Weblog van de Maand
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom!!!

Ik ben Jeannette
en ik woon in
Helmond samen
met mijn
mannetje Ardie
en onze twee
meiden ZoŽ
en Esmee.

Ik wens jullie
veel plezier
op mijn weblog!!†
Op de foto met....


               Fanclubweekend 2015


              Fanclubweekend 2016


               Lunchen met Marco


       Fanclubmeeting Belgie 2017


        Fanclubmeeting Belgie 2017
                     vrijwilliger

               Fanclubweekend 2017

 
In de schijnwerper!!

                    week 42
Profiel
Naam: Jeannette
Leeftijd: 46 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
E-mail alert
Afscheid van een collega....
Vanavond hebben we afscheid genomen van onze collega Mieke. Na 9 jaar werken bij de C1000 als zo'n beetje de linker en rechterhand van onze baas, heeft ze besloten een eigen bedrijfje te gaan starten.

Bijna 9 jaar heb ik met haar gewerkt en vanavond hadden een kleine afscheidsborrel, waar ze overigens zelf niet van op de hoogte was. Op iedere afdeling was er geroezemoes vandaag en als er iemand naar huis ging, gaven we elkaar een vette knipoog††wanneer we elkaar een prettig weekend wenste.

Toen mijn collega en ik naar huis mochten, gingen we uiteraard op zoek naar Mieke, ja we moesten natuurlijk schone schijn spelen en wenste haar (uiteraard met de nodige traantjes) het allerbeste.

Om zes uur zijn we met een grote groep collega's de C1000 binnen gegaan op zoek naar Mieke. Overdonderd was ze toen ze ons zag en daar kwamen die traantjes weer (zakdoekje.....).
We hebben haar meegenomen naar een terras en hebben gezellig met elkaar geborreld en gekletst en herinneringen opgehaald.

Het was erg gezellig en nu nog even lekker logjes lezen!!
De eerste foto.....

Ardie vertelde me vanmorgen dat er al een mooie foto van ons op Kristel haar blog stond. Dus ik meteen kijken natuurlijk, want ik ben heel erg nieuwsgierig hoe de foto's eruit zien van de fotoshoot die ze bij ons gedaan heeft.

En deze mooie foto stond dus op haar blog.Nu ben ik dus echt benieuwd naar de rest van de foto's!!

Esmee de fotograaf
Omdat beide meiden zo goed hun best hebben gedaan op school het afgelopen jaar, hebben ze van ons een fotocamera gekregen. Zag een leuke in de aanbieding en wist dat ik ze daar heel blij mee zou maken.

Echt alles wordt door ze op de foto gezet en moest hij gisteren ook mee toen we een stukje gingen fietsen. Vandaag hebben we even zitten kijken wat voor foto's ze heeft gemaakt van de dieren en dat zag er best goed uit!!

Ben benieuwd wat haar volgende fotoshoot gaat worden!!
Wij vermaken ons wel...
Het is de eerste week van de vakantie en we vermaken ons prima!! Ik moet nog wel 2 weken werken, maar op dinsdag en donderdag ben ik lekker vrij en geniet ik†van het feit dat ik ook heerlijk kan uitslapen.

Maandag moest ik werken, maar onverwacht kreeg ik heerlijk de middag vrij. De meiden hadden samen met papa de boodschappen gedaan en ze hadden hem geholpen met het huishouden. 's Middags was Esmee bij een vriendinnetje gaan spelen en ZoŽ en ik hebben ons ook prima vermaakt.

Dinsdag kwam het vriendinnetje samen met haar broertje†bij ons spelen en was het zo'n lekker weer dat ze lekker gezwommen hebben.


Woensdag zijn Ardie, Esmee en ZoŽ naar opa en oma (mijn ouders) gereden want ZoŽ is daar nu aan het logeren. Ze belde 's avonds nog even om te vertellen dat ze naar de geitjes ging en van opa kreeg ik leuke foto's toegestuurd. Ze heeft het goed naar haar zin!!
Vandaag heeft Ardie het laminaat in onze woonkamer vervangen. De vorige eigenaar had wel mooi laminaat gelegd, maar niet gelijmd, dus door het lopen verschoof het laminaat steeds, waardoor je steeds van die open gleuven in je vloer kreeg. Heel irritant dus.
Ardie heeft hard gewerkt en nu ligt er weer een hele mooie vloer in. Ook meteen weer eens onder en achter de kasten/bank gestoft en we kunnen er weer een lange tijd tegen aan.
Esmee was ondertussen een hele mooie ketting aan het maken!!
Om papa niet in de weg te lopen ben ik samen met Esmee naar de speeltuin gelopen. Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat ze zich daar goed vermaakt heeft!!

Morgen (vrijdag) moet ik weer werken, maar papa en Esmee zullen er vast weer een leuke dag van maken. Het wordt mooi weer, dus wie weet wordt er wel weer gezwommen!!

Zaterdag komt ZoŽ weer thuis en zondag gaan we naar de Apenheul met vriend. Kortom wij vermaken ons prima hoor!!


ZoŽ-loos.....
Ja hoor het is weer vakantie en de meiden wilden het toch weer proberen................logeren bij opa en oma.

In de meivakantie zouden ze ook ombeurten bij opa en oma gaan logeren. Had ik ťťn van de meiden 's middags bij opa en oma afgeleverd, kregen we 's avonds alweer een telefoontje dat ze naar huis wilde. En ja, opa en oma wonen niet vlakbij ons, het is toch al snel anderhalf uur rijden.

Maar goed, zoals jullie op de foto kunnen zien heeft ZoŽ haar koffertje gepakt en is ze vanmorgen met papa en Esmee op pad gegaan. Vanavond rond een uur of zes belde ze nog even op om te vertellen wat ze gegeten had en dat ze nog even naar het geiten weitje gingen en verder heb ik geen telefoon meer gehoord, dus het lijkt dit keer goed te gaan (maar niet te vroeg juichen hihihi).

Dit geeft ook mooi de gelegenheid om met Esmee leuke dingen te gaan doen. Nu had ik haar beloofd om morgen met haar een stukje te gaan fietsen (en ja Roos, mijn conditie is ok hoor ). Maar nu vertelde het weerbericht dat het morgen gaat regenen, dus geen fietstochtje morgen. Maar vandaag was het juist heel erg mooi weer, dus hebben we besloten om vanavond nog een stukje te gaan fietsen.

Esmee helemaal blij, fototoestel moest ook mee in het mandje en zo gingen we op pad naar de Warande hier in Helmond, waar geitjes, lama's, ossen, kalkoenen, pauwen enz. rondlopen.
Als volleerd fotografe (van wie zou ze dat nu†hebben ) maakte ze foto's van de dieren en als ze het niet kon zien, moest papa even helpen natuurlijk!!Daarna zijn we weer gaan fietsen, want daar ging het haar duidelijk om. Door het bos, dan weer links, dan weer rechts, ik zou niet weten welke route we gedaan hebben, maar het was heerlijk om haar zo te zien genieten!!
Morgen gaat het misschien niet lukken vanwege het weer, maar we hebben afgesproken, dat we in ieder geval vrijdag ook nog even een stukje gaan fietsen!!
Even lachen....


Vanmorgen hadden we Kristel op
bezoek, want zij zou ons op de foto
komen zetten. Wel heel leuk dat ze
dat gewoon bij ons thuis kwam doen
en het was erg lekker weer, dus
werden het mooie plaatjes in onze
eigen achtertuin.

Tenminste........ik ga er vanuit dat
het mooie plaatjes zijn geworden,
want ik heb het resultaat nog niet
gezien natuurlijk. Ik ben dan ook
heel erg benieuwd, want we hebben genoeg poses gedaan. Op
een stoel, op de schommel (ja ik ook hahaha), op de glijbaan,
de meiden nog met Stampertje het konijn, die ook weer gewillig
meewerkte en de meiden ook nog op hun fietsjes en op de
trampoline.

Dus Kristel, kom maar op met die foto's!!
Fotowedstrijd dagjes uit....
Deze week een heel leuk onderwerp voor de fotowedstrijd.

Dagjes uit, tja dat doen we graag. Ik ben eens even in mijn foto archief gedoken (en dat zijn heel wat foto's) en ik ben heel veel dagjes uit tegen gekomen.

Dus geniet van alle foto's hieronder!!Apenheul, Dolfinarium, Dierenrijk Europa en de Beekse Bergen is
altijd leuk om naar toe te gaan!!Kermis in Tilburg of in Helmond is ook een groot feest.
Vooral de draaimolens!!Plopsaland indoor, de
Efteling en Dippie Doe
zijn erg favoriet bij ons!!

††† in het bos in de sneeuw†††††††††††††††††† in de speeltuin
Carnaval vieren met onze meiden
is een feestje, maar een dagje
shoppen in Utrecht met onze
vrienden is ook erg gezellig!!

We vinden het ook erg leuk om
met onze meiden naar shows van
bijv. het Zomerfestival in Ahoy of
Dora, Mega Mindy en Kabouter
Plop in het theater te gaan.
Voor volgend jaar staat Piet
Piraat alweer op het programma!!Naar concerten/theater gaan met mijn mannetje of met een
vriendin of met een clubje loggers vind ik ook helemaal geweldig.
Even lekker uit je dak gaan, even nieuwe energie opdoen!! En
niet†te vergeten de fanclubdagen van Marco, ook helemaal top!!


†††††††††† Andre van Duin††††††††††††††††††††††††††††† Take That

††††††††††† Tina Turner††††††††††††††††††††††††††† Marco in Antwerpen

†††††††††††† Nick en Simon††††††††††††††††††††††††††† Clouseau

†††††††††† Guus Meeuwis††††††††††††††††††Marco tijdens de fanclubdag


Dus zoals jullie kunnen zien vermaken wij ons prima en tijdens
onze vakantie staan er ook weer de nodige uitstapjes op het
programma en hebben we ook nog de fanclubdag van Marco
in het vooruitzicht!!

Ook al zo mooi.....
Nog meer mooie plaatjes heb ik gemaakt van de vlinders in de tuin en terwijl ik daar stond met mijn camera kon ik gewoon geen keus maken, zoveel vlinders vlogen er rond vandaag. Ze gingen zelfs vlak voor mijn neus zitten!!
gewoon mooi.......
Al dagen vliegen er vlinders door de tuin en gaan dan op onze vlinderplant zitten.

Vandaag heb ik mijn camera er eens bijgepakt en dat leverde onderstaande plaatjes op!!Geen logeerpartijtje...
Ieder jaar wordt er op de school van ZoŽ een logeerpartijtje geregeld. Dan mogen de kleuters de laatste nacht op school blijven slapen.

Dit jaar kregen we het pas laat te horen, had met de veiligheid te maken, maar het zou doorgaan.

ZoŽ had†zich er†al helemaal†op verheugd, maar vanavond las ik in de brief die ZoŽ mee naar huis kreeg dat het logeer-partijtje op school niet door zou gaan. Er wordt niet voldaan aan de veiligheidseisen wat het logeren betreft en dan mag het niet doorgaan van de brandweer (wat voor ons ook wel weer heel begrijpelijk is).

Verdrietig en boos was ze want deze hele week stond voor haar zo'n beetje in het teken van het logeerpartijtje, ze had zich er zo op verheugd. Er moest een nieuw luchtbed komen, want die andere loopt steeds leeg (niet echt handig dus). En uiteraard zouden we samen het koffertje inpakken, maar ja dat hoeft nu niet meer.

Nu mogen ze wel op school blijven en gaan ze leuke spelletjes doen en frietjes (denk ik) eten en mogen we ze ophalen om 20.30 uur en luiden ze op deze manier de vakantie in!!

Hoop dat ze volgend jaar toch beter gaan regelen. Scheelt een hoop teleurgestelde snoetjes!!
"Rust maar even uit
En kijk vooruit"