Welkomsttekst


Lieve Marco-Fans,

van harte welkom op mijn weblogje. Gezellig dat je hier een kijkje komt nemen!.
Misschien met een lekker kopje koffie?
Ik zal het maar fijn vinden als je een berichtje achterlaat.

Groetjes, JuttaNieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Laatste Reacties
Via deze weg wil ik jou... 20:13
Via deze weg wil ik jou... 19:01
fout bij verwerken smilies 18:07
Via deze weg wil ik jou... 18:07
Kijk, dat is nog eens... 15:54
het is ook een heerlijk... 09:56
Zo is dat. Heerlijk... 09:24
Via deze weg wil ik jou... 18:08
jij ook fijne dagen. 23:08
Fijne Paasdagen!!... 12:36
Voor jou ook fijne... 22:10
Jij ook hele fijne... 19:38
Ah leuk dat je weer aan... 08:59
Gezellig dat je er weer... 07:29
Welkom terug op de... 21:45
Oh wat lief, dank jullie... 19:43
Hoi Jutta, Wat leuk dat... 18:45
ik heb ook zin in de... 18:24
Beste Jutta, We kwamen... 11:01
gefeliciteerd met je... 12:35
Ik wens je nog vele jaren... 11:25
Via deze weg wil ik jou... 10:16
Hallo Jutta, We zien dat... 11:25
Mooi logje heb je er voor... 10:42
mijn wnieuw weblog heb... 10:41
dank je wel dat heb jij... 10:38
leuk al die logjes met... 10:31
lieff 10:29
wat een lief logje ook... 10:27
Gefeliciteerd met jou... 08:31
dat is niet fijn... 21:57
ik vind ook heel etrg... 21:35
Via deze weg wil ik jou... 16:34
Heerlijk dat je eindelijk... 14:07
ja ook hier even genoten... 18:01
hij is zeker mooi ja 17:08
HoiZo'n vroeggeboorte heb... 13:32
Dank jullie wel, ja, dat... 17:18
jeetje dat is veel voor 2... 20:40
Nou inderdaad, leuke en... 16:55
Ja, dat klopt, natuur ijs... 19:26
Leuk Jutta, dat jullie... 18:44
Wat leuk dat jullie zijn... 18:22
Hetzelfde!xx 16:45
jij ook fijne dagen 18:35
Hetzelfde!Liefs Marije 12:05
Ook van ons 6e... 13:46
ik vind je logje voor... 10:49
Was echt een geweldig... 12:41
Hoi Jutta,Ik heb jou... 19:07
 
Laatste 100
Profiel
Naam: Jutta
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Archief
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Beste Marina, heel veel...
14:54, 20 jan 2014
Wat een mooie log...
12:57, 1 dec 2013
Wat super, Marina,...
20:45, 13 jun 2013
Wat leuk geschreven...
18:04, 30 mrt 2013
Ben er helemaal stil...
16:30, 15 mrt 2013
Van harte gefeliciteerd...
10:07, 5 mrt 2013
Wat super leuke...
17:14, 17 okt 2012
Wat super nieuws Marina -...
18:15, 15 sep 2012
Oh wat lief, dank jullie...
19:43, 13 sep 2012
Heel veel sterkte vandaag...
17:16, 13 sep 2012
klokje
Vrolijk ;-)
Hoewel ik al lang geen logje meer heb geplaatst, vooral vanwege mijn opleiding die veel tijd kost (maar erg fijn is ), snel even een klein berichtje:

Gisteren heb ik mijn buurvrouw een cd van Marco geschonken en nu hoor ik ze heel luid mee zingen - wat leuk toch!! En zelfs de kinderen, die ze op dit moment oppast, zingen en juichen mee, wat heerlijk. Samen met haar en haar man gaan we ook naar Nijmegen in april, dat wordt zeker een lekker avond!

Marco en zijn muziek maakt de mensen vrolijk, dat kun je horen!

Dan het nieuwe album en de concerten, wat zijn het toch leuke feiten!.

Groetjes,
JuttaIk heb er nog zin in!!
Jeetje, wat is het een tijd geleden dat ik een loogje heb gemaakt . Het was al in januari. Maar dat betekend niet, dat ik er geen zin meer in heb, wel heb ik een heel drukke tijd achter de rug. Nou ja, dat is eigenlijk niets bijzonders en iets wat veel mensen hebben. Maar voor mij is het ook een beetje moeilijker een loogje te maken omdat het Nederlands niet mijn moedertaal is.

Wat de taal betreft ga ik proberen het te verbeteren;-). Ik heb een nieuwe uitdaging gedurfd en ben nog een keer met een studie begonnen.  Hoewel ik niet meer twintig ben vind ik het leuk nog iets anders te proberen. Ik hou me bezig met een ?Nederland  ? Duitsland studie? en naast het leren van de taal gaan we bv. tegenoverstellen hoe het gaat met de politiek, economie, geschiedenis, cultuur, literatuur, de media en de communicatie in beide landen. Het is heel interessant en leuk om te doen en ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om er bij te kunnen zijn. Nu heb ik al een jaar achter de rug en hoop dat ik nog verder mee kan doen. Natuurlijk is het ook veel arbeid maar het is fijn.
Een paar uurtjes werk ik ook nog in mijn oude baan en daarna heb ik ook nog familie. Op dit moment gaat het gelukkig maar goed met z´n allen en ik hoop dat het zo blijft. Dus is nu een beetje tijd om het iets rustiger aan te doen en van de vrije tijd te kunnen genieten - en dat gaan we ook doen!.

En natuurlijk mag een ding in het dagelijkse leven niet missen en dat doet het ook niet: de muziek van Marco .  Naar zijn mooie muziek luisteren  lukt allemaal en daar ben ik blij om ? en ook ga ik proberen me op de hoogte te houden rond alles wat Marco betreft. En wat is bv. de nieuwe Tifosi toch prachtig geworden ? heel leuk. Dus heb ik zin in meer en hoop dat we naar de FCD in oktober kunnen komen!!.

Hopelijk tot dan .

Groetjes,
Jutta
Helaas geen Marco
Helaas is voor ons geen meer in januari omdat het op 30 januari voor ons niet mogelijk zou zijn om naar Enschede te komen en van Marco en zijn bandje te genieten. Ik heb dat week examens en zo helaas geen tidj.

Maar natuurlijk is het heel goed te horen dat het al beter gaat met Marco - gezondheid is het belangrijkste voor ons allemaal - en alles andere komt vanzelf ;-)

Dus dan maar naar een dvd kijken en zo een beetje het "Marco-concert-gevoel" krijgen.

Veel plezier voor alle die naar de concerten gaan en genieten jullie maar lekker ervan!

Groetjes,
Jutta
Het ist weer 21 december...
....en dus VERJAARDAG!!! 

Van gefeliciteerd, lieve Marco, en maak er een fijne dag van. Geniet maar lekker van het wijnetje en van gezellige uren met je gezin.

Tot 15 januari in Enschede ;-)

Groetjes,
Jutta
Nog drie nachtjes slapen...
Nog drie nachtjes slapen....
en dan maar EINDELIJK op naar . Kan echt nauwelijks meer wachten nadat ik al die leuke verhaaltjes heb gelezen. En zo´n Marcomintje doet nu maar echt goed;-). We hebben de latste tijd helaas niet zo leuke momenten moeten mee maken...maar nu maar eerst op naar Antwerpen en dan in aansluiting nog lekker een paar dagen op vakantie naar Noord-Holland. Dit zijn toch leuke vooruitzichten, of niet ?

                           

Tot vrijdag!


Groetjes,
Jutta

Leuke Tifosi !!!

Jaaaaaa, nu is de Tifosi ook de grens over ? en wat is hij weer prachtig geworden!. Leuk al die verslagen en die foto´s .
Nu maar eerst nog even sporten en dan maar lekker met de Tifosi op de bank, wat een heerlijk vooruitzicht

Fijne avond allemaal ;-)

Groetjes,
Jutta

Familie en vrienden

Dit jaar is bijna eerst 2 maanden oud en tot nu hebben we veel moois beleefd, maar zijn er helaas ook minder leuke dingen gebeurt.

Twee weken geleden belde mijn schoonvader en zei dat hij opereert moet worden en we dachten eigenlijk dat hij dit tot nu achter zijn rug zou hebben, maar dit is helaas nog niet het geval. Zo zit hij nu te wachten omdat hij uit moet rusten en de operatie eerst op 14 maart zou plaatsvinden. Nou ja, maar zo gaat het goed met hem en daar zijn we alle natuurlijk blij over. Op 26 februari hebben we kaarten voor een vrolijk toneelstuk in Münster (nog een kerstcadeau voor mijn schoonouders,-)) )en daar gaan dan met z´n allen ook naartoe, afleiding en vooral maar lachen zou hem goed doen .

Mijn beste vriendin heeft het dan niet zo makkelijk. Haar schoonvader is heel ziek en helaas ging het niet zo goed met hem. Drie weken geleden hielden ze met alles rekening maar nu gaat het met hem gelukkig weer een beetje beter en hij is nu aan het revalideren. Een paar dagen later kregen ze een telefoontje dat een vriend van hun (wij waren vroeger ook met hem bekend) is overleden- op de leeftijd van slechts 44!. Hij was al langer ziek omdat hij een heel zelden erfelijke ziekte had maar toch was het heel plotseling en natuurlijk een schok voor ons alle. Hij was getrouwd en had twee kinderen en ik vind het zo heftig voor zijn familie. Het leven kan soms heel onrechtvaardig zijn.... .

Maar is er ook een goed nieuws in de vriendenkring. Een bevriend stelletje heeft een heel heftige tijd achter de rug: in augustus zijn ze eindelijk voor de eerste keer ouders geworden, maar helaas kwam het kleine jongetje maar heel te vroeg op de wereld en hij woog slechts 710 (!) gram op de dag van zijn geboorte. Daar kun je je voorstellen dat voor de ouders een tijd begon waar ze alle emoties doorheen moesten gaan... . Maar het kleine ventje heeft gevochten en als alles goed loopt mag de jongen volgende week nu eindelijk naar huis!. Dat zou zo leuk zijn en dat heeft het jonge gezinnetje maar meer dan verdiend. Dan zullen we met z´n allen eindelijk kunnen zeggen: welkom thuis !.

Dat alles houdt je natuurlijk ook bezig maar helaas kun je niet zo veel doen... Luisteren, steun geven, troosten en natuurlijk duimen ? voor het kleine vent en voor mijn schoonvader, die nog onder het mes moet gaan.

Het komt allemaal goed, wacht nou maar af wat de tijd met je doet....


Groetjes,
Jutta

Op de schaats

Vorig week zijn de kinderen hier in het Münsterland nog vrij geweest en zo hadden we de tijd om iets leuks te doen. Mijn petekind Finn (10 jaar) wilde een keertje heel graag op de schaats gaan, want hij had dit tot nu nog nooit gedaan. Op de schaats te gaan was een kerstwens van hem maar helaas was het niet meer zo koud. Nou ja, koud vond ik het maar toch maar niet zo koud om de vijvers te zien dichtvriezen. Zo moesten we over een alternatief nadenken en dat was het ?Eispalast in Münster.

Wat een heerlijke dag! (FCD 2010)

Wat was het weer een geweldige FCD ? een dag om nooit meer te vergeten!. Voor de veerde keer mochten we erbij zijn en wat hebben we ervan genoten! De locatie heel mooi, de sfeer was geweldig en alles weer super georganiseerd van de meiden (en de meneer ;-) van de Fanclub ? en natuurlijk het feit dat we alle met Marco op de foto mochten, niet te beschrijven !.

Op zaterdag zijn Michael en ik al vertrokken naar Nijkerk, want we hadden 220 km te rijden. In het mooie Ampt van Nijkerk hebben we gelogeerd en bij het ontbijt een leuke verrassing gehad: Dirk (van de Borsties) en zijn Svenja waren er ook weer aanwezig en zo zijn we met hen naar het prachtige Hart van Holland overgestapt. Daar hebben we dan heel graag in de rij gestaan voor het fotoshot met Marco ;-). Ik vond het zo lief van hem dat hij dit heeft mogelijk gemaakt.

Mijn eerste foto met Marco, geweldig, wat is hij toch een kanjer!.


En dan nog een keertje met ons drieen ;-)Na de foto heb ik Pukjem en haar dochter gezien en vond het zo leuk om ze te mogen leren kennen. Daarna hebben we genoten van het mooie programma en de leuke kraampjes en we konden de nieuwe Tifosi afhalen, want in het buitenland is hij helaas niet aangekomen.

Bij het eten kwam een medewerker van War Child naar ons toe om te vragen of we bij een actie van War Child voor de Valentijnsdag zouden willen mee doen ? en dat wilden we natuurlijk!. Dan maar op naar de loterij en lootjes gekocht ? maar helaas zonder succes ;-) Maar dat maakt niet uit want het was zo´n geslaagde dag!. Leuk om enige Borsaties gezien en gesproken te hebben, wat was het gezellig!!!

Lieve medewerkers van de Fanclub:
bedankt voor de geweldige organisatie, jullie hebben het weer super gedaan!


Lieve Marco:
bedankt dat we met jou op de foto hebben mogen gaan!. Ik heb er zo veel respect voor! Wat ben je toch een bijzondere zanger en mens.Wat een heerlijke FCD: een dag om nooit meer te vergeten ;-).

Groetjes,
Jutta

 

 

 

 


Kippenvel...
...als ik naar het liedje "Waterkant" luistere. Wat een prachtig en heel persoonlijk nummer!. Gelukkig maar dat het internet bestaat en dat we de mogelijkheid hebben, via satelliet naar enkele nederlandstalige omroepstationen te luisteren...;-)


zo kunnen we meegenieten van de mooie single "Waterkant" (en natuurlijk van Marco over ´t algemeen) ;-)Groetjes,
Jutta

"Ik zit elke nacht gevangen
In de draden van jouw web"