Weblog van de Maand
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom!!!

Ik ben Jeannette
en ik woon in
Helmond samen
met mijn
mannetje Ardie
en onze twee
meiden ZoŽ
en Esmee.

Ik wens jullie
veel plezier
op mijn weblog!!†
Op de foto met....


               Fanclubweekend 2015


              Fanclubweekend 2016


               Lunchen met Marco


       Fanclubmeeting Belgie 2017


        Fanclubmeeting Belgie 2017
                     vrijwilliger

               Fanclubweekend 2017

 
In de schijnwerper!!

                    week 42
Profiel
Naam: Jeannette
Leeftijd: 46 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
E-mail alert
Een paar leuke gifjes!!
Ook al begon de dag bewolkt, toch hebben we het grote zwembad weer neergezet. Het wordt tenslotte de rest van de week ook nog heerlijk weer. Maar begin van de middag kwam het zonnetje er door, dus het werd weer dolle pret in het bad!!

Zomerfestival in Ahoy!!
Gisteren hadden toch weer een beetje een feestdag.
Het was zowiezo feest, want mijn moeder was jarig, dus zo gebeurde het dat de meiden een heerlijk gebakje voor hun neus gezet kregen van oma!!

Nadat we 's middags een broodje gegeten hadden, zijn we samen met onze vriendin Roos en haar zoontje Gijs naar busstation Heinenoord gereden om vandaar uit de bus te pakken naar Zuidplein. Maar goed ook want het stond daar helemaal vast en nu konden wij lekker doorrijden en waren we ruim op tijd bij het Ahoy!!Het eerste wat ze zagen was een grote zeppelin, maar ik zag eigenlijk als eerste de grote rode muts van kabouter Plop en mochten ze met hem op de foto. Bij Mega Mindy ook nog even geprobeerd, maar daar waren een hoop voorpiepers, dus dat hebben we verder maar gelaten en zijn we binnen ons plekje gaan zoeken.

De show begon en werd gepresenteerd door Ko en Nienke. Boven het podium hing een notenbalk met hierop een liedje van K3. Als dit liedje gezongen zou worden, dan kwam K3. Maar Ko kreeg het voor elkaar†dat†tijdens het inzingen de noten van de notenbalk afvielen!! Tja, nu was er natuurlijk een probleem. Maar geen nood, samen met de andere artiesten gingen ze wel op zoek naar de noten!!Piet Piraat en Bumba kwamen allebei langs en zorgden ervoor dat er weer een paar noten verschenen op de notenbalk.
ZoŽ, Esmee en Gijs hadden het enorm naar hun zin en danste en gilde mee om de artiesten te helpen!!
Roos en ik hadden het trouwens ook prima naar ons zin hoor hahaha....

Natuurlijk verschenen er nog meer artiesten zoals Kabouter Plop,†Samson en†Gert†en Mega Mindy, die vanuit de nok van het Ahoy naar beneden kwam!!


Uiteindelijk werden alle noten gelukkig weer teruggevonden en konden we met z'n allen het liedje zingen voor K3!! Het was ook het afscheid van Kathleen want die trad dit weekend voor het laatst op met K3!

Na afloop weer naar opa en†oma met de bus waar we heerlijk in het gras konden bijkomen van een zeer geslaagde middag!!


Weer feest!!

Vandaag is het weer feest, want mijn moeder is vandaag jarig!!

62 jaar is ze geworden en dat gaan we vieren met z'n allen.

Gefeliciteerd lieve mam, hoop nog lang van je te mogen genieten!!

Vrijdagavond zijn we er al naar toe gereden, want we gaan vandaag ook nog iets anders doen. Vandaag is in Ahoy het zomerfestival van Studio 100 of te wel we gaan genieten van Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba, Mega Mindy, Samson en Gert en K3 (voor het laatst met z'n drieŽn).
Jullie kunnen je natuurlijk wel voorstellen dat de meiden er al helemaal zin in hebben en ik eigenlijk stiekem ook wel hahaha....

Vanavond zijn we weer thuis en kom ik zeker nog even op de logjes kijken, want ik ben toch ook wel benieuwd naar al jullie CAS verhalen!!

Dus tot vanavond!!!

Vreemd wezen......


Dit vreemde wezen zat vanmiddag bij ons
in de achtertuin.....
......ZoŽ vindt het tegenwoordig helemaal geweldig om met
haar hoofd onder water te gaan. Nu stond er vandaag maar een
klein badje met een klein laagje water en dat leverde
dit leuke plaatje op!!

Ik ben jarig!!!!!!

Er is er ťťn jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat ben

ik


Vandaag ben ik jarig en word ik alweer 37 jaar!!!Feest hebben we al gehad afgelopen zaterdag, dat kun je hier lezen, dus vandaag ga ik gewoon lekker genieten van mijn vrije dagje en even bij de bakker langs voor iets lekkers bij de koffie/thee vanavond!!

Eindelijk af!!
Zoals jullie weten zijn de meiden samen met papa op een regenachtige zondag begonnen met het opbouwen van een brandweerkazerne. Gisteren hebben de dames het verfwerk gedaan en vandaag moesten er nog de nodige plaatjes op- en bijgeplakt worden.

Zie hier het eind resultaat!! Is het niet mooi geworden??

Schoolreis....
Eindelijk was het vandaag zover, na heel veel nachtjes aftellen, gaat Esmee op schoolreis. Ze gaan met de hele school naar Toverland in Sevenum en het beloofd een hele mooie dag te worden!!
In de klas krijgt iedereen een bandje om zijn pols met naam en telefoonnummer. Wel zo handig!!En dan komen de bussen en meteen komen de kinderen met hun juf naar buiten
.†Ze hebben er zin in!!†De meesten zingen en lachen, sommigen vinden het een beetje spannend en kijken een beetje bedrukt en weer een ander moet van de zenuwen nog een†keer naar het toilet!!

Nog snel even een foto in de bus en dan gaan ze op weg naar Toverland. Om kwart voor vijf komen ze terug op school, wat zullen die moe zijn vanavond!!
Ik ben boos!!
Woorden zijn verder overbodig!!Nieuwsgierig....


Het is alweer een maandje geleden dat de letter N van het alfabet werd gelanceerd door Nathalie, maar ik ben nu toch ook wel nieuwsgierig wat de letter O zal gaan worden.

Het kan van alles zijn natuurlijk. Ogen, oren, maar ja, is dat zo interessant om daar iets over te vertellen?

Opa of oma, tja die heb ik niet meer, maar daar heb ik wel leuke herinneringen aan.†Of de O van ouders of ouder worden, de tijd gaat snel.

Of de O van opruimen, las net in haar logje dat ze daar heel goed in is (hihihi)!!

Had ook zo de O van Over twee jaar kunnen zijn, maar ja dat was een ander item. Waar ik trouwens ook heel nieuwsgierig naar ben, wie deze prijsvraag gewonnen heeft!!

Nou ja, Nathalie zal zich vanzelf wel melden met de letter O. Misschien is ze er al mee bezig, maar ik kan het niet helpen, ben toch nieuwsgierig!!

Vervolg samen bouwen...
In dit logje hebben jullie kunnen zien hoe papa samen met de meiden was begonnen aan een brandweerkazerne. Vandaag is er een klein vervolg op gekomen!!Niet dat er heel veel aan gedaan is vandaag, maar er staat nu een schoorsteen op het dak en twee dakkapelletjes. Nu staat hij weer even te drogen. Als ze willen, kunnen ze dan de muren verven en er zitten nog allerlei plaatjes bij die op de muren en deuren geplakt kunnen worden.

Hopelijk krijgen jullie binnenkort het eindresultaat te zien!!

"Zeg me wie je ziet
Wanneer je naar me kijkt"