Weblog van de Maand
Nieuws van Marco
Zie ik jou bij de Clubtour jeannettevanderpol? Groetjes, Marco
Welkomsttekst
Welkom!!!

Ik ben Jeannette
en ik woon in
Helmond samen
met mijn
mannetje Ardie
en onze twee
meiden ZoŽ
en Esmee.

Ik wens jullie
veel plezier
op mijn weblog!!†
Weblog van de week!!!
Op het podium bij Marco - fcd 2012
Op de foto met....

                            Marco


                          Armando


                         Leontine


      Nationale sportweek, Arnhem


                Dommelsch Live38


                      Westerpark


                  fanclubdag 2010


                  fanclubdag 2010


                  fanclubdag 2010


                  fanclubdag 2010


                        in Brussel


    Nationale sportweek, Schiedam


         Dichtbij tour - Eindhoven


         Dichtbij tour - Antwerpen


Opnames The Voice Kids - the battle
                      in Almere


           Dichtbij tour - Den Haag


    Nationale sportweek, Enschede


          Dichtbij tour - Groningen


         Dichtbij tour - Amsterdam


Opnames The Voice kids - Hilversum


Opnames The Voice Kids - battle
                   Hilversum
Favoriet Marco
Week 9 - 2009 

  

Week 52 - 2009Week 25 - 2010Week 50 - 2010Week 22 - 2011Week 10 - 2012Week 5 - 2013Week 25 - 2013Profiel
Naam: Jeannette
Leeftijd: 45 jaar
Uitgebreid profiel
Foto album
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
Mijn laatste reacties
Hahahaha jaaaaa waar is...
08:50, 20 okt 2017
Mooie log...
21:52, 19 okt 2017
Het was een gezellig...
21:49, 19 okt 2017
Leuk dat je er weer bent...
21:39, 19 okt 2017
Super leuk!! Veel plezier!!
21:37, 19 okt 2017
Jeetje wat heftig zeg om...
21:35, 19 okt 2017
Ik in november alweer 9...
21:34, 19 okt 2017
En dan is door alle...
21:32, 19 okt 2017
Ruilen?†
21:49, 18 okt 2017
Oh wat een heerlijke log,...
14:34, 18 okt 2017
E-mail alert
mijn doosje......
Zit ik laatst nog te vertellen dat wij altijd een envelop met inhoud krijgen voor kerst, is het ineen weer helemaal verandert bij ons op het werk.

Vond het al zo vreemd dat we met kerst al niets kregen, maar ja, het is dan ook zo hectisch in de supermarkt, dus ik dacht dat komt vast nog wel!!

Vanmorgen moest ik voor de laatste keer werken dit jaar, toen een collega ons vertelde dat we ons even moesten afmelden bij de baas. Hmmmm.......wat zou dat te betekenen hebben?? Toch nog het envelopje??

Dus toen ik afgewerkt was even langs de baas en die kwam met een mooi pakketje aan en wenste me een fijne jaarwisseling. Hmmm, nu werd ik toch wel nieuwsgierig, wat zou er nou inzitten. Eerst nog maar wat boodschapjes doen en even langs de dierenwinkel en daarna snel naar huis om het pakketje uit te pakken. Zie hieronder het resultaat!!

††Dus bij deze wens ik jullie een hele fijne jaarwisseling en
proost ik op een gezond en gelukkig 2009!!


Liefs,
Jeannette

Eenvandaag

Hoi allemaal!!

Vergeet niet te kijken, Marco komt zo bij Eenvandaag!!!

Liefs,
Jeannette

Zwemmen
Onze oudste dochter ZoŽ is zo'n heerlijk kind en ik ben zo trots op haar. Ze mag dan wel een handicap hebben, maar laat zich niet zo snel uit het veld slaan. Ook niet uit het zwembad trouwens hihihi...Thuis kan ze zich in de zomer in het zwembad in de achtertuin uren vermaken met een luchtbed en op vakantie moet ik er altijd rekening mee houden dat er iets uitgekozen wordt waar een zwembad mťt glijbaan bij is, want dat vindt ze nog leuker. Dan gaat wel het zwemvestje om, want we willen geen verdrinkingspartijen bij de glijbaan natuurlijk!!

Sinds kort zit ze op zwemles en ze heeft het super naar haar zin. Het is een speciale zwemles voor gehandicapte kinderen (jonge en oudere kinderen) en hun doel is de kinderen te leren zwemmen. In die zin dat het ook zo kan zijn dat het kind leert zwemmen, maar verder niet aan diplomazwemmen mee kan doen, omdat dat niet haalbaar is voor het kind. Er zijn ook veel kinderen die uiteindelijk na lange tijd wel een diploma halen. Maar goed, ik zal al super blij zijn als ze weet hoe ze moet zwemmen en zich weet te redden in het water, mocht ze daar per ongeluk in vallen of in geduwd worden.Maar laatst was ik wel heel trots op haar. Ze was zo heel erg bang om met haar hoofd onder water te gaan. Op school (waar ze ook een zwembad hebben) durfde ze het ook niet en thuis in bad ook niet. Ja het puntje van haar neus mocht onder water, maar dat was het dan ook echt.

Maar nu...............de knop is helemaal om. Samen met papa was ze in het zwembad en ja hoor............in een keer durfde ze onder water. Ik ben echt super trots. We moeten met haar heel veel geduld hebben soms, maar het wordt wel altijd beloond!!

Liefs,
Jeannette
Mijn D.....
Hier ook even mijn D logje. De voordeur. Mmmm..........niet bepaald een mooie witte of blauwe deur zoals ik er al vele in de andere logjes heb gezien. Onze deur zat er al in toen we hier kwamen wonen en is er dus door onze vorige bewoners ingezet. Van kunststof net als onze kozijnen beneden en de schuifpui.

Maar goed, hij ziet er verder nog goed uit, dus we doen het er nog maar even een tijdje mee!! Verder nog een heleboel deuren boven op de 1e verdieping en op zolder, die allemaal een aantal jaar geleden netjes in de beige verf zijn gezet!!

Liefs,
Jeannette
Mijn C......
Ik kon natuurlijk niet achterblijven met mijn C!!

Mijn C staat in de uitbouw van de keuken. Een leuk hoekje waar manlief een mooi bureau heeft gemaakt waarop onze twee computers staan met daarnaast de printer.Eerst hadden we alleen een laptop (een Acer), maar die begon vorig jaar steeds meer mankementen te vertonen dus die is gedegradeerd tot spelletjes computer voor de kids!!

Nu maken we dus gebruik van ons Dell computer (vraag me verder niet over de technische details, want dat weet ik niet) en die bevalt super goed!! Ik maak er mijn logjes op en hou mijn homepage bij, mail en hyve, maak foto albums, doe mijn bankzaken enz. enz.
Ardie gebruikt hem meer om op internet rond te neuzen en om zijn schietspelletjes te spelen. Ik gebruik hem vaak overdag als ik niet hoef te werken of in het weekend en 's avonds tot 8 uur / half 9 en dan gaat†Ardie aan de slag. Meestal kijk ik nog even op de logjes voordat ik mijn bedje in duik. Vindt het toch wel leuk (lees verslavend) om de logjes van iedereen te lezen, maar de laatste tijd is het nog nauwelijks bij te houden, dus lukt het me niet meer om ze allemaal te lezen. Ook probeer ik hier en daar te reageren op jullie logjes, maar ook dat is niet bij te houden!!'s Avonds na het avondeten zijn de meiden aan de beurt en gaan ze spelletjes spelen. De een op de Acer en de ander op de Dell en dat steeds ombeurten natuurlijk!! Ze spelen vaak op Nickelodeon jr. Leuke site met hele leuke en leerzame spelletjes!!
Liefs,
Jeannette
Van harte......
Hoi Marco!!

Ook ik wil niet achterblijven en je van harte feliciteren met je verjaardag!!

Geniet†maar van deze dag en laat je maar lekker verwennen door je gezinnetje!!
Veel liefs, Jeannette


P.s. verder nog een hele fijne vakantie!!!!

knappe kinders.....
Vanavond zaten ze samen op de bank. Vaak kunnen ze het niet van elkaar hebben als de een op de bank zit en de ander er perse dicht naast moet zitten..........maar nu waren ze druk aan het lezen in mama's grote boek (zoals ze het zelf noemen). Een heel dik boek met wel heeeeel veeeeel woordjes erin!!!


Ben benieuwd hoeveel ze onthouden hebben hahaha.......

Liefs,
Jeannette
Geen doos voor mij.......
Geen kerstpakket voor mij, ik krijg altijd een leuk bedrag in een envelop....................maar manlief krijgt wel altijd een leuk kerstpakket en zo ook dit jaar!! Het is een chinees pakket met rijstschaaltjes met stokjes (dat wordt lachen.....) wok olie, mie,†sambal, kroepoek, japanse mix,†sap en nog meer lekkere dingen. Er zat zelfs een mooi zwart schort met pannenlap en ovenwant bij, hij kan meteen aan de slag!!Veel liefs,
Jeannette

B van.............

Helaas.....van mij geen B van Beha!! Je mag ze best zien hoor, maar ik denk niet dat jullie daar nou zo van onder de indruk raken, ik heb mooiere exemplaren gezien de laatste dagen!! De mijne zijn gewoon wit en het liefst zonder beugel, niks aan dus hahaha....

Dus dacht ik, laat ik dan maar een mooie foto van onze boom plaatsten. Die begint tenslotte ook met de letter B en die ziet er een stuk gezelliger uit!!Liefs,
Jeannette
Petje af.....
Ben net een half uurtje terug uit de bioscoop in Eindhoven, waar ik samen met mijn vriendin de film Wit Licht hebben gekeken. De zaal zat helemaal vol en het is volgens mij nog nooit zo stil geweest in een bioscoopzaal!!Ik ben nog steeds onder de indruk. Jeetje wat een film, heel indrukwekkend!!! Ik vind dat jij (en uiteraard ook de rest van de cast) het echt super goed hebben gedaan en daarvoor........petje af!!!

Liefs,
Jeannette
"Ik voel dat ik je kwijt raak
Vertel me als ik je moet laten gaan"