Zo waar.."En toch zeur je niet want
Je zit op rozen
Al gaat er soms iets onbenulligs mis
Met tussenpozen
zie je in hoe mooi het leven is"

Laat je een berichtje achter?
Twitter
Foto album
Marco & Ik

FCD 2003 @ Fotomeeting


April 2009 @ Movie That Matters
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Wauw! Mooie foto's...
19:54, 14 jun 2011
Bali lijkt me ook zo...
19:52, 14 jun 2011
Zal je logjes eens gaan...
19:51, 14 jun 2011
denk dat het voor ons wel...
19:51, 14 jun 2011
Ik gedraag me altijd.....
19:50, 14 jun 2011
Gefeliciteerd!! Wat een...
14:25, 26 mei 2011
Wat een heerlijk logje!!...
01:50, 23 mei 2011
Geweldig dat je t zo vast...
01:26, 23 mei 2011
Mij! Mij! Mij!!!...
22:55, 24 nov 2010
Ik schrok er ook van.....
13:44, 24 nov 2010
E-mail alert
Archief
Bezig Bijtje
Duizend Spiegels
Vorige week vrijdag mocht ik eindelijk weer eens gaan genieten van een concert van Marco, de laatste was namelijk al weer met de drie dimensies tour geweest dus het werd weer tijd!

Samen met 2 collega's op het gemak richting Antwerpen gegaan, daar wat gegeten en nadien heerlijke plekjes gevonden in het Sportpaleis. Lekker tegen een hek aan hangen, toch goed zicht op het podium en niet in de drukte. Anders dan jaren geleden vooraan tegen het voorste hek aan, maar joh.. We worden ouder en van een afstandje genieten is toch net zo leuk!Genoten van de bekende nummers, maar ook de kleinere nummers die ik nog niet zo heel vaak live heb gehoord. Prachtig om zo'n grote zaal helemaal stil te zien en iedereen zo zien te genieten. Al met al een geslaagde avond!

En afgelopen vrijdag was het weer zover.. Ik mocht voor de 2e keer (en tevens de laatste...) gaan genieten in het Ziggodome!

Dit keer met m'n moeder, broertje en mn borsato vriendin Susan. Op tijd vertrokken richting A'dam vanwege de verwachte drukte, maar hier totaal geen last van gehad. Ideaal dus!

Daarna bij het cinema cafe lekker gegeten en rond 19:00 richting het Ziggodome terug gelopen. Dit keer hadden we prachtige zitplaatsen, dus konden het ook echt op ons gemak doen. De show begon iets later maar ondertussen hadden we al tijd genoeg om bekende gezichten te spotten in het publiek.Ook deze avond weer ontzettend genoten, vooral ook omdat in tegenstelling tot Antwerpen nu ook Trijntje en Ali B erbij waren en dit voor mij de show wel nog meer compleet maakte. En weer genoten van de kleine, kwetsbare nummers die Marco zo mooi kan overbrengen. Maar ook weer goed uit ons dak kunnen gaan bij zijn grootste hits. Maar ook bijzonder om het deze avond weer te kunnen meemaken samen met de mensen waar ik al heel wat concerten van Marco samen heb beleefd. Mensen die weten welke nummers je wat doen, gewoon weten wanneer je elkaar even aan moet kijken maar ook gewoon dezelfde humor hebben!In de auto onderweg naar huis plaatste ik nog even een overzichtsfoto van deze avond op Instagram. Bij thuiskomst nog even een rondje social media, en tot mijn verbazing zag ik dat Marco m'n foto van die avond geliked had. Al met al was dat dan ook wel weer een mooie afsluiting van deze avond!

En nu... Wachten tot het oktober is en ik weer kan gaan!
Lang geleden...
Om precies te zijn 2011 dat ik hier mijn laatste logje neerzette. Zo lang geleden dat m'n weblog zelfs inactief was. Maar na een hele berg stof weg te hebben geblazen is ie nu in ieder geval weer bruikbaar! Nu nog eens kijken hoelang ik het weer volhoud haha.

Nu de mei maand aangebroken is begint het borsato virus toch weer wat te kriebelen, ondanks dat het eigenlijk de afgelopen jaren wat naar de achtergrond is verdwenen. Maar eind deze maand mag ik weer gaan genieten in Antwerpen en Amsterdam van de duizend spiegels tour!

Fotografie is nog steeds een van m'n hobby's, al doe ik er veels te weinig mee. Kwestie van geen tijd en er geen tijd voor vrij maken ;-).

Vanmiddag toch maar even met m'n camera de tuin ingedoken, want we hebben een nestje merels en een nestje pimpelmeesjes te gast! Prachtig om te zien hoe ze af en aan vliegen, en dan dat gepiep van de jongen op de achtergrond.. Genieten! En dan ook nog het geluk om een van de huurders van het huisje vast te kunnen leggen;


En nu wachten tot de jongen uit gaan vliegen.. :-)
"Met woorden als wapens zo scherp als mijn tong
Sla ik het geluk uit mijn handen"