Welkom door Marco
WelkomsttekstHey, wat leuk dat je even een kijkje komt nemen op mijn weblog.

Ik ben Jolanda, (bijna) 50 jaar, woon in Hoogezand samen met Richard (54), onze zoon Patrick (23) en dochter Loraine (19) en onze Oud Duitse Herder Caine (2).

Ik werk 3 dagen op kantoor en nog een halve dag thuis als secretaresse voor de bovenschoolse directie van een scholenvereniging met 20 basisscholen 

Naast werken en huishoudelijke verplichtingen hou ik van lezen, computeren, leuke uitjes, sauna en gezelligheid. Daarnaast doe ik nog verschillende vrijwilligersklusjes.
 
Profiel
Naam: Jolanda
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
AGENDAGastenboek
Mijn laatste reacties
Beste weeklog - wk 43
Marco's favoriet - wk 19/ mei 2011
Voor m'n lief
Marco Momenten
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Maart 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 Borsaties ;
en 2 gast Borsaties .
Foto album
Zoeken
Mijn Droom
Mijn droom is om samen met mijn zusje, haar dochter en mijn kinderen een paar dagen naar Disneyland Parijs te gaan.15 jaar geleden vertrok mijn zusje naar Italië
en leerde een jaar later haar toenmalige vriend kennen.

15 jaar hebben we (bijna) geen leuke uitjes met elkaar kunnen ondernemen.
Als ze al een paar dagen naar Nederland kwam dan had ze die al zo vol gepland of mijn kinderen hadden geen vakantie zodat samen weg gaan geen optie was.

6 jaar geleden werd ons nichtje Jennifer geboren en ze werd naar mate ze ouder werd stapeldol op mijn zoon en dochter. Door de afstand hebben ze jammer genoeg heel wat tijd samen gemist.

 

Ruim 2 jaar geleden begon de ellende bij mijn zus, hier heb ik in mijn log  WKIJSVWM al wat over geschreven.  Vanaf dat moment begon haar gevecht. Ze wilde heel graag terug naar Nederland maar gezien de problematiek met haar ex zou hij zeker geen toestemming gaan geven. Ze schakelde een advocaat in en er begonnen rechtszaken. Ze vocht voor het 1-ouderlijk gezag, want alleen met die uitspraak zou ze terug naar Nederland kunnen.  

Afgelopen 2 mei was het zover.
Toen kregen we een telefoontje dat ze de uitspraak van de rechtbank had gehad, ze had het 1-ouderlijk gezag gekregen.
Wat waren we blij met z’n allen!Ze is nu druk bezig om de terugkomst naar Nederland voor te bereiden.
Deze week werkt ze voor het laatst. Haar dochtertje moet nog t/m 7 juni naar school en in die 2 weken gaat ze alles in pakken en uitzoeken wat mee naar Nederland moet.

Ze gaat straks eerst een poosje bij m’n ouders in huis en probeert dan zo snel mogelijk een baan te vinden zodat ze straks een eigen huisje kan huren en haar toekomst hier op kan bouwen.

Om de verloren tijd in te halen is het mijn droom om samen met mijn zusje, haar dochter en mijn kinderen een paar dagen Disneyland Parijs te gaan.
Heerlijk met z’n allen genieten van alle sprookjes en de bijzondere sfeer.
De kinderen met elkaar plezier te zien maken en echt even tijd voor elkaar te hebben.
Dat hebben we t e lang moeten missen!

Wat zou deze droom een mooie nieuwe start zijn
voor ons en onze kinderen.
Want wat heb ik haar al die jaren gemist….


In mijn gedachten heb ik de reis al een klein beetje uitgestippeld…..

We stappen ’s ochtends vroeg met z’n allen in de bus om richting Parijs te rijden.
Daar aangekomen checken we in bij een prachtig hotel.Na ons zelf wat opgefrist te hebben lopen we richting het park waar we gaan genieten van de attracties. ’s Avonds gaan we heerlijk hapje eten met elkaar en daarna gaan we nog heel even terug het park in en genieten nog van een schitterende parade en een prachtige vuurwerkshow.

   

Terug in het hotel vallen we in een diepe slaap en de volgende ochtend gaan we met elkaar ontbijten en kunnen we kennis maken met Mickey, Goofy en Donald die in het restaurant rond lopen. Uiteraard worden er vele foto’s gemaakt om deze mooie momenten vast te leggen.Na het ontbijt gaan we weer het park in op zoek naar de attracties die we de vorige dag gemist hebben.  In de loop van de middag gaan we richting het Walt Disney Studios Park waar we ook weer verschillende Disney figuren tegen komen en mooie shows zien.Voor ’s avonds hebben we een plekje bij Buffalo Bill’s Wild West Show gereserveerd. Lekker genieten van een Texaanse maal en een geweldige Wild West Show.Na afloop gaan we direct naar het hotel en drinken nog even een drankje in de bar. Ook deze avond vallen we weer in een diepe slaap en dromen we over alle mooie indrukken die we de hele dag hebben opgedaan.

De volgende ochtend gaan we met z’n allen een paar baantjes zwemmen in het zwembad van het hotel.Daarna staat het ontbijt op ons te wachten en genieten we van alle heerlijkheden die klaar liggen. Na het ontbijt gaan we onze koffers inpakken en na het afgeven bij de receptie gaan we weer terug naar het park en gaan nog bij alle attracties langs die we heel erg leuk vonden. Aan het eind van de middag gaan we naar de Disney Shop en zoeken allemaal iets moois uit als herinnering van onze onvergetelijke minivakantie.In het hotel maken we nog gebruik van het diner en daarna stappen we vermoeid maar ontzettend voldaan in de bus om weer richting huis te gaan.


Ik droom dat ooit op een dag deze droom mag uitkomen, niet zozeer voor mezelf
want ik heb het best goed gehad de afgelopen jaren, maar voor m'n zusje en haar dochter omdat ze het gewoon verdienen na alle ellende van afgelopen jaren.
 
Wie gaat er mee ???
Al een tijdje hadden Martijn Simon, Martine Hillenga, Renate Oosterhof en ik plannen om wat met elkaar af te spreken in Groningen. Een paar keer kwam er iets tussen, maar afgelopen zaterdag was het dan zover.

We hadden op de Grote Markt in Groningen afgesproken en hebben gezellig met elkaar geluncht bij de V&D, bij de Mei-kermis gekeken en nog even de stad in geweest. Het was een gezellige middag en zeker voor herhaling vatbaar!


 
 
 


Doel van deze afspraak was, naast het gezellig samen zijn, ook plannen maken voor een gezellig uitje samen met andere Borsato fans. Martine, Renate en ik hadden het daar al een poosje over. We hadden alle 3 wat ideeën verzameld en zijn na overleg tot het volgende idee gekomen:


Het lijkt ons leuk om op zaterdag 31 augustus (als hier in het Noorden de vakanties weer voorbij zijn) met z’n allen te verzamelen in Gasselte bij Drenthe Xperience en daar  op een Mammoettrein te stappen en gezellig met z'n allen in de omgeving rond te toeren. (We kunnen b.v. richting het Boomkroonpad fietsen, naar het grootste hunebed  of wat drinken bij ’t Nije Hemelriekje).


Om de dag gezellig af te sluiten is ons voorstel om na 4 uurtjes  weer in de auto te stappen en richting Eext te rijden waar we gezellig met elkaar bij Buffet Restaurant 't Schaopwas op een BBQ-vlot  stappen en varend 2 uur lang kunnen genieten van het eten, onbeperkt drinken en een prachtige uitzicht.   
Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan kunnen we uitwijken naar "de Stokerij" zodat het uitje niet in het water zal vallen.


De kosten voor dit uitje zijn:

Mammoettrein: €  7,50 per persoon (voor 4 uurtjes)
BBQ-vlot:  € 30,00 per persoon (eten en onbeperkt drinken)

De kosten van een eventueel bezoek aan het Boomkroonpad (€ 4,-) en/of ergens iets drinken komen hier nog bij.


Via deze log willen we graag inventariseren wie er belangstelling heeft om  op 31 augustus mee te gaan zodat we binnenkort kunnen reserveren.


Lijkt je dit uitje ook gezellig en wil je mee?
Laat je het ons dan uiterlijk 5 juni weten zodat we kunnen gaan reserveren.
Opgeven kan hier via het logje of via het e-mailadres jowi@borsatoweblog.nl
Wij zullen als bevestiging op je reactie antwoorden en schoppen daardoor het logje ook iedere keer weer omhoog

Op de mammoettrein is plaats voor 20 personen en er zijn 2 vlotten aanwezig waar per vlot 12 à 13 personen op kunnen. Dus mocht je niet willen fietsen en wel willen barbecuen dan kan dat natuurlijk ook (geef dit dan duidelijk aan als je je opgeeft)

Zodra wij in beeld hebben hoeveel en wie er mee gaan zullen we een nieuw logje plaatsen.

Het lijkt ons er gezellig!
Wie weet tot dan.


Groetjes,
ook namens Martine & Renate"In een wereld zonder woorden
Ontwijk ik de laatste dans"