Welkom door Marco
WelkomsttekstHey, wat leuk dat je even een kijkje komt nemen op mijn weblog.

Ik ben Jolanda, (bijna) 50 jaar, woon in Hoogezand samen met Richard (54), onze zoon Patrick (23) en dochter Loraine (19) en onze Oud Duitse Herder Caine (2).

Ik werk 3 dagen op kantoor en nog een halve dag thuis als secretaresse voor de bovenschoolse directie van een scholenvereniging met 20 basisscholen 

Naast werken en huishoudelijke verplichtingen hou ik van lezen, computeren, leuke uitjes, sauna en gezelligheid. Daarnaast doe ik nog verschillende vrijwilligersklusjes.
 
Profiel
Naam: Jolanda
Leeftijd: 51 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
AGENDAGastenboek
Mijn laatste reacties
Beste weeklog - wk 43
Marco's favoriet - wk 19/ mei 2011
Voor m'n lief
Marco Momenten
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsaties ;
en 1 gast Borsaties .
Foto album
Zoeken
Machteloos....
Het is al veel te lang geleden dat ik hier heb gelogd.
Er heeft zich in die afgelopen periode zoveel afgespeeld in mijn/ons leven dat ik helemaal geen zin had om te loggen. Snel een paar krabbels op Facebook waar ik mijn gevoel in probeerde te uiten dat was voldoende.

Op dit moment speelt er weer het één en ander en ik had heel sterk het gevoel dat ik het van me af moest schrijven en delen. Nu vind ik Facebook te openbaar om daar alles maar neer te zetten, zeker als het om m’n gezin gaat. In eerdere periodes luchtte ik wel vaker m’n hart hier op het weblog en dat gaf altijd een goed gevoel. Veel Borsato-fans zijn erg inlevend en meelevend en kunnen heel vaak de juiste woorden schrijven om je even een hart onder de riem te steken die je op dat moment heel hard nodig bent. En schrijven is zoveel fijner dan steeds maar weer hetzelfde verhaal te moeten vertellen. Ik heb dan het gevoel dat ik er in blijf hangen terwijl ik juist verder wil.

Het is geen vrolijk verhaal, maar wel de keiharde realiteit waar we ons momenteel in bevinden. Het is een lang verhaal geworden, maar moest het op deze manier even kwijt.
Mijn 1e mobiele log
Na een tijdje niet gelogd te hebben wordt dit
mijn eerste mobiele log.... De drive om te loggen ontbrak me een beetje, niet dat ik geen leuke dingen mee maak in m'n leven of dingen wil delen maar ik  ben meer met m'n tablet en telefoon bezig dan met de PC en aangezien de meeste foto's met de telefoon worden gemaakt en dus voor een weblog eerst over gezet moeten worden naar de PC was me dat gewoon teveel werk. Fluitje van een cent natuurlijk maar gewoon het gevoel dat het even moest gebeuren. Maar goed ik zat dus meer op Facebook omdat dat veel vlugger werkte. 

Maar nu we mobiel kunnen loggen wil ik kijken of ik toch weer wat frequenter berichtjes ga plaatsen. Vandaag dus de 1e mobiele log. 

Vanochtend om hal 11 in de trein gestapt voor een dagje uit met m'n moeder. Bestemming was: Utrecht voor de voorstelling MOEDER IK WIL BIJ DE REVUE in het Beatrixtheater. Deze musical stond al een tijdje op ons things-to-do lijstje maar het kwam er steeds maar niet van. Toen ik laatst een mail kreeg dat de musical ging stoppen toch maar besloten kaarten te kopen en dan wel voor de allerlaatste voorstelling. Vandaag was het dus zover. Het was een prachtige voorstelling met in de hoofdrol Simone Kleinsma en John van Eerd. Aan het eind van de voorstelling was er een minutenlang applaus voor de cast en was er tot slot nog een dankwoord dor Albert Verlinden. 

Nu zitten we weer in de trein naar huis (en kan ik even mobiel loggen 😉, maar eerst gaan we als afsluiting van deze gezellige dag nog lekker uit eten bij de Rooie Kater in Zuidlaren. 
Een lieve groet 😘
Jolanda
"Kijk niet achterom
Maar volg de zon"