Welkomsttekst


WvdM
Klokje
Het Praethuys (gastenboek)
Het Posthuys (email)
Twitter - JuulvanGils
Volg mij!
Regen of Zonneschijn?
Het weer op Vlieland:


Buienrader Nederland en vooruitzicht

 

 
Mooie woorden
Juul
"Stalende jongeling" Grieks

Zij is geboren op
zondag 6 Maart 1977

U wilt anders zijn dan de anderen en uw eigen levensstijl bepalen. U bent de baanbreker en komt in opstand tegen gezag van anderen.

Uw sterrenbeeld is VISSEN

De kleur behorende
bij Uw naam is Rood.
Rood is krachtig, vooruitstrevend, vibrerend, creatief en strijdlustig. Het is moedig, levendig en een gangmaker. Straalt macht en betrouwbaarheid uit.

Uw planeet is Zon
Vuur, leven en schepping.
Dat is de spil waar alles om draait.
De zon is het begin en daardoor bijzonder rijk aan energie.
Geneeskrachtig en geeft straling aan de aarde.

Uw favoriete edelsteen is
Robijn en/of Granaat,
en uw favoriete klank is "C".

Harde woorden
Gevoelloze, harde zinnen
worden soms gedachtenloos uitgesproken
In plaats van er iets mee te winnen
Is er weer een hart gebroken
Fantasie, sensatie en zelfs leugens
De vertellers voelen zich even de held
Je vraagt je af, waar blijven ze het halen
Achterloos wordt er weer iemand gekweld
Sommige mensen zijn zo hard
Ze raken je met hun roddels recht in het hart
Want ook al zeggen ze: "woorden doen geen pijn"
ze kunnen soms net zweepslagen zijn............
 

STAPJE VOOR STAPJE

Schuifel ik langzaam de toekomst tegemoet
Blijf ik alsmaar denken……
Ooit komt mijn tijd en komt alles weer goed!!

Soms een stap naar voren
En dan weer twee groten passen terug
Maar ik geef het alle tijd
Het wil nou eenmaal niet zo vlug……

Wanneer ik mijn dag heb……
En alles mee zit
Zet ik geen stap naar achter,
Maar naar voren twee!!

Regelmatig wil het allemaal niet lukken
En val ik weer helemaal naar waar ik was……
Maar dan sta ik op……
En zet gauw een grote pas!!

Stapje voor stapje
Schuifel ik nu langzaam de toekomst tegemoet……
Gewoon omdat ik weet……
Op een dag……komt alles goed!!!


OP DE DIJK....

Zittend op de dijk
Kijkend naar de schepen
Heerlijk de wind in mijn gezicht
Voel ik mij de koning te rijk.

Het geluid van het golvende water
Geeft mij weer innerlijke rust
Na een dag van hard werken
Nee dan ben ik echt geen prater.

De vuurtoren achter mij
Wegturend over het water
Zie ik alleen maar water
Een eindeloos gezicht voor mij

De zon wil me nog verwarmen
Maar de wind waait koud
Genietend van de rust
Blijft dit gevoel me omarmen


Leuke momenten
Weblogjes 5 jaar


Waterkant


Weblog van de week 8-9-2009: 


Dol fijn


Lief vogeltje


E-mail alert
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Zoeken
Filmpjes
Marco en Ralph "De Speeltuin" actie Haïti


Clip "Zij" M|B


Afscheid @tjes chatbox M|B
WAUW!!
Zoutwaterzwembad bij het hotelWe genieten volop van onze vakantie in Portugal.
We vertrokken zondagochtend in alle vroegte om 7 uur met de boot vanaf Vlieland. Tijd genoeg voor alles, want om 17.10 zou ons vliegtuig pas vertrekken. Dus op ons gemak kijken hoe en waar we konden inchecken en voor we het wisten shopten we al in het taxfree gedeelte. Na aankomst bij de gate bleek dat ons vliegtuig een vertraging had van ongeveer 35 minuten, niet veel later werd dit 1 uur en 35 minuten, dat was iets minder, maar zo konden we nog even een broodje scoren voor we de lucht ingingen.
Uiteindelijk om 19 uur zaten we in de lucht en kon onze comfortabele reis beginnen. Johan aan het raam en ik had de beschikking over de andere 2 stoelen in onze rij. Onze eerste planning was dat we rond 21.00 uur bij ons appartement zouden zijn, uiteindelijk werd dit 23.30 uur, maar de temperatuur was goed 23 graden, dus we genoten nog even buiten op ons grote terras.

Op maandag bekeken we alle informatie die we hadden ontvangen op het vliegveld van Faro van Holland International en besloten wat we wilden gaan doen deze week, al snel lag er een A-4tje met de dagindelingen. We zagen dat er een super safari was op donderdag en belde direct voor een boeking.
Verder hebben we heerlijk de ochtend doorgebracht op het strand en bij het zwembad, het ?WAUW? gehalte was groot! In de middag zijn we naar Lagos gegaan voor een boottochtje langs en door de rotspartijen. In de avond genoten we weer heerlijk op ons terras.

Uitzicht vanaf het zwembad naar het strand

Het Privéstrand

Pleintje in het centrum van Lagos

Door de rotspartij heen met een bootje

Ook aan de bovenkant in de rotsen zitten mooie doorkijkjes


Het mooie uitzicht bij Praia do BelicheDinsdag hebben we veel in de auto gezeten. Zijn we naar het puntje van Portugal gereden waar de Atlantische en de Grote Oceaan bij elkaar komen en een mooie vuurtoren staat. Ook moest daar natuurlijk de ?Letzte Bradwürst vor Amerika? gegeten worden en kregen er zelfs een certificaat bij. Gekker moest het niet worden en ook hier was het ?WAUW? gehalte weer aanwezig. Daarna zijn we richting Albufeira gereden voor een mooi kerkje te bezoeken wat op een rotspunt staat genaamd Senhorra da Rocha.

Onze tocht vervolgde we naar Albufeira, maar vonden niet direct wat we zochten en we waren eigenlijk wel een beetje klaar met in de auto zitten/hangen en besloten terug te gaan naar Alvor. Om 15.30 uur lagen we op onze ligbedden voor een Siësta. Heerlijk zo?n middagdutje! Om 18 uur vertrokken we naar een groot shoppingcenter en voor ik het wist liep ik naar buiten met een nieuwe bikini en een fles rosé. De Pizzahut werd bezocht voor de innerlijke mens, onze ogen waren groter dan onze mond en zo bleef er 1 large pizza over die we mee kregen in een doggydoos.

Wat staat er deze week nog op de planning voor ons? De super safari gaat helaas niet door, omdat deze over de rivier gaat en dat is bij de grens met Spanje??.iets te ver weg! Maar al snel kwam onze hostess met een alternatief en dat is een halve of hele dag met een boot mee die een glazen dek heeft en je van alles gaat zien. De keuze viel al snel voor ons op de gehele dag mee te gaan op de boot, heerlijk in de zon, bruin worden, visjes kijken, een wrak waar we overheen gaan, terug naar de dinosaurustijd enz.
Ook gaan we nog met dolfijnen zwemmen in Zoo Marine bij Albufeira, kip Piri Piri wordt nog aangedaan en voor de rest lekker relaxen aan het strand en bij het zwembad, winkelen in Alvor en we hopen dat we zondag gewoon terug kunnen vliegen naar Nederland. We maken ons er niet druk over, we zullen het zondag wel zien of we terug kunnen komen.

Kaap S. Vincente / "het einde van de wereld"

Het kerkje van Senhorra da Rocha

Dolfijne vakantie
Na onze week "vakantie" in het Brabantseland waar we enorm hard gewerkt hebben en veel leuke dingen hebben gedaan, hebben we afgelopen week weer hard mogen werken. Even een weekje buffelen en in de avonden plannen maken voor onze echte vakantie. Hoelaat moeten we de boot nemen om daarna met de trein op tijd op Schiphol te zijn, wat voor weer wordt het, gaan we al iets plannen of zien we het daar allemaal wel.
Vorig jaar hebben we al veel gezien van de Algarve, dus we vinden ons weg wel dit jaar. Maar 1 ding hebben we toch al geregeld. We gaan zwemmen met dolfijnen!
Vorig jaar kreeg ik de kans om de dolfijnen te aaien en zag toen op een gegeven moment dat het ook mogelijk was om ermee te zwemmen. Als ik dat eerder had geweten.......
Gelukkig heb ik nog geen Altzheimer en dus ging ik zoeken of het nog steeds mogelijk was en heb direct geboekt. Dit gaat een mooie dag en ervaring worden. Ik loop al dagen met een bigsmile hierdoor op mijn gezicht. We gaan uitrusten, batterij opladen en genieten dat is onze planning tot nu toe. Een betere planning hebben we nog niet gehad als we op vakantie gingen. Altijd al weken van te voren een planning gemaakt wat we welke dag wilde gaan doen, tijden gecheckt, alles weer omgegooid als we zagen dat het weer sommige dingen niet toe ging laten enz. Vakantiestress zeg maar gerust .
Het enige wat nu een beetje stress opleverd is de koffers ingepakt krijgen en mijn vliegangst, het opstijgen en landen vind ik geen enkel probleem, maar het in de lucht hangen........pffff.........ieder "hobbeltje" voel ik dan en zit ik stijf in de stoel. Gelukkig is het maar 3 uurtjes dus dat overleef ik vast wel weer net zoals altijd. Wel gaat de medicatie dit jaar mee in de handbagage en niet in het grote koffer, dat is wat ik wel geleerd heb.
We hebben er zin in!! De temperaturen zijn goed (24-32 graden) wat wil een mens nog meer........niets toch?!Whiskeyproeverij
Na het mooie Disney huwelijk vertrokken we op zaterdagochtend naar Bolsward. Daar hadden we vroeg in de middag een whiskeyproeverij. We werden vriendelijk ontvangen met een kop koffie/thee waarna we de rondleiding kregen in de bierbrouwerij. We hebben al veel brouwerijen van binnen gezien, maar iedere keer is het toch weer anders. Bij Us Heit is het een kleine brouwerij waar jaarlijks 300.000 liter bier gebrouwen wordt (als ik het goed onthouden heb). Dit produceert Heineken in 1,5 uur om maar een vergelijking te geven. Na de rondleiding en de nodige informatie over de whiskey werden wij naar het proeflokaal geleid waar we 4 whiskeys gingen proeven.
Johan drinkt zo af en toe whiskey en hij koos dan ook een andere whiskey dan die ik lekker vond. De laatste whiskey die we proefden was echt vies! Dit bleek een 17 jaar oude whiskey te zijn die gestookt was op turf......Johan rook verbrand hout, ik rook muffigheid, oude sokken, natte hond en die muffigheid bleef dus ook heel lang in je mond hangen. Nee niet onze favoriet. Ik koos de "Four Roses" en Johan vond de whiskey van Us Heit het lekkerst. We namen dus direct ook maar een fles mee en wellicht ga ik het ooit nog eens echt lekker vinden.


Na de proeverij werden we opgehaald door Paula en Sietske bij wie we nog een avond, nacht en dag verbleven. Eerst een rondleiding in het huis van Sietske en het artistieke werk van haar en Jan bewonderen en daarna door naar Tjerkwerd voor het huis van Paula waar we onze nacht ook gingen doorbrengen. Heerlijke gesprekken, veel gelachen en veel dieren die geknuffeld moesten worden. Na een goede nachtrust zijn we gaan uitwaaien op het strand en boulevard van Makkum. Gizmo, de jongste aanwinst van 3 maanden oud, mocht met ons mee en genoot ook volop van de wind. In de zon en uit de wind was het heerlijk! Maar aan alle goede dingen komt een eind en rond half 5 vertrokken wij naar Harlingen om zo de boot van 18 uur te kunnen nemen.
We hebben enorm genoten van deze laatste dagen van onze werkvakantie in goed gezelschap. Thanks voor jullie gastvrijheid Paula, Sietske en Jan en tot snel.


Disney huwelijk
Vrijdag 13 mei, wat een mooie dag! Een dag dat Jennefer en Wim elkaar het "Ja-woord" gaven en niet zoals de meeste huwelijken gaan, maar in Disneystijl.
Alle gasten werden verzocht om verkleed te komen als Disneyfiguur en de voorpret was bij ons dus ook al in januari van dit jaar toen wij onze pakken gingen uitzoeken. Wat veel soorten en lelijke pakken kun je krijgen, maar ons oog viel toch al snel op iets simpels en makkelijk mee te nemen.
Op woensdag 11 mei gingen we nog even langs in de winkel bij ze en kregen toen direct te horen dat we niet alleen in de avond erbij mochten zijn, maar dat we van harte uitgenodigd waren om de gehele dag erbij te zijn en dus om 10.30 uur omgekleed en wel op het feestadres te zijn. Zo gezegd, zo gedaan!
In de auto op weg naar het feestadres kregen we nogal wat bekijks en ik moest ook nog snel even naar de supermarkt waar de mensen ook al opkeken van mijn niet zo alledaagse kleding, maar netjes op tijd arriveerden we in Mierlo. Daar konden we al snel de Engelse dubbeldekker in die ons de gehele dag ging vervoeren. Op naar Helmond voor de plechtigheid. Eerst werd er in Disneystijl een toneelstukje opgevoerd en de bruid in spe kwam op als Assepoester in schoonmaakkleding en begon de vloer aan de vegen. Eenmaal de bruidegom uitgezocht te hebben werd ze meegenomen door de boze stiefmoeder en moesten wij een puzzel oplossen. De bruid kleedde zich in no-time om, om na de puzzel op te komen als Assepoester. Zo mooi!! Zelfs de ambtenaar van de burgelijke stand hadden ze zo gek gekregen om verkleed te komen en het huwelijk werd voltrokken met een lach en een traan.
Buiten stond de pers te wachten van Omroep Brabant en het Eindhovens Dagblad, het bruidspaar en enkele gasten werden geïntervieuwd waarna het bonte gezelschap door het centrum van Helmond trok. We gingen met de bus naar de Warande waar een heerlijke lunch voor ons klaar stond en er de nodige foto's werden gemaakt. Na deze pauze gingen we met de bus door naar Geldrop waar we nog meer foto's gingen maken en een ijsje gingen eten.
Rond half 6 waren we weer terug op de feestlocatie waar de bbq al aangestoken was en de feestavond kon gaan beginnen.

Filmpje van EDtv


Filmje van Omroep Brabant


 

We hebben enorm genoten en wensen Jennefer en Wim dan ook heel veel goeds en vooral heel liefde en gezondheid toe!!

M&T-mientjes
Wat keken we ernaar uit, wat hadden we er zin in en alles bleek niet voor niets.
Na een behoorlijk lange heenreis naar het Gelredome door de drukte op de weg, kwamen we rond half 5 aan. Samen met Wilma en Frenk liepen we langs de vakken waar we al allemaal bekende gezichten zagen en iedereen begroetten. Ook een tante van Johan was aanwezig en daar hebben we ook nog even mee staan kletsen. Het werd tijd dat we richting ons vak liepen en onze polsbandjes gingen ophalen. We sloten netjes aan in de zeer korte rij van de DeLuxe-ingang en wat een relaxte sfeer hing hier. Rond half 6 werden onze kaarten al gescand en mochten we doorlopen naar het grote rolluik wat nog even gesloten bleef voor ons. Geen geduw, getrek, maar gewoon rustig staan wachten zonder geplet te worden. Net voor 18 uur mochten we achter de beveiliging aanlopen voor onze plekken. Wederom geen geduw, getrek of geren, echt super relaxed. We namen onze positie in  de hoek bij het podium en de catwalk en genoten van de binnenkomst met geren van de rest. We namen het ervan en ploften op de grond neer en het wachten kon beginnen. 
We hebben enorm genoten van het gehele concert, zo erg zelfs dat ik maar een paar foto's heb genomen ipv de ruim 200 foto's die ik normaal schiet bij de concerten. Maar dat krijg je als je maar 1 keer gaat, dan wil je alles in je opnemen en ondanks dat ik dat normaal ook deed via de lens van mijn camera, had ik gisteren niet zo'n behoefte aan foto's maken, maar gewoon te kijken en genieten. Marco had ons al snel in de gaten en liet dat heel subtiel blijken met een knipoog en een lach. Tessa stond ook recht voor ons, dus Johan genoot ook volop vooral ook na het oogcontact. 
Ik heb alle concerten meegemaakt, maar dit concert was PUUR, Marco genoot veel meer dan dat ik ooit had gezien bij de andere concerten. Hij had er echt heel veel plezier in en dat merkte je overal aan. Hij is en blijft mijn HELD.
Na afloop van het concert liepen we nog even naar de VIP-ingang om daar bij te kletsen met iedereen. Mary Borsato kwam ook nog even kletsen. De tijd vloog voorbij en voor we het wisten stonden we bij de uitgang waar Marco in zijn auto stapt. Met een gezellig clubje van 15 man kletsen we over van alles en nog wat en voor we het wisten werden de hekken geopend zodat de auto's naar binnen konden. Marco kwam nog gezellig gedag zeggen buiten de hekken en Wilma en ik stonden taktisch opgesteld, waardoor wij als een van de eerste op de foto konden met hem. Wilma werd heerlijk begroet en geknuffeld. Daarna schoof ik naar voren en die blik in zijn ogen, zo grappig om te zien. Blij en verrast dat wij daar nog stonden werd ik ook heerlijk in de armen gesloten en Johan kreeg een hi-five. Zo'n heerlijk gevoel wat je daarvan krijgt.
Je kunt nooit genoeg Marco- en Tessamientjes krijgen, maar we zijn voorlopig weer goed verzadigd hiermee!
Toen wij richting de auto liepen werden Wilma en Frenk nog door Nathalie nageroepen: "Tot Morgen!" 
"Tot morgen? Weet Naath iets wat wij niet weten? Hebben wij ook een tentje?"
Donderdagochtend kwam het verlossende telefoontje van Nathalie: "Er is iets mis gegaan met de mail, want jullie hadden in april al een mailtje moeten hebben dat jullie een tent hadden." Wat heerlijk voor ze, ze gaan gewoon nog een keer genieten en niet zomaar genieten. Eerst slapen in het Gelredome en de volgende dag gewoon nog een concertje erbij. Heerlijk voor ze, het is ze echt gegund!

Tnx Wilma en Frenk voor jullie gastvrijheid en vriendschap. Het was super gezellig weer om even bij te kletsen en samen te kunnen genieten! Tot snel weer!!

En dan nu nog een paar foto's van woensdagavond 11 mei.

Updeetje
Maandag was het dag dat we alleen in de avond een etentje gepland hadden staan. Overdag hadden we dus alle tijd. Johan ging met mijn vader naar de nieuwe opslag om deze vast in gereedheid te brengen en ik vermaakte me met mijn neefjes. In de middag zou ik met Mathijs naar Trollenland gaan, maar eerst deed ik nog een bliksembezoekje aan mijn "oud" collega's op de Rabobank. Daarna voor de zekerheid maar even gebeld of Trollenland open was en helaas Mathijs had pech, hij was gesloten door het warme weer. Nieuw idee om naar de gewone speeltuin heen te gaan werd direct goedgekeurd. Eenmaal aangekomen heeft Mathijs 10 minuten kunnen spelen en toen barstte er een flinke bui los die niet meer wilde stoppen. Wat had het manneke een pech vandaag om met tante Juul op stap te gaan. Maar we hebben ons nog goed kunnen vermaken. 
In de avond hebben we heerlijk bijgekletst met mijn beste vriendin en hebben we ook haar nieuwe huis mogen bewonderen. Het was een super gezellige en leuke avond en ondanks dat we er op dinsdag vroeg uit moesten, maakten we het niet al te vroeg.

Dinsdagochtend liep om 5 uur de wekker af om ons gereed te maken voor de behandeling in het ziekenhuis in St. Niklaas. Om half 6 zaten we in de auto en al snel in België kwamen we in de file. 30 km voor Antwerpen kwamen we weer in de file en wat waren we blij dat we zo vroeg vertrokken waren. Na Antwerpen is het nog maar 15 minuten en die verliepen dan ook weer vlotjes. Om 7.30 uur had ik me al ingeschreven in het ziekenhuis en liepen we rustig naar pijnkliniek. Daar was nog niemand, dus wij waren goed op tijd. Al snel kwam de verpleging binnen en mocht ik plaats nemen in de helemaal nieuwe relaxstoel. Het infuus werd aangelegd en ik mocht nog even wachten tot de arts er was. Rond 8.10 uur mocht ik meelopen naar de OK en deze was ook geheel vernieuwd, wat een luxe! De arts die mij een paar keer in het begin behandeld had kreeg ik nu ook weer en dat is zo'n lief en gezellig mens en voor ik het wist was mijn nek al verdoofd en de zenuw aangeprikt. 2 mannen uit Bachrijn waren er ook bij, die liepen een maand stage op de pijnkliniek en er werd dus ook even uitgelegd waarvoor ik de behandeling kreeg. Ze opperde nog een andere methode, maar die werd door de arts direct van tafel geveegd, omdat de behandeling die ik nu had het beste is voor het trauma wat ik heb met de voorgeschiedenis waardoor het trauma is opgelopen. Ook kreeg ik nog een beetje op mijn donder dat ik niet eerder was gekomen. "Je moet niet met pijn rond gaan lopen, dat is nergens voor nodig, wij zijn er voor je om je zonder pijn te laten rondlopen. Je bent veel te hard voor jezelf en de volgende keer direct bellen als je de eerste pijnen weer gaat voelen!" Ik zal eraan denken de volgende keer. Na een klein halfuurtje liep ik weer samen met de verpleging terug naar mijn luxe stoel en maakte alweer grapjes. Johan zat al netjes op me te wachten en als ik al lachend terug kom van de OK, weet hij dat het goed gegaan is. Nog ff lekker luieren in de stoel, bloeddruk laten meten en na een half uurtje werd het infuus losgekoppeld en mocht ik gaan. Na een heerlijk ontbijt nog in de kantine zijn we op ons gemak naar NL gereden. Bij Antwerpen viel ik nog even in slaap om vervolgens in NL weer wakker te worden toen de TomTom begon te praten.
We strandden bij een oud collega van Johan om daar de middag door te brengen. Beide dames zijn in deze weken jarig, dus voor ons een goede reden om even daarnaartoe te gaan en zo kon ik nog gewoon rustig bijkomen van alles. Heerlijk in het zonnetje kletsen over van alles en nog wat en voor je het weet is het gewoon alweer 19.30 uur. Tijd om naar huis te gaan dus! Wat een dag, maar wel gewoon heerlijk genieten van alles en iedereen.
En dan vandaag....ik ben ......vanmiddag rijden we eerst naar Wilma en Frenk, waarmee we naar Arnhem gaan rijden. En dan gaat het echt kriebelen! Ik heb zo'n zin in vanavond, ff heerlijke Marcomientjes opdoen. Johan gaat natuurlijk voor de Tessamientjes en ik denk dat we niet teleurgesteld gaan worden. Het wordt vast een hele mooie avond die nog lang in ons geheugen zal blijven! We hebben er zin in en wie weet tot vanavond!


Geen rust
Gisteren was nog heerlijke dag, na een dagje werken rond half 5 naar huis gegaan om de laatste spullen in te pakken, te eten en naar de boot te lopen. Ik had toen al geen rust in mijn kont, ben gewoon nu al  voor aankomende woensdag. Heerlijk met de Koegelwieck naar Harlingen gevaren en na een kleine vertraging konden we afmeren. Auto was besproken, maar er was schijnbaar een kink in de kabel gekomen, want er stond niemand. Na een telefoontje bleek het allemaal een misverstand tussen kantoor en de mensen die de auto moesten brengen, ze stonden er namelijk om 18.15 uur al. Maar gelukkig was het allemaal snel opgelost en konden we om 20.20 uur vertrekken.
In de auto hadden erg veel lol en de reis ging dan ook erg voorspoedig. Tegen 23.00 uur strandden we in Deurne bij mijn ouders, waar we onder het genot van een biertje en rosé bijkletsten. Al snel is het dan veel te laat natuurlijk, dus we doken ons bed in.
Mijn neefjes werden in de ochtend om 8 uur afgezet om de dag bij opa en oma door te brengen. Ik was inmiddels al wakker en ging ze verrassen. Later hebben ze ome Johan wakker mogen maken en dat ging gepaard met kietelen GOEDEMORGEN!

Vanochtend verder al genoten in de tuin en de eekhoorn kwam alweer nieuwsgierig kijken, altijd mooi om te zien. Daarna nog wat vogeltjes gespot die aan het broeden zijn in een kruik in de tuin, geniale plek!! Geen rovers die bij het net kunnen komen.
Maar ik heb nog geen rust in mijn kont, ik moet bewegen, ik moet mijn energie kwijt en dan stel je voor om een boswandeling te maken en dat wordt direct door 2 heren beantwoord met "NEE tante Juul!! Wij verzinnen wel iets anders". Hmmmzzz en wat gaat het worden......Trollenland, een overdekt speelparadijs voor de kids en de volwassenen mogen op een stoeltje gaan zitten en toekijken......zo raak ik die energie toch niet kwijt?!
Maar goed, alles voor de kids natuurlijk en dan ga ik zo maar eens even naar het dorp wandelen voor enkele boodschappen, dan ben ik in ieder geval in beweging.

Veldkaart 11 mei aangeboden
Geheel onverwacht heb ik nog 1 kaartje voor 11 mei te koop.
Het gaat om een veldkaart!
Wil je toch nog een keertje gaan of heb je nog geen kaartje kunnen bemachtigen, neem dan snel contact op.
Weg = Pech!!

Kosten ? 50,-


Ruik het Zilt

Ruik het zilt
Van het droogliggend wad
Voel de wind in je haren
Dit is wat je wilt

Bootjes komen voorbij varen
Vogels eten hun buikjes vol
Zittend op de dijk tussen boterbloemen
Wil je dit iedere dag ervaren

In de verte gaat de boot
Met mensen die naar huis gaan
Laat mij hier nog maar genieten
Met de kat op mijn schoot
 

Aftellen is begonnen
Voor heel veel is het aftellen begonnen naar de concerten in het Gelredome en Antwerpen, zo ook voor ons.
Helaas gaan we deze keer maar 1 keer genieten van het concert, wat natuurlijk erg wennen is. Maar we zijn allang blij dat we erbij kunnen zijn.
Nog 5 dagen en dan is het zover, genieten van Marco, zijn bandje, de special guests en natuurlijk van alle Borsaties!
Maar eerst tellen we af naar onze "vakantie", aankomende zondagavond vertrekken we gepakt en gezakt. We hopen rond 23 uur in Brabant te stranden, waar we even een beetje gaan genieten. Een vol programma aankomende week waaronder bezoekje aan het ziekenhuis in België, waarna we doorrijden voor vriendenbezoek. Woensdag de grote dag dat we naar het concert gaan, donderdag de opslag verhuizen, vrijdag naar een bruiloft van vrienden en dan op zaterdag dalen we weer af richting het noorden voor een Wiskeyproeverij.
De bruiloft wordt nog hilarisch, ik ga natuurlijk een paar foto's maken, niet te veel, maar we zijn gevraagd om in stijl te komen. Onder hun stijl wordt verstaan in Disneystijl, dus het wordt een heus verkleedpartijtje. Onze pakken hebben we al een tijdje in huis en hebben al de grootste lol gehad toen we ze aanpasten. Nu alleen nog ervoor zorgen dat we ze niet vergeten om mee te nemen. Dus ik ga nu ff een inpaklijst maken voor wat er allemaal mee moet en daarna wat nog wenselijk is om mee te nemen.

Geniet allemaal van de eerste concerten en voor wie woensdag gaat tot dan!! Heb er zin in om iedereen weer eens te zien.

"Volg je hart
Al doet het pijn"