Welkomsttekst
Hey hallo welkom op mijn weblog. Ik ben Jennifer.
Weblog van de Maand Agustus 2016
Liedje Van de Week
Yes-R - Hou Me Vast

Gastenboek

Bezoekers
Op dit moment is er 1 Marco Borsato Fans ;
en 1 gast Marco Borsato Fans .
Profiel
Naam: Jennifer
Leeftijd: 27 jaar
Uitgebreid profiel
Marco's Reactie's
14-02-2012

Kalender
April 2018
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Foto album
Ratjes
Marco's Favorieten ^_^
08-12-2011 plekje 815-07-2012 plekje 507-10-2012 Plekje 10


03-03-2013 Plekje 6


07-07-2013 Plekje 3


Nieuws van Marco
We zijn begonnen met de voorjaars Clubtour 'Thuis'! Ga ik jou ook zien tijdens de tour? Groetjes, Marco
Mijn laatste reacties
doe wat goed voelt voor...
19:10, 19 apr 2018
wat een...
16:10, 13 apr 2018
ach de overheid weet toch...
15:19, 12 apr 2018
erg leuk bedacht ^_^
10:02, 11 apr 2018
u heeft groot gelijk 
18:43, 5 apr 2018
dat lijkt me ontzettend...
07:23, 4 apr 2018
veel suc6
07:20, 4 apr 2018
fijn dat het weer beter...
07:19, 4 apr 2018
Gefeliciteerd ^_^ veel...
07:15, 4 apr 2018
gaat erg hard hihi voor...
22:04, 1 apr 2018
E-mail alert
Zoeken
Gastenboek
mijn oude gastenboek wilde niet meer de reden weet ik niet  dus hier een nieuwe


Galblaas operatie?
Al 4 jaar heb ik last van mijn galblaas, maar in 2017 zo ergens eind augustus kreeg ik steeds vaker een galblaasaanval...en dan doet ereg veel pijn. soms mini aanvallen en dan weer langdurige aanvallen. Pas geleden bij de huisarts aangegeven dat ik niet steeds diclofenac wil innemen na zo'n aanval. Want zoiets is ook een slag op je organen denk ik.

Nou heb ik pas geleden een echo van mijn galblaas gehad en de dotker in het ziekenhuis heeft gezegd dat de operatie doorgaat. Ik ben wel blij dat het doorgaat . Nu is het alleen wachten op de oproep....dat duurt ffies maar geduld is een schone zaak ^_^.

Groetjes Jennifer
Paraview Beurs
1 April is het weer, de tijd gaat weer te snel . Vandaag ben ik voor de eerste keer op een spirituele beurs geweest, het heet Paraviewbeurs. Nee echt geen 1 april grapje . Het was deze keer in Amsterdam. Samen met een vriendin van mij en met Vince was ik daar. Ik had mijzelf alijd voorgenomen dat als ik een bepaalde waarzegster of paragnoste zou tegen komen ik graag een reading van haar wilde! Maar wie is die persoon in kwestie??? Ze heet Liesbeth van Dijk. Ik heb haar vaak op tv gezien en ook had ze tijdje een eigen tv programma genaamd Paranormale kinderen. 

En op die beurs kwam ik haar ook tegen . Ze had een reading met een andere persoon dus daar ga ik niet zomaar tussen komen dat is prive ^_^. Toen ze klaar was zag ze aan mij dat ik graag bij haar wilde . Alhoewel...ze had al 20 personen voor mij gehad en ikzou dan nummer 21 zijn...dat leek mijzelf zelfs teveel. Maar met hoge uitzondering gaf ze mij toch een reading ^_^. Ook omdat haar collega weer een reading moest doen

Ze vertelde mij dat ze ontzettend veel voelde bij Vince dat hij enorm veel had meegemaakt. Maar ook weer bij mij ik ben ontsteking gevoelig.....ehh ja klopt ook. Ik vond het zelf een fijne reading en voor herhaling vatbaar ^_^, ik ga er hopelijk snel weer heen maar dan in amstelveenEn na afloop een fotomomentje ^_^. Ik was alleen zo rood als een tomaat .

Groetjes Jennifer
96 jaar
Afgelopen woensdag 14 maart 2018 was mijn opa jarig . Hij is 96 jaar geworden....Wat een leeftijd! Wel komt het erop aan dat hij naar een verzorgingshuis moet gaan want het zelfstandig wonen gaat echt niet meer. We hebben zijn verjaardag in een kleine kring gevierd en het was erg leuk en gezelligNog Gefeliiteerd lieve opa ^_^ en zoals u weleens zegt: Probeer mijn leeftijd maar eens te halen dan pas mag je klagen hihi. Dat zei hij een keer omdat iemand had gezegd dat hij wat vaker moest eten

Groetjes Jennifer
Gemeenteraad
Persoonlijk heb ik niet zo heel veel met politiek, maar als ik mensen kan helpen doe ik dat wel . Vince zijn vader zat al een aantal jaren in de politiek eerst bij de Partij voor Ouderen. Die partij hadden toen dingen gezegd wat niet klopte bij die partij....Over naar 50 Plus en die deed precies hetzelfde...

Nu ging de vader van Vince een eigen partij oprichten samen 3 anderen die ook in die vorige partijen zaten. Nou werd mij gevraagd of ik wilde meehelpen om op de lijst te staan van hun partij SAMEN. De naam betekend: Samen Alle Mensen Een Nederland. Binnenkort gaan we flyeren. Mensen overhalen om op de partij Samen te stemmen op 21 maart 2018. Nou wens ik de andere partijleden veel suc6 ^_^. En ik...ik ga gwn mijn best doen . Je kunt de website van Samen vinden: www.amsterdamsamen.nl 

Groetjes Jennifer
Galblaas
Al 4 jaar heb ik last van mijn galblaas. Maar eind augustus 2017 kreeg ik vaker pijn, galblaasaanvallen. Dat is geen pretje. Vandaag ben ik bij de huisarts geweest, ze heeft mij doorverwezen naar het olvg in amsterdam. Naar een chirurg waar ik een afspraak kan maken. 

Ook wordt ik door gestuurd naar een podoloog die steunzolen voor mijn voeten kan/moet/wil maken. Omdat ik erg veel pijn heb in mijn linkervoet tijdens het lopen of stilstaan. Mijn voeten gaan te ver naar binnen toe...platvoeten oepsie .

Groetjes Jennifer
Geboren
Hoera! gister op 4 februari 2018 om 04:19 uur is mijn neefje Jax geboren  
Ik vroeg mijn broer of Jax vernoemd is naar een hoofdpersonage van een tv serie genaamd Sons Of Anarchy en dat bleek zo te kloppen ^_^. Mijn moeder zei: je bent wel de letter A vergeten! anders heette Jax, Ajax! mijn broer keek verbaasd op en zei: ohja daar had ik niet aan gedacht haha. Mijn oudste broer is voor Ajax. 


Maar! dan nu 1 foto van mijn kleine neefje .


De bevalling is erg goed gegaan . En erg snel, en dat voor hun 1ste kindje . om 23:00 uur waren de vliezen gebroken en zoals jullie eerder lazen is Jax om 04:19 uur geboren

Welkom op de wereld kleintje ^_^

Groetjes Tante Jennifer
Ik ben laat!
Uh oh wat ben ik laat zeg Maar bij deze alsnog een gelukkig nieuw jaar gewenst voor iedereen ^_^. Tijdens oud en nieuw heb ik wel iets op mijn hoofd gekregen wat nogal hard was. Maar wat het was weet ik niet. Het deed wel even flink veel pijn. Gelukkig is die pijn weg

Tijdens mijn vakantie ben ik veel weggeweest. En heb ik veel gedaan. Met 1ste kerstdag ben ik met Vince en een goede vriend naar de voorpremiere geweest van The Greatest Showman, een musical film en ik wist niet eens dat Hugh Jackman kon zingen O__o hij zingt best goed!. Na kerstmis gingen Vince en ik sporten in de sportschool , het kerstvet verbranden hihi. En in een winkel ging ik Vince zijn wimpers even doen met een wimperkruller . Hij heeft hele lange wimpers . Vince is erg lief en staat het nog toe ook hihi.

Groetjes Jennifer
Gelukkig Nieuwjaar!
Gelukkig Nieuwjaar iedereen . Ik wens iedereen een mooi en liefdevol 2018 toe. En dat alle wensen en dromen uit mogen komen.

Aan voornemens doe ik niet want die lukken mij toch nooit hihi. Misschien dat iemand het hier wel doet ^_^??? Is iedereen voorzichtig geweest met vuurwerk???

2017 is voorbij gevlogen! Het ging echt heel snel O__o. Nu maar even kijken hoe 2018 gaat ^_^.Groetjes Jennifer


 
Vrolijk Kerstfeest!
Ik wens iedereen hele fijne feestdagen ^_^


En een spetterend 2018 gewenst

Groetjes Jennifer
"De kabouters en de paashaas zij hebben een alibi
Zij hebben een alibi"