Welkomsttekst
Hallo allemaal, welkom op mijn weblogje!
Mijn naam is Maud Schuimer, onlangs 40 geworden en door mijn lieve man verwend met een lidmaatschap van Tifosi di Marco!!
Gastenboek
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Mijn Marco-momentjes

17-05-2014, Rodahal Kerkrade


Ruben en Marco 26-09-2014,
Rodahal Kerkrade


Ruben, Marco en ik, 26-09-2014,
Rodahal Kerkrade


(heartbounce) Marco en Ruben (heartbounce)
26-09-2014, Rodahal Kerkrade


Marco en Ruben
19-04-2015 Fanclubdag Nijkerk 


19-04-2015, Nijkerk
Marco kijkt naar Ruben op het
grote scherm (mb_glimlach)
 
Borsato-vriendinnetjes

Kerkrade 26-09-2014
Het begon uiteraard met deze twee
lieverds: Esther en Diana van de 
fanclub. Rubens vriendinnen voor
het leven. (heartbounce)


Nijkerk 19-04-2015:
Marjan, Serena, Petra
Neske en Anjo


Nijkerk, 19-04-2015
Esther, Nathalie en Diana 
Bijzonderheden op mijn weblog

Augustus 2014, zo trots!!

  
Wow, ik sta op de tiende plek! 


Een eervolle vermelding, wat gaaf!!


Ik stuiter, ik stuiter, want Marco zet mij in de schijnwerper!!


Marco vindt de foto van Daan die meespeelt met zijn
muziek leuk!!!


Samen met mijn kanjer Ruben in de nieuwsbrief!!


Ruben in de schijnwerper, dankjewel Marco!!


Januari 2015
Samen met Ruben in de Tifosi, hoe gaaf is dat?!


Januari 2015, wow, ik sta op de derde plek!
Laatste Reacties
Hoi Nathalie, Ik heb het... 07:06
Hi! Mag ik wat vragen?... 06:15
Koekoek 09:07
Heb je het op de fan... 13:08
Geniet ervan, dat kan je... 15:36
Heftig Maud voor Vincent... 15:31
Heftig hoor Maud, samen... 15:04
Lieve Maud wat een... 19:06
jammer dat ik dit jaar... 21:34
Bah, wat een rotziekte.... 11:19
Trouwens hoe houden de... 07:23
Jullie knokken er samen... 07:23
ik ken deze rot ziekte... 23:32
Haha wat een heerlijk... 10:18
Gefeliciteerd dat word... 16:39
Jaaa, ik zag je naam... 00:29
Wat leuk Maud! Het is je... 22:11
Maud, een felicitatie met... 20:51
Oh nee toch! Wat een... 12:45
ohjee ik ken deze ziekte... 11:21
Ik lees het nu pas, zit... 11:11
Lieve schat, Wat een ...... 09:53
Lieve Maud, lees het nu... 23:28
Tjeetje Maud hebben... 15:17
Lieve Maud, wat laat je... 14:43
Maud, wat een nieuws. Wat... 13:13
Jeetje wat een erg nieuws... 10:13
Ach lieve maud, wat een... 21:07
Word hier verdrietig van.... 16:41
Veel sterkte voor gans je... 09:01
Och Maud wat vind ik dit... 23:22
Houdt het dan niet... 22:19
Jeetje Maud, wat heftig!... 21:36
Lieve Maud, Vincent en... 08:04
Och lieve Maud wat een... 20:51
Jeetje, Maud! Wat heftig!... 05:49
Jee wat heftig. Gaat het... 12:41
Wooow wat een heftig... 10:22
O schat toch, wat een... 09:02
Hoi Maud Wat een naar... 22:33
Het was een lange scan,... 20:46
Jeetje, Maud wat een... 20:21
Heel veel sterkte!!  18:42
Dankjewel lieve Rebecca.... 14:18
Lieve Maud, wat moet dat... 14:03
Jeetje wat knap en echt... 17:36
Prachtig werk maak je nog... 13:51
Lieve Maud, Wat zie je er... 15:46
Mooi hoor Maud. Het ligt... 15:42
Ik zoek echt duidelijke... 10:29
 
Laatste 100
Foto album
Profiel
Naam: Maud Schuimer
Leeftijd: 45 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 Borsaties ;
en 2 gast Borsaties .
Zoeken
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
E-mail alert
Mijn laatste reacties
Marco, Diana en Esther bedankt!!!
WOW WOW WOW WOW WOW WOW

Wat een waanzinnige dag heeft Ruben gisteren gehad!!
Het is een dag geworden om nooit meer te vergeten, op deze dag kan Ruben nog heel erg lang teren.
Zoals ik al eerder gelogd heb had ik de fanclub gemaild met de vraag of een korte meet-and-greet met Marco mogelijk was. En, alle begrip, dat kon helaas niet geregeld worden. Ze kregen heel veel van dit soort verzoeken binnen en konden er daarom geen gehoor aan geven. En al vond ik het jammer, ik snapte het wel. Dus moesten we zorgen dat we er vroeg zouden zijn, dan zouden we hem, heel misschien, bij aankomst even treffen. En misschien kon Ruben dan zijn felbegeerde knuffel en handtekening krijgen…
Ook hadden we inmiddels uitgebreid contact gehad met de Rodahal. Zij zegden toe dat hij ten alle tijden gebruik kon maken van het toilet, we mochten ons daarvoor melden bij de personeelsingang. Ook werd er een zitplaats gereserveerd op het rolstoelpodium voor als Ruben het staan niet vol zou houden. We gingen dus vol vertrouwen richting Kerkrade gisteren. Rubens meester was zo lief om hem een dagje van school te excuseren. Hij zei erbij: als iemand zo ziek is en toch nooit school verzuimd, dan vind ik het heel acceptabel als hij een ‘bijkom-dag’ inplant. Hij wist dat we naar Marco gingen en vond het opladen belangrijker dan een dagje les. Nog steeds ben ik hem daar waanzinnig dankbaar voor!!
We togen al vroeg richting Kerkrade en we kwamen rond half 3 aan bij de Rodahal. Er stonden een aantal lege stoelen en er zaten drie dames, we sloten achter hen aan en het werd al snel gezellig. Rond half 4, mijn vriendin was net gearriveerd, moest Ruben naar het toilet. Dus wij lieten de spulletjes staan en liepen met ons tweetjes achterom. Zegt Ruben ineens: ‘zeg mam, volgens mij zie ik krullen, volgens mij staat Marco daar!’ Ik heb meteen mijn vriendin gebeld en we liepen naar hem toe. Hij stond al vriendelijk met fans te praten en foto’s te maken. Opeens ziet hij Ruben, opent zijn armen en zegt: ‘hé grote vriend, kom eens hier, hier kom je voor hè?’ Ruben keek me even verbaasd aan en liep toen recht in Marco’s armen. Hij kreeg een knuffel en een eerste foto was gauw gemaakt. Gelukkig had ik de textielstift in mijn tas dus Marco signeerde meteen Rubens shirt (en dat van mij!) en zei toen de magische woorden tegen Ruben: ‘ik heb je verhaal gehoord en ik ga nú naar Esther om haar te zeggen dat jij vooraan moet staan. Jij staat vanavond aan het hek vriend, daar ga ik voor zorgen’. Ruben keek zó waanzinnig blij!!! En na nog een knuffel (en foto met vriendin en Marco) liepen we richting personeelsingang.Na het lezen van de mail en het bekijken van het toiletpasje werden we door een lieve dame naar het toilet begeleid (ik mocht even meelopen). En wie kwamen we op de terugweg tegen…..? Marco! Ik bedankte hem nogmaals, kreeg een bemoedigende blik en tegen Ruben zei hij: ‘ik ga het echt nú regelen voor je’.
Ruben liep terug naar voren alsof hij op wolkjes liep. Mijn lieve kanjer, zo wijs en volwassen geworden door zijn ziekte liep te huppelen als een kind. Zó mooi om te zien! Mijn kanjer was weer even kind, zoals het hoort!!
Terug in de rij deelden we de vreugde met vriendin Nicole en man Richard (die baalde als een stekker dat hij frietjes halen was toen we Marco zagen) en met de mensen om ons heen. Wat een lieve reacties kregen we!! Iedereen reageerde oprecht blij naar Ruben toe. Natuurlijk waren er ook jaloerse blikken maar die heb ik heel bewust geblokt. Ik wilde geen negatieve gevoelens op deze dag met een gouden rand!
Ruben ging gauw verder met zijn loom-bandje voor Marco (zilver met zwart) en had hem net af toe Esther mij wenkte. Van haar en Diana kreeg ik wederom te horen dat Ruben vooraan mocht staan. Ook was er een foto-moment na de voorstelling geregeld maar we bleken hem dus al getroffen te hebben, dat was puur toeval! (achteraf gezien heel fijn want de foto’s bij daglicht zijn erg mooi geworden!) We stonden net te praten toen Marco door de hal aan kwam lopen, hij zei weer tegen me ‘het is geregeld hè? En keek me met een lieve, begrijpende blik aan. Ik zag in zijn ogen het begrip voor onze situatie, waanzinnig! Ik riep Ruben er nog even bij en hij gaf Marco het geloomde bandje. Hij paste perfect en Marco beloofde het tijdens het concert te blijven dragen, en die belofte heeft hij gehouden! Ruben schutterde wat en ik weet wat hij wilde, hij wilde nog een knuffel (Ruben is de laatste maanden een echte knuffelaar geworden, zo uit hij zijn dankbaarheid en liefde naar mensen toe) dus ik vroeg Marco of Ruben hem een knuffel mocht geven. Wat toen volgde…. Een waanzinnig warme, intense knuffel…. De tranen schieten weer in mijn ogen als ik eraan terugdenk. En Esther riep meteen ‘wacht, ik maak een foto’. En die foto is de mooiste foto die ik ooit van Ruben gezien heb…. Hij straalt, zijn gezicht, zijn houding, hij geniet, hij leeft op!!!En mooi om dan die warme blik en stralende lach van Marco te zien!!! Of zoals veel reacties op FB en Instagram zeggen: ‘Marco straalt net zo hard als Ruben!’ Dat deed me zoveel goed!! Rubens grote wens was uitgekomen…. Hij heeft Marco gezien, geknuffeld en een handtekening gehad…. En toen moest het concert nog beginnen….
Rond kwart over 6 (een kwartier voor de deuren opengingen) mochten we met Esther, Diana, Lunarda en een vriendin van haar naar binnen. De laatste licht-checks werden gedaan en dan sta je ineens in een lege Rodahal en krijgt Ruben vrije keus: ‘waar wil jij staan? Zeg het maar’.  We kozen een prachtige plek midden voor het podium, met aan de ene kant Diana en Esther en aan de andere kant Lunarda en haar vriendin. Na een minuut of tien hoorden we gillen en rennen en kwamen de andere fans binnengestormd. En wij zaten gewoon al relaxed te wachten…. Gelukkig konden mijn vriendin en haar man een plekje bij ons bemachtigen! Wat ging het wachten snel! Even voor acht uur gingen we staan en deed Ruben zijn oordopjes in (teveel harde muziek zou beslist zijn hoofdpijn aanwakkeren en die konden we nu niet gebruiken!). En om kwart over 8 was het zover… Ik voelde Ruben naast me beven van opwinding…. De muziek begint, Marco komt op…. En steekt meteen een dikke duim op naar Ruben! Ruben ontspant, geniet, en feest mee vanaf dat moment! En het was niet zo dat ik dat alleen maar met mijn ‘moeder-ogen’ zo ervoer, Lunarda schreef op Instagram: ‘Het was zo leuk om te zien hoe hij alles in zich opnam tijdens het concert. Dat maakte de avond extra bijzonder’. Wow…. Wat een mooie woorden over mijn kanjer…. Want genoten heeft hij, soms stilletjes alleen, soms feestend met de rest en soms gingen we even helemaal in elkaar op…. Vooral bij de nummers ‘ik zou het zo weer overdoen’ en ‘samen voor altijd’. Volgens Diana en Esther bijzonder om te zien en ze hebben wat foto’s en filmpjes van ons gemaakt (waar ik overigens niets van gemerkt heb!) Ruben heeft zowel Diana als Esther regelmatig geknuffeld (Diana schreef op mijn FB-pagina: ‘Ik heb zo genoten van Ruben en het was echt zijn dag! Mag ik je knuffelen vroeg hij wel 4 keer te lief!! En jij hebt er vriendinnetjes bij hoor Ruben! Duim omhoog’.)
En toen was het pauze en moest Ruben toch wel nodig naar het toilet maar door de menigte heen was geen optie…. Dus de bewaking maar eens lief aangekeken… Ze vroegen om een verklaring dus ik overlegde de mailwisseling met de Rodahal en zijn toiletpasje. Daarna zei Diana ook nog :’hij is vandaag Marco’s speciale VIP-gast. Dat was voldoende en Ruben werd bij wijze van uitzondering over het hek getild. Diana zei al ‘vandaag is echt zijn dag, vandaag lukt alles’. Bij terugkomst klom hij over het hek en kon het grote genieten verder gaan. Ik wil niet teveel verklappen over de show zelf….. Maar wij hadden het grote geluk dat Kim Spierenburg (tranen in de ogen….) en Brownie Dutch er waren, zó gaaf!!!!
En dan denk je toch echt de middag en avond van je leven gehad te hebben en dat niets dit meer perfect kan maken dan het al was….. Maar dan had ik het mis…… Na een snel toiletbezoek en de aankoop van twee Marco-kettinkjes liepen we naar de uitgang. Staat daar de lieve dame te wachten die Ruben naar het toilet gebracht had ’s morgens. ‘Hoi Ruben, wil je misschien een concert-poster? Ik had ‘m al voor je klaarliggen’……. Dat slaat toch alles?!?! Dat ze dat óók nog voor hem doen?! Dat ze hem tussen pakweg 2500 man herkennen en hem aanspreken?! Hij wist niet waar hij het zoeken moest van blijdschap. Met poster onder de arm naar de artiesteningang want hij wilde Marco erg graag nog even bedanken. Nu was het er vrij druk (man of 40-50 schat ik in) en ze beginnen te gillen als we aan komen lopen, teken dat Marco buiten komt. We lopen een beetje langs de zijkant van de groep om een glimp van hem op te vangen. Een dame van de beveiliging ziet Ruben (herkent hem?) en zegt ‘wilde je wat vragen?’ Dus Ruben zegt dat hij wel een handtekening van Marco op zijn poster wil…. Ze tikt Marco aan, hij draait zich om, ziet Ruben en hup, de armen gaan alweer open! Knuffel nummer 3 van de dag. Ruben bedankt hem voor het concert en vraagt om de handtekening. Met alle plezier tekent Marco de poster met ‘ciao, doei, Marco Borsato, XXX’ en vraagt of Ruben niet moe is. En of hij genoten heeft. Een momentje tussen fan en idool, heel mooi! En ja, hij werd naar voren geduwd, maar niet door mij! De dame van de beveiliging deed het voor hem. Zal mij/hem niet door iedereen in dank zijn afgenomen maar ook dat heb ik weer bewust geblokt. De meeste gezichten die ik zag keken vriendelijk, begripvol, vertederd. Het was gewoon een mooi plaatje om te zien!
En zo nam ik een dolgelukkige zoon mee naar huis. Hij was zó vol van alles. En is dat nog steeds. Hij was al fan, maar dat gevoel is enorm veel gegroeid!!

Lieve Marco, Diana en Esther, dankjewel hiervoor! Jullie zorgden ervoor dat Ruben al zijn pijn, ellende en ziek zijn even kon vergeten en gewoon een dag lang kon genieten! Jullie zijn toppers, alle drie!

En zeker ook een heel groot woord van dank aan de geweldige medewerkers van de Rodahal en de beveiliging, jullie service was top!!!

Dikke knuffel, zeker ook van Ruben!
X Maud

ps: dit is een ruwe versie, misschien zitten er nog spelfouten in en de meeste foto's ontbreken ook nog maar we hebben sinds vandaag een nieuwe laptop en daar had ik al meteen ruzie mee vanavond, haha! Ik neem morgen de oude laptop er even bij, kijk de log nog eens na en voeg dan de rest van de foto's toe, want ze zijn geweldig!! 

En ja hoor, een eerste aanvulling:
Ik vergat helemaal te vertellen dat ik tijdens dit concert slechts een keer een vluchtige blik van Marco heb gehad, maar teleurgesteld ben ik allerminst want Ruben heeft echt ongekend veel aandacht van hem gehad. Een keer of tien zeker was er een duim, een blik, een grolletje voor hem. Hij genoot zo waanzinnig!
En tijdens de show maar vooral tijdens het laatste nummer kreeg Ruben veel aandacht, knipogen en gekke gezichten van Giovanni, en het is moeilijk te zeggen wie hier meer plezier aan beleefde, Ruben of Giovanni....  ;-)
1. Door: Hillie op 28-09-2014 00:05:22
Oh meis! Ik zit dit gewoon met een brok in mijn keel te lezen! Wat een onbeschrijflijk mooie dag voor jullie en wat een fijne ontmoetingen tussen Ruben en Marco! En dan nog als klap op de vuurpijl een gesigneerde concertposter. Snap niet dat er nog jaloerse blikken zijn. Dit gun je zo'n jochie toch gewoon, zelfs al ken je het verhaal er omheen niet. 
Wat fijn ook voor jou om je "zorgenkind" een dag even zo onbezorgd te zien genieten! Heerlijk! 

Liefs Hil
1.1. Door: Maud Schuimer op 28-09-2014 09:00:35
Ja lieve Hillie, het was heerlijk om mijn kanjer te zien genieten!
Hij was weer even echt kind...
2. Door: Annemarie op 28-09-2014 00:13:04
Oooh wat heerlijk.. Ik zit helemaal mee te genieten van jullie mooie dag van gisteren!
Wat heeft je kleine man genoten, superfijn!!!
De foto samen met Marco, wat een PLAATJE! Zo mooi om te zien! 
Lekker van na genieten, dit pakt niemand je meer af! 

Liefs, 
Annemarie 2.1. Door: Maud Schuimer op 28-09-2014 09:01:19
Ja he Annemarie, de liefde en zorgzaamheid spat gewoon van de foto af... Deze komt op canvas hoor!
3. Door: Maria op 28-09-2014 08:30:04
Zò mooi dit! Echt heerlijk om dit verhaal te lezen.Prachtig!
Schitterend!  En die foto's van Ruben en Marco zò hartverwarmend!
Zò mooi om te zien hoe Ruben genoten heeft.
En wat fijn dat de Rodahal alles zo goed geregeld had.
En wat is Marco lief geweest.
Deze herinnering die blijft voor Ruben en jou om altijd te onthouden.
Super blij voor jullie.    

Liefs, Maria.
3.1. Door: Maud Schuimer op 28-09-2014 09:02:02
Dankjewel Maria voor je lieve woorden!
Ja, de Rodahal en Marco maakten zijn dag onvergetelijk!
4. Door: Anno op 28-09-2014 08:50:13
Wat een fantastisch verhaal, en wat fijn voor Ruben dat Marco tijd voor hem heeft genomen. Dit is een dagje om in te lijsten.
4.1. Door: Maud Schuimer op 28-09-2014 09:02:29
Ja Anno, deze dag vergeten wij nooit meer!
5. Door: Martijn Matse op 28-09-2014 08:56:44
Hè maud, wij waren erbij en ik vind het geweldig hoe hij in de watten is gelegd. Ik weet zeker dat niet alleen hij maar ook jij heel trots bent en die avond niet snel zal vergeten. Heel veel sterkte met wat komen gaat en een ding weet ik zeker voor Ruben ben je een top moeder.
5.1. Door: Maud Schuimer op 28-09-2014 08:59:41
Dankjewel voor je lieve woorden Martijn!
Ik zie er geen foto bij staan maar heb wel een vermoeden wie je bent. Volgens mij stonden jij en je vrouw direct achter ons... Dus je hebt hem inderdaad van voor tot achter zien genieten!
Nogmaals bedankt!
6. Door: Suzanne op 28-09-2014 09:13:10
Wat heb je een geweldige beschrijving van deze dag gemaakt, hoe jullie het beleefd hebben. En wat een mooie ervaring voor Ruben. Schitterend dat dit voor hem is gedaan. Dit zullen jullie nooit vergeten. Geniet er lekker van. Het is jullie gegund.

Liefs,
Marie-Suzanne
6.1. Door: Maud Schuimer op 28-09-2014 13:49:57
Dankjewel voor je lieve woorden!
7. Door: bebe op 28-09-2014 09:13:47
Wat een prachtig logje! Het kippenvel staat dik op mijn lichaam.....wat is dit geweldig, mooi, prachtig, ontroerend, supergaaf en lief zeg! Wat een toodag voor Ruben, maar zeker ook voor jou, hoe fijn moet dit geweest zijn zoveel liefde mee te maken, en Ruben zo gelukkig te zien, nog 2 woorden zeg ik VET GAAAAAF!
 
7.1. Door: Maud Schuimer op 28-09-2014 13:51:28
Lieve Bebe,
het was inderdaad waanzinnig om Ruben zo te zien genieten! Mijn moederhart liep echt over van liefde... Ik gunde mijn kanjer dit zo waanzinnig en dat Diana, Esther en Marco dat dan mogelijk gemaakt hebben.... Waanzinnig!!
8. Door: Mariska Boere op 28-09-2014 09:21:52
Wat een geweldig verhaal. Zit het met tranen in m'n ogen te lezen wat een geweldige dag heeft je zoon gehad. En de foto met omhelzing van Marco zie je beide mannen heel erg genieten.

Dit is een dag die jullie beiden heel hard nodig hadden, en heel lang in julllie gedachte blijft. En wat hebben jullie samen kunnen genieten.

Heel veel liefs Maris,
8.1. Door: Maud Schuimer op 28-09-2014 13:53:04
Dankjewel lieve Mariska, ja, deze dag vergeten we nooit meer!
Hier kan Ruben aan terugdenken op de moeilijke momenten en ik ook!
9. Door: Anja van Wijk op 28-09-2014 09:51:58
Wat een super mooie belevenis.En ook echt verdiend. Super! Met tranen in mijn ogen heb ik het gelezen.. Wat is marco toch een prachtmens!

Heel veel liefs en een dikke knuffel van Anja
9.1. Door: Maud Schuimer op 28-09-2014 13:53:58
Ja Anja, Marco is een echte topper!
10. Door: moniquepaula op 28-09-2014 11:42:52
Ohhh wat is dit mooi zeg. Zo fijn voor Ruben, dit is echt een dag om nooit meer te vergeten. En lief van Marco dat hij dit doet.
En nu maar lekker nagenieten....
liefs Monique
10.1. Door: Maud Schuimer op 28-09-2014 13:55:13
Dat doen we zeker Monique, Ruben is al trots met zijn foto's bij de kinderboerderij aan het langsgaan!
11. Door: Support op 28-09-2014 12:02:20
Wat heerlijk om te lezen dat Ruben de avond van zijn leven heeft beleefd! Ik heb met tranen in mijn ogen je verhaal gelezen, hier kan Ruben nog heel heel lang van nagenieten. Zijn wensen zijn allemaal uitgekomen, hij heeft een handtekening, een geweldige foto samen met Marco en heeft wel 3 dikke knuffels van Marco gehad!

En als moeder zijnde geniet je daar nog het meeste van he, dat snap ik wel.

groetjes,
Paula
Team Moderators
11.1. Door: Maud Schuimer op 28-09-2014 13:56:25
Ja Paula, dat een groots iemand als Marco dit overheeft voor mijn zoon dat is gewoon waanzinnig...
Hier kan hij echt nog heel lang op teren en ik als moeder ook!
12. Door: Kim-Ashley op 28-09-2014 12:04:15
Naar aanloop van het concert heb ik je logjes gelezen over Rubens grote wens... Op de avond zelf heb ik zelfs nog even aan jullie gedacht en gehoopt dat zijn wens(en) uit zou(den) komen! 

Wat ben ik blij te zien en te lezen dat dit inderdaad het geval is! Dat het een dag is geweest voor jullie allebei om nooit meer te vergeten dat is wel duidelijk. En wat een fijne en mooie foto's heeft deze bijzondere dag opgeleverd en zelfs een eigen weblogje hier! :d

Jullie kunnen hier samen lang van nagenieten hoop ik... 

Liefs, Kim-Ashley 
12.1. Door: Maud Schuimer op 28-09-2014 13:57:26
Wat lief dat je ons gevolgd hebt Kim-Ashley!
Ja, Rubens dag was ronduit perfect, hier genieten we nog heel erg lang van na!
13. Door: Maruchi op 28-09-2014 12:17:19
Wow jullie hebben echt een super Vip behandeling gehad zeg!!

Hier kunnen jullie lekker lang van na gaan genieten !!
13.1. Door: Maud Schuimer op 28-09-2014 13:58:27
Ja Maruchi, we beseffen ons heel goed hoe uitzonderlijk dit is.... Daarom proberen we ook op zoveel mogelijk manieren onze dankbaarheid te tonen aan de toppers die dit mogelijk gemaakt hebben!
14. Door: Ness op 28-09-2014 12:37:11
Oh ja echt kippnevel Maud. Sorry ik kan het nu ff niet droog houden. Die knuffelfoto met Marco en jou kleine grote kanjer spreken boekdelen.
Mooie momenten moet je koesteren en  heb je ook ingelijst. 
Prachtig verhaal
Liefs Ness
14.1. Door: Maud Schuimer op 28-09-2014 13:59:02
Dankjewel lieve Ness....
We koesteren elke seconde van deze dag!
15. Door: Maud Schuimer op 28-09-2014 13:49:06
En dan krijg je ineens een appje van je beste vriendin dat zij de fanclub ook al gemaild had met de vraag of Marco Ruben even wil knuffelen....
Lieve Conny, je bent een schat!
Ze vroeg me ook om onderrstaande reactie namens haar te plaatsen:

Lieve Maud,  wat een fantastisch mooie dag moet dat geweest zijn  voor Ruben en jou! Top dat zoiets mogeljjk is en petje af voor alle betrokkenen. Voor Ruben is dit iets dat hij in zijn "Butterfly box" kan stoppen, je weet wel dat doosje waar we belangrijke, bijzondere, waardevolle,  mooie, lieve en soms ook verdrietige gebeurtenissen in stoppen en die zo telkens weer opnieuw kunnen koesteren. Dikke kus van mij voor Ruben en jou. Conny xxx

16. Door: Rianne Beck op 28-09-2014 13:53:44

wauw wat super gaaf en zegt en lief zeg hoor
16.1. Door: Maud Schuimer op 28-09-2014 13:59:34
Ja wat is onze Marco lief hè Rianne?
17. Door: Rianne Beck op 28-09-2014 14:00:04

ja zeker weet hij is lief
18. Door: anja1972 op 28-09-2014 17:43:07
Lieve maud,
19. Door: anja1972 op 28-09-2014 17:47:20
Lieve maud, wat hebben jullie genoten zeg. Ik mocht het van heel dichtbij zien. Ruben was echt de ster van de avond. Sorry dat ik je niet aansprak, maar ik wou jullie niet van jullie roze wolkje halen. Dit alles zal ruben veel goeds gedaan hebben. Even niet moeten denken aan het ziek zijn. Blijf nog lang nagenieten. Knuf, Anja
19.1. Door: Maud Schuimer op 28-09-2014 18:40:35
Sorry dat ik je niet herkend heb.... Maar zoals ik al eerder zei: ik ben niet zo goed met gezichten...
Ja, Ruben heeft echt genoten en ik genoot van hem!
Fijn om te lezen dat anderen dat ook zo ervaren hebben!
Vanavond gaan we foto's bestellen, kijken voor bv een tas of T-shirt met een foto en Ruben gaat zijn eerste log zelf schrijven!
Dus dat nagenieten zit wel snor!  

20. Door: Annelies op 28-09-2014 19:20:47

Wat een geweldige belevenis voor Ruben maar zeker ook voor jou , er is niets zo fijn als je ziet dat je kind geniet !!!!!
Liefs Annelies.
21. Door: Monique Mak op 28-09-2014 21:22:02
Wat is dit heerlijk om te lezen zeg........
Wat een verhaal,ik ben er ook even voor gaan zitten.
Dat is Marco .......hij is zo verschrikkelijk lief ,ik herken heel veel dingen die je schrijft!
Ik heb werkelijk nog nooit een artiest gezien die zo met zijn fans omgaat,ongelooflijk!
En wat heeft Ruben een heerlijke dag gehad.......een dag om echt nooit meer te vergeten!!!! 
Mooie foto's gemaakt........
En dan al die knuffels van Marco.......heerlijk!!!!!
Jullie hebben iig genoten.......dat is nog zacht uitgedrukt!!!!
liefs Monique
22. Door: Titia op 28-09-2014 21:31:40
Ik heb al je foto's gezien op facebook, wat een belevenis, een dag met een gouden randje. Koesteren zo'n dag.
xxx Titia
23. Door: Sabina op 28-09-2014 21:51:04
Wat een top dag voor hem, super een dikke pluim voor marco en fc crew toppers!! 
24. Door: Rebecca op 28-09-2014 23:04:36
Oh Wauw!!!!! Wat een geweldig mooi verhaal. Ik heb het met huizehoog kippenvel gelezen. Prachtig! Zo bijzonder. Geniet lekker na samen!
25. Door: Marja op 28-09-2014 23:36:23
Ooo wat een prachtig verhaal van een prachtige dag/avond Maud.
Geweldig zoals Ruben heeft genoten en eindelijke zijn idool heeft ontmoet. Geweldig zoals het allemaal was geregeld en zo geweldig hoe Marco hiermee omgaat!
Een dag/avond om nooit meer te vergeten!
Prachtige foto's!

Liefs,
Marja xxx
26. Door: Fokje Visser op 29-09-2014 12:05:59
Ik had natuurlijk al het een en ander gelezen en gezien op facebook en instagram. Maar wat vindt ik dit waanzinnig voor Ruben. Zo lief van Marco en de dames van de fanclub. Ik moest tijdens het lezen gewoon een traantje wegpinken, zo geweldig vond ik het voorr jullie. Een droom die uitkomt.Dat Ruben nog maar heel lang mag nagenieten van dit moment. En gelukkig kan hij iedere avond ook nog naar de gave poster kijken.X Fokje
27. Door: Marlies Pruyssers op 14-10-2014 14:22:04
Heb nu pas even de tijd en rust om een hoop logjes te lezen.
Had op FB al het een en ander voorbij zien komen.
Maar ik zit hier met tranen in mijn ogen te lezen.
Wat een geweldige dag en avond heeft jullie kanjer gehad.
En zo vreselijk verdiend. Hier kan hij lang energie uit opdoen.
En laat de jaloerse blikken. Jullie kanjer heeft dit dubbel en dwars verdiend.

xxx
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Zeg me wat je voelt
De muur waar ik op stuit"