks

Zij is geboren op
zondag 6 Maart 1977

U wilt anders zijn dan de anderen en uw eigen levensstijl bepalen. U bent de baanbreker en komt in opstand tegen gezag van anderen.

Uw sterrenbeeld is VISSEN

De kleur behorende
bij Uw naam is Rood.
Rood is krachtig, vooruitstrevend, vibrerend, creatief en strijdlustig. Het is moedig, levendig en een gangmaker. Straalt macht en betrouwbaarheid uit.

Uw planeet is Zon
Vuur, leven en schepping.
Dat is de spil waar alles om draait.
De zon is het begin en daardoor bijzonder rijk aan energie.
Geneeskrachtig en geeft straling aan de aarde.

Uw favoriete edelsteen is
Robijn en/of Granaat,
en uw favoriete klank is "C".

Harde woorden
Gevoelloze, harde zinnen
worden soms gedachtenloos uitgesproken
In plaats van er iets mee te winnen
Is er weer een hart gebroken
Fantasie, sensatie en zelfs leugens
De vertellers voelen zich even de held
Je vraagt je af, waar blijven ze het halen
Achterloos wordt er weer iemand gekweld
Sommige mensen zijn zo hard
Ze raken je met hun roddels recht in het hart
Want ook al zeggen ze: "woorden doen geen pijn"
ze kunnen soms net zweepslagen zijn............
 

STAPJE VOOR STAPJE

Schuifel ik langzaam de toekomst tegemoet
Blijf ik alsmaar denken……
Ooit komt mijn tijd en komt alles weer goed!!

Soms een stap naar voren
En dan weer twee groten passen terug
Maar ik geef het alle tijd
Het wil nou eenmaal niet zo vlug……

Wanneer ik mijn dag heb……
En alles mee zit
Zet ik geen stap naar achter,
Maar naar voren twee!!

Regelmatig wil het allemaal niet lukken
En val ik weer helemaal naar waar ik was……
Maar dan sta ik op……
En zet gauw een grote pas!!

Stapje voor stapje
Schuifel ik nu langzaam de toekomst tegemoet……
Gewoon omdat ik weet……
Op een dag……komt alles goed!!!


OP DE DIJK....

Zittend op de dijk
Kijkend naar de schepen
Heerlijk de wind in mijn gezicht
Voel ik mij de koning te rijk.

Het geluid van het golvende water
Geeft mij weer innerlijke rust
Na een dag van hard werken
Nee dan ben ik echt geen prater.

De vuurtoren achter mij
Wegturend over het water
Zie ik alleen maar water
Een eindeloos gezicht voor mij

De zon wil me nog verwarmen
Maar de wind waait koud
Genietend van de rust
Blijft dit gevoel me omarmen


Leuke momenten
Weblogjes 5 jaar


Waterkant


Weblog van de week 8-9-2009: 


Dol fijn


Lief vogeltje


E-mail alert
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Filmpjes
Marco en Ralph "De Speeltuin" actie Haïti


Clip "Zij" M|B


Afscheid @tjes chatbox M|B
Mijn vakantie
Marco's favorieten
Ik kreeg op mijn vorige log een reactie van Rianne, die me erop attent maakte dat ik bij Marco's favorieten stond.......wat een eer. Nu nog wachten op een reactie van Marco himself op een van mijn logjes en het is weer compleet.

 Juul
Genoten!!
Vandaag (of gisteren net zoals je het bekijkt) had ik afgesproken dat ik naar Diana en René zou gaan in Breda. Lekker uitgeslapen en na het ontbijt heb ik mijn spullen gepakt en om 13 uur zat ik op de motor. Het was prachtig weer en ik had zin om lekker alleen op de motor te klimmen en binnendoor naar Breda te gaan. 
De tomtom rider om mijn motor geklikt en ik was klaar voor vertrek, oortjes in, mp3 aan met de muziek van Marco en rijden maar.
Na een uurtje rijden zag ik een mooi plekje net voor Tilburg bij een bruggetje waar ik ff ging pauzeren. Na 10 minuten ben ik weer verder gereden en rond 14.45 uur kwam ik aan in Breda, waar ik opgewacht werd door de moeder van Diana met de 2 honden en al gauw kwam Diana ook tevoorschijn. De motor mocht in de werkplaats staan, zodat ie uit de zon stond.
Ik had een paar cadeautjes nog meegenomen omdat René onlangs jarig was geweest en ik helaas niet op zijn verjaardag kon zijn.
Nadat we wat gedronken hadden was het tijd voor de omkleedpartij en zijn we lekker in het zwembad geplonst..........brrrrrrrr hahaha. Toen ik er doorheen was was het wel erg lekker hoor. Amber begon te klieren en trok de zwembroek van René uit.......aiaiai.....Amber er is ook nog "vreemd" volk bij hoor hahaha. René trok op zijn beurt de zwembroek van Amber uit en trok die maar aan.......en ja hoor hij paste!! het was geen gezicht, maar dat mocht de pret niet drukken. Zijn er foto's van?? Nee helaas niet, maar anders had ik ze ook niet geplaatst hoor.
Na een half uurtje zijn we weer lekker in de tuin gaan zitten in de zon om op te drogen. Rond 17 uur hebben we onze normale kleding weer aangedaan, want de moeder van Diana had gezorgd voor de BBQ. We hebben lekker gegeten en nog gezellig zitten kletsen en als toetje kregen we een overheerlijk bordje met aardbeien en slagroom.
Ondertussen zaten Diana en ik haar buik te observeren. Die kleine werd helemaal wild van de aardbeien en slagroom . Al snel zag ik dat het al 21 uur was en ik besloot om mijn spullen eens bij elkaar te gaan zoeken en weer op de motor te klimmen, want het is toch wel een eindje rijden als je niet over de snelweg gaat.
Om klokslag half 10 zat ik op de motor en ben ik op mijn gemakje terug gereden. Op dezelfde plek waar ik op de heenweg ook gerust had, ben ik nu ook weer van de motor afgestapt. Johan ff gebeld, want die was ik vergeten te smsen dat ik ging vertrekken.
Volgens de tomtom zou ik rond 23.05 thuis arriveren. Ik had net de motor in de garage staan en mijn gsm ging alweer af........Met Johan ben je al thuis?? Ja net............ja want het is al 23.08............hihihi hoezo ongerust......maar ik ben thuis en het is allemaal goed gegaan.
Snel Diana en René een sms gestuurd dat ik weer veilig thuis was en dat ze het flesje water wat ik in de koelkast had gezet niet hoefde te bewaren .

Ik heb lekker genoten deze heerlijk zomerdag en ik zal snel weer naar Breda gaan op kraamvisite, want de kleine laat niet meer lang op zich/haar wachten. Over 4 weken precies (6 september) is Diana uitgerekend, maar mss dat de kleine al eerder komt in mijn vakantie, dan heb ik iets meer tijd om ff snel op en neer te gaan.

Diana, René, Amber en Ria bedankt weer voor deze gezellige dag!!

 Juul
Mijn leven........
Neem gerust de tijd......pak er een kopje thee/koffie bij  (of 2, of een hele kan) en lees maar hoe mijn leven eruit heeft gezien na mijn middelbare school.

Na mijn MAVO opleiding ben ik naar de School voor Konsumptieve Beroepen gegaan (LBO-niveau) om te kijken of ik wel echt in de horeca wilde, want ik riep in de 6e klas lagere school al dat ik in de horeca wilde als gastvrouw. En mijn ouders vonden het niet zo'n goed idee dat ik op mijn 16e al naar Heerlen op kamers ging. Dus heb ik de SKB eerst gedaan en heb ik in 1 jaar tijd de opleiding succesvol afgesloten met het papiertje van serveerster en leerlingkok.

Oud en vertrouwd....
...zo voelde het vandaag. Mijn 1e werkdag bij Rabobank Peelland Zuid.
Ik mocht om 8.30 uur beginnen. In de ochtend heb ik lekker alle mailtjes die ik al had gekregen gelezen. De instellingen van de pc goed gezet, adviseurs toegevoegd en de map doorgelezen met vooral de telefoonnummers van de verschillende afdelingen e.d.
Ook kreeg ik nog een hele mooi bos bloemen als welkom.......wat ga ik krijgen op mijn 2e werkdag??

Na de middagpauze ben ik bij een collega gaan zitten en hebben we wat lijnen weg gewerkt, het ging zoals gewoonlijk erg goed, alleen de vragen bleven natuurlijk.......de klant heeft daar en daar over, naar welke afdeling mag ik die doorverbinden?? Dat zal de komende dagen nog wel blijven, omdat het een veel grotere bank is en de afdelingen weer subafdelingen hebben e.d.

Laat in de middag kwam een collega van een andere afdeling ff kijken hoe het ging met mij. Ik stuurde daarop een mailtje naar hem: Controle?? Ga je mij nu controleren??
Ik kreeg als antwoord terug: Ja, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, ik hou je in de gaten....
Ojeee ik heb nu al een stalker . Maar wel leuk zo'n welkom en dat iedereen ff komt buurten. Het voelt oud en vertrouwd en daar ben ik erg blij om.
Het was ook zo 17.30 uur, dus de 1e werkdag zit er weer op. Nog 6 daagjes werken en dan heb ik lekker vakantie!!

 Juul
"Rust maar even uit
En kijk vooruit"