Welkomsttekst
Hallo, leuk dat je op mijn profiel een kijkje neemt
Laat gerust een berichtje achter.

Nieuws van Marco
Zie ik jou bij de Clubtour jessicavanstrien? Groetjes, Marco
Laatste Reacties
Sterkte, je kunt het! Ik... 23:12
Hoi imke, Dat zal ik... 11:22
Ohh Jessica dat moet dan... 20:22
Ik zou de fanclub mailen... 18:45
Jessica, wat ontzettend... 22:45
Wat heftig om jouw... 22:01
Lieve Jessica, Wat een... 21:34
ik wens je veel sterkte... 19:58
mijn logje mijn... 16:32
Leuk om te lezen en te... 13:51
Lieve schat, Wat heb jij... 10:55
wauw wat een logje heb je... 13:56
Hoi Jessica Ben zo blij... 12:54
wat logje heb je gemaak... 11:24
Wat heerlijk om te lezen... 11:23
Fijn dat je zo genoten... 20:48
Wat heerlijk om te lezen... 16:21
Geweldig om te lezen,... 14:43
wauw wat mooi logje ik... 11:45
Wat ontzettend goed!  10:34
Wat ontzettend fijn, heel... 10:33
Wat een goed nieuws... 22:13
Wat ontzettend goed... 16:24
Wat fijn Lisanne. Ga... 15:37
Wat super fijn meid, dat... 15:23
Wat ontzettend fijn dat... 11:23
Jaaaa wat super! Ben echt... 11:20
Lieve Jessica, Wat een... 08:07
Lieve Jessica, wat een... 21:33
dat word een spannend... 20:04
Wat zal dat een nare... 13:42
Lieve Jessica, Wat jammer... 08:18
Wat kan ik me goed... 14:40
Hoi Jessica, Wat fijn dat... 14:00
Wat apart dat ze je zo... 11:24
jeetje wat heftig zo'n... 22:53
Wat fijn dat je... 20:06
Ik hoop dat je kunt gaan... 00:09
... 22:57
Hey Jessica Wat fijn dat... 22:02
Wauw wat een goed nieuws,... 20:13
Wat gaaaaaaafffff dat je... 18:32
Wat ontzettend leuk dat... 19:43
... 19:30
Oh wat een geweldig... 22:13
Super Jessica nu heb je... 20:10
Super gaaf! Erg leuk.... 19:49
Joepie Jessica! Hoop je... 19:43
Lieve Jessica Ik ga er... 09:26
Natuurlijk wil ik helpen,... 23:44
 
Laatste 100
Kalender
November 2017
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Profiel
Naam: Jessica
Leeftijd: 23 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Pech week
Al ruim 1,5 week werd er gedacht dat ik in een crisis zou komen, waarin zich dat voor deed was het een extreme gevoel hoe ik me voelde.. eigenlijk in een paar woorden; het ging erg slecht. Maar dacht ik te kunnen laten zien dat ik sterk zou zijn, dat ging me goed af of nouja dat dacht ik,afgelopen zondagnacht kwam ik alsnog in die verwachte en eigenlijk onverwachtse crisi wat voelde dit verdrietig ik had zo me best gedaan er tegen te vechten dat lukte me een week daarna won de crisis het. Naar ik zondagnacht opgenomen werd in het ziekenhuis besefte ik me dat het allemaal even te veel is om me te bedenken hoe ik dit alles een plekje kan/moet geven, dinsdag ochtend werd ik overgeplaatst naar de gesloten afdeling waar ik dus nu nog steeds ben. 
Voor mijn dus met veel verdriet geen Paradiso van Marco Borsato, dat breekt me.
Wel is het bemachtigen voor kaartjes van Marco voor de thuis tour wel gelukt dus hopelijk 9 mei 2018 voor mij een avondje naar Marco Borsato 
Voor iedereen die vandaag gaat, heel veel plezier en geniet ervan! Ik ga duimen ik snel weer hier van de gesloten afdeling kan 
En geef Marco een hele dikke kus van me! 

Veel liefs

vechten kun je opgeven of verliezen wie niet vecht heeft al verloren! 

 
Vraag
Overal zie ik zoveel leuke berichtjes voorbij komen van presentjes die afgelopen fanclub aan Marco zijn gegeven 
toen mijn wens uit kwam in juni liet ik daar voor Marco mijn presentje achter maar helaas nooit niks meer van gehoord ondanks ik de gegevens van mijn tante achter moest laten 
ondanks ik voor Marco iets heel speciaal wilde geven besloot ik wenk eten josh armband te geven en een brief helaas weet ik niet of hij het ooit ontvangen heeft 


xx💕
Moeilijke week
Naar het prachtige Marco borsato weekend in Egmond aan Zee, en mijn laastse geschreven logje was ik even stil...
Want in die tussen periode heb ik het ontzettend  zwaar gehad. Ondanks ik zo genoten heb van het weekend in Egmond aan Zee had ik hier al heel snel weer heimwee van, eigenlijk al naar een goed half uur naar terug komst.

Maar kon ik terug kijken op een geweldig weekend met gewelige mensen om me heen ondaks het door mijn depressie niet altijd even makkelijk is ging het met dat weekend goed af.

De maandag naar het prachtige weekend werd ik ziek wakker, was het dan toch te zwaar geweest? Naja hoe dan ook het was het meer dan waard. Ook bleek ik weer een flinke keel en oor ontsteking te hebben dus weer een antbiotica kuur. Maar ben ik het gewend wat vaker dan anderen ziek te zijn door mijn weerstand
Verder had ik een ontzettende moeilijke weer tot de strijd met mijn zware depressie en eetstoornis.
Veel therpahie, veel gesprekken, even realiseerde ik me weer dat ik me besef dat het steeds zwaarder wordt maar ik nog steeds vecht om beter te worden ondanks ik me er van bewust ben dat die kans nog maar klein is.

Een bezoekje van mijn lieve oppaskindjes bracht mij weer even wat kracht !


En nog een bezoekje van mijn andere oppaskindje waar ik heerlijk even mee naar buiten ben geweest want een beetje frisse lucht deed goed!Vandaag was een ontzettende verdrietige dag ik ben terug overgeplaats op een andere groep. Het geeft me een ontzettend dubbel gevoel om  te omschrijven hoe ik me voel. Weer in een anderen omgeving, weer wennen. En alles wat daar bij komt.
Ondanks deze dag een bijzonder zware dag was werd ik toch een beetje op gevrolijkt met dit prachtige cadeu Mijn foto met marco op een groot Canvas
Deze krijgt een plekje boven mijn bed in mijn nieuwe kleine kamertje wat even heel verdrietig voelt zal Marco heel dicht bij me zijn !
Vechten kun je opgeven of verliezen maar wie niet vecht heeft al verloren ❤️
Mijn fanclub dag!
Naar veel onzekerheid kreeg ik vorige week toch te horen dat ik groen licht kreeg om naar het Marco Borsato weekend te mogen. Dit kwam eigenlijk heel onverwachts aangezien ik de het de afgelopen periode ontzettend zwaar heb gehad. Maar omdat mijn kracht en niet opgeven zo gewaardeerd werd kreeg ik ondanks alles toch groen licht.

Ook voor mij was het afgelopen weekend dus zo ver naar heel lang wachten. Zaterdag eind van de ochtend stapte ik met mijn tante in de auto om naar het Prachtige Egmond aan Zee te gaan waar het dit weekend allemaal zo gaan gebeuren, naar ongeveer 1,5 uur rijden kwamen op de plaats van de bestemming en stonden we voor het hotel Zuiderduin waar we zouden gaan overnachten maar waar het ook allemaal plaats zou gaan vinden dit weekend.

Naar het inchecken, Werd ons verteld dat onze kamer op de 5de verdieping zich zou bevinden. Vol spanning gingen we met de lift naar de 5de verdieping. Aangezien ik vanwege mijn verminderde kracht geen 5 verdiepingen met de trap omhoog kan was de lift een prima uitkomst.
Aangekomen op de 5de verdieping kwamen we in een schitterende kamer, toen ik de buiten deur van het balkon opende keek ik vol verbaasd op het strand, even was dat het moment dat ik het ontzettend zwaar kreeg. Ondanks mijn zware depressie heb ik de afgelopen jaar ondanks alles nog nooit zo mooi geslapen als met het uitzicht op de zee. Naar heel wat crisis, ziekenhuis en gewone opnames had ik nog nooit in z’n fijn bed gelegen.
We besloten voor de Bingo nog even heerlijk te gaan uitwaaien aan het strand. Wat was dit heerlijk en wat was het prachtig, voor het eerst in tijden voelde ik heel even een moment van rust in m’n hoofd iets wat ik nog nooit echt had gevoeld.

Als snel daarna gingen we nog een hapje eten, iets wat voor mij een hele opgaven is, maar daarna snel terug naar het Hotel voor de bingo,  Aangekomen op de Bingo stond daar Bianca bij de deur. Wat was dit een warm welkom en wat was ik gelukkig om haar te zien!!! 
 

Want wat ik zij in een korte tijd ontzettend bijzonder voor me geworden. En heeft zij een heel bijzonder plekje in mijn hart!  

Naar een plaatsje zoeken in de zaal, liep ik Marco dan bijna tegen het lijf omhoog, ineens stond hij voor me wat voelde ik me intens gelukkig een moment voor een foto mocht dan ook zeker niet missen ! Wat was hij lief voor me, wat nam hij de tijd voor me. En ik mocht hem zelfs een kus geven even voelde het weer als een droom die uitkwam! Het voelde of mijn zware strijd deze dagen door iedereen beloond werd! En dit zeker door Marco en Bianca!

Ook de fandag van Zondag was geweldig, Zo ontzettend dankbaar ben ik iedereen maar zeker het geweldige team van Marco Wat een prestatie om 2 van zulke geweldige dagen in elkaar te zetten daar heb ik zoveel bewondering voor! Helaas moest ik wat eerder weg omdat ik het staan niet meer vol kon houden en er geen enkele zit plaats meer te vinden was. Ik heb ondanks mijn zware depressie 2 prachtige dagen gehad al bij terug komst kreeg ik het ontzettend zwaar ik had nu al Heimwee, gelijk voelde alles weer zwaar maar gelukkig kan ik nog heel lang terug kijken naar de foto’s die ook ontzettend belangrijk voor me zijn. De afgelopen 2 dagen waren Geweldig op naar de volgende keer !

Xx
eerste opbrengst warchild 🍀
Ondanks ik het niet allemaal van heel dichtbij heb kunnen maken maar vanmiddag wel even dit mooie bedrag heb mogen ophalen van de eerste actie  toch wel een heel klein beetje trots! Want ik heb €380 euro opgehaald met mijn eerste actie voor de lieve kindjes in war child en kan ik zeggen dat ik ondanks mijn ziek zijn vanaf een afstandje gewoon verder ga voor deze kindjes ❤️❤️

Groen licht 🍀fanclubweekend ❤️
Vandaag viel het grote verlossende woord, de toezegging dat ik toch ondanks alles samen met mijn lieve tante 2 dagen naar het fanclub weekend mag. Ondanks het nog allemaal niet zo goed gaat kreeg ik toch groen licht, juist omdat ik zo hard gevochten heb en dat ze vonden het verdiend is om  Even 2 dagen weg te zijn, even weg zijn van het ziek zijn, hopelijk kan ik dit ook heel even los laten. 
Voor nu nog 5 nachtjes slapen tot aan het fanclub weekend, wat voel ik me heel even trots dat er gewaardeerd en gezien is dat ik hier zo hard voor gevochten heb. Helaas zal het voor mijn niet helemaal in de kleding stijl  zijn zoals voorgeschreven maar helaas is dit te intensief om nog hiervoor nog iets te gaan halen , maar uiteraard zal ik iets proberen te combineren met de kleuren rood wit en groen. Uiteraard heb ik wel iets in deze kleuren liggen.
Ook kregen we een goede 1,5 week te horen dat ik en mijn tante nog een plaatsje konden bemachtigen bij de Borsato bingo hier hoefde ik uiteraard geen seconde over na te denken, ook zal ik een prachtige hotel overnachting hebben met mijn tante in het mooie hotel zuiderduin, en staat ons 15 oktober ook de fan clubdag nog te wachten. 
Even lijken dromen toch wel eens in de tijd uit te kunnen komen.
Dat is voor mij een zin om heel moeilijk te typen om positief iets te benaderen ondanks ik zo over de botel ben van Marco is dat waarvoor ik vecht.
In de afgelopen periode heb ik het ontzettend zwaar gehad helaas ben in nog niet uit deze periode maar kijk ik zo uit om Marco weer te zien. En uiteraard de mensen van het team daar omheen

en uiteraard zijn deze lieve mensen weer even de glimlacht op mijn gezicht maar zeker die van Marco uiteraard zijn naam alleen al is mijn lach vaak in de allerdiepste periodes!❤️❤️❤️

Nu maar hopen dat ik Marco een hele dikke knuffel en een kus mag en kan geven 💕
Ontroostbaar
Gisteren kreeg ik een ontzettende grote klap die bijna niet te verwerken is. Z’n ruim 2 weken geleden kreeg ik een IQ test dit heb ik wel eens vaker gehad dus het was niks spannends ik wist wat er zou gaan gebeuren. 
Ook waren het dezelfde opdrachten alleen andere vragen bij het stuk taal kreeg ik vragen van vroeger waarvan ik echt totaal nog nooit gehoord had ja misschien ooit eens op de middelbare maar iets waarvan ik me helemaal niks kan herinneren. Maargoed toen kwam de klap een verpleegster kwam mijn vertellen dat ik niet meer naar het ggz zou terug kunnen aldus dat geeft het ggz door. ik begreep het niet... 
zei vertelde me dat al mijn scores boven gemiddeld zijn alleen het stukje taal dus lager is vergeleken met de rest maar dit omdat ik nog nooit van de vragen had gehoord. Ik kom op dat moment alleen maar huilen,is alles van de afgelopen jaren dan voorniks geweest, uiteindelijk die middag bezocht de huisarts me zij gaat eerst alles uitzoeken, voor nu ben ik nog steeds in het ziekenhuis op een speciale afdeling dus ik kan de zorgen even los laten. Waar ga ik dan naartoe moet ik helemaal opnieuw beginnen ik moet het even los laten de huisarts krijgt het misschien nog wel voor elkaar dat het ggz ook na gaat denken, dat zulke vragen moment opnames zijn. Ik ben verdrietig heel verdrietig want ik wordt weg gezet als zwak begaafd terwijl ik dat niet ben ik heb mijn diploma verzorgende iG ect dit had ik anders ook niet kunnen behalen 
Het verdriet is sinds gisteren al ontroostbaar, ik voel me nu echt verloren.
 
Laatste dag weblog van de maand
Vandaag mijn laatste dag als weblog van de maand morgen bereikt de nieuwe maand Oktober aan, wat ben ik nog steeds dankbaar dat ik weblog van de maand mocht zijn.
Lieve Marco wat ben ik je dankbaar zo ontzettend dankbaar, dat ik niet in woorden kan uitleggen.

Gisteren kreeg ik van mijn tante het berichtje dat ook onze kaartjes van de fanclub binnen zijn, dit gaf me even de tranen in mijn ogen want waarschijnlijk ben ik er bij!!!!! 
En zullen we dus dan ook naar de bingo gaan en heerlijk even een nachtje overnachten. 
Of het beter met me gaat nee dat helemaal niet maar mijn wil is zo groot om naar Marco te gaan, langzaam aan krijg ik steeds meer groen licht om te gaan omdat het me gegund wordt. Dag in dag uit luister ik de muziek van Marco soms krijg ik wel eens de vraag of ik het niet moe wordt... MOE ? De muziek van Marco nooit, alleen zijn naam is de lach op mijn gezicht het liefst luister ik 24 uur zijn liedjes, maar ben ik het liefst natuurlijk heel dicht bij waar Marco is. ❤️

Vechten kun je opgeven of verliezen maar wie niet vecht heeft al verloren..


 
Mail voor de Marco Borsato bingo ❤️❤️❤️
Al een tijdje geleden melde ik me aan voor de reserve lijst van de Marco Borsato bingo, eigenlijk met de gedachten dat het helemaal vol zou zijn en er dus geen mogelijkheid meer zou zijn om te kunnen gaan met mijn tante 
Gisteren kreeg ik een totaal onverwachts mailtje dat ik en mijn tante nog naar de bingo kunnen daar konden we natuurlijk geen nee op zeggen ondanks het nog niet helemaal zeker is dat ik er bij kan zijn hebben we de kaartjes aangenomen en al betaald. 
Maar heb ik nu natuurlijk een heel mooi doel om voor te gaan, Marco Borsato bingo nachtje overnacht in hotel zuiderduin en de fanclub dag dit is toch wel een reden om super hard met best te doen want wat kijk ik uit naar deze dag.. dit zou voor mij een hele bijzondere maar ook prachtige 2 dagen weg zijn, heel even weg, heel even genieten van alles om me heen in die 2 dagen. en wat mis ik Marco en het team daar om heen. ❤️❤️❤️

Ook heb ik al enkele lieve berichtjes gehad van sommige bloggers wat doet het me veel om jullie lieve woorden te lezen en deze komen uiteraard allemaal uitgeprint in mijn positieve boekje wat door anderen ingevuld zal worden

Veel liefst Jessica 


 
Wie helpt me mee?
Wie helpt er me mee?

Ne een verdrietige week en een bezoekje van mijn eigen lieve huisarts stelde zij het volgende aan me voor:

Omdat mijn depressie zo sterk is en het voor mij heel moeilijk is om iets positiefs over mezelf te zeggen stelde ze me voor om andere mensen om me heen een lief stukje tekst te schijven zodat ik dit allemaal in een boekje kan doen zodat ik op hele verdrietige momenten en het eigenlijk allemaal even te zwaar is door dit boekje zou kunnen bladeren. Wie helpt me hier aan mee 

Mocht je een stukje willen schrijven of misschien een lief kaartje schrijven mag dat natuurlijk en mag je dit eventueel naar me mailen en zal ik het in mijn boekje plakken voor een kaartje kun je via het email adres even om het adres vragen van mijn tante, andere stukjes tekst mogen gewoon gemaild worden
Email: jessicavanstrien4@hotmail.com

uiteindelijk zal het hier in komen ❤️

"Oh, ik schreeuw om jouw liefde
Maar zwijg als het graf"