Weblog van de Maand
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom!!!

Ik ben Jeannette
en ik woon in
Helmond samen
met mijn
mannetje Ardie
en onze twee
meiden ZoŽ
en Esmee.

Ik wens jullie
veel plezier
op mijn weblog!!†
Op de foto met....


               Fanclubweekend 2015


              Fanclubweekend 2016


               Lunchen met Marco


       Fanclubmeeting Belgie 2017


        Fanclubmeeting Belgie 2017
                     vrijwilliger

               Fanclubweekend 2017

 
In de schijnwerper!!

                    week 42
Profiel
Naam: Jeannette
Leeftijd: 46 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
E-mail alert
Het resultaat....

Vorige maand was Kristel bij ons om ons op de foto te zetten. Ik had nog een paar oude foto's boven de eettafel en het werd tijd voor iets nieuws!! Dus kwam Kristel naar ons toe met haar fotocamera en zie hier een klein gedeeltje van het resultaat!!Kristel, super bedankt, je bent een toppertje!!

Het regent meters bier....

Gisteren ben ik samen met mijn mannetje Ardie†en onze vrienden Frank en Roos naar Bavaria Open Air geweest. Dat betekent dus twee dagen feest in Lieshout.

Wij hadden er voor gekozen om op de zaterdag mee te feesten, omdat er die dag heel veel leuke artiesten op zouden treden.
En leuk was het.....We kwamen binnen rond een uur of 4 en toen hadden we net het Goede Doel gemist (tja....) en na een kwartiertje wachten begon het
optreden van Racoon. Ben verder niet zo'n Racoon fan, maar het was
wel een aardig optreden.

Ondertussen was het ook even bekijken, waar we gingen staan. Stonden we bij Racoon nog best ver van het podium, bij Ilse de Lange stonden we al een stuk dichterbij!!Het weer was heerlijk, het zonnetje scheen lekker!!Het veld was in twee delen verdeeld (in midden liep een cameraman). Het eerste gedeelte waar we bij Racoon en Ilse de Lange stonden was behoorlijk druk, dus zijn we omgelopen naar het andere gedeelte waar het een stuk rustiger was en waar je alle ruimte had om uit
je dak te gaan en dat hebben we bij Acda en de Munnik ook wel gedaan. Ze speelde veel (voor ons) onbekende nummers, maar gelukkig ook een aantal bekende nummers die we lekker konden meebrullen!!
Het volgende optreden was van Rowwen HŤze en voordat het optreden begon, zag je hier en daar poncho's en regenjassen te voorschijn komen hahaha...... Ook ik had poncho's meegenomen, eigenlijk meer
voor een verdwaalde regenbui, maar Roos en ik vonden het eigenlijk ook geen gek idee om er 1 aan te trekken. De mannen niet natuurlijk, nou dat hebben ze geweten hahaha.....

Het regende meters bier!!!Als afsluiter hadden we Guus Meeuwis, dus de poncho's bleven nog even aan hihihi....Het was een super gezellige avond. Ik heb genoten!!


Bavaria Open AirStraks gaan we samen met onze vrienden Frank en Roos naar
Lieshout waar het Baviara Open Air wordt gehouden!!

Gisteren was de eerste avond met optredens van o.a
Blof en Kane. Vandaag zijn er optredens van o.a.
Het Goede Doel, Ilse de Lange, Racoon, Acda en de
Munnik, Rowwen HŤze en als afsluiter Guus Meeuwis. Het
weer lijkt ook lekker mee te werken, dus dat beloofd
een super gezellige dag te worden met aan het eind een groot feest!

De meiden gaan naar de oppas (twee huizen verderop) en
mogen daar blijven logeren, dus dat wordt morgenochtend lekker
rustig wakker worden!!

Kortom, ik wens iedereen vandaag nog een fijne dag toe en
morgen ben ik er weer!!

Lekker......pannenkoeken!!

Vandaag heb ik weer eens pannenkoeken gebakken. Roos kwam vandaag gezellig langs met Gijs en met z'n allen hebben we lekker zitten smullen van de pannekoeken!!

Daarna zijn we nog naar de speeltuin gelopen, waar de kids zich helemaal hebben uitgeleefd (en wij ook hahaha...)!!Aan het eind nog een lekker ijsje en het was weer een
geslaagde middag!!

Super blits!!

Vandaag ben ik met de meiden even de stad ingedoken. Ik had bij de Schoenenreus hele leuke laarzen zien staan voor Esmee, dus gingen we daar even een kijkje nemen.

Als snel zag ik ze hangen en liet ik ze aan haar zien, ze vond ze wel mooi en deed ze aan. Ik moet zeggen, ze stonden haar erg leuk, maar zag aan haar dat ze toch aan het verder kijken was. Eigenlijk had ze ook laarzen gezien met prinsessen erop (helaas andere winkel hihihi), maar die hadden ze daar niet.

Toen zag ze ineens zilveren hoge schoenen, ja die vond ze leuk. Tja, ik niet echt hahahaha....... totdat ik ze in knal roze zag, helemaal leuk en dat vond zij gelukkig ook. Ze deed ze meteen aan, huppelde door de winkel en was er helemaal blij mee!!!

Verder hebben we nog een spijkerbroek, spijkerrokje, legging, twee nachthemden en een aantal maillots ingeslagen.

Het was een gezellige middag!!

Wat een gedoe...

Het zal ZoŽ waarschijnlijk nooit gaan lukken om op een fiets met twee wielen te fietsen, vanwege het feit dat ze een evenwichtsprobleem heeft door haar handicap.

Moet geen probleem zijn want via de gemeente kun je een hele leuke driewielfiets aanvragen en daarmee crosst ze heel Helmond door als het moet. Tenminste dat zou ze graag willen......

In†april dacht ik, ik zal eens een nieuwe aanvraag doen voor een grotere driewieler, want degene die ze nu heeft is gewoon te klein en ze moet zich een slag in de rondte fietsen om vooruit te komen.
Tja, dan kun je ook niet even een stukje met haar gaan fietsen, want dan val je zelf om hahaha....


Twee maanden (!!) later kreeg ik pas bericht en mocht ik met ZoŽ en fiets langskomen zodat ze konden bekijken of een nieuwe fiets nodig was en waar hij dan aan moet voldoen.†
Dan moest er nog een rapport komen van de ergotherapeute dat het toch echt nodig is voor ZoŽ en welke hulpmiddelen er volgens haar op moesten komen. Dat rapport wordt dan eerst weer naar ons gestuurd, moet ik het vervolgens weer langsbrengen (zouden ze er nooit aan gedacht hebben om het direct te versturen??) en dan is er ook nog een ergotherapeute bij de gemeente die een uitspraak doet.

Weer anderhalve maand verder en weer een afspraak bij de gemeente. Dit keer van de Welzorg, die gaat bekijken welke fiets voor ZoŽ het beste is. Die vonden toch ook wel dat het duidelijk was dat ZoŽ een nieuwe fiets moest. Ze heeft zelfs al op een fiets gereden en ze was zo blij...............

Nu zijn we drie weken verder en nog steeds geen fiets voor ZoŽ. Heb vanmorgen gebeld.........ja de goedkeuring moest nou toch wel de deur uit zijn, bel Welzorg maar even. Dus ik Welzorg gebeld en je voelt hem waarschijnlijk al aankomen.....de goedkeuring was bij hun nog niet binnen. Dus weer terug gebeld naar de gemeente en die gaan het nakijken. Nou ik hoop het, want in de vakantie hebben we er niets meer aan of hij moet deze week nog geleverd worden.......

(O)pa jarig....
Vandaag vierde mijn vader zijn 68ste verjaardag en het was een gezellige dag.

Mijn broer was er ook met zijn vrouw Natasja, zoontje Elroy en dochtertje Sharon. Een aantal jaar hebben we weinig tot geen contact met elkaar gehad. Maar sinds kort zijn er weer wat stappen genomen en hebben we min of meer een nieuwe start gemaakt en ik denk dat we vandaag al een eind in de goede richting zijn gekomen.

We hebben in ieder geval kennis gemaakt met Sharon (inmiddels 7 weken oud), want haar hadden we nog niet gezien en Elroy vond het verder allemaal wel prima en genoot van de aandacht van zijn grotere nichtjes.


ZoŽ vond het helemaal†geweldig†om Sharon vast te houden en de fles te geven!!


Esmee nam het flesje geven heel serieus en vond het allemaal heel bijzonder!!


Dat was toch wel weer even wennen hoor, zo'n kleintje!!


Ook even bij ome Ardie natuurlijk!!


Er werd met zand gespeeld en er werden spelletjes gedaan.


Sharon was in slaap gevallen en Elroy zat met zijn papa in de iglo.


Esmee fietst, Elroy rent er achteraan en Sharon slaapt lekker verder bij oma!


Ardie lag op een kleed te dutten, des te leuker om hem wakker te kietelen!


Nog even voetballen.

Helaas hierdoor†geen DelfSail voor mij, maar ik heb ook een leuke dag gehad!!
Een bijzonder dagje....

Gisteren ben ik samen met mijn vriendin Roos naar Utrecht vertrokken om de film The Silent Army te gaan bekijken.

De auto hadden we op een mooie loopafstand geparkeerd en toen zijn we eerst de kaartjes op gaan halen, dan hadden we die maar vast binnen. Daarna zijn we onder het genot van een heerlijk ijsje naar de binnenstad gelopen en hebben we wat geshopt.

Na een tijdje kregen we toch wel honger en zijn we de Deli France binnen gewandeld, waar we allebei een lekker broodje hadden uit gekozen. En† het was meteen even lekker bijkomen, want wat was toch warm buiten!!
Na het eten zijn we weer rustig terug gewandeld. Eerst even de spullen in de auto gelegd en daarna naar de bioscoop gewandeld waar het al vol zat met loggers. We besloten op een terrasje aan de overkant neer te ploffen en te wachten tot het tijd was om naar binnen te gaan.
Op een gegeven moment moesten we ook wel naar binnen want het begon te regenen en zijn we naar de zaal gelopen.

Langzaam kwam iedereen binnen en toen Marco en Jean ook binnen waren begonnen ze eerst met een voorgesprekje


Na dit gesprekje begon de film en het werd muisstil in de zaal.

De film Wit Licht vond ik†heel heftig, indrukwekkend en emotioneel en heb daarbij wel de nodige traantjes gelaten, maar The Silent Army is vooral de harde werkelijkheid!!

Na de aftiteling was er een staande ovatie voor Marco, Jean, voor de film en terecht!
Daarna mochten er nog vragen gesteld worden waarop Marco en Jean ieder op hun eigen wijze antwoord gaven.
Na deze vragenronde moesten we de zaal uit. Eerst even langs het toilet en daarna kwamen we in de hal uit waar het heel erg druk was. Je mocht met Marco op de foto!!! Nou dat liet ik me geen tweede keer vertellen, dus heb Roos mijn fototoestel gegeven, zodat ze vast kon oefenen hahaha.....

Ondertussen kwam ik ook de nodige bekende loggers tegen en hier en daar werd een foto gemaakt.

†††††††† wat een drukte!!†††††††††††††††††††††††††met Kleine-Lindie

†††††††††††† met Benjamin†††††††††††††††††††††††††††††† met Jet67

†††††††††††††††††met Kyra†††††††††††††††††††††††††††††††††††††met Gerdje

Maar uiteindelijk toen het wat rustiger was kwam ik toch bij Marco uit.
Ik naast hem gaan staan, Roos proberen een foto te maken (lukt maar niet en stond lekker te stressen) en FLITS.......daar stond ik dan met hem op de foto, zie hieronder het resultaat.Ik bedank Marco en ga samen met Roos de foto bekijken. Hmm, ik sta er toch wel een beetje hyper de pieper op hahahaha, dus gevraagd of ik nog een keer met Marco op de foto mocht en dit keer heeft Roos maar aan Nathalie gevraagd of ze de foto wilde nemen met het volgende resultaat.Nou ja, lol hebben we in ieder geval wel gehad hahaha..... Ik wilde ook nog graag met Armando op de foto, dus zijn we daar naar toe gelopen. Dat ging toch een stuk beter!!En toen we naar buiten liepen kwamen we Leontine tegen en ook met haar ben ik op de foto gegaan.Daarna besloten we dat het toch tijd werd om naar huis te gaan, ik moest tenslotte Roos ook nog naar Bladel brengen en zelf nog terug naar Helmond.

Ik vond het een geweldige avond en heb er enorm van genoten!!

Bij opa en oma....

De afgelopen dagen was ZoŽ weer aan het logeren bij opa en oma. Het was zo goed bevallen een paar weken geleden, dat ze nog wel een paar dagen wilde.

Dus hebben we haar zondag bij opa en oma afgezet.


Opa had nog wel wat klusjes te doen zoals grasmaaien en planten water geven!!


Lekker met zand en water spelen en als verrassing voor opa hadden ze
pannenkoeken gebakken, met als toetje een†ijsje†en dat ging er wel in natuurlijk!!


Vandaag ging ik haar weer ophalen en hebben we genoten
van het heerlijke weer!!Ik samen met mijn mams onder de parasol en de meiden samen in hun tentje!


Mijn lieve ouders!!


Waterpret en samen rondjes om het huis fietsen!!Een lekker ijsje eten en kleuren in een kleurboek.


Kliederen met water en zand en spelletjes doen met opa en oma!


Kortom, het was een gezellig dagje!! Esmee heb ik achter gelaten,
die gaat nu nog een paar dagen logeren en zaterdag (als mijn vader jarig is) halen we haar weer op en zijn de logeerpartijtjes voorbij!!

Fotowedstrijd waterpret....

De laatste fotowedstrijd alweer en deze keer over.......

Waterpret

Nou, geen probleem hier, vandaag was er nog volop waterpret in het zwembad in onze achtertuin!!

eerst hadden we een rechthoekig zwembad,
wat al best veel waterpret gaf.......


.......maar toch hebben we besloten een groter zwembad te kopen, zodat we nog meer waterpret kunnen creŽren!!pret onder water


en pret boven water


pret in het zwembad op school bij ZoŽ


en waterpret bij opa en oma in de tuin

Kortom in de zomer kunnen wij gewoon niet zonder waterpret!!

"Kijk niet achterom
Maar volg de zon"