Welkomsttekst


WvdM
Klokje
Het Praethuys (gastenboek)
Het Posthuys (email)
Twitter - JuulvanGils
Volg mij!
Regen of Zonneschijn?
Het weer op Vlieland:


Buienrader Nederland en vooruitzicht

 

 
Mooie woorden
Juul
"Stalende jongeling" Grieks

Zij is geboren op
zondag 6 Maart 1977

U wilt anders zijn dan de anderen en uw eigen levensstijl bepalen. U bent de baanbreker en komt in opstand tegen gezag van anderen.

Uw sterrenbeeld is VISSEN

De kleur behorende
bij Uw naam is Rood.
Rood is krachtig, vooruitstrevend, vibrerend, creatief en strijdlustig. Het is moedig, levendig en een gangmaker. Straalt macht en betrouwbaarheid uit.

Uw planeet is Zon
Vuur, leven en schepping.
Dat is de spil waar alles om draait.
De zon is het begin en daardoor bijzonder rijk aan energie.
Geneeskrachtig en geeft straling aan de aarde.

Uw favoriete edelsteen is
Robijn en/of Granaat,
en uw favoriete klank is "C".

Harde woorden
Gevoelloze, harde zinnen
worden soms gedachtenloos uitgesproken
In plaats van er iets mee te winnen
Is er weer een hart gebroken
Fantasie, sensatie en zelfs leugens
De vertellers voelen zich even de held
Je vraagt je af, waar blijven ze het halen
Achterloos wordt er weer iemand gekweld
Sommige mensen zijn zo hard
Ze raken je met hun roddels recht in het hart
Want ook al zeggen ze: "woorden doen geen pijn"
ze kunnen soms net zweepslagen zijn............
 

STAPJE VOOR STAPJE

Schuifel ik langzaam de toekomst tegemoet
Blijf ik alsmaar denken……
Ooit komt mijn tijd en komt alles weer goed!!

Soms een stap naar voren
En dan weer twee groten passen terug
Maar ik geef het alle tijd
Het wil nou eenmaal niet zo vlug……

Wanneer ik mijn dag heb……
En alles mee zit
Zet ik geen stap naar achter,
Maar naar voren twee!!

Regelmatig wil het allemaal niet lukken
En val ik weer helemaal naar waar ik was……
Maar dan sta ik op……
En zet gauw een grote pas!!

Stapje voor stapje
Schuifel ik nu langzaam de toekomst tegemoet……
Gewoon omdat ik weet……
Op een dag……komt alles goed!!!


OP DE DIJK....

Zittend op de dijk
Kijkend naar de schepen
Heerlijk de wind in mijn gezicht
Voel ik mij de koning te rijk.

Het geluid van het golvende water
Geeft mij weer innerlijke rust
Na een dag van hard werken
Nee dan ben ik echt geen prater.

De vuurtoren achter mij
Wegturend over het water
Zie ik alleen maar water
Een eindeloos gezicht voor mij

De zon wil me nog verwarmen
Maar de wind waait koud
Genietend van de rust
Blijft dit gevoel me omarmen


Leuke momenten
Weblogjes 5 jaar


Waterkant


Weblog van de week 8-9-2009: 


Dol fijn


Lief vogeltje


E-mail alert
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Filmpjes
Marco en Ralph "De Speeltuin" actie HaÔti


Clip "Zij" M|B


Afscheid @tjes chatbox M|B
Voor Wilma en Frenk.....
.......en allen die deze vreselijke gebeurtenis van dichtbij hebben meegemaakt. Familie die hun dierbaren hebben verloren en de mensen die gewond zijn geraakt.

Waarom zijn er zoveel vragen,
Waarom is er zoveel pijn.
Waarom zijn er zoveel dingen,
Die niet te begrijpen zijn.

Soms is er zoveel wat we voelen,
Maar zo weinig wat we kunnen zeggen.
Soms geeft het leven tegenslagen,
Aarzel dan niet om hulp te vragen.

Kijk naar voren,
Kijk niet om.
Vecht, wees sterkt
Je weet waarom!

Het is soms zo weinig wat een medemens te bieden heeft,
Men kan slecht laten blijken dat men met de ander meeleeft.

†Juul
Koninginnenacht
Vanavond is het zover, koninginnenacht!!

Normaal blijf ik dan altijd thuis, maar vanavond gaat een leuke avond worden denk ik zo.
Het nichtje van Johan mag samen met haar dochter Ali B. ontmoeten. Ze hebben meegedaan met een prijsvraag van de Rabo waar ik werk en werden uitgekozen tot de 5 winnaars van de Meet en Greet. In eerste instantie toen ze te horen kregen dat ze hiernaar toe mochten, vond de kleine het helemaal niet leuk.....puberteit zullen we maar zeggen. Nu een week later heeft ze er enorm veel zin in en gisteren heb ik samen met haar nog even wat leuke vragen verzonnen. Ik ben heel benieuwd wat de antwoorden zijn van Ali.
Ze heeft ze allemaal netjes opgeschreven, want ze zal best wel wat zenuwen hebben en dan de vragen vergeten. Om half 9 worden ze verwacht en ik zal er dan ook al zijn.

Omdat ik dus hoorde dat Ali naar Deurne kwam leek het me ook erg leuk om Bennie (je weet wel....Bennie......die eerst voor Marco werkte) weer te zien. Dus ik trok de stoute schoenen aan en mailde Kim of het in de planning zat dat ze deze kant op kwamen. Het was nog niet helemaal duidelijk, maar gisteren kreeg ik een mailtje dat ze af reizen naar het zonnige zuiden, mits er geen lange files staan.

Ik heb er zin in!!! Een †nichtje hebben na de meet en greet, gezellig kletsen met Kim en Bennie en natuurlijk genieten van een spectaculaire muziekevenement. Lokale musici en landelijk bekende artiesten zullen hun opwachting maken waarbij pop klassiek ontmoet. Naast Ali B en Bastiaan Ragas laten ook regionale artiesten als Marjolein Teepen, Linda Smeets en wereldkampioen kunstfluiten Geert Chatrou, accordeon duo
Toeac en het koor Koskoier van zich horen. De Koninklijke Harmonie Deurne tekent voor het algehele programma onder leiding van Martien Maas.

†Juul
Vlieland again!
Vanavond hebben we onze vakantie geboekt.
We gaan wederom naar Vlieland
Wanneer blijft geheim, want anders hebben we de kans dat†we gestalkt gaan wordenniet dat ik dat erg vind als het dezelfde persoon is......

Eens kijken of het nu wel gaat lukken om op Vlieland niemand bekends tegen te†komen.
We hebben het appartement Incognito geboekt voor het geval we toch fans tegenkomen en op de foto's vond ik het er leuk uitzien.We hebben er weer veel zin in!!

†Juul
Samen visjes kijken
Het was vandaag heerlijk weer zodat de katten vandaag ook even mee naar buiten mochten.

Blacky vlucht zo snel als het kan over de schutting en gaat dan om ons blok wandelen. Als we hem roepen is hij ook altijd snel terug.
Jansen loopt lekker rond, hij is te zwaar om over de schutting te springen en gaat dan lekker liggen en genieten van de zon en de warme stenen.
Elmo was helemaal happy, hij wil dan ook alleen maar aangehaald worden als hij buiten is, maakt koprollen en kijkt naar de visjes in de vijver.
Ik voerde de visjes, ging op de rand van de vijver zitten en riep Elmo, hij kwam aangedarteld en sprong op mijn schoot, maar al snel kreeg hij het visvoer in de gaten.
De vissen aten wat van het voer en Elmo begon ook eraan. Eerst wat water drinken uit de vijver en daarna samen met de visjes het voer opeten....wat een kat.....hij spoort echt niet en de vissen ook niet, want die aten ook gewoon door .
Jansen kwam ook even kijken, sprong op mijn schoot, maar vond het water niet leuk en de vissen al helemaal niet interessant. Elmo daar in tegen zou zo in de vijver willen springen, hij springt ook altijd gezellig mee onder de douche......en ja het is echt een kat. Ze zeggen dat beestjes op baasjes gaan lijken, heb ik de pech dat ik het baasje ben .

Maar hieronder de foto's van Elmo en Jansen
††

Elmo etend samen met de visje

††††††††

Jansen op schoot, maar wil snel weg


En daar ging Jansen.....


Soms wil Elmo lijken op een zwarte panter, gevaarlijk kijkend, maar zo'n lief karakter


Jansen lekker genietend van het zonnetje en de warme stenen


†Juul

En zo was het
Vrijdagavond kwam ik in Breda en werd vriendelijk begroet door Oscar (de kat) en daarna door de rest van de familie. We dronken nog wat en besloten om de "Hoofdprijs" te kijken. Daarna rolde we ons bed in. Ik zette de wekker om half 8, want Mitchel zou rond 7 uur wakker worden en om 7.25 uur werd ik vriendelijk begroet door het menneke. Hij zag pas op het laatste moment dat ik in het bed van zijn zus lag en liep snel naar mama toe hihihi.Na een lekker ontbijt en nog wat gehaffel met Mitchel was het tijd voor ons om te vertrekken naar het Bruidsjapponneke. De jurk werd goed bekeken en hij was nog mooier dan de eerste keer. Er waren wat aanpassingen gedaan en nu klopte het gewoon, de kleur, het borduursel alles was nu goed. Hij paste ook redelijk goed, hij moet alleen iets korter gemaakt worden en een beetje ingenomen worden aan de bovenkant. Dus helemaal happy de peppie liepen we na een half uur weer naar buiten. Weer een zorg minder!!We reden door naar de fotolokatie.....helaas gesloten.......dat was erg jammer. Dan maar lunchen, daar hadden we nu alle tijd voor en we nestelden ons op het terras in de zon bij de feestlokatie, heb ik die ook meteen gezien.

Na een tijdje was het dan echt tijd om te vertrekken naar Marijke voor de proef make-up en na een binnendoor route en het veerpondje kwamen we ruim op tijd aan bij haar.


We gingen weer heerlijk buiten zitten in de zon, nadat we Lotte mee geholpen hadden met haar nieuwe pop te bevrijden uit van die lastige draadjes die ze altijd zoveel aan het karton maken, dat het een hele klus is om deze los te krijgen.
Uiteindelijk moesten we eraan geloven en werden we "geplamuurd" zoals Johan dat zo netjes noemt.

Diana mocht eerst en was bijna direct tevreden met resultaat. Alleen haar wenkbrauwen vond ze te donker, maar verder was het super mooi.


En toen mocht ik........aiiii.....er werden meer potten "plamuur" uit de koffer gehaald, maar het resultaat mocht er echt zijn. Ik ben helemaal tevreden en ga nu op zoek naar de juiste kleuren oogschaduw enzo, zodat ik me vaker zelf zo kan opmaken. Mijn ogen kwamen nu heel mooi uit.............is niet te zien op de foto's hahaha, want iedere keer kneep ik mijn ogen dicht.
Na 10 foto's lukte het uiteindelijk toch nog om foto's te nemen waar mijn ogen open op zijn gelukkig.

Nog even genieten van het zonnetje in de tuin en het werd tijd om naar Breda terug te gaan. Iets na 5 uur waren we terug en ik werd nog uitgenodigd om gezellig mee te gaan naar de chinees. Dat sla ik niet af natuurlijk.
Mitchel heeft heerlijk zitten smullen van alles, hij kon bijna geen genoeg krijgen en de grond ook niet hahaha. Maar wat kan dat menneke eten zeg, volgens mij heeft hij meer op dan ik.

Op de parkeerplaats namen we afscheid van elkaar. Ik heb genoten van alles!!
Mitchel, Diana, Renť en Ria bedankt voor alles en tot snel weer!!

†Juul
Dinnendag
Vanavond vertrek ik al naar Breda, want morgen hebben we het druk!!

Ik ga samen met Diana haar trouwjurk bewonderen waar al de nodige stress voor is geweest. Het uitzoeken van de jurk ging redelijk snel. Hij werd besteld, kwam binnen, maar wat bleek, het borduursel was helemaal verkeerd. Verkeerde kleur, verkeerd motief en de jurk was veel te groot. Stresss. Nieuwe jurk laten komen vanuit Engeland. Volgens de verkoopster is het nu wel goed en morgen gaan we hem dus opnieuw passen en wordt hij netjes afgespeld, zodat waar nodig hij vermaakt kan worden.Daarna gaan we terug naar Breda waar we de locatie gaan bekijken waar de foto's genomen gaan worden en rijden we als er nog tijd over is langs de lokatie waar het feest zal zijn. Dan gaan wel lekker lunchen (is me verteld hahaha) en vertrekken we naar Marijke. Daar gaan we onder handen genomen worden kijken of er nog iets van te maken valt. We worden "naakt" verwacht, dus zonder make-up en Marijke vertelde me al dat ze mentaal voorbereid is op ons.
Diana krijgt bruidsmake-up aangemeten en voor mij gaan we ook nog wat leuks uitzoeken als algemene make-up, zodat ik een keer wat anders heb dan anders.

Het dagje zit bomvol leuke dingen, waar wij erg veel zin in hebben.
Echt een dinnendagje wat helemaal in het teken staat van haar bruiloft.
Wil je meer lezen over de grote dag bekijk dan†Diana's eigen weblogje *KLIK*

†Juul
Gewonnen!!
Vorig jaar werd zijn rijbewijs al ingenomen, omdat hij een wheely maakte en dit gezien werd door de politie.
We spraken af dat hij wat rustiger zou gaan rijden en niet meer van die domme dingen zou gaan doen. Mocht hij zich toch nog gaan misdragen hadden we afgesproken dat hij mij een fles "43" verschuldigd was.

Hij is ook bezig om zijn papieren te halen om motorles te gaan geven.....ik denk dat hij nu even niets meer doet, want wederom is hij gesnapt door de politie. En wat nu het "leuke" is het wordt ook nog uitgezonden op tv bij wegmisbruikers a.s. zondag om half 9 bij SBS 6.

Mij heeft hij natuurlijk niets verteld, omdat hij wist dat ik de weddenschap heb gewonnen, maar zo makkelijk komt ie er nu niet vanaf.
Jasper zondag is je tv debuut, ik hoop dat het hierbij blijft!!

Dus als jullie me zondag missen.....ik zit†voor de buis met een lekker glas "43"!!

PROOST

†Juul
Terugblik op het Paasweekend
Lekker genieten op Vlieland:


Samen met Nathalie en Asmara naar de robben:


En op maandagavond naar de cd-presentatie van BlÝf:Wist u dat:
* De bandleden van BlÝf niet graag op de foto gaan
* Ze ook na afloop niet naar de lobby kwamen
* Ik dit erg jammer vond
* De spuiten die gezet zijn in mijn schouder niet geholpen hebben
* Ik op 11 mei weer naar het ziekenhuis in BelgiŽ mag
* Ze dan weer testen gaan doen
* En waarschijnlijk een pijnbestrijding
* Ik hoop dat het nu eindelijk gaat helpen
* Ik nu een heerlijk rustig weekendje tegemoet ga
* Ik jullie ook een heel fijn weekend wens!!

†Juul
Weekendje Vlieland
Niet alleen zij had het plan om naar Vlieland te gaan dit weekend, ook wij gingen naar Vlieland.........Maar ook hij ging naar Vlieland..........

Met zij bedoel ik Nathalie. We kwamen elkaar tegen op de boot bij het uitstappen op Vlieland. Ik zei net een minuut eerder tegen Johan, dit keer zullen we geen bekenden tegenkomen, helaas Nathalie en Asmara gooiden roet in het eten .
Nathalie zei ook direct, we zijn niet alleen........ojee niet nog meer bekenden he, ik dacht meteen aan Marlies, maar het was hij.......ik begreep meteen de hint.
Nathalie ging haar weg zoeken naar het huisje met veel te veel bagage en wij liepen zonder bagage naar ons hotel toe aan de andere kant van het eiland. Onze bagage werd netjes daar naar toe gebracht. Wat een luxe!!!!
Geen motorzegening
Aanstaande maandag (2e paasdag) is er weer de jaarlijkse motorzegening in Milheeze.
Het is altijd een hele happening en super gezellig om veel motoren bij elkaar te zien, te kletsen en een toertocht te rijden. Voor vorige verslagen klik HIER en HIER en HIER

Helaas lukt het mij niet om er dit jaar bij te zijn gewoon door het feit dat ik nog steeds niet kan rijden. Ik ga mss nog wel ff kijken, maar dat bekijk ik maandagochtend nog wel.
Ik hoop dat ze dit jaar beter weer hebben dan vorig jaar, want vorig jaar sneeuwde het, zover zal het nu niet komen, als het maar droog is dat zou fijn zijn.
††Verder wens ik iedereen alvast een fijne Pasen toe!!†Juul

"Ik kom als de wind die je voelt en de regen
Volg wat je doet als het licht van de maan"