Welkomsttekst


WvdM
Klokje
Het Praethuys (gastenboek)
Het Posthuys (email)
Twitter - JuulvanGils
Volg mij!
Regen of Zonneschijn?
Het weer op Vlieland:


Buienrader Nederland en vooruitzicht

 

 
Mooie woorden
Juul
"Stalende jongeling" Grieks

Zij is geboren op
zondag 6 Maart 1977

U wilt anders zijn dan de anderen en uw eigen levensstijl bepalen. U bent de baanbreker en komt in opstand tegen gezag van anderen.

Uw sterrenbeeld is VISSEN

De kleur behorende
bij Uw naam is Rood.
Rood is krachtig, vooruitstrevend, vibrerend, creatief en strijdlustig. Het is moedig, levendig en een gangmaker. Straalt macht en betrouwbaarheid uit.

Uw planeet is Zon
Vuur, leven en schepping.
Dat is de spil waar alles om draait.
De zon is het begin en daardoor bijzonder rijk aan energie.
Geneeskrachtig en geeft straling aan de aarde.

Uw favoriete edelsteen is
Robijn en/of Granaat,
en uw favoriete klank is "C".

Harde woorden
Gevoelloze, harde zinnen
worden soms gedachtenloos uitgesproken
In plaats van er iets mee te winnen
Is er weer een hart gebroken
Fantasie, sensatie en zelfs leugens
De vertellers voelen zich even de held
Je vraagt je af, waar blijven ze het halen
Achterloos wordt er weer iemand gekweld
Sommige mensen zijn zo hard
Ze raken je met hun roddels recht in het hart
Want ook al zeggen ze: "woorden doen geen pijn"
ze kunnen soms net zweepslagen zijn............
 

STAPJE VOOR STAPJE

Schuifel ik langzaam de toekomst tegemoet
Blijf ik alsmaar denken……
Ooit komt mijn tijd en komt alles weer goed!!

Soms een stap naar voren
En dan weer twee groten passen terug
Maar ik geef het alle tijd
Het wil nou eenmaal niet zo vlug……

Wanneer ik mijn dag heb……
En alles mee zit
Zet ik geen stap naar achter,
Maar naar voren twee!!

Regelmatig wil het allemaal niet lukken
En val ik weer helemaal naar waar ik was……
Maar dan sta ik op……
En zet gauw een grote pas!!

Stapje voor stapje
Schuifel ik nu langzaam de toekomst tegemoet……
Gewoon omdat ik weet……
Op een dag……komt alles goed!!!


OP DE DIJK....

Zittend op de dijk
Kijkend naar de schepen
Heerlijk de wind in mijn gezicht
Voel ik mij de koning te rijk.

Het geluid van het golvende water
Geeft mij weer innerlijke rust
Na een dag van hard werken
Nee dan ben ik echt geen prater.

De vuurtoren achter mij
Wegturend over het water
Zie ik alleen maar water
Een eindeloos gezicht voor mij

De zon wil me nog verwarmen
Maar de wind waait koud
Genietend van de rust
Blijft dit gevoel me omarmen


Leuke momenten
Weblogjes 5 jaar


Waterkant


Weblog van de week 8-9-2009: 


Dol fijn


Lief vogeltje


E-mail alert
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Zoeken
Filmpjes
Marco en Ralph "De Speeltuin" actie HaÔti


Clip "Zij" M|B


Afscheid @tjes chatbox M|B
Uitbreiding uren

Een spannende week is aangebroken. Deze week gaan we mijn uren uitbreiden met het werken.

Afgelopen weken heb ik 3 keer 4,5 uur gewerkt wat op zich wel redelijk goed ging. Vorige week een gesprek gehad met mijn leidinggevende en afgesproken als de pijn van het onderzoek en de spuiten na het weekend verdwenen zijn dat ik dan 4 keer 4 uur ga werken. Vandaag heb ik dus bevestigd dat we het gaan proberen.
De pijn van de spuiten en het onderzoek zijn idd weg, maar de normale pijnen zijn weer terug, dus ik ben bang dat de spuiten niet gaan werken. Maar ik heb het geprobeerd en niet geschoten is altijd mis!

Deze week dus 4 keer 4 uur.....volgende week heb ik geluk want dan valt de vrijdag af (Goede Vrijdag) en dan de maandag ook (2e Paasdag). Daarna komt dus pas echt de test of het gaat of niet. We zullen zien, we wachten af.......

†Juul

Check zomertijd
De zomertijd is weer ingegaan

Controleer of jouw klok ook goed staat om op onderstaande foto te klikken.†Juul
Annick bedankt.......
Helaas heeft Annick nog geen platinapakket, maar wilde toch onderstaand filmpje delen met iedereen.
We kwamen op het idee om het dan op mijn logje te zetten en zo gedacht zo gedaan.

Veel kijk plezier!!

Lieverds
Mam 65 jaar!
Op 18 maart werd mijn moeder 65.
Op de dag zelf heeft ze dit gevierd met vrienden en ik mocht een uitnodiging maken voor de 22e waarbij de hele familie werd uitgenodigd.

Zondagmiddag vanaf 14.30 uur werd er feest gevierd dus. De hele familie weer bij elkaar voor een keer.
Met de familie†van mijn vader†hebben we erg veel contact, maar met de familie aan moeders kant is dat wat minder. Maar nu konden we gezellig bijkletsen met iedereen, ook de achternichtjes waren erbij!

Ik had mijn camera maar meegenomen, want ik wist als ik dat niet zou doen dat er dan ook weinig of geen foto's gemaakt zouden worden. Al snel kreeg ik het verzoek van mijn moeder of wat foto's te nemen van haar broer en zus met man/vrouw. Want die hadden zelf weinig foto's van zichzelf en wilde graag wat recentere foto's.
Dus ik zette mijn telelens erop, zodat ik wat foto's onopgemerkt kon maken en dat ze niet in een pose gingen zitten.

Janda (de jongste van mijn broer) zag me ook aankomen met mijn camera.......wat is dat voor een gek zwart ding? Je zag het in haar oogjes.........ze wilde dan ook niet echt meer lachen..........maar goed, de andere 2 zijn inmiddels niet meer weg te slaan als ik aan kom zetten met mijn camera en doen dan ook de gekste dingen, dus met Janda komt het ook vast nog wel goed.

Mathijs mocht namens ons het cadeau overhandigen en we gaan in de zomer een keer een fotoshoot maken van ons gezin. Dit is al enkele jaren geleden dat het gebeurt is, dus het werd onderhand weer tijd.

Een aangetrouwde neef kwam binnen en greep me direct vast.........echt zo gek als een deur, maar goed dat zit in de familie dus hij hoort er ook echt bij. Ik pakte hem ook beet en zei direct.......je knuffelt bijna net zo lekker als Marco!!! De toon was alweer gezet dat begrijp je.


Ik wilde ook nog even op de foto met mijn "kleine" neefje........hij is 9 jaar jonger en wij zijn de jongste kleinkinderen dus dat moest een keer vast gelegd worden.


Samen met mijn zwager ging ik naar buiten om de kids in de gaten te houden of daar alles goed ging en we zagen mooie tekeningen op de stoep staan.......dat kunnen wij ook en begonnen allebei ook te tekenen.....het resultaat.......Edt en ik op de stoep bij mams onder de overkapping, dus dat regent niet weg .


Ondertussen werd het eten gebracht en kon iedereen gaan genieten van een warm en koud buffet. De meeste namen hierna afscheid, want de kinderen moesten naar bed en voor sommige was het nog een half uur rijden.

Wij zijn ook niet lang daarna naar huis gegaan, omdat het maandag weer vroeg dag was om naar het ziekenhuis te gaan.

Het was een geslaagde dag!

†Juul

p.s. omdat de rest van de familie het niet op prijs stelt om op het internet te komen heb ik verder geen foto's geplaatst.
Weer naar het ziekenhuis
Vandaag mochten we weer terug naar het ziekenhuis in Sint-Niklaas in BelgiŽ. Om 9.15 uur vertrokken we en na een kleine file kwamen we ruim op tijd aan. Eerst ff inschrijven en daarna nog wat drinken. Rond 11.15 uur liepen we naar de balie van de revalidatie-afdeling. Een man was nog voor ons en moest een afspraak laten maken en tjee wat deed die moeilijk zeg, het kwam gewoon nooit uit en dan denk ik op mijn beurt.....wat gaat voor je gezondheid of een zakelijke afspraak.......bij mij het eerste!!
We mochten om de hoek plaatsnemen en na een paar minuten mochten we naar binnen. Een hele vriendelijke arts en hij zei direct dat hij een EMG ging doen. Dit is een spieronderzoek en/of zenuwgeleidingsonderzoek. Bij mij werd dus beide getest.
Eerst kreeg ik 2 banden om mijn arm, een bij mijn pols en een bij mijn elleboog. Daarna ging hij electrische schokken geven. Ik vond het wel grappig, mijn vingers bewogen zonder dat ik iets deed en het was niet heel erg vervelend.

Daarna ging hij mijn zenuwen in mijn arm testen. Een klein naaldje werd eerst in mijn muis van mijn hand geplaatst (dat was erg vervelend) en ik zag allemaal golfjes op het scherm. Dat zat wel goed volgens mij, daarna bij mijn elleboog, spierbal, achterkant van mijn schouder en als laatste bovenop mijn schouder.
Aan de achterkant van mijn schouder begon behoorlijk irritant te worden, ik werd ook niet†helemaal lekker en Johan zei ineens.......ik hoor een vliegtuig.......nou ik hoorde meer†een radiozender die niet gevonden kon worden hahaha. Hij bleef maar doorgaan op die plek en na een minuut of 5 had hij daar wel genoeg van gehoord. Nog een test boven op†mijn schouder en die was ook weer normaal.
Hij ging nogmaals de MRI's bekijken van de hernia's†en de echo van mijn schouder bestuderen.†

Tja, zei hij, die vliegtuig/radiozender die je net hoorde dat is duidelijk. Er is iets mis met de zenuw in je arm. Waarschijnlijk is die een keer†opgerekt geweest en weer in normale positie gegaan, maar daar is een chronische afwijking aan nu en dat is niet op te lossen met een pilletje helaas. Maar het geluid geeft aan dat het niet goed is.

We overlegde wat we nu het beste konden gaan doen en de arts stelde voor om toch weer inspuitingen te laten zetten en weer 2 tegelijk. Een aan de voorkant en de andere aan de achterkant. Ook om uit te sluiten dat er niets is met mijn schouder. Mocht dit resultaat geven, dat de pijn minder wordt dan zou dat prettig zijn. Hij gaat er niet van uit, omdat eerdere inspuitingen ook niets opgeleverd hebben, maar het is het proberen waard. Over 3 weken moet ik opnieuw contact met hem opnemen, mocht het niet geholpen hebben gaat hij me doorsturen naar het ziekenhuis in Gent.

Na een half uur stonden we weer buiten met een goed gevoel. Ik wist helaas niet meer veel van wat hij allemaal had verteld, door de pijn die hij me bezorgd had met de onderzoeken en de spuiten. Maar Johan kon het me gelukkig nog allemaal na vertellen.
Tegenover het ziekenhuis ligt een groot shoppingcenter en we besloten daar nog wat rond te gaan neuzen, zodat we niet direct de auto weer in hoefde te stappen. En wat is het daar mooi zeg! Ik heb zelden zo'n mooi overdekt winkelcentrum gezien, het is er schoon, er heerst rust en toch is het gezellig. Tussen de winkeltjes in zitten verschillende kleine restaurantjes en we besloten te gaan lunchen daar. Rond half 2 vonden we het wel welletjes en vertrokken weer naar huis.

Het is dus weer een paar weken afwachten en we zullen zien na de Pasen wat er gaat gebeuren. Voorlopig loop ik dus weer rond met mijn mooie blauwe band waar mijn arm in hangt.

†Juul
WLMB 21-03-2009
We vertrokken weer op tijd richting Antwerpen via Berlicum om Dian op te halen en rond half 4 arriveerde we bij het Sportpaleis. Na enkele mensen begroet te hebben liepen we nog even terug naar de auto, want Dian had haar mobieltje in de auto laten liggen. Toen we terug liepen kwamen net Ferry en Ton aanrijden. Wij zwaaiden en ze zwaaiden heel lief terug. We wilden doorlopen, maar Ferry draaide zijn raampje open, na een korte†gesprekje reden ze verder. Wij besloten om wat te gaan eten bij Backstage. Niet lang daarna kwamen ook Mieke en Angeliqie gezellig naast ons zitten. Johan werd nog even vergeleken met de nieuwe aanwinst van Angelique, namelijk haar egeltje hahaha.

Het wachten kon beginnen aan het hek bij het Sportpaleis.........Johan stootte mij aan, want hij zag Jan en Marleen aankomen. Ik trok een sprintje om te ze begroeten. Linda (Litje) en Delphine met vriend sloten ook niet veel later bij ons aan. Dat was lang geleden, dus we hadden genoeg te kletsen.
Half 7........het geduw en getrek kon beginnen. Gelukkig was Ivo zo lief om wat ruimte te creŽren zodat ik uit het gedrang kon vluchten. Ik versnelde mijn pas.......ging wat langzaam rennen.......en toen zoefde Frenk mij ineens voorbij.....Dat kan niet he, ik laat me niet door een man zomaar inhalen, dus de sprint werd ingezet en ik haalde Frenk weer bijna in. Bij de kaartcontrole begon een vervelend iemand met ellebogen te werken, sorry, maar hier heb ik dus geen zin in en zorgde ervoor dat ik breed genoeg stond zodat zij er niet doorheen konden. Ik zag ineens aan de andere kant nog iemand staan die de kaarten controleerde en waar niemand naar toe liep........ik was dus zo binnen nog voor Frenk hahahaha. Ik nam plaats aan het hek....zei tegen Frenk die niet veel later kwam aanrennen.........BREED staan want er moeten nog zo'n 10 man bijkomen, waaronder Dian, Jan en Marleen, Wilma, Linda en Delphine, Marianne en cornuiten. Johan was zo lief geweest om samen met†Marleen naar binnen te gaan en rustig naar ons toe te komen.
Er werden nog verschillende foto's samen gemaakt, de mensen achter ons snapte er helemaal niets van, Vlamingen en Nederlanders die over elkaar heen liggen en foto's gaan nemen (zeker niet bekend met de weblogjes ).
Om half 9 kon het grote feest weer beginnen. Het was op en top genieten. Veel contact met Marco en de bandleden.
Onder het nummer "Zij" pakte Johan mij vast (of ik ging gewoon lekker tegen hem aanhangen) en we zongen allebei lekker mee. Marco keek onze kant op en hij keek nog eens hahaha, ja Marco Zij ohnee Hij†hoort bij mij!!! En we kregen een goedkeurende blik.
De†reactie van Marco naar mij bij "Ik leef niet meer voor jou".....ik wees hem aan, hij zag dit.......en zijn gezicht........aiiiii......SORRY MARCO!!!
Onder "Binnen" hebben we het weer goed gemaakt .
Johan kreeg van Tessa nog een dikke vette knipoog, dus zijn avond kon ook niet meer stuk.


Na afloop nog met wat mensen staan kletsen, toen naar achteren gelopen en nog wat mensen gesproken en wat ik toen zag........daar viel mijn mond van open. Wat aso zeg....Ton kwam aanrijden en er werd gewoon hard op zijn auto geslagen en op de ruiten. Het is geen drumstel zeg.......
Giovanni werd door dezelfde personen aangevallen en reed redelijk snel door. Wij zwaaiden nog lief en kregen ook nog een zwaai terug van hem.

Theekransje of liever een goed glas wijn heren??Niet veel later gingen wij ook richting de auto om naar huis te gaan. Op de snelweg kwam ons iemand inhalen.....Johan keek.........en gaf gas bij........Jaaaaaaaa dat was Ferry op weg naar huis.

We zette Dian veilig thuis af en daarna gingen wij ook snel door naar huis en na een borrel te hebben gedronken zijn we lekker gaan slapen.

Het was een heerlijke avond. Ik heb genoten en zal deze 2 speciale concerten in Antwerpen niet snel vergeten.

Hier nog meer foto's van deze mooie avond

†Juul
De @tjes in de Tifosi
Onlangs vroeg Nathalie ons om ook iets te schrijven in de Tifosi. En toevallig dat de vragen die ze had overeen kwamen met wat wij eerst in gedachten hadden om op de log van de chat te zetten.
Wij stuurden dus allemaal de antwoorden netjes door naar Nathalie en verzonnen weer wat anders voor op de log (*KLIK*).

Ik moet zeggen dat het erg leuk is geworden wat er in de Tifosi is gezet

Wat vonden jullie ervan?

†Juul
Kent iemand dit lieve meisje?
Afgelopen dinsdag heb ik een foto genomen van een heel lief meisje die ook nog eens 2 keer een hand heeft gekregen van Marco.

Als iemand haar kent of je bent hetzelf, laat dan een berichtje achter (anders mag het ook hoor). Dan kan ik de foto doorsturen.
Ze stond samen met haar ouders bijna bij de punt van het podium.
†Juul
Mooie foto's van een mooie dag!
En hier zijn ze dan, de foto's van een mooie dag met de meet en greet.


†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††
De rest van de foto's van het concert zijn inmiddels geuploaded en zijn te vinden via onderstaande link. Wil je foto's in origineel formaat laat het dan weten dan mail ik ze je door.
http://www.juul_van_gils.mijnalbums.nl/

†Juul
"Ik geef mijn spullen aan het goede doel
Ze krijgen alles tegelijk"