Welkomsttekst


WvdM
Klokje
Het Praethuys (gastenboek)
Het Posthuys (email)
Twitter - JuulvanGils
Volg mij!
Regen of Zonneschijn?
Het weer op Vlieland:


Buienrader Nederland en vooruitzicht

 

 
Mooie woorden
Juul
"Stalende jongeling" Grieks

Zij is geboren op
zondag 6 Maart 1977

U wilt anders zijn dan de anderen en uw eigen levensstijl bepalen. U bent de baanbreker en komt in opstand tegen gezag van anderen.

Uw sterrenbeeld is VISSEN

De kleur behorende
bij Uw naam is Rood.
Rood is krachtig, vooruitstrevend, vibrerend, creatief en strijdlustig. Het is moedig, levendig en een gangmaker. Straalt macht en betrouwbaarheid uit.

Uw planeet is Zon
Vuur, leven en schepping.
Dat is de spil waar alles om draait.
De zon is het begin en daardoor bijzonder rijk aan energie.
Geneeskrachtig en geeft straling aan de aarde.

Uw favoriete edelsteen is
Robijn en/of Granaat,
en uw favoriete klank is "C".

Harde woorden
Gevoelloze, harde zinnen
worden soms gedachtenloos uitgesproken
In plaats van er iets mee te winnen
Is er weer een hart gebroken
Fantasie, sensatie en zelfs leugens
De vertellers voelen zich even de held
Je vraagt je af, waar blijven ze het halen
Achterloos wordt er weer iemand gekweld
Sommige mensen zijn zo hard
Ze raken je met hun roddels recht in het hart
Want ook al zeggen ze: "woorden doen geen pijn"
ze kunnen soms net zweepslagen zijn............
 

STAPJE VOOR STAPJE

Schuifel ik langzaam de toekomst tegemoet
Blijf ik alsmaar denken……
Ooit komt mijn tijd en komt alles weer goed!!

Soms een stap naar voren
En dan weer twee groten passen terug
Maar ik geef het alle tijd
Het wil nou eenmaal niet zo vlug……

Wanneer ik mijn dag heb……
En alles mee zit
Zet ik geen stap naar achter,
Maar naar voren twee!!

Regelmatig wil het allemaal niet lukken
En val ik weer helemaal naar waar ik was……
Maar dan sta ik op……
En zet gauw een grote pas!!

Stapje voor stapje
Schuifel ik nu langzaam de toekomst tegemoet……
Gewoon omdat ik weet……
Op een dag……komt alles goed!!!


OP DE DIJK....

Zittend op de dijk
Kijkend naar de schepen
Heerlijk de wind in mijn gezicht
Voel ik mij de koning te rijk.

Het geluid van het golvende water
Geeft mij weer innerlijke rust
Na een dag van hard werken
Nee dan ben ik echt geen prater.

De vuurtoren achter mij
Wegturend over het water
Zie ik alleen maar water
Een eindeloos gezicht voor mij

De zon wil me nog verwarmen
Maar de wind waait koud
Genietend van de rust
Blijft dit gevoel me omarmen


Leuke momenten
Weblogjes 5 jaar


Waterkant


Weblog van de week 8-9-2009: 


Dol fijn


Lief vogeltje


E-mail alert
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Filmpjes
Marco en Ralph "De Speeltuin" actie Haïti


Clip "Zij" M|B


Afscheid @tjes chatbox M|B
De bruidsreportage is gearriveerd
Vorige week mailde ik maar eens hoe het stond met mijn bestelling, want op de site stond dat het ongeveer 6 werkdagen zou duren en toen zat ik al op 14 dagen. Kreeg de volgende dag direct een mailtje terug dat ze mijn bestelling direct gingen behandelen, dat het op de vergeten stapel terecht was gekomen........Op vrijdag kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling verzonden was en vandaag is ie dan eindelijk binnen gekomen. Het boek met de bruidsreportage die ik voor Diana en René heb mogen maken.

De bruidsreportage was leuk om te doen en nu ik het resultaat zie in een boek is het helemaal super geworden. Ik ben er erg trots op moet ik eigenlijk wel zeggen.
Het heeft wat voeten in aarde gehad met hoe ik het album ging vullen, foto's ging snijden, uitlijnen, sorteren, maar het is allemaal gelukt en zo super gaaf geworden.

Meer ga ik niet onthullen, want het moet ook nog een verrassing blijven hoe het boek er verder uit ziet voor het kersverse bruidspaar. Volgend weekend ga ik naar ze toe om het fotoboek te overhandigen en de cd-rom met alle foto's van de dag.

 Juul
Mijn eigen werkplek!
Morgen is het zover, dan krijg ik weer mijn eigen stekkie op het werk.
De afgelopen maanden heb ik steeds op een plek gezeten die vrij was die dag, omdat ik maar een paar uur per dag werkte. Ook al was het belangrijk voor mij dat ik een goed ingestelde werkplek had, kon het op dat moment niet anders.

Nu heeft een collega afgelopen maandag afscheid genomen, wat natuurlijk niet zo leuk is. Maar die dingen gebeuren.
Haar werkplek is dus nu vrij gekomen en die ga ik in bezit nemen. Dus morgen mag ik mijn eigen spulletjes een plekje gaan geven op een vaste plek. Geen stoelendans meer, niet meer hoeven te zoeken naar een vrije plek, heerlijk!!
Mijn headset heb ik een paar weken geleden al op die plek neergezet, zodat ik straks ook weer handsfree en kabelloos kan bellen/gebeld kan worden.

Donderdag komen ze van de arbo deze werkplek instellen voor mij, zodat ik kan gaan werken zonder dat het de klachten gaat vermeerderen. Ik weet wel dat er nog wat moet wijzigen aan de bekabeling, want nu staat het toestel precies aan de verkeerde kant voor mij de rest zal redelijk snel ingesteld zijn, omdat ik wel ongeveer weet hoe het moet staan allemaal qua hoogte.

Nu ga ik lekker slapen, want morgen is het vroeg dag voor mij. Ik werk nu 7 uur per dag alweer en dat betekend weer om half 9 beginnen. Dit zal even tegenvallen als mijn wekker om 7 uur afloopt, maar het zal denk ik ook wel weer snel wennen.

 Juul
Open dag Helmond Sport.

Zaterdag was het weer de jaarlijkse open dag bij Helmond Sport. Vorig jaar was het een beetje uit de hand gelopen (Lees hier), dus werd er dit jaar voor een andere opzet gekozen. Geen feestavond meer en de wedstrijd niet in de middag, maar tegen de avond.

Het was weer een geslaagde dag volgens mij en we hebben genoten. De zoon van Erwin Koeman is 1 van de nieuwe spelers van Helmond Sport, dus ik was al de tribunes af aan het gaan of ik hem ergens kon vinden........en inees kwam hij aanlopen, vlak voor de wedstrijd. Helaas had ik mijn camera niet bij me dus moest ik het doen met mijn Iphone en ik hoop dat je het kunt zien.........

  
De spelers van Helmond Sport seizoen 2009


 
Gebroeders KO gaven een super optreden 

De zoon van Erwin Koeman: Len bij het groene pijltje
 
En Erwin Koeman himselve bij het groene pijltje.......helaas kan ik er niets meer van maken dat het duidelijker wordt.........

 Juul

Mooi blauw is niet lelijk....
Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik dus zaterdag vroeg in de ochtend met m'n zatte hersens van een kruk af gevallen en ik moet zeggen, het is heel mooi blauw geworden.
 
Ik moet er niet aan denken dat ik geen bergschoenen had aangehad, dan denk ik dat ik vroeg in de ochtend nog naar het ziekenhuis had gemogen.........
Ben benieuwd hoe het verder gaat afzakken en of het nog richting het zwart gaat worden. De tijd zal het leren. Ik moet zeggen het doet behoorlijk pijn, vooral als ik ga staan of begin met lopen.......een goed vooruitzicht........een kneuzing duurt normaal maar ongeveer 6 weken.......over 6 weken hebben we vakantie, dus ik kon het niet beter plannen volgens mij

 Juul
Fotowedstrijd Dagjes uit
Regelmatig trekken we er een dagje op uit. Gewoon omdat we elkaar weinig zien door de onregelmatige diensten. En dan genieten we ook volop van alles wat er op ons padje komt die dag.
Zo gaan we regelmatig een stuk toeren op de motoren


Of lekker uitwaaien aan het strand...........


Wat ook altijd erg gezellig is om een uitstapje te doen met Borsaties!
Zoals de schaatsmeetingen in Breda


Of gewoon een dagje shoppen..........


 Juul
Bbq met collega's
Vrijdag gingen we lekker bbqen met de collega's en aanhang. Om 20.00 uur werden we verwacht en Johan zette me netjes om 19.45 uur af. Hij kon helaas niet mee, omdat hij nog moest werken. Ik had kunnen regelen dat ik met iemand mee terug kon rijden.
Al snel begon het te regenen en de bbq's werden verplaatst onder een afdak en het feest kon beginnen. De Sangria werd nog gereed gemaakt en rond 21.00 uur was iedereen gearriveerd en werd het buffet geopend. Wat was er veel, je kon bijna geen keuze maken. Maar het was smikkelen en smullen.
 
De avond vloog voorbij, er werd gezellig gekletst en de alcohol ging ook erg hard . Tijd voor andere muziek, lekkere meezingers, iedereen verkaste naar buiten, want het was inmiddels droog geworden en het feestje werd daar verder voortgezet.
De Sangria  Stapelen!!!
IJsblokjes werden op de fiets gehaald  Het onderkomen  Erg vermoeiend zo'n leuk feest!
Rond 2.15 uur kwam er een taxi die het restant van de collega's meenam en ik bleef
achter met de man en vrouw des huizes. De man des huizes wilde erg graag naar bed, maar het bed was nog niet opgemaakt, dus daarmee hielp ik ff en toen we terugkwamen sliep hij heerlijk buiten op de bank. We maakten hem wakker, maar er kwam niets zinnigs meer uit.......Hoe moeten die heathers uit??........in de keet en als het niet lukt moet je gewoon de buis doorzagen.........aiiii die was erg ver weg. Wat een geluk dat we in de horeca ook van diezelfde heathers hadden dus ik vond al snel de kraantjes van de gastoevoer en draaide deze dicht. Toen moest ik nog van de tafel afkomen waar ik op was geklommen. Ik zag een kruk staan, ging erop staan, en tja.....daar ging de kruk. Ik maakte een zachte landing gelukkig, maar heb nu wel een giga dikke blauwe plek op mijn scheenbeen. Wat een geluk dat ik mijn bergschoenen aan had, anders had het wss anders afgelopen. En met genoeg alcohol in je lichaam voel je ook minder moet ik zeggen .

De man des huizes vertrok toch maar naar bed.....of ie daar is aangekomen weten we niet, want wij begonnen als een gek puin te ruimen. Al snel waren we verder gereed met alles en plofte nog met een wijntje en een stuk brie op de bank neer, kletsten nog wat, bestelde een taxi en om 4 uur was ik thuis en dook redelijk snel mijn bedje in.

Het was een super geslaagde avond, genoten van minuut 1 af aan. Wanneer weer??

 Juul
Nieuwe layout
Concert at sea is geweest, dus mijn layout was ook hoognodig toe aan iets nieuws.
Alles moest aangepast worden, zoals de foto's met de bandleden, het klokje, gastenboek en de email, want die waren natuurlijk ook in stijl van Concert at Sea.
Na wat gefreubel is het dit geworden. Ik kan er weer een tijdje tegenaan!!
 Juul
Kasteeltuinconcerten deel 2

Op vrijdagavond had ik weer een avondje Kasteeltuinconcert nu met andere collega's. Het was super gezellig, de muziek was dit keer ook goed, dus we genoten volop. Weinig voorgevallen, zodat ik ook af en toe ff op twitter kon enzo .
Wederom werd ik vast gelegd door iemand die het nodig vond om foto's van mij te maken, maar ik moet zeggen het is een leuke foto geworden.
De band ging langer door dan gepland, dus ook de barren bleven langer open, waardoor wij dus ook langer moesten blijven, maar rond 00.15 uur vonden we het wel welletjes en vertrokken ook richting de auto's om naar huis te gaan. Ik werd netjes thuis afgezet, waarna ik snel richting dromeland vertrok.


Ons tentje!!!  Net doen of het interessant is <img src=" width="240" height="161" src="http://juul.borsatoweblog.nl/upload/291_0s23ywg8sqo.jpg">
Als afleiding met de jojo's spelen  Hoe kunnen we het beter duidelijk maken dat we NIET op de foto willen?

 Juul

Onverwacht shopdagje
Aan het begin van de week was het de bedoeling dat ik op zaterdag naar Breda zou gaan om het fotoboek van de bruiloft af te gaan geven en nog enkele spulletjes. Maar aangezien het fotoboek toch langer op zich laat wachten dan verwacht, hebben we deze afspraak moeten cancellen

Omdat het dagje Breda niet door ging stelde Dian voor op msn om er een shopdagje van te gaan maken. Na wat overleg en de weersvooruizichten bekeken te hebben besloten we om naar Helmond te gaan, als het dan zou regenen konden we toch shoppen in de passage. Dian arriveerde rond 11 uur, ik was nog niet echt wakker, maar deed mijn best. Na een kop thee begon ik een klein beetje op te drogen en besloten we maar om richting de stad te gaan. Miss Etam werd meteen onveilig gemaakt. Dian dook met 4 kledingstukken de paskamer in........ik met 7.......HOEVEEL?? 7 Dian..........alles in verschillende maten meegenomen, want die willen nog wel eens afwijken en dan is het makkelijk als je gewoon al meerdere maten bij je hebt. Ik was direct geslaagd, alles zat goed, maar bij Dian nog niet helemaal.......die moest dus terug de winkel in om een andere maat te gaan halen .

Uiteindelijk slaagden we beide en gingen richting "Zien" om wat te lunchen. Heerlijk op het terras gezeten en ondertussen smsjes gestuurd en getwitterd en ik kreeg een melding dat Dian niet wilde luisteren om naar een opticien te gaan en of ik haar wilde meesleuren........tuurlijk doe ik dat met alle liefde en plezier!!
Pfffffff waar had ik "Ja" tegen gezegd??.......juist ruim 2 uur bij Pearl zitten voor een oogmeting en 2 brillen uitzoeken. Dat wachten op die oogmeting was het ergste, de brillen uitzoeken was weer leuk!!!

Onze shopmiddag ging zo wel erg snel voorbij hahahaha, maar rond 16 uur konden we weer verder shoppen. Ik scoorde op de valreep nog even 2 spijkerbroeken en dat in 10 minuten ongeveer.........wie belt er de krant??.........normaal gesproken koop ik niet zomaar even een spijkerbroek, normaal heb ik daar 1,5-2 uur voor nodig. Niet omdat ik de spijkerbroeken niet mooi vind, maar om het feit dat ik nergens in pas. Dan zijn de pijpen te smal voor mijn gespierde onder- en bovenbenen, dan zit dat eindelijk goed, dan is de taille weer veel te wijt enz. enz.

We zijn daarna nog even bij mij thuis wat gaan drinken voor we vertrokken om te gaan eten bij Mariposa. We besloten om eerst wat op het terras te drinken, want het zonnetje scheen nog lekker, nadat we ons eten besteld hadden gingen we binnen zitten om onze buikjes weer te vullen.
Bij thuiskomst plofte we op de bank onder het genot van een kop thee en kletsen nog gezellig wat verder tot het tijd werd voor Dian om echt richting huis te gaan.

Het was een onverwachte, gezellige en geslaagde shopdag!!

 Juul
Fotowedstrijd Romantiek
Het was even zoeken, maar ik heb een hele mooie foto gevonden van een heel mooi stel. Ze gaan er vaak samen op uit, mooie plekjes in binnen en buitenland bekijken en ze staan altijd naast elkaar te pronken, als dat niet romantisch is.........
Zoals je kunt zien is de foto stiekum gemaakt om de romantiek niet te verstoren. Juul
"En ook al lijkt de weg soms nergens naar toe te gaan
Hij leidt ergens heen"