Welkom door Marco
WelkomsttekstHey, wat leuk dat je even een kijkje komt nemen op mijn weblog.

Ik ben Jolanda, (bijna) 50 jaar, woon in Hoogezand samen met Richard (54), onze zoon Patrick (23) en dochter Loraine (19) en onze Oud Duitse Herder Caine (2).

Ik werk 3 dagen op kantoor en nog een halve dag thuis als secretaresse voor de bovenschoolse directie van een scholenvereniging met 20 basisscholen 

Naast werken en huishoudelijke verplichtingen hou ik van lezen, computeren, leuke uitjes, sauna en gezelligheid. Daarnaast doe ik nog verschillende vrijwilligersklusjes.
 
Profiel
Naam: Jolanda
Leeftijd: 51 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
AGENDAGastenboek
Mijn laatste reacties
Beste weeklog - wk 43
Marco's favoriet - wk 19/ mei 2011
Voor m'n lief
Marco Momenten
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsaties ;
en 1 gast Borsaties .
Foto album
Zoeken
Mijn valentijn - Ti Amo
Gisteren schreef ik al een logje over mijn 3 Valentijn(s) , maar vannacht bedacht ik me dat ik er eigenlijk nog 2 heb.

Het zijn mijn zusje en nichtje die in Italië wonen.
Zoals jullie misschien weten woont ze al 15 jaar in Italië, maar wil ze dolgraag weer naar Nederland. Door problemen met haar Italiaanse ex (drugszaken) is ze al 2 jaar lang aan het vechten om weer terug te kunnen naar Nederland waar ze een normaal bestaan op kan bouwen met haar familie om haar heen.

Er lopen rechtzaken voor het 1-ouderlijk gezag omdat dat voor haar de enige manier is om defintief terug te kunnen naar Nederland. Maar aangezien de autoriteiten of heel langzaam, langs elkaar of juist helemaal niet meewerken is het vermoeden dat het hele proces nog wel een tijd kan duren..

Haar schulden lopen op, ze heeft af en toe nauwelijks geld om eten te kopen en straks moet haar auto opnieuw in de verzekering maar ze weet niet waar ze het geld vandaan moet halen. Maar zonder auto kan ze niet werken en haar dochter niet naar school brengen.

Op dit moment zit ze er emotioneel helemaal door heen, loopt op haar tandvlees en is ziek thuis. Dat begroot me zo, zou haar zo graag willen helpen maar door die rottige afstand is dat helaas niet mogelijk.

Langs deze weg wil ik haar laten weten dat we ongelofelijk van haar en ons nichtje houden en dat we haar nog liever vandaag dan morgen daar weg konden halen.

INGRID & JENNIFERMijn Valentijn(s)
Mijn Valentijns

Ik heb niet 1, maar wel 3 Valentijns
Het zijn mijn 3 kanjers waar ik erg trots op en ontzettend blij mee ben
dat ze onderdeel zijn van mijn leven.

Alle 3 hebben ze hun beperking waar ze mee moeten leven en dat doen ze allemaal op hun eigen manier. Het is soms worstelen om het allemaal zo goed en harmonieus mogelijk te laten verlopen. Maar dat doe ik met alle liefde. Al is het soms zwaar en kost het veel energie, die kleine momenten van geluk dat geeft mij weer kracht om door te gaan.

Ik wil tegen alle 3 zeggen dat ik ontzettend veel van ze hou en hoop dat we nog vele jaren met elkaar en ieder op zijn eigen manier mogen genieten.
Nieuwe header, dank je wel Alina
Ongeveer 4 weken geleden kreeg ik een Whatsappje van Alina dat ze me een cadeautje had gestuurd via de mail. Helemaal nieuwsgierig dus vlug m'n mailbox geopend en had die lieverd voor mij een nieuwe header geknutseld.

Ze zou die dag met haar vriendin/buurvrouw naar Life4You, maar doordat de buurvrouw haar been had verbrand door een hete kop thee kon dat plotseling niet doorgaan. Dus was ze maar aan het knutselen geslagen.

Ik ben heel erg blij met deze mooie header. Het heeft even geduurd voordat ik hem geplaatst heb, maar was erg druk met allerlei andere bezigheden.

Daarover in een andere log binnenkort meer.


"En zo liepen we vaak zonder iets te zeggen
Lange einden heel gezellig hand in hand"