Welkomsttekst


WvdM
Klokje
Het Praethuys (gastenboek)
Het Posthuys (email)
Twitter - JuulvanGils
Volg mij!
Regen of Zonneschijn?
Het weer op Vlieland:


Buienrader Nederland en vooruitzicht

 

 
Mooie woorden
Juul
"Stalende jongeling" Grieks

Zij is geboren op
zondag 6 Maart 1977

U wilt anders zijn dan de anderen en uw eigen levensstijl bepalen. U bent de baanbreker en komt in opstand tegen gezag van anderen.

Uw sterrenbeeld is VISSEN

De kleur behorende
bij Uw naam is Rood.
Rood is krachtig, vooruitstrevend, vibrerend, creatief en strijdlustig. Het is moedig, levendig en een gangmaker. Straalt macht en betrouwbaarheid uit.

Uw planeet is Zon
Vuur, leven en schepping.
Dat is de spil waar alles om draait.
De zon is het begin en daardoor bijzonder rijk aan energie.
Geneeskrachtig en geeft straling aan de aarde.

Uw favoriete edelsteen is
Robijn en/of Granaat,
en uw favoriete klank is "C".

Harde woorden
Gevoelloze, harde zinnen
worden soms gedachtenloos uitgesproken
In plaats van er iets mee te winnen
Is er weer een hart gebroken
Fantasie, sensatie en zelfs leugens
De vertellers voelen zich even de held
Je vraagt je af, waar blijven ze het halen
Achterloos wordt er weer iemand gekweld
Sommige mensen zijn zo hard
Ze raken je met hun roddels recht in het hart
Want ook al zeggen ze: "woorden doen geen pijn"
ze kunnen soms net zweepslagen zijn............
 

STAPJE VOOR STAPJE

Schuifel ik langzaam de toekomst tegemoet
Blijf ik alsmaar denken……
Ooit komt mijn tijd en komt alles weer goed!!

Soms een stap naar voren
En dan weer twee groten passen terug
Maar ik geef het alle tijd
Het wil nou eenmaal niet zo vlug……

Wanneer ik mijn dag heb……
En alles mee zit
Zet ik geen stap naar achter,
Maar naar voren twee!!

Regelmatig wil het allemaal niet lukken
En val ik weer helemaal naar waar ik was……
Maar dan sta ik op……
En zet gauw een grote pas!!

Stapje voor stapje
Schuifel ik nu langzaam de toekomst tegemoet……
Gewoon omdat ik weet……
Op een dag……komt alles goed!!!


OP DE DIJK....

Zittend op de dijk
Kijkend naar de schepen
Heerlijk de wind in mijn gezicht
Voel ik mij de koning te rijk.

Het geluid van het golvende water
Geeft mij weer innerlijke rust
Na een dag van hard werken
Nee dan ben ik echt geen prater.

De vuurtoren achter mij
Wegturend over het water
Zie ik alleen maar water
Een eindeloos gezicht voor mij

De zon wil me nog verwarmen
Maar de wind waait koud
Genietend van de rust
Blijft dit gevoel me omarmen


Leuke momenten
Weblogjes 5 jaar


Waterkant


Weblog van de week 8-9-2009: 


Dol fijn


Lief vogeltje


E-mail alert
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Zoeken
Filmpjes
Marco en Ralph "De Speeltuin" actie Haïti


Clip "Zij" M|B


Afscheid @tjes chatbox M|B
Afgelopen week
Vorig weekend had ik al een minder weekend, maar ik zette door en op maandag ben ik gewoon gaan werken. Ik had een gesprek met mijn leidinggevende over wat er verwacht wordt het komende jaar van mij, hoeveel afspraken ik moet maken.......hoeveel verkopen ik moet doen enzo. Ik was het er helemaal mee eens. Afgelopen jaar was het niet zo'n uitdaging voor mij, ik had in juni al al mijn targets gehaald.....maar goed ook omdat ik vanaf augustus veel  thuis kwam te zitten.

Maandagavond hadden we een EHBO-les waar we een toets hadden voor reanimatie en AED. Deze moet je halen voor het behouden van je EHBO-pasje. Het eerste uur was herhaling, kijken of we nog alles wisten, toen een korte pauze en daarna mochten we onze kunsten gaan vertonen. Gelukkig slaagden Johan en ik met lof, dus die is weer in the pocket!

Woensdagochtend werd ik wakker van de pijn, vreselijke tintelingen met daarnaast hele heftige pijnscheuten. Ik probeerde een houding te vinden waarin ik zo min mogelijk pijn voelde, maar dat lukte niet......De tranen rolde over mijn wangen, ik kon geen woord uitbrengen en Johan belde naar mijn werk om me af te melden. De hele dag bleven die tintelingen en pijnscheuten doorgaan. Ik heb veel gelegen, omdat ik dan de minste pijn had en ook veel geslapen tussendoor. Donderdagochtend......blijven liggen bleek nog steeds het beste te gaan. In de middag rustig opgestaan, wat gegeten en toen een lekker warm bad genomen en verder weer op de bank gelegen/geslapen. Vrijdagochtend.....de tintelingen waren zo goed als verdwenen, maar de pijnscheuten bleven maar doorgaan en liggen bleek weer de juiste remedie. In de middag toch maar weer opgestaan en rustig aangekleed. Daarna samen met Johan boodschappen gedaan, maar in de winkel ging het al niet meer goed, ik werd duizelig van de pijn en met rustpauzes hebben we dan toch onze boodschappen bij elkaar gekregen. Ik hou me dus de komende dagen ook nog gewoon erg rustig, zodat ik maandag weer kan gaan werken.

Vandaag heb ik wel al mijn mail van de afgelopen dagen bijgewerkt, veel logjes gelezen en leuke mail gelezen over kaartjes voor de Live38 XXL waar Marco gaat optreden en over de cd-presentatie "April" van Bløf. Dus na wat surfwerk heb ik nu 2 VIP-kaarten voor de Live38 XXL op 3 april en op 13 april exclusieve kaarten voor de cd-presentatie van Bløf. Ik heb er nu al zin in. Nu maar hopen dat de neurochirurg geen roet in het eten gaat gooien.

Ook kreeg ik een mail van mijn vader, want mijn moeder wordt dit jaar 65 jaar en dat moet natuurlijk wat groter gevierd gaan worden dan normaal. De datum 21 maart , dat mag natuurlijk wel, maar ik ben er dan niet bij.....sorry mam, maar Marco gaat voor!!! Dus hebben we besloten om het een dagje op te schuiven naar 22 maart. Marco blij, mijn moeder en vader blij en wij blij .

En nu.....nu ga ik weer proberen om wat te slapen.

 Juul
Marco gecondoleerd
Het bericht bereikte me net dat de vader van Marco afgelopen nacht is overleden op 69e jarige leeftijd

Hierbij wil ik Marco, Leontine, Luca, Senna, Jada, Armando, Sylvana, Mary en de rest van de familie heel veel sterkte wensen de komende tijd.

Als ik je verdriet kon verzachten
dan deed ik dat.
Als ik voor een je pijn kon wegnemen
dat deed ik dat.
Als ik kon zeggen "hier is een reden voor"
dan deed ik dat.
Het leven kan soms een vreemde wending nemen
onverwacht en onomkeerbaar.
Ik wens jullie alle kracht en moed om dit te aanvaarden.

Juul
Chatbox
Al geruime tijd kom ik in de chatbox, vanaf wanneer weet ik niet precies, maar wss ergens in 2003/2004 ben ik voor de eerste keer ingelogd via de site. Het was er gezellig en ik bleef hangen.
Het duurde een jaar ongeveer voordat ik uiteindelijk Mirc installeerde en dit bleek veel makkelijker en leuker te zijn dan via de site, dus ik bleef nog steeds hangen.
Ik leerde veel leuke en lieve mensen kennen. Er werd een chatmeeting georganiseerd naar de Efteling en daar had ik wel oren naar. Het was een super gezellige dag en ik kreeg ineens ook gezichten achter de chatnaam te zien, waarna het chatten nog makkelijker en gezelliger werd.
In 2005 kwam mij ten oren dat er een vacature was voor operator op de chatbox. Ik solliciteerde en kreeg een uitnodiging dat ik bij de laatste 8 mensen zat die op gesprek mochten komen. Vol zenuwen ging ik op gesprek. Ik typte precies de verkeerde antwoorden op de vragen. Ik dacht steeds snel antwoorden en niet te lang nadenken, en daar rolde dus de verkeerde antwoorden de chat in. Ik wist direct na het gesprek dat ik het niet zou gaan worden.
In 2007 kreeg ik een nieuwe kans, want weer zochten ze @tjes en ik dacht, ik doe nog eens een poging. Stuurde bijna dezelfde sollicitatiebrief dan in 2005 en weer werd ik uitgenodigd voor het gesprek. Nu was ik rustiger, antwoordde rustig de vragen, las tussen de regels door, antwoordde daar ook heel spontaan op en een week later kregen ik bericht dat ik was aangesteld als @tje. Ik werd ingeleerd door Dian......ik had niet zoveel met Dian......ik kon geen hoogte krijgen van Dian.......de ene keer was ze zo lief op de chat en de andere keer was ze nors en kickte me gewoon.......maar in mijn inleerperiode heb ik haar beter leren kennen en moet ik zeggen dat ze best aardig is  als ze haar mattenklopper thuislaat.

Het was een gezellige club @tjes, we konden goed door 1 deur en leerden veel van elkaar. Helaas namen er ook een paar @tjes afscheid van ons en dat hebben we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Er werd iedere keer een toepasselijk cadeau geregeld met een leuk avondje bij elkaar zijn.

En nu is daar plotseling het afscheid van de chatbox.
Het nieuws kwam hard bij mij aan, ik kon het niet geloven. Ik had het wel een beetje zien aankomen, maar we waren druk aan het brainstormen hoe we de chat nieuw leven in konden gaan blazen........
Ik chat gewoon erg graag, lekker het directe contact met fans en voor mij gewoon een bezigheidstherapie in de avond uren als mijn man is werken. Dit gaat nu na 1 maart niet meer en ik zal het ook zeker erg gaan missen. Maar mss dat ik dan wat meer op de logjes te vinden ben en meer reacties ga achterlaten. Want dat doe ik nu tussen het chatten door.

Ik wil iedereen bedanken voor de gezellige tijd op de chatbox, lief en leed zijn gedeeld in de chatbox, vriendschappen zijn er ontstaan, relaties die op de chat zijn geboren. Allemaal heerlijke herinneringen die ik ga koesteren. En natuurlijk houden we via de andere wegen contact met elkaar.

Een speciale dank wil ik uitspreken naar mijn medecollega's Dian, Isabel, Natje, Mary, Bianca en Manja voor de gezellige tijd, de leuke uitstapjes en de vriendschap.
Tot en met 1 maart ben ik (en de rest van de aapjes) nog gezellig aan het chatten op #borsato, samen met jullie hoop ik!

Juul
De G van ......
De G van Geld.......

Op jonge leeftijd hebben mijn ouders me goed om leren gaan met geld. Het lukte natuurlijk niet altijd, maar meestal wel, waar ik natuurlijk enorm trots op ben.
Soms zit het mee,  soms zit het tegen.

Na mijn schoolperiode ging ik werken en helaas werd ik na 10 maanden 100% afgekeurd voor mijn leuke beroep in de horeca. Ik kwam in de ziektewet terecht en daarna in de WW. Dit betekende dus tanden op elkaar, zuinig leven, want je loon wordt dan bijna gehalveerd. Mijn vader kwam toen ook net in die periode met het plan dat Johan en ik maar eens moesten gaan kijken voor een koopwoning......Yeah right.......hoe kunnen wij dat betalen als ik in de ziektewet zit, krijgen we wel een lening? Maar het zou moeten lukken altijd makkelijk een vader die in het bankwezen zit.
En een klein half jaar later konden wij onze koopwoning betrekken, waar we nog steeds met veel plezier wonen. Dit is onze grootste aankoop geweest ooit denk ik. Inmiddels hebben we de keuken vernieuwd en een serre aangebouwd, wat ook weer grote uitgaven waren, maar het is het allemaal waard.

Ik kwam uiteindelijk ook in het bankwezen terecht en heb veel geld door mijn handen zien gaan. Het tellen van sealbags van zakelijke klanten, geldautomaten vullen en controleren, cassettes klaarmaken voor de Nederlandse bank......en weet je geld is vies en stinkt!! Na een dagje geld tellen en schoonmaken kan ik je melden dat je handen goed zwart waren. Als je geld van een kroeg kreeg in een sealbag kwam de bierlucht je al tegemoet als je de sealbag open maakte. Gelukkig is dit nu weer in handen van een apart team, die dit met liefde en plezier doen.

Als ik de lotto zou winnen wat we nooit zullen doen, omdat we daar niet aan meedoen, zou ik direct de hypotheek aflossen. Ff lekker op vakantie gaan, de rest op een leuke spaarrekening zetten niet bij Iceseave en gewoon blijven werken, want de hele dag thuis zitten ik spreek nu uit ervaring is geen pretje.
Maar voorop blijft staan dat ik gelukkig wil zijn en gezond. En aan dat laatste ben ik hard aan het werken nu. Een leven zonder mankementen.........
En dat wens ik ook voor iedereen een leven vol geluk en gezondheid!

 Juul
"Volkomen K*T"
Vandaag kreeg ik een berichtje dat de clip van Veldhuis en Kemper met "Volkomen Kut" online staat.
Ik laat jullie ff meegenieten Juul
"We moeten praten"
Vanavond vond er een try-out plaats van Veldhuis en Kemper in het Speelhuis in Helmond.
Gelukkig hadden wij hiervoor ook kaarten kunnen bemachtigen. Al eerder hebben wij deze 2 mannen mogen zien in Rotterdam in het Luxor theater en steeds als we kaarten wilden bestellen stonden we op de wachtlijst en visten dus achter het net.

Richard en Remco hebben ook een optreden gedaan bij Marco bij het Gala van het Nederlandse Lied. Toen al zeiden we tegen elkaar, die 2 zijn zo enorm goed, die moeten we vaker gaan zien. Zo stonden ze ook in Kuip en waren ze te gast bij het Warchildconcert, dus wij hebben al veel kunnen genieten van hen.

Het was vanavond de try-out van "We moeten praten" en ik moet zeggen, het was super leuk, we hebben veel gelachen, mooie nummers werden er gezongen en een compliment aan de dames (als ik het goed heb Lieke en Wieke), die het erg goed deden.

In het begin kregen we een scherm te zien met "Inconvenient Truth", wat snel daarna wijzigde de "Inconvenient Trut?". De toon was gezet en het kon niet anders dan een leuke avond worden.
Daarna werd er gevraagd wie er een vaste relatie had..........veel handen gingen de lucht in.........daarna wie is er verliefd.........weinig handen gingen de lucht in..........wie heeft er een affaire..........niemand stak zijn hand meer in de lucht...........

Verder ging het dus over relaties, hoe een scheiding tot stand kwam door een zeer leuke vakantie, in een leuk park. De andere ging ook weg bij zijn vrouw, omdat hij in de agenda had gezien dat er allemaal afspraken instonden met een Dave.........maar wat bleek hij was gynaecoloog en ze waren zwanger.
Je moet eerlijk zijn, en de vrouwen hebben inmiddels de broek aangetrokken, maken carriere en de mannen staan de kinderen van school te halen met in hun ene hand het boek van Sonja Bakker en in de andere hand de kinderwagen. Mannen moeten weer hard worden en voor zichzelf opkomen, de broek weer aantrekken en de vrouwen de broek...........(vul zelf maar in hahaha).
Mannen die bezig zijn om hun schaamhaar te verven, in vlechtjes te leggen en te scheren, alleen dat dat af en toe fout gaat als de telefoon gaat, mannen kunnen geen 2 dingen tegelijk, zorgde in het begin van de show al voor veel hilariteit. Ik hoorde een vrouw naast me zeggen "Heeft Remco nou geen Björn Borg boxer aan?".
(Bovenstaande volgorde klopt niet, maar het geeft een impressie)
©JB van Os


Op het einde zongen ze het nummer "Volkomen kut", geen leuk nummer, maar het werd wel leuk toen de carnavalsstemming erin gebracht werd, de Keiebeiters (carnavalsvereniging van Helmond) voorbij kwamen en natuurlijk ook de Kattenmeppers (zo worden de inwoners van Helmond genoemd). Op het einde van het nummer mochten wij ook ff meezingen........"volkomen kut"..........

Ik kan er nog veel meer over vertellen, maar het was gewoon een super show!!

Na afloop gingen we natuurlijk nog ff naar de bar om wat te drinken en te kletsen. Richard en Remco hadden al aangegeven dat ze ook naar de bar zouden komen. Na een half uurtje gezeten te hebben, ben ik naar ze toe gelopen om ze te complimenteren en natuurlijk voor een foto.
Remco vertelde nog dat hij erg last had van zijn stem, maar dat het wel goed was gegaan verder en verder zijn stem nu ook ging sparen ( Ik hoop dat je niet ziek gaat worden Co!)
Richard had verder nergens last van en ging snel door het gordijn naar buiten voor een sigaretje te roken en ik dook achter hem aan . Samen nog gezellig staan te kletsen tot dat Johan kwam aanlopen met mijn jas. Richard ging snel weer naar binnen voordat hij ziek zou worden, en zo eindigde een zeer gezellige en leuke avond.

Richard en Remco ik weet dat jullie deze log gaan lezen, wat ik natuurlijk al erg leuk vind (ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden) en bedankt voor deze leuke avond! Wij komen zeker nog een keer naar een show van jullie!!


 Juul
Gordijn drama ten einde

Eindelijk kreeg ik vorige week een telefoontje dat onze gordijnen voor de serre nu klaar zijn. Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen is het niet zo soepel verlopen allemaal.
Hier een kort resumé:
Bij het eerste bedrijf hadden ze de gordijnen die we wilde.......bestelde ze........belde ons op met de mededeling dat er een fout in de stof zat.
Gewacht op de nieuwe collectie en toen andere uitgezocht.........ze werden besteld.......we werden weer gebeld......er zat kleurverschil in de stof.
Weer gewacht op nieuwe stalen, die maar niet kwamen en uiteindelijk onze aanbetaling terug gevraagd en naar de overburen gegaan.

Daar hebben we dus de gordijnen besteld die ons aanstonden net voor de feestdagen. En nu zijn ze dan eindelijk klaar en gehangen.
We zijn er enorm blij mee, het geeft meteen een heel andere sfeer in de serre.
Nu is het alleen te hopen dat de katten ze ook leuk vinden en er niet in gaan hangen enzo.
Ze hebben het bij de andere gordijnen ook nog niet gedaan, dus ik heb goede hoop.

Ons gordijn drama is dus nu ten einde gelukkig!

 Juul

Lekker uitwaaien
Vorige week lag er nog sneeuw........nu lijkt het wel herfst met veel regen. Maar toch hadden we zin om lekker uit te gaan waaien aan zee.
Het plan kwam gisterenavond om naar Scheveningen te gaan. De weersvoorspellingen waren niet goed, maar we lieten ons niet weerhouden om toch te gaan, dus vanochtend om 11 uur vertrokken we. Onderweg hebben we heel veel regen gehad en toen we aankwamen in Scheveningen scheen de zon, heerlijk!!
Ook al scheen het zonnetje de wind was behoorlijk koud, het heerlijk uitwaaien kon gaan beginnen. We liepen direct het strand op en genoten van de wind en de rust. We vergaten de tijd een beetje tot onze maag begon te knorren, tijd voor een lekkere warme kop thee/koffie met wat lekkers erbij. Deze keer niet op het terras, maar lekker binnen bij "Binnen".

Daarna zijn we naar de passage gegaan om ff de winkeltjes te bekijken om vervolgens weer het strand op te gaan. Nog even de branding opgelopen om net niet nat te worden van het zeewater. En dan lekker door een klein stukje duinen terug te lopen.

We hebben heerlijk genoten van ons uitwaai-uitstapje, lekker je hoofd leeg maken, geen benul hebben van tijd en genieten van de rust.
 

 

 

Op het Malieveld was ook een demonstratie aan de gang, de verwachte bezoekersaantallen bleven uit. Ook de politie had het drukker verwacht aan de aantallen te zien......

 

........dus reden ze nog maar een rondje .

Nog ff een paar uurtjes bankhangen, tenminste als mijn oogjes niet dichtvallen, en dan is het weekend weer voorbij. Ik heb genoten van mijn weekend, jullie ook?

 Juul
De 7 dwergen
Een paar weken geleden waren we naar de Poohshop geweest en bekeken weer allemaal mooie nieuwe beelden van WDCC (Walt Disney Classics Collection). Ik liet mijn oog vallen op een hele mooie verzameling, namelijk die van de 7 dwergen in de mijn. Ik had deze al vaker gezien en bleef ze enorm mooi vinden, behalve de prijs. Dus we besloten om ervoor te gaan sparen.

Toen ik op een dag (net na de kerst) thuiskwam stond er ineens een grote tas op tafel. Ik keek en werd super blij. Johan had Doc gekocht voor me. Doc kreeg meteen een mooie plek in de vitrine kast, maar hij stond daar zo alleen.......was best zielig.........dus besloten we vandaag terug te gaan naar de Poohshop. Onderhandelen was mijn motto....."nee" heb ik "ja" kan ik krijgen......
Ze wisten ondertussen ook dat ik graag de hele collectie van de mijn bij elkaar wilde hebben, we komen er regelmatig, meestal gaan we de deur niet uit zonder beeldje, dus het onderhandelen ging best wel goed en voor een leuke prijs konden we de rest van de beelden erbij kopen.

Het enige wat ik een beetje sneu vind is dat Doc nu helemaal alleen in de winkel is achtergebleven.....zonder zijn vriendjes.......maar ik kreeg al te horen van Wim dat dat niet lang zou duren en dat dan al zijn vriendjes er ook weer waren. Gelukkig maar.

 


Vandaag hebben wij dus in ons huis Dopey, Grumpy, Happy, Bashful, Sleepy en Sneezy mogen begroeten en ze hebben het volgens mij wel naar hun zin in hun eigen mijn. En Doc is nu ook niet meer zo alleen, hij heeft zijn vriendjes weer terug.
Kijk ze eens genieten
 Juul
Positief nieuws!!
Vandaag was de grote dag voor mij. Ik was niet zenuwachtig alleen een klein beetje gezonde spanning. Wat zou de neurochirurg gaan zeggen??

Om 11 uur vertrokken we richting St. Niklaas waar we netjes om half 1 arriveerde zonder files. Ik had pas om 14.15 uur een afspraak, maar beter te vroeg dan te laat. Ik moest me inschrijven, daarna melden bij de assistenten van de chirurg. Omdat we zo vroeg waren en ze het dossier nog moesten bestuderen mochten we wat gaan eten.
Daarna terug gegaan en me weer gemeld. Ik kreeg nog een vragenlijst die ik in moest vullen en dat lukte goed, alleen moest ik toch even vragen wat een "voos gevoel" was. Het bleek dus een doof gevoel te zijn, dus daar kon ik ook een kruisje bij zetten.
Al snel werden we daarna naar binnen geroepen. De arts luisterde, keek in de papieren die ik mee had genomen, en bekeek de MRI van mijn nek. Hij constateerde niet 1 uitstulping maar 2 . Eentje zit er tussen de 5e en 6e nekwervel, dit was mij ook verteld, maar er zat er nog 1 tussen de 6e en 7e nekwervel.
Hij zei: "Ik zie dat je in NL naar huis bent gestuurd met de mededeling, leer er maar mee leven, maar dat hoeft niet, ik wil, ik kan en ik ga je helpen."
Oh wat is dat heerlijk om te horen het zit dus niet tussen mijn oren dat ik wat mankeer.
Ik vertelde ook dat de neuroloog in NL geen onderzoeken heeft gedaan en alleen maar die fijne nekbrace had voorgeschreven, waarop hij direct antwoordde dat dat helemaal geen oplossing is.
We praatte nog even verder en testen nog wat voor bewegingen ik wel en niet kon maken. Hij sprak alles in op een voicerecorder, zodat er een duidelijk verslag van gemaakt kon worden, wat ook doorgestuurd gaat worden naar de orthopeed daar.

Over 3 weken mag ik terugkomen voor een nieuwe MRI te laten maken van mijn nek en aansluitend wordt er ook een echo gemaakt van mijn schouder. Hij wil nu 100% zekerheid voor hij mij gaat behandelen, zodat hij niet gaat opereren wat mss helemaal niet het gewenste resultaat oplevert, of maar de helft van het probleem oplost. Halverwege februari zal ik de uitslagen krijgen en zullen we verder allemaal te horen gaan krijgen wat er gaat gebeuren.

Ik zit weer in de molen en het gaat allemaal heel snel. Wordt vervolgd dus!

Hierbij wil ik jullie ook alvast heel erg bedanken voor jullie medeleven, het doet me enorm goed!!

 Juul
"Deze mooie nacht
Die mag van mij part eeuwig duren"