Welkom!


Hey hey!
Welkom op mijn logje!!
* kus kus *

Friends forever!
Gastenboekje!


Laat je gezellig een berichtje achter?
Klokje
Foto album
Zoeken
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Archief
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 marco fans ;
en 2 gast marco fans .
Mijn laatste reacties
dank julie wel...
23:59, 13 aug 2012
ondanks dat ik je niet...
01:07, 13 aug 2012
kussssssssss...
22:54, 23 jan 2012
dik verdient hoor...
22:06, 2 nov 2011
hou heel erg veel van...
22:06, 2 nov 2011
wat lief van julie...
11:31, 11 okt 2011
dikke kusss!!!!!!!!(L)
22:29, 16 sep 2011
hey schatik zie nu dit...
16:22, 17 apr 2011
as maandag 8:00
23:22, 11 feb 2011
-
23:18, 11 feb 2011
Ingebroken!
Je zult wel denken, Jolien heeft al zoveel te verduren de laatste tijd, is er nu ook nog bij haar ingebroken? Dat zou inderdaad vreselijk zijn... en is dan ook niet waar.
Je kunt het moeilijk inbreken noemen als iemand je de sleutel geeft, niet waar?
En dat is wat Jolien deed, ze gaf me de sleutel van haar logje en zei me dat ik best een logje mocht maken over haar ontmoeting met Marco laatst.
"Dan lezen de mensen het tenminste!" grapte ze.


Gelukkig voel ik nu helemaal geen druk om loggers naar haar logje te krijgen nu...


En hoe zien jullie dat ik dit geschreven heb, en niet Jolien zelf?
Dat zie je pas als je helemaal naar onderen scrollt en daar 'Nathalie' ziet staan en niet 'Jolien'. Dus een ieder die hier komt buurten, komt omdat ze nieuwsgierig zijn naar wat Jolien te vertellen heeft. En niet voor mij. En omdat te bewijzen gaan nu heel veel mensen reageren, niet waar? Ik ga in ieder geval voor de 100 reacties, dat snap je. Al moet ik hoogstpersoonlijk op iedere reactie reageren!
Voor wie echt hier komt omdat er zoveel op gereageerd is en niet omdat ze de achtergrond van Jolien kennen, komt hier een beknopt stukje geschiedenis...

Jolien is 24, woont in het mooie Enschede en heeft al heel lang een tumor in haar hoofd. Nou hoef je geen negen jaar medicijnen te hebben gestudeerd om te beseffen dat een tumor in je hoofd geen fijne situatie is. Laten we eerlijk zijn, die tumoren zijn meestal gewoon geen lieverdjes en in je hoofd zit weinig ruimte om te kunnen groeien zonder daar belangrijke plekken te benvloeden.


In 2008 bezocht Jolien de concertreeks Wit Licht en kreeg ze een Meet & Greet met Marco. Jolien, ook niet gek, greep Marco tijdens die M & G vast en liet hem pas zo'n beetje los toen Marco toch echt wat liedjes moest gaan zingen. Marco nodigde haar diezelfde week uit nog een keertje naar Wit Licht te komen met haar ouders. Het waren bijzondere momenten.

Op de fanclubdag van 2008 riep Marco haar naar voren. Niet om medelijden op te wekken of te laten zien hoe moeilijk Jolien het heeft, maar vooral omdat hij haar positiviteit bewonderde, haar kracht en doorzettingsvermogen. Hij vond haar een mooi voorbeeld voor mensen die in een gelijke situatie zitten. En daar kan ik me helemaal in vinden, Jolien kan heel positief kijken maar ook enorm in de put zitten. Maar al die emoties en gevoelens horen erbij en hoewel ze het niet makkelijk heeft doet ze altijd haar best er iets van te maken!Deze afschuwelijke ziekte kan niet genezen worden. De plek waar hij zit is niet te opereren, wel krijgt ze chemo's om de boel een beetje onder controle te houden. Chemo's bestaan uit gif. Ze vergiftigen de foute cellen maar kunnen helaas niet voorkomen ook de gezonde cellen aan te pakken. Van de chemo voel je je dus helaas altijd slecht.

Jolien is aan haar linkeroog een tijd terug alweer, geopereerd. Helaas ging die operatie niet zoals men had gehoopt waardoor Jolien aan haar linkeroog blind is. Haar rechteroog zit door de tumor ook in de verdrukking en vooral haar oogzenuw heeft daar onder te lijden. De artsen hadden aangegeven dat als ze niets zou doen ze het zicht van haar rechteroog op den duur zou verliezen. Als ze zich zou laten opereren zou het slagingspercentage ongeveer 50-60% zijn. Omgedraaid betekende dat dat de operatie zo ingewikkeld zou zijn dat ze 40-50% kans had om ook aan haar rechteroog blind te worden. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb maar twee ogen. Jolien ook. Links zag ze al niets meer. En de kans dat ze volledig blind zou worden werd geschat op 45 %. Daar krijg je toch de kriebels van?

Haar vriendin Serena schreef ons een brief. Of Jolien Marco misschien nog n keertje mocht zien, nu het nog kon. Met flink wat schuiven in de agenda kon er een plekje voor Jolien vrijgemaakt worden en kwam ze nietsvermoedend naar Abcoude. Ze dacht te gaan winkelen met Serena, maar eindigde in Marco's armen. Nou hou ik echt heel erg van winkelen maar... oke, ik dwaal af.

Ik kreeg meteen een prachtige bos bloemen in mijn handen gedrukt, Marco overigens ook, en Jolien zat eigenlijk in eerste instantie alleen maar stilletjes heel stilletjes te zijn. Koffie hoefde ze niet. Thee ook niet. Water ook niet. Een koekje, nee hoor. Ze keek naar Marco. En keek en keek. En ik zei maar even niets.


Daar zaten ze dan. Marco pakte haar hand. Vroeg of ze bang was. Ja, Jolien was bang, maar wat had ze te verliezen? Als ze zich niet zou laten opereren zou ze in ieder geval blind worden want haar oogzenuw had het zwaar. Nu maakte ze nog een kans. Het zou een operatie van zestien uur worden, met een luikje in haar schedel en een geavanceerde Tom-Tom die in de warboel van zenuwen, hersens en adertjes zich een weg zou moeten vinden. Er ging een rilling over mijn rug. Maar Jolien bleef gewoon Marco in zijn ogen kijken. Nu het nog kon. Voor de zekerheid.

En ze maakten een filmpje. Voor Jolien, maar vooral ook voor jullie. Want gedeelde smart is halve smart. Een kaartje of lief berichtje kan zoveel doen! Hij wil jullie dan ook vragen vaak en veel te reageren, ook als Jolien zelf een tijdje niet logt.
Schrijf dan in haar gastenboek, zodat ze weet dat we aan haar denken.Haar vriendinnetje Bertine stuurde me dit mailtje:

"Ze zijn gisteren om 7:00 uur begonnen met opereren en ze hebben alles gedaan wat ze moesten doen.De artsen zijn meer dan 17 uur met haar bezig geweest en om 0:30 uur is ze naar de IC gebracht. Ze is wat langer in slaap gehouden en vanmiddag om 13 uur kreeg ik het bericht dat de pupil reageerde op het lampje.

Ze is vanmiddag bij gekomen en ze kan in ieder geval licht en donker onderscheiden, ze ziet verder nog niets. De artsen denken dat dit van de zwelling komt en dat dit nog een aantal dagen zal aanhouden. De operatie was erg zwaar, 30 hechtingen in haar hoofd, veel pijn en erg misselijk."


Jolien kan de berichtjes weliswaar nu niet lezen, maar zou het niet fijn zijn als ze hoort (of straks wel leest) welke reacties er allemaal waren? Hoeveel jullie met haar meeleven en dat ze hier niet alleen doorheen hoeft?

Ik reken op jullie! En ook op de artsen in het ziekenhuis, dat die de boel weer netjes opgeknapt hebben. Het is wel de bedoeling dat ze kan zien hoe mooi haar logje geworden is, hihi.

Lieve Jolien, we sturen met elkaar een heleboel positieve gevoelens jouw kant op. Dus als je je opeens een beetje warm voelt worden, weet dan dat wij dat zijn!


Veel liefs namens je hele Borsato-familie,

Nathalie (en Marco)

1. Door: Sinds1971 op 16-02-2011 15:14:12
Hoi lieve Jolien,

Ik hoop dat alle berichtjes je heel veel steun zullen geven en ik denk zeker met regelmaat aan je.
Was ook verbaasd een e-mailalert te krijgen maar er staat hier een prachtig logje.

Ik denk aan je en hoop dat het heel snel beter met je mag gaan.
Maar vooral en bovenal dat je snel je familie, vrienden en Marco weer mag zien omdat de operatie geslaagd zal zijn.
Hou je sterk meid en een dikke knuffel.

Liefs Kyra
2. Door: Rianne Beck op 16-02-2011 15:17:17
ik zit hier ook te huoen

ik vind echt heel goed

ik ben blij voor julle echt heel lief blij dit meen ik dan ook echt

Liefs ruiane Beck
3. Door: jacqueline op 16-02-2011 15:17:42
Dag...lieve, lieve Jolien...hopelijk kun je dit lezen...en dikke knuffelkus van mij, en heel veel positieve energie komt jouw kant uit!
Kan me niet voorstellen hoe het met voelen en ga ontzettend voor je duimen,duimen, duimen,duimen,duimen...
Liefs.
jacqueline
4. Door: Bernadette op 16-02-2011 15:25:22
Met kippevel heb ik het hele verhaal gelezen.
WOW Nathalie, wat lief dat je hebt ingebroken op haar log.


Lieve Jolien,

Ik wens jou HEEL veel kracht en positeve energie toe.
Want dit is en blijft een heftig verhaal.
Dus een beetje steun van de medemens/borsaties is niet meer dan normaal vind ik.

Ik hou je logje in de gaten, want ik ben benieuwd hoe het verder met je zal gaan.

Sterkte

Liefs,Bernadette
5. Door: K3lly op 16-02-2011 15:41:19
Lieve Jolien,

Ik hoopte zo dat de operatie zou slagen en uit de berichtjes die ik steeds lees lijkt dat steeds meer werkelijkheid te worden! Je kan in iedergeval licht en donker onderscheiden en ook las ik net een berichtje dat je je vriend kon zien! Wat vind ik dat fijn zeg!!

Ik hoop dat je een voorspoedig herstel hebt en dat we snel weer een logje van jou zullen zien!

Liefs, xx Kelly
6. Door: Maaike op 16-02-2011 15:44:38
Ik heb werkelijk waar kippevel van me tenen tot aan me kruin, zo mooi en met liefde geschreven ..

Lieve Jolien,

Vanaf maandag denk ik regelmatig aan je , kijk veel op de logjes of er al nieuws is over jou! Ik hoop zo dat je straks al deze berichtjes kunt lezen! En ik blijf voor je duimen meis!

Liefs,
Maaike
7. Door: Cin op 16-02-2011 15:58:26
Oh lieve Jolien, jij gaat bedolven worden onder mail en reacties op je prachtige log. Nathalie heeft niet alleen ingebroken om je blog over het bezoek te schrijven maar je hele log is z mooi!!!!!!

Ik hoop met heel mijn hart dat jij je zicht weer terug krijgt. En kant kwijt is wel erg genoeg, dacht ik zo.
Al had je een tpdag met Marco, al ziet het er z knus uit op z'n schoot en zouden we met z'n allen met liefde van plek ruilen...
Niemand zou nu in jouw schoenen willen staan. Het leven is oneerlijk voor je geweest. En nu wordt het tijd dat het geluk met jou is.
"Z dichtbij", was je. Om hem te voelen en nog n keer te zien. Maar ik vind die ene keer veeeeel te weinig. Ga hem nog maar tg keer zien. Gewoon lekker met je oog, zoals het hoort!!!

Sterkte lieve kanjer, want je bent er natuurlijk nog niet. Dit moet goed komen. Moet, moet, moet, moet!!!

Liefs van Cindy-liefdewint
8. Door: Sjoukje op 16-02-2011 16:07:51
Lieve Jolien,

Net positieve berichten gelezen, wat heerlijk.
Hopelijk voel je je snel weer beter.
Ik heb respect voor je positiviteit.
En wat blijft het toch een heerlijk filmpje op te zien.
Heel veel sterkte.
xx Sjoukje
9. Door: Rianne Beck op 16-02-2011 16:08:45
komen je op mij weweblog kijk gheb ik een logje gemaakt voor haar

OOOOOOOOO
Wat een FANTASTISCH nieuws!!

Ik ben erg blij voor haar.

Liefs Rianne
xxxxxxxxxxx
10. Door: Bea van Rumpt op 16-02-2011 16:09:31
Kipenvel torenhoog, en ik heb net gelezen bij je vriendein selena dat je je vriend weer hebt gezien. Wat moet dat met je doen zeg. Heerlijk meid. Ik weet je bent er nog niet, maar met jouw vechtlust en alle warme berichtjes van hier kom jij er. En wat zijn Marco en Nathalie toch een stel schatten bij elkaar.

Meid als je dit leest, neus vooruit en KIJK alleen maar vooruit en niet achteruit.

Dikke kus!!!
11. Door: MarCha op 16-02-2011 16:20:06
Lieve Jolien,
Ik volgde al een beetje wat de vorderingen waren maar van de dingen die ik hier lees word ik al hl blij!
Ik hoop, duim en doe er alles aan om het maar iets te kunnen beinvloeden dat je straks weer alles ziet!
Sterkte!! Dikke Kus Marcha
12. Door: Erica op 16-02-2011 16:40:05
Wat een superweblog!!!
Zo te lezen is het eerste nieuws positief, tot nu toe een goed teken...
Heel veel sterkte!!

Erica
13. Door: Franca op 16-02-2011 16:46:31
Hoi jolien

Zal nog wel een tijdje duren voordat je dit kan of mag lezen maar ik heb wel al op het logje gelezen van serena dat je kan zien, dus de grootste hobbel is genomen. Nu heel hard hopen dat het ook een verbetering is.
Heel veel sterkte met het genezingsproces.
Trouwens geweldig filmpje zo met marco.
14. Door: Wendy van der Elst op 16-02-2011 17:02:28
hey jolien

wowhhhh zit ook te huilen hier fijn te horen dat je nog kan zien enne mooie log he groet wendy
15. Door: Astrid Jonker op 16-02-2011 17:49:37
Gewoon een hele voor jou!
Veel sterkte toegewenst!

Liefs,
Astrid
16. Door: Ine op 16-02-2011 17:51:31
Lieve Jolien,

Heb de afgelopen dagen regelmatig aan je gedacht en wat blij ben ik om hier te lezen dat het naar omstandigheden goed gaat. Dat je verschil ziet tussen licht en donker, dat is geloof ik voor dit moment wel het allermooiste lichtpuntje wat er is. Hoop van harte dat, waarneer de zwellingen weg zijn, het alleen nog maar scherper en duidelijker gaat worden.

Hou je taai meid, we denken aan je!

Liefs,
Ine
17. Door: Bianca n.i. op 16-02-2011 17:52:22
Ik zag tussen de nieuwe logjes de naam jootjuh staan, en met de titel ingebroken. Meteen begreep ik de link iemand had ingebroken op je log om ons vast en zeker te vertellen hoe het nu met je is.
Nu blijkt het dan ook nog niemand minder dan Nathalie te zijn, zij die zo mooi en prachtig kan schrijven, en het hier dan ook weer prachtig weet te verwoorden.
Ik hoop dat je nu al een ietsie pietsie meer ziet dan alleen licht en donker, en dat je heel gauw je mooie eigen log kan gaan bekijken en de reacties kan lezen.

Heb afgelopen maandag aan je gedacht, 17 uur zijn ze dus bezig geweest, dat is niet misselijk zeg!
Ik hoop dat het allemaal voorspoedig verloopt en dat je heel snel weer opknapt.

Heel veel sterkte de aankomende periode met je herstel.

XX Bianca
18. Door: Hellenv op 16-02-2011 18:07:44
Langzaam druppelen de eerste voorzichtig positieve berichten de weblogwereld binnen..
Ik hoop dat ze overgaan in blijdschap
en dat jij je heel binnenkort veel beter voelt.
Ik ben je de afgelopen jaren al een aantal keer tegengekomen en ik hoop dat snel weer te doen.
Dus... zet hem op !!

dikke knuf

xx
19. Door: Miriam op 16-02-2011 18:10:53
Wat een heftig verhaal zeg....gelukkig dat de operatie tot op dit moment geslaagd is.

Lieve Jolien ik wens je heel veel sterkte met het herstellen van deze ingreep en hoop dat je Marco nog veel mag bekijken.

Toedels Miriam
20. Door: Rebecca op 16-02-2011 18:14:27
lieve jolien,

Ook ik wil je via deze weg laten weten hoeveel ik met je mee leef meid! je had al heel veel indruk op mij gemaakt toen ik je voor het eerst op de fanclubdag zag op het podium bij Marco. Jouw positiviteit is echt bewonderenswaardig. Sinds je BELANGRIJKE logje houd ik jouw en ook serena´s logje goed in de gaten. Een kaartje is natuurlijk ook al onderweg. Ik hoop dat je steun kunt halen uit al deze reacties meid, want niet alleen Marco leeft met je mee.
Hierbij wens ik je nogmaals heel veel sterkte en stuur ik je alle positiviteit die ik je sturen kan. hou je taai meid!

Je weblog ziet er trouwens prachtig uit meid.
21. Door: Ellen n.i. op 16-02-2011 18:23:12
Het zijn in ieder geval goede berichten die voorbij komenen dat is helemaal geweldig. Ik wil je heel veel sterkte wensen

En je log ziet er fantastisch uit!

Groetjes Ellen
22. Door: undercover op 16-02-2011 18:56:23
Lieve Jolien,

Ik ben eigenlijk een logger die vooral heel veel leest maar eigenlijk maar weinig reageerd. Toch volg ik je wel sinds je op het podium stond met de FCD en nu met alle spanningen rondom de operatie die je nu gelukkig achter de rug hebt.
Ik heb enorm veel bewondering voor je hoe je met je ziekte omgaat en hoe je toch altijd weer positief blijft.
Ben dan ook blij om te horen dat de eerste positieve binnendruppelen.
Hopelijk hoor je bij de 'goede' kant en kan je straks weer zien. Dat zou geweldig zijn!
In ieder geval is het dan de moeite waard om op je logje te kijken want die is prachtig mooi geworden!

Lieve meid, heel veel sterkte met alles en mijn duimen draaien!!

xxx

P.S Wat een mooi stukje heb je er weer van gemaakt Nathalie! Ik herkende al vrij snel je schrijfstijl hihi. En nu op naar de 100 reacties!!
23. Door: Mariska Boere op 16-02-2011 19:01:17
Lieve Jolien

Ben zo ontzettend blij om het bericht te lezen dat de operatie goed is gegaan en dat je gelukkig kunt zien. Het is verdorie niet niks wat je mee moet maken in je jonge leven.

Ik wil je via deze weg heel veel sterkte wensen met het herstel proces en dat je maar veel naar Marco toe kan en mag gaan.

Heel veel liefs Maris,
24. Door: Carolien Gunsing-Slakhorst op 16-02-2011 19:34:12
Lieve Jolien

Ook ik volg je al van af het moment van de fanclubdag toen je op het podium stond bij Marco en je verhaal hoorde . Het is niet mis wat jij allemaal moet mee maken .
Maar jou positiviteit en doorzettings vermogen..steken echt boven alles uit.
Je heb toen zo'n mooie indruk bij me achter gelaten .....Dat ik je sindsdien eigenlijk altijd gevolgd heb met je logjes.

Je bent echt een groot voorbeeld voor anderen.....

Vandaag kwam er gelukkig een heel fijn positief bericht ...Dat je weer kan Zien!! Wat moet dit heerlijk voor je zijn!!.
Ik ben echt blij voor je !!!

Heel veel sterkte de aankomende dagen.........
Ik blijf je volgen......

Ik leef met je mee....
Veel liefs Carolien25. Door: patricia78 n.i. op 16-02-2011 19:38:08
pfff het duurde even voordat ik kon reageren want er zaten wat tranen in mn ogen te branden die het moeilijk maakten om hier iets te typen.

Sinds ik je heb gezien op de fcd op het podium denk ik regelmatig aan je en wanneer dat gebeurt terwijl ik achter mn lappie zit kijk ik ook altijd even wat je in de tussentijd hebt gelogd.

Wat leuk dat Naat bij je heeft ingebroken en je layout zo prachtig heeft veranderd en fijn ook dat ze ons zo op de hoogte kon stellen van je situatie. Ik hoop dat je snel met eigen oog kunt zien hoe mooi het is geworden en welke reacties je hebt gehad op dit logje.

En om voortaan geen enkele log van je te missen ga ik direct een email-alert instellen!

Sterkte met het herstel van je operatie topper!!!

xxx
26. Door: Amanda op 16-02-2011 19:43:36
Lieve Jolien,

Ik lees dat er langzaamaan positieve berichten deze kant op komen en ik hoop alleen maar heel erg dat deze berichten uiteindelijk tot gejuich zullen leiden. Zodat je je zicht niet helemaal kwijt raakt en gewoon kunt blijven genieten van Marco!
Ik duim voor je en ik denk aan je.
Zet m op kanjer!

xxx
27. Door: Jeske op 16-02-2011 19:48:16
Lieve Jolien, wat een prachtig logje is dit! Met een heel heftig verhaal, dat wel. Goed dat er zoveel mensen aan je denken, hopelijk knap je hier wat van op. Heel veel sterkte met het herstellen van de operatie, ik hoop echt dat alles voorspoedig verloopt.
xx Jeske
28. Door: Marije op 16-02-2011 19:55:29
Lieve Jolien,

Ik vind het zo ontzettend fijn voor je dat de operatie is geslaagd!
Wat moet dat een enorme opluchting zijn, dat je nog kunt zien.
Gewoon niet voor te stellen hoe dat moet zijn. Ik heb zoveel bewondering voor je.
Ik wens je het aller-allerbeste en stuur een enorme berg knuffels naar je toe .

Liefs, Marije
29. Door: Linda1973 op 16-02-2011 20:45:48
Lieve Jolien, wat goed te lezen dat er reactie is van de pupil op het licht. Dat is echt heel positief meis. Ik blijf voor je duimen dat je zicht ook terug komt als ze zwellingen van de operatie straks geslonken zijn.
Je bent een ongelovelijk sterke vrouw zeg! Echt een vechter!
Ik heb echt respect voor jou!

En Nathalie natuurlijk heel erg bedankt voor het logje en de update.

Heel veel sterkte Jolien!
Ik hoop snel weer positief nieuws over jou en nog beter ... van jou zelf te mogen lezen.

Dikke knuf Linda
30. Door: Maest (Regina) op 16-02-2011 20:50:31
En ik ben reaktie nummer 30...

Mijn kaartje met mijn woorden voor jou is onderweg. Ik denk aan je, dat weet je!
Kus van mij
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Ik ben tevreden
Met helemaal niets"