Welkom door Marco
WelkomsttekstHey, wat leuk dat je even een kijkje komt nemen op mijn weblog.

Ik ben Jolanda, (bijna) 50 jaar, woon in Hoogezand samen met Richard (54), onze zoon Patrick (23) en dochter Loraine (19) en onze Oud Duitse Herder Caine (2).

Ik werk 3 dagen op kantoor en nog een halve dag thuis als secretaresse voor de bovenschoolse directie van een scholenvereniging met 20 basisscholen 

Naast werken en huishoudelijke verplichtingen hou ik van lezen, computeren, leuke uitjes, sauna en gezelligheid. Daarnaast doe ik nog verschillende vrijwilligersklusjes.
 
Profiel
Naam: Jolanda
Leeftijd: 51 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
AGENDAGastenboek
Mijn laatste reacties
Beste weeklog - wk 43
Marco's favoriet - wk 19/ mei 2011
Voor m'n lief
Marco Momenten
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsaties ;
en 1 gast Borsaties .
Foto album
Zoeken
DDD bestelling bij Bol.com


Op 15 oktober bestelde/reserveerde ik bij Bol.com de CD Dromen Durven Delen want ik wilde natuurlijk zeker weten dat op 19 november de CD thuis op deurmat zou vallen.
Bestelling gedaan, bevestiging per e-mail ontvangen. Mooi dit kon niet meer mis gaan !!

Gisteravond kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling was verzonden. Om klokslag 12.00 uur vanmorgen gooide de postbode dan ook de envelop door de bus. Snel de envelop opgemaakt en de CD in de cd-speler en genieten. Wat een heerlijke nummers! Zoveel herkenning, het lijkt wel of sommige nummers gewoon voor jou geschreven zijn. Er hebben dan ook even de nodige tranen gevloeid.

Na de 1e keer luisteren moest ik er toch echt even met de hond uit. Dus snel even de troep opruimen want dat had ik gewoon laten liggen toen ik de postbode aan zag komen. Tussen deze troep lag ook de envelop waar de CD in zat. Deze kon bij het oud papier. Nog even controleren of er niets meer in zat en ja de factuur zat er nog in. Er even een snel een blik op werpen en had iets van: "Volgens mij heb ik meer betaald dan op deze factuur staat". 

Nadat ik terug was van de wandeling toch maar even de bevestigingsmail van de bestelling erbij gezocht en ja hoor ik had meer betaald dan op de factuur van de levering stond.  Bij de bestelling heb ik ? 16,94 betaald (incl. verzendkosten) en op de factuur van de levering staat een totaalbedrag van ? 14,94 (incl. verzendkosten).  VREEMD TOCH ??

Heb net maar even een e-mail naar Bol.com gestuurd met de vraag waar mijn ? 2,00 is gebleven. Ik wacht af of en wat voor reactie ik krijg.

Zijn er trouwens meer borsaties waarbij dit is gebeurd?
"Ik wil met je delen
Wil jij dat ook met mij"