Welkomsttekst
Hallo, leuk dat je op mijn profiel een kijkje neemt
Laat gerust een berichtje achter.
 
Nieuws van Marco
Ik wens iedereen een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Kalender
Juli 2017
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Profiel
Naam: Jessica
Leeftijd: 23 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
War Child <3
Lieve Allemaal,

Ik wil graag geld gaan inzamelen voor de oorlogskindjes van War child, Hiervoor heb ik een doneeractie aan gemaakt op:

https://www.doneeractie.nl/war-child-%EF%B8%8F/-2895
Via verschillende wegen wil ik proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze stichting
Ik zou dit dan graag persoonlijk op da fanclub dag van 15 Oktober willen geven
Wie helpt mee ?
Iedere kleine bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd!

Helpen jullie mee?
Veel Liefst Jessica

Ziekenhuis / fanclub dag
Vorige week zaterdag 8/7 werd ik in gestuurd naar het ziekenhuis, nu 7 dagen later lig ik hier nog steeds even realiseer ik me dat psychisch ziek zijn steeds zwaarder wordt. Wat put dit me iedere dag lichamelijk en geestelijk helemaal uit. Met een beetje hoop mag ik maandag naar 9 dagen ziekenhuis weer terug naar mijn groep bij het ggz. Buiten het normale dagelijkse verdriet wat ik iedere dag heb is dit een extra dubbele week geweest. 
Toch is Marco ook een klein beetje bij me in het ziekenhuis , want naast me staan de afgedrukte foto's van mijn uitgekomen wens ❤️ (Waarvoor ik iedere dag nog steeds zo dankbaar ben) En luister ik ook hier natuurlijk heel veel naar de prachtige liedjes van Marco 


Ondanks de extra verdrietige week kreeg ik de verassing dat ik samen met mijn lieve tante ook een nachtje blijf slapen in hotel zuiderduin op 14 oktober tijdens het  fan club weekend , ondanks helaas de bingo al uitverkocht is staan we op de reserve lijst in de hoop er nog een plaatsje vrij komt.
Helaas lukte het me ook maar niet om kaartjes te bestellen voor de fan club dag zelf maar met de ontzettende lieve hulp van Bianca nam zij deze zorg van mij over en reserveerde voor mij 2 kaartjes zodat als mijn situatie het toe laat ik in iedergeval bij de fan club dag zal zijn.
Beloofd heb ik dat ik alles zal geven om bij deze dag te kunnen zijn, ergens hoop ik dat ik Marco deze dag weer even een dikke knuffel zou kunnen geven maar ondanks de verwachte drukte is deze kans maar klein maar staat mij nog een foto te wachten met Bianca, want wat heeft zij een speciaal plekje in mijn hart gekregen! 

In de schijnwerper ❤️
Een aantal dagen geleden kreeg ik een heel lief en ontzettend bijzonder berichtje van Venice, na ik met haar in contact kwam, sprak ik kort met haar over mijn ziek zijn, en legde ik haar in het kort mijn situatie uit. Lieve Venice wat ben jij ook een bijzonder persoon. Jullie allemaal als team van de fan club! Ik kreeg de vraag de weblog afgelopen woensdag ( 05/07/2017 ) extra in de gaten te houden. Dit deed ik, Woensdag opende ik de weblog en zag ik dat Marco mij had uitgekozen voor in de schijnwerper. 
Wat is het een bijzonder moment om de weblog te open en om dan te zien dat je een persoonlijk berichtje hebt van Marco ❤️
Met tranen in m'n ogen las ik dit bijzondere stukje tekst meerdere keren achter elkaar en een heleboel keren per dag en nog steeds kijk ik hier meerdere keren naar. Ondanks mijn strijd iedere dag zo zwaar is, en het lichamelijk en geestelijk zoveel van me vraagt . Is het in de schijnwerper staan deze week een gouden momentje💛

Lieve lieve Marco, jij bent zo bijzonder voor me! 💕
Jij als persoon, jou muziek, het geeft me ieder keer weer een beetje extra kracht, vaak is alleen jou naam bij mij een lach op m'n gezicht. 
Jij verdiend meer als een gouden lintje, voor mij ben alleen jij mijn nummer 1❤️
Liefs Jessica 
Fanclub 15 oktober

Ondanks iedere dag een strijd is, en met maanden vooruit kijken niet mogelijk is, ben ik vorige week toch lid geworden van deze prachtige fanclub en ga ik wanneer mijn betaling goed gekeurd is ook mijn kaartjes toch  bestellen voor de fan club van 15 Oktober, om samen met mijn tante deze dag mee te maken, ondanks zij in deze tijd altijd voor mij klaar staat is dit een heel bijzonder moment helaas kon zij de vorige keer toen mijn wens in vervulling ging niet bij dit bijzondere moment zijn, helaas zijn alle kaartjes voor de bingo al uitverkocht, maar misschien dat als de situatie het toe laat we toch ook een nachtje gaan over nachten. 
Samen hopen we dan dat we nog een keertje met Marco op de foto zouden kunnen gaan.
Want wat geeft Marco als persoon en met zijn liedjes mij toch altijd weer wat extra kracht! Een tijdje terug voor mijn wens in vervulling ging stond mij nog een opname te wachten op de eetstoornis kliniek in Tilburg vanwege te grote te korten, Marco zijn muziek gaf me iedere dag een beetje extra kracht, tot de dag aan mijn ontslag was Marco zijn naam mijn lach op m'n gezicht ! 

Inmiddels ben ik  weer op de groep van het ggz en kreeg ik afgelopen week deze ontzettende lieve tekening van mijn lieve oppaskindje 
# het zijn de kleine dingen die het doen Veel liefst Jessica 


 
Mijn wens kwam uit
Mijn wens kwam uit op 17-06-2017


 
"Wat is mijn hart
Als het leeg, als het oud, als het koud en bevroren is"