Weblog van de Maand
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom!!!

Ik ben Jeannette
en ik woon in
Helmond samen
met mijn
mannetje Ardie
en onze twee
meiden ZoŽ
en Esmee.

Ik wens jullie
veel plezier
op mijn weblog!!†
Op de foto met....


               Fanclubweekend 2015


              Fanclubweekend 2016


               Lunchen met Marco


       Fanclubmeeting Belgie 2017


        Fanclubmeeting Belgie 2017
                     vrijwilliger

               Fanclubweekend 2017

 
In de schijnwerper!!

                    week 42
Profiel
Naam: Jeannette
Leeftijd: 46 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
E-mail alert
Telegraaf
Sla ik net de zondag telegraaf open (ligt hier al de hele dag...), staat er een hele pagina Marco Borsato in!! Over de film Wit Licht natuurlijk......een interview dat opgenomen is op de set in de negende opnameweek van de film.


Groetjes,
Jeannette

P.s. nog even voor de goede orde, deze foto's stonden niet in de telegraaf maar heb ik van www.witlichtdefilm.nl afgeplukt!!
Kletspraatje

Zomaar even een kletspraatje. Gisteravond tot na ranking the stars ook zo genoten van Paul de Leeuw† † Zeker ook van Marco in ranking, het was weer hylarisch. Maar langer kon ik het toch niet volhouden hoor, dus lekker mijn bedje ingedoken en schandalig uitgeslapen tot half 12!!
Natuurlijk wil ik vandaag ook Luca van harte feliciteren †† met zijn verjaardag en dat hij maar een hele gezelligde dag mag hebben samen met zijn ouders, broertje en zusje en de rest van de familie!!

Vanmiddag ben ik met de meiden bezig geweest. Allebei een kerstjurkje aan en allebei een leuke kerstmuts met vlechten eraan op hun hoofd en lachen maar voor de foto!! Ieder jaar maak ik een leuke foto van de meiden in kerstkleding voor de kerstkaart die ik dan ga maken op internet. Ik vind ze ook dit keer weer erg leuk geworden!!Groetjes,
Jeannette


Wit Licht
Vanmorgen eerst een kaartjes besteld voor de film Wit Licht. Natuurlijk eerst iedereen die naar het concert mee geweest is, ook even vragen of ze mee willen, maar blijkbaar is december toch een hele drukke maand

Dus uiteindelijk ga ik met samen met vriendin Roos op vrijdag 12 december naar de film. Ik ben heel erg benieuwd naar de†film, ik was namelijk†heel erg onder de†indruk van de stukjes film die te zien waren tijdens het concert. Volgens mij†iedereen wel, want het was muisstil in†het Gelredome op dat moment. Ook nog maar even†extra zakdoeken in mijn tas stoppen, je weet maar nooit........

Groetjes,
Jeannette†
Luilekkerland
Vandaag zeker geen lui dagje zoals gisteren........vandaag gewoon werken. Ik werk in de slagerij van de C1000 in Bakel en dat is hard werken. Wij zijn nog 1 van de weinige winkels die een slager hebben, die alles vers klaar maakt en wij verpakken dit ook zelf. Maar het is wel super leuk om te doen!!

Vanmiddag moest ik met onze oudste dochter ook nog naar een kinderfeestje. Normaal gesproken zou je je kind afzetten en zelf weer naar huis vertrekken. Maar op een feestje waar alleen maar gehandicapte kinderen komen, loop je niet zo snel wel. En omdat ik bij mijn oudste dochter ook geen schoolplein gesprekken voer met andere ouders (omdat ZoŽ) met de taxi naar school gaat, is het juis zo leuk om op een verjaardagsfeestje even lekker bij te kletsen met de ouders, terwijl de kinderen lekker hun eigen gang gaan. Maar vermoeiend is het wel!!

In ieder geval met 1 van de moeders afgesproken om naar de film Wit Licht te gaan, dus ga nu maar snel even kaartjes reserveren!!

Groetjes,
Jeannette
Lekker lui
Je hebt wel eens van die dagen.......gewoon lekker lui achter de computer, geen afspraken die dag, geen verplichtingen.........gewoon lekker bij de warme kachel!!

Vandaag is zo'n dag. Alleen heel even naar de stad om een verjaardagskadootje te halen en een paar nieuwe schoentjes voor Esmee (niet zo handig om met dit weer met kapotte schoenen te lopen!!) en verder helemaal niets. Heerlijk!!!!!!

Groetjes,
Jeannette
Sneeuwpret
Vanmiddag ging het ook bij ons in een keer behoorlijk hard sneeuwen en dat nodigde natuurlijk uit om naar buiten te gaan. Dus trokken ZoŽ en Esmee hun jas aan, sjaal om, handschoenen aan en.......... sneeuwballen gooien naar papa!!!!

Groetjes,
Jeannette
Sinterklaas
Zaterdag zijn we naar kennissen geweest. Die wonen helemaal in Hoorn en dat is vanuit Helmond best een eindje rijden. Twee uur zeker en als je onderweg ook nog de nodige sneeuwbuien tegen komt, doe je er alweer wat langer over. Maar goed, om kwart voor 9 vertrokken uit Helmond en om 11 uur waren we in Hoorn, waar Richard samen met zijn vrouw en twee kinderen woont.

Richard had voor ons geregeld dat we met een oude stoomtram van Hoorn naar Medemblik konden. Onderweg stapten er een aantal zwarte pieten in, die weer van allerlei lekkers uitdeelden. Ook werden we verwend met warme chocolademelk en speculaas.

In medemblik aangekomen, moesten we allemaal uitstappen en gingen we naar de pakjesboot van Sinterklaas.

Toen iedereen op de boot was, gingen we een rondje varen. Ondertussen werden de kinderen vermaakt door de zwarte pieten en kwam uiteindelijk sinterklaas ook!! Dus nog meer liedjes werden er gezongen!! Daarna nodigde sinterklaas alle kindjes uit om†een kadootje te komen halen en was het tijd†voor de reis terug naar Medemblik.

Daarna weer terug in de stoomtram†naar Hoorn.Het was een superleuke middag en de meiden waren helemaal kapot!!

Groetjes,
Jeannette
Guus Meeuwis
Zoals beloofd in mijn vorige logje, zou ik nog even terug komen met nog wat foto's van het concert van Guus Meeuwis, wat hij afgelopen vrijdagavond gaf in de Effenaar in Eindhoven.De Effenaar is maar een klein zaaltje waar zo'n 1300 mensen in kunnen, dus het was een gezellig intiem concert. We stonden ook nog eens lekker voor aan!!

Groetjes,
Jeannette
Het was weer geweldig!!
Nog even snel een berichtje voordat ik mijn bedje weer induik, maar Guusje was weer geweldig!! Ik en de andere1299 mensen hebben genoten!!

Morgen gaan we naar Hoorn. Een aardig eindje rijden vanuit Helmond. We gaan logeren bij kennissen en die hebben geregeld dat we sinterklaas en zwarte piet gaan ontmoeten. Ik ben benieuwd, ik hoop alleen maar dat het morgen wat beter weer is, want net sneeuwde het nog!!

Nou, ik ga lekker mijn bedje in, welterusten allemaal en de foto's van Guus hou je nog van me te goed!!

Groetjes,
Jeannette
Nog even een logje
Nog even een logje, voordat ik weer aan het rennen ga. Zit nu ook even lekker mijn boterhammetjes op te eten voordat ik straks lekker onder de douche duik. Daarna even mijn dochtertje ophalen bij onze oppas (die twee huizen verderop woont).†Rond een uur of 4 komt onze oudste met de taxi thuis en dan kunnen we nog even rustig kletsen over wat ze allemaal op school hebben gedaan. Dan is het alweer tijd om te eten.

Vanavond ga ik op pad, manlief mag bij de kinderen blijven en ik ga†samen met†vrienden en een†collega†naar een optreden van Guus Meeuwis!!! Die is nu met zijn clubtour bezig en treedt op in de Effenaar in Eindhoven. Dus op tijd weg om te proberen of we dit keer vooraan kunnen staan. Heb er al helemaal zin in!!!!

††

Meld me daarna nog wel even, hoe het is geweest!!

Groetjes,
Jeannette
"En dan drijf ik mee, tot aan de zee
Waar jij op mij zal wachten"