Weblog van de Maand
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom!!!

Ik ben Jeannette
en ik woon in
Helmond samen
met mijn
mannetje Ardie
en onze twee
meiden ZoŽ
en Esmee.

Ik wens jullie
veel plezier
op mijn weblog!!†
Op de foto met....


               Fanclubweekend 2015


              Fanclubweekend 2016


               Lunchen met Marco


       Fanclubmeeting Belgie 2017


        Fanclubmeeting Belgie 2017
                     vrijwilliger

               Fanclubweekend 2017

 
In de schijnwerper!!

                    week 42
Profiel
Naam: Jeannette
Leeftijd: 46 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
E-mail alert
Op een grote paddenstoel......

Gisteren waren we naar het bos geweest, dat hebben
jullie kunnen lezen in mijn vorige logje.

Heel veel paddenstoelen hebben we daar gezien, maar
wat me opviel, geen rode paddenstoel met witte stippen.....

Vanmorgen kwamen de meiden enthousiast
naar binnen gerend. Mama, mama......
we hebben een rode paddenstoel met witte stippen gevonden!!

Dus ik (en mijn fototoestel) mee en ja hoor,
er stonden er zelfs drie!!Maar of kabouter Spillebeen ook thuis was..........

Op pad.......

Vandaag ben ik met de meiden op pad gegaan. Ze
hadden van school opdracht gekregen om
Ūn de vakantie heel veel herfstspulletjes te verzamelen.

Vanmiddag kwam hier zelfs de zon nog even
door en daardoor was het ook heerlijk
in het bos en hebben de meiden van alles verzameld.

Natuurlijk hebben we ook meteen heel veel foto's gemaakt!!We hebben in ieder geval erg genoten!!

Joehoe.....vakantie!!!


Vakantieeeeeeeee!!!!!!!!
Heerlijk, na een dagje werken heb ik nu lekker
vakantie!!

Heerlijk uitslapen, het bos in met de meiden,
shoppen, luieren, boeken lezen, logjes lezen/schrijven,
oke ook een beetje huishouden dan.........

..............en natuurlijk aan het eind van de week
een heerlijk weekend naar de Eemhof!!

Kortom, ik ga me de komende week wel vermaken hoor!!

Springen!!
Iedere vakantie (behalve de zomervakantie) staan in Carlton de Brug in Mierlo weer een heleboel springkussens opgesteld. Ik hoef hier alleen maar het woord springkussen te zeggen en er klinkt meteen gejuich.

Dus hadden we vandaag met onze vrienden Frank en Roos en hun kids Joep en Gijs afgesproken. Heel toevallig kwamen we tegelijk aan en toen we binnen kwamen hebben we onze kids los gelaten en wij zijn heerlijk gaan zitten aan een tafeltje om even lekker bij te kletsen!!


De ballenbak blijft natuurlijk leuk en aan het eind van de middag lagen er meer ballen buiten de bak dan er in, maar we hebben lol gehad!!


Tussendoor even wat eten en drinken en dan meteen weer verder!!††††††††††††Springen, springen en nog eens springen!!†††††††††† En papa...........die doet ook lekker gek mee!!Het was in ieder geval een hele gezellige dag!!
Op de foto met.......

Woensdag 21 oktober ben ik eigenlijk best vaak op de
foto gegaan met allerlei mensen.


met loggers


met Kristel, wachten bij de ingang en binnen bij het hek


met Monique en met Sjoukje


na het concert met Louise (lianniels) en Alina


met bandleden


van verschillende kanten op de foto gezet met Ferrysamen met Rob


met Nick en Jeroen

met John Ewbankmet artiesten


met Edwin Evers en Roel van Velzen


Mark Forno was ook aanwezig en Yes-R lette even niet op


met Alain Clark

Het is weer herfst!!Niet helemaal mijn seizoen, maar wel een erg
gezellige en warme periode als je
er wat beter over nadenkt.

Het houtkacheltje gaat weer overuren maken,
de Sint komt met zijn pieten weer naar Nederland
en†overal weer gezellige lichtjes/kaarsjes!!

In het bos ziet het er ook erg mooi uit met
al die gekleurde blaadjes en overal paddenstoelen.De meiden vinden het ook erg leuk om het bos in te
gaan, zeker nu ze voor school in de herfstvakantie
heel veel herfstspulletjes moeten zoeken!!Herfst

Een wandeling door het bos,
afgevallen bladeren bedekken het zachte mos.
Het plezier van ontdekken in alle rust,
hoe de herfstzon ons zachtjes kust.
Wat is dit toch mooi,
het bos in zijn schitterende herfst-tooi!!

Marco & Friends 21/10
En dan volgt natuurlijk nog het verslag van woensdag 21 oktober.

Dit keer zou ik rijden en pikte ik Kristel thuis op om half 1 en waren we weer om half 2 bij het Gelredome. Dit keer zaten we bij ingang E en daar was het al een gezellige boel. We werden enthousiast begroet en plofte er gezellig tussen. We kletsten even bij met Jet67, Monique10 en Sjoukje en ook nog met Mirjam en Marielle.

Een tijdje later besloten we even te gaan kijken bij de hoofdingang en al snel kwamen er wat bandleden aanlopen. Ferry en Rob die wilde wel met ons op de foto evenals Edwin Evers. De overige bandleden hadden haast en wilde niet. Dus zijn we weer teruggegaan naar ingang E.
Ondertussen werd het steeds drukker en kwamen er steeds meer bekende koppies naar de ingang. Wij besloten dat het tijd werd om iets te eten te halen en een plaspauze. Op de terugweg naar de ingang kwamen we Roel van Velzen tegen, die nog wel even op de foto wilde.

Daarna was het nog een uurtje wachten. Tactieken werden besproken, wie bij welk poortje en waar rennen we naar toe. Om kwart voor 6 gingen de poortjes open en Kristel ging er wederom als een speer van door. Dit keer wisten we waar we naar toe moesten en lukte het Kristel zowaar om een plekje aan het hek te bemachtigen, dit keer aan de linkerkant van de catwalk. Helemaal top dus!!

538 verzorgde de muziek weer, maar†jammer genoeg†dezelfde nummers als de avond ervoor, had wel wat variatie in gemogen (waarom verzoeknummers in dienen als ze toch niet gedraaid worden??)

Maar uiteindelijk was het weer kwart over 8 en begon de show!! Paul de Leeuw beet het spits weer af (dit keer zonder fles wijn) en de sfeer zat er meteen weer in. Na zijn drie nummers werd Marco weer aangekondigd en er klonk een nog harder applaus om hem nog maar eens te laten weten dat we hem echt niet in de steek laten!!Jan Smit was dit concert dus niet aanwezig en Frank Boeijen kwam in zijn plaats zingen. Helemaal super!!
Ook Yes-R, Do, Alain Clark met zijn vader en Roel van Velzen waren weer van de partij.Guus Meeuwis kon er helaas niet bij zijn deze keer, want die had al een ander optreden staan, maar met een beetje techniek was hij er toch bij en zong hij samen met Marco het nummer dochters.Trijntje Oosterhuis was er deze avond ook niet bij. Waarom, geen idee, maar er was verder ook geen vervanger voor.
Edwin Evers was er wel weer bij en drumde nog even stevig door om vervolgens nog een keer een duet te doen met Berget Lewis.Marco sloot het concert weer af met Rood en Binnen en ook het tweede concert was voorbij!! Maar wel weer enorm genoten!!

Ondanks onze vermoeide benen en voeten besloten we toch om bij de hoofdingang te gaan staan. Na een tijdje zagen we bij de zij ingang†de auto van Marco vertrekken en hebben we hem met z'n allen nog een applaus gegeven. Ook hebben we Nathalie nog even toegejuicht op de rode loper en niet lang daarna kwamen ook bandleden en artiesten naar buiten.

Heb helaas nog niet alle foto's binnen, dus daar komt zeker nog een logje over!

Dus meiden, stuur maar op die foto's!!!


Marco & Friends 20/10
Zo, het huishouden is gedaan, er zijn weer een aantal wasjes gedraaid, dus eindelijk tijd om eens even een verslag te maken van de afgelopen dagen!! En dan te beginnen bij dinsdag 20 oktober.

Kristel kwam mij rond half 1 ophalen en samen reden we naar het Gelredome waar we een uurtje later al aankwamen. We hadden die dag ingang L en toen we daar aankwamen, was het nog vrij rustig. We sloten aan en het lange wachten ging beginnen. Marleen was er ook al en later kwamen ook Kimmetje en Nilaine met nog een vriendin aan en die hadden een gezellig muziekje meegenomen. Het was koud en mijn voetjes veranderde langzaam in ijsklompjes. Om half 6 begon het onrustig te worden, maar we mochten nog niet naar binnen. Een half uurtje later werden de rolstoelers naar binnen gereden en niet lang daarna mochten ook wij naar binnen. Tas was ok, kaartje werd gescanned en rennen maar (hijg puf....). Kristel was hem al gevlogen en ik rende maar gewoon naar voren in de hoop haar daar weer ergens tegen te komen en ja hoor........... ze had een mooi plekje gevonden aan de catwalk, met maar twee mensen voor ons. Super!!!

Daar begon voor de tweede keer het lange wachten. Ondertussen draaiden de dj's van 538 een muziekje. Om ong. kwart over 8 was het dan zover, het concert ging beginnen.Paul de Leeuw klom op het podium met een fles wijn en twee glazen en zong 3 nummers. Daarna kondigde hij Marco aan en iedereen ging los!!
Jan Smit was er ondanks een oorontsteking toch en zong twee nummers en was snel weer weg. Later bleek dat hij naar het ziekenhuis is gebracht. Sterkte Jan!!
En nog meer vrienden en vriendinnen kwamen langs, zoals Do, Guus Meeuwis, Yes-R, Alain Clark met zijn vader, Roel van Velzen (die ook nog samen met John Ewbank een nummer deed),Trijntje Oosterhuis en Edwin Evers (die ook nog een duet deed met Berget Lewis).
Wauw wat een avond zeg!! Ik heb enorm genoten van Marco en zijn vrienden!! Buiten hebben we nog bij de hoofdingang staan kletsen met andere loggers en hebben we Marco uitgezwaaid! Niet lang daarna zijn we naar huis gegaan om ons op te laden voor de volgende dag.

Natuurlijk volgt ook hierover nog een verslag!!
Sportief dagje......
Vandaag waren we dus in Bladel en na een lekker kopje soep en een broodje hamburger besloten we het bos in te duiken.En niet zomaar een bos, nee een bos met een parcours erin, dus om de zoveel meter een bord met een oefening erop.

De kinderen renden meteen het bos in op zoek naar het eerste bord en begonnen heel enthousiast aan de eerste oefening. Wij liepen er met een iets rustiger gangetje achteraan...........
Natuurlijk lieten de mannen ook even zien hoe een goede conditie ze hebben

Sommige oefeningen gingen niet helemaal volgens het plaatje,
maar dat mocht de pret niet drukken...........

Na het hele parcours, besloten we de boswandeling af te sluiten
met een warme chocomel met slagroom!!
Na de chocomel zijn we weer terug
gereden naar huis waar de mannen
een lekkere broodmaaltijd klaar maakten, Joep nog even Mario kart
doet op de Wii en Roos zich verdiept
in een boekje van maan, roos, vis.............
Het was toppie!!

Blij met gogo's!!

Vandaag waren we bij onze vrienden Frank en Roos.

Omdat ik van een collega iedere week heel veel
gogo's had gekregen en onze meiden er
hier thuis niet naar omkijken, had ik besloten
ze weg te geven.

Had er al een heleboel opstuurd naar Luuk (zoontje
van logster Marijke) en de rest had ik bewaard
voor Gijs, want die wilde ook graag heel veel gogo's.

Nu had ik op Ardie zijn verjaardag al 1 gogo aan
hem gegeven en gilde hij van blijdschap de
hele boel bij elkaar, dus we waren benieuwd hoe hij
vandaag zou reageren bij het zien van zoveel
gekleurde poppetjes........

ZoŽ wilde graag de tas met gogo spulletjes
geven en wij hielden ondertussen onze oren dicht.
Maar vandaag geen gegil, de tas ging helemaal leeg,
de vloer lag vol met gogo's en
hij was helemaal blij!!
"Binnen in de droom
Die ik met je wil beginnen"