Welkom door Marco
WelkomsttekstHey, wat leuk dat je even een kijkje komt nemen op mijn weblog.

Ik ben Jolanda, (bijna) 50 jaar, woon in Hoogezand samen met Richard (54), onze zoon Patrick (23) en dochter Loraine (19) en onze Oud Duitse Herder Caine (2).

Ik werk 3 dagen op kantoor en nog een halve dag thuis als secretaresse voor de bovenschoolse directie van een scholenvereniging met 20 basisscholen

Naast werken en huishoudelijke verplichtingen hou ik van lezen, computeren, leuke uitjes, sauna en gezelligheid. Daarnaast doe ik nog verschillende vrijwilligersklusjes.
Profiel
Naam: Jolanda
Leeftijd: 51 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
AGENDAGastenboek
Mijn laatste reacties
Beste weeklog - wk 43
Marco's favoriet - wk 19/ mei 2011
Voor m'n lief
Marco Momenten
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 Borsaties ;
en 2 gast Borsaties .
Foto album
Zoeken
madiwodovrijdag show
Vrijdagavond las ik hier op de log een bericht van Kelly. We zouden kans kunnen maken op gratis kaarten voor de
van Paul de Leeuw voor vanavond met als gast .

Onder het mom van nooit geschoten is altijd mis, mailde ik direct naar Eva Media.
Vrijdagavond, zaterdag en zondag geen reactie in de mailbox. Doordat ik me niet zo goed voelde in het weekend had ik er ook eigenlijk niet meer bij stil gestaan.

Tot ik vanmiddag, na een dag werken en een uurtje bed, een mail in mijn mailbox ontdekte. Tja toen was het inmiddels te laat om nog wat te kunnen regelen en ook gezien de weersvoorspellingen leek het mij niet verstandig om vanuit het Noorden nog een ritje naar Almere heen en terug te maken.

Ik baal enorm dat het bericht zo laat kwam, had wel even een verzetje kunnen gebruiken!

Gaat de laatste tijd namelijk weer niet zo lekker met me. Weer veel klachten die erg veel lijken op de burn-out die ik vorig jaar heb gehad. Op m'n werk een hoop stress en ergenis. Werk 3 dagen van 8.00 tot 14.30 uur en als je daarvan zeker 2 dag helemaal alleen zit dan komen de muren na verloop van tijd echt wel op je af .

Vanochtend een gesprek gehad met de interim leidinggevende.
Heb aangegeven dat ik het niet trek om steeds alleen te zijn en steeds maar alleen in m'n "hoofd" bezig te zijn. Om niet even te kunnen overleggen, niet even een gezellig praatje te kunnen maken. Wordt mij vervolgens de vraag gesteld wat voor oplossing er moet komen terwijl ik heel duidelijk heb aangegeven dat ik het gewoon allemaal niet meer trek.
Hoe duidelijk moet ik zijn !! Heb het gesprek niet droog kunnen houden . Mijn hoofd is een enorme chaos, kan me niet concentreren, een beklemmend gevoel, 's morgens rond een uur of 5 al wakker liggen en nergens geen puf voor hebben.

Daarnaast moet ik er thuis natuurlijk wel zijn voor mijn kanjers. Ze hebben alle 3 mijn hulp nodig.

Heb nu voor donderdag een afspraak gemaakt met de huisarts.
Wordt vervolgd......


"Ik hunker naar jou
En toch wijs ik je af"