Welkomsttekst
Hey hallo welkom op mijn weblog. Ik ben Jennifer.
Weblog van de Maand Agustus 2016
Liedje Van de Week
Yes-R - Hou Me Vast

Gastenboek

Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 Marco Borsato Fans ;
en 2 gast Marco Borsato Fans .
Profiel
Naam: Jennifer
Leeftijd: 28 jaar
Uitgebreid profiel
Marco's Reactie's
14-02-2012

Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Foto album
Ratjes
Marco's Favorieten ^_^
08-12-2011 plekje 815-07-2012 plekje 507-10-2012 Plekje 10


03-03-2013 Plekje 6


07-07-2013 Plekje 3


Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Mijn laatste reacties
Laatste Reacties
Goede Avond Allemaal ??... 19:29
Tsja, ik weet het, echte... 22:32
Zo leuk weer, ben... 22:22
Tja...... breek me de bek... 09:25
Dan maar eventjes... 22:42
Huh en mijn reactie... 22:29
En toen waren al mijn... 22:28
Sterkte Jennifer, dit... 22:27
Heel veel succes met het... 20:59
Hier zijn ze ook binnen.... 22:34
we gaan er met z'n allen... 18:11
k heb ze ook binnen en... 17:20
k heb ze ook binnen en... 17:20
k heb ze ook binnen en... 17:20
Hoi hoi Jennifer,... 23:37
Van harte gefeliciteerd... 10:37
Van harte gefeliciteerd... 07:59
Gefeliciteerd 07:27
Wat heb ik jullie... 00:35
Zo te zien en lezen... 10:59
Veel plezier!   13:35
Alvast een fijne vakantie... 21:44
Gefeliciteerd Jennifer!... 18:48
Ik herken dat wel... 07:49
Gelukkig is het goed... 10:03
Wat fijn dat de operatie... 07:32
Veel beterschap! In onze... 22:38
Wat super leuk dat je... 14:00
Prachtige  foto's Jennifer  17:23
Wat een geluk, dat je zo... 09:46
Hoi Jennifer Goed dat je... 22:25
Dat heb jij goed gedaan.... 20:48
Hoi Jennifer, Ik zou je... 18:56
Hoi Jennifer wat leuk om... 00:57
Dat is spannend Jennifer,... 22:11
Straks heb je geen... 14:55
Nog van harte... 00:21
Gefeliciteerd met je opa... 17:08
Nog gefeliciteerd met je... 13:46
Wat ontzettend goed... 13:41
Wat goed dat de vader van... 16:21
... 14:57
Hoi Jennifer Ik heb mijn... 16:00
Een galblaas die steeds... 10:50
Hopelijk kunnen ze in... 12:10
Vervelend zeg! Heel veel... 19:50
Oh meid, wat ontzettend... 14:53
... 20:17
21:32
fout bij verwerken smilies 19:40
 
Laatste 100
E-mail alert
Zoeken
Gastenboek
mijn oude gastenboek wilde niet meer de reden weet ik niet  dus hier een nieuwe


Wintertijd
De klok gaat dit weekend 1 uurtje terug niet vergeten hoor . Nu kunnen we voorlopig weer 1 uurtje langer slapen .Groetjes Jennifer
Even kwijt
Een aantal jaren terug zei iemand ooit tegen mij: vriendschap is mij heel veel waard! ik zou je niet kwijt willen als vriend. Wat is dat toch een loze belofte geworden! Je ging met veel vrienden om geen probleem toch.....Maar zei jij: ik laat je niet vallen ik zal vaak genoeg met jou/jullie afspreken! 

Als ik een uitnodiging stuurde werd er blij gereageerd en met de belofte om te komen. Om uiteindelijk een dag van te voren af te zeggen en dan gelijk op de uitnodigingsdag naar een artiest te gaan. 

Waarom moest het steeds van mijn kant af komen??? Of van de ander??? We hebben genoeg geprobeerd in mijn ogen. Uiteindelijk de knoop doorhakken en besloten genoeg is genoeg. Want om buiten gesloten te worden is echt niet leuk. En gelukkig is er nooit en nu nog steeds niet jaloezie geweest om de anderen mensen. Ik weet wel beter! 

Want om halve waarheden te gaan plaatsen heeft dus echt geen nut, de echte waarheid tja dat komt altijd boven. Ik ga geen namen noemen dat vind ik te onbeschoft. 

groetjes jennifer
Fanclubdag kaartje....
Yeeey!!! ook ik heb het fanclubdag kaartje binnen laat het feestje maar beginnen  
Nu nog een huispak/onesie zoeken hihi ben een beetje laat ermee . komt goed

Groetjes Jennifer
Schijnwerper
Vandaag jarig en ik ben de hele dag niet thuis geweest, ik kijk zojuist op de weblogjes hier en ik zie dat ik in de schijnwerper sta een extra leuk cadeautje om te zien hihi.

Dank je wel Marco ^_^ en dank je TifosiGroetjes Jennifer
28 jaar Hoera!
En we zijn weer een jaartje verder ^_^

ik ben jarig en nu ben ik 28 jaar geworden . De tijd vliegt .
Aanstaande zaterdag ga ik het vieren met vrienden en familie ^_^Groetjes Jennifer
Terug uit thailand
Al een paar dagen ben ik terug uit Thailand. Wat een geweldige ervaring om mee te mogen maken . En wat was het warm! gelukkig was de wind die er zo nu en dan was wel koel, anders dan in nederland. De vlucht naar Thailand duurde 10 uur dus het was mijn eerste langdurige vlucht. In het gebouw van het vliegveld was het lekker koel maar eenmaal buiten gelijk de klap van de warmte in je gezicht. En dat was voor mij erg zweten. Vince en zijn ouders zusje en zwager hadden daar geen last van

Het eerste wat wij gingen eten was een pizza bij de domino's. Klinkt vast raar maar we hadden trek. En we wisten niet hoe alles moest. Ondertussen had de zwager van Vince een simkaartje bij zich, hij had er 2 gekocht op het vliegveld in thailand. 1 was voor hem en  voor mijn oude telefoon die ik meegenomen had. Ik had ondertussen contact met mijn oom die ook in thailand was , hij wilde graag afspreken en dat deden we de volgende dag. 

We gingen naar een winkelcentrum toe dat MBK heet. Dat is niet in 1 dag bekeken zo groot is het. En ja proberen af te dingen bij de spullen. Dat deden wij veel, omdat ze weten dat wqij toeristen zijn. Kijken of de prijs hoger kan. In veel winkelcentrums had je ook een hele verdieping om te eten!
Dat was erg groot. Je moest van te voren een kaartje halen waar je een bepaalde hoeveelheid geld op kon laten zetten. 1000 Baht deden wij, en dan kijken wat je wilde eten. Nou veel omrekenen naar de euro en je kwam erachter dat 80 baht iets van 50 eurocent kon zijn. Heel erg goedkoop dus. Van Bangkok gingen we zelf reizen met een gehuurde auto. We gingen naar Phuket. Met 1 overnachting in een resort. Ondertussen was ik gestoken op mijn been door een mug en daar kreeg ik een allergische reactie op. Het word rood paars en blauw eromheen. Afterbite werkte niet meer. 

In Phuket zijn we olianten gaan aaien en eten geven. Wat een geweldige ervaring was dat! Om nooit meer te vergeten. 

Een olifant stond alleen die was 40 jaar oud en had staar in een van haar ogen. Vince zijn familie is hindoe dus gingen ze hun handen tegen elkaar doen als teken van respect naar de olifanten. Ze hebben ook Ghanesh een olifanten beeld ik weet de betekenis niet goed maar het is bij de Hindoe een belangrijk gebeuren de olifanten te respecteren. Wat ikzelf niet wilde was op de rug van de olifant zitten. Iets wat ze niet toestonden waar wij waren, daar was ik wel blij om.

De reden dat ze het bij hun plek waar wij waren niet deden was omdat het slecht is voor de rug van de olifant! De rug van de olifant is het zwakste onderdeel. Er zijn thai die de mensen wel op de rug van de olifant laten in bakjes maar als je goed kijkt zijn ze erg gestressed en hebben ze ontstekingen. Ook stinken die olifanten helaas. Waar wij waren, waren de olifanten goed verzorgd en relaxed

In Thailand hebben we de grootste Buddha van Thailand bezocht. En wat is die groot! Er werd nog gebouwd toen wij daar kwamen. In phuket vroegen we sommigen mensen over de tsunami van 2004. Ze wezen naar een paar huizen en zeiden dat je aan de zwarte strepen kon zien tot waar het water is geweest. 

Van Phuket zijn we verder gaan reizen naar het eiland Koh Samui. Een mooi eiland waar we een mooie waterval hebben gezien. Waar een vrouw tegen Vince zei dat als hij loopt dat hij zijn linkerarm omlaag moet houden. (vince is spastisch aan de linkerkant van zijn lichaam) We hebben een Snake-Farm bezocht wat er eigenlijk slecht uitzag....De slang die ik vasthield had een kaakabces dat zag ik later pas. En een krokodil die in een veels te kleine ruimte lag. Eigenlijk erg zielig om te zien. 

Na een paar dagen in Koh Samui zijn we vanuit Koh Samui in een keer doorgereden naar Bangkok. Een rit van 9 uur of langer. De volgende dag gingen we naar Ayutthaya een plek waar oorlog is geweest en door het vroegere Birma wat nu Myanmar heet een beetje is verwoest...nou verwoest...alle hoofden van de beelden zag je niet meer ze waren eraf geslagen of bekogeld. Erg zonde.

In de stad van Bangkok zelf gingen we naar een beeld toe Erawan als ik de naam nog goed onthouden heb. Later kreeg ik te horen dat daar een aanslag is geweest een aantal jaar terug. Bij het beeld gingen de ouders van Vince en Vince zelf bij het beeld bidden, dat zag ik heel veel mensen doen.

De vader van Vince had geschenken gekocht en dat aan Vince gegeven, bij elke plek van het beeld stonden ze stil even bidden en legden toen de geschenken neer, daarbij heb ik Vince geholpen de geschenken neer te leggen. Zodat hij een gebed kon doen. Ikzelf ben niet gelovig maar heb er wel respect voor. Het enige wat ik niet doe is mijn handen buigen als mensen het vragen aan mij...klinkt raar maar het is niet mijn geloof. Ik trek wel mijn schoenen uit voor respect naar hun geloof. 

In de avond begon het te regenen in Bangkok....jep het regenseizoen. We gingen naar het Baiyoke Sky Hotel, dat gebouw is 304 meter hoog. en het uitzicht was geweldig! Je kon over heel Bangkok kijken....nou ja heel Bangkok...het is enorm groot daar.

We hebben ook een witte tempel bezocht, waarvan ik niet echt naar binnen ben gegaan. Ik vond de trappen te stijl en ik was bang om dan te vallen. Vince is wel de trappen op gegaan met zijn zusje en zwager, ook zijn ouders zijn binnen geweest. 


Op onze laatste dag heb ik iedereen om 06:00 uur wakker gemaakt. We gingen weer naar huis. Ik was zelf al om 05:30 uur wakker. Aankleden, tanden poetsen laatste spullen in de koffer, en dat ontbijt eten. En dan het moment om te vertrekken. om 12:00 uur ging het vliegtuig weg nu was het een 11 uur durende vlucht. Ik heb even geslapen in het vliegtuig totdat vince zijn zusje mij wakker maakte.....ik snurkte behoorlijk hard :$. 

Ik heb genoten in Thailand! Wel veel prikkels opgepikt....erg veel . Nu nagenieten van alles en lekker bijkomen ^_^. Geniet van de foto's .

Groetjes Jennifer
Bijna naar Thailand
Bijna is het zover ik ga naar Thailand en nee niet in mijn eentje hoor . Ik ga met Vince en zijn ouders + zwager zusje en neefje . Aan een kant ben ik best wel gespannen omdat het voor mij de eerste reis is buiten europa . Maar verder hoop ik wel dat het enorm leuk gaat worden . We gaan wel tijdens het regen seizoen erheen dus wie weet is het dan niet zo erg heet/warm??? hihi. 21 augustus is het zover . en dan lekker genieten

Groetjes Jennifer 
2 jaar verder
Vandaag zijn Vince en ik al 2 jaar samen . We gaan dat vieren door naar de bioscoop de te gaan en ergens te gaan eten ^_^. Iedere relatie heeft zijn ups en downs, zo ook wij maar we slaan ons erdoor heen . ^_^. Over 1 maand gaan we naar Thailand ik kan niet wachten. We gaan niet alleen hihi, de ouders van Vince en zijn zusje + zwager en neefje gaan ook mee.

Groetjes Jennifer
Jaloers op Marco...!?!?
Dag iedereen, ik ben nu nog steeds thuis aan het herstellen van mijn operatie aan de galblaas. Maar wat ik nu ga vertellen....Vince mijn vriend is Jaloers op Marco Borsato O__o. Iets wat totaal niet hoeft vind ik, ik bedoel....Marco is ouder dan mij . Hij vind dat er veel foto's van Marco in mijn huisje zijn en weinig van hem en mij samen.....ehmm... right! Dan doe ik dit naar Vince: Stel je niet aan hahahahaha.

Ik heb voor hem gekozen en niet voor een ander. Helaas Vince gaat niet mee naar de fanclubdag . Maar ik ga wel met 3 anderen erheen en kom iedereen weer tegen en dat is ook leuk . Daar ga ik mij op verheugen en ondertussen Vince plagen over Marco Borsato hihi. 
Groetjes Jennifer
"Ik schreeuw je naam
En sluit mijn ogen"