Weblog van de Maand
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom!!!

Ik ben Jeannette
en ik woon in
Helmond samen
met mijn
mannetje Ardie
en onze twee
meiden ZoŽ
en Esmee.

Ik wens jullie
veel plezier
op mijn weblog!!†
Op de foto met....


               Fanclubweekend 2015


              Fanclubweekend 2016


               Lunchen met Marco


       Fanclubmeeting Belgie 2017


        Fanclubmeeting Belgie 2017
                     vrijwilliger

               Fanclubweekend 2017

 
In de schijnwerper!!

                    week 42
Profiel
Naam: Jeannette
Leeftijd: 46 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
E-mail alert
Lol in het zwembad!!
Zoals al vermeld in mijn vorige logje, hebben we vandaag het zwembad weer neergezet en wat een lol hebben ze gehad!!


Vanavond zijn ze om half 8 naar bed gegaan en ik heb ze niet meer gehoord

Liefs,
Jeannette

Hij staat er weer!!!!
Joepie.............hij staat er weer!!!

Nu het de komende dagen zo'n heerlijk weer wordt en lekker warm, hebben we besloten het grote zwembad weer neer te zetten. De meiden kunnen zich dan weer heerlijk uitleven en je hebt geen kind aan ze. Zelf ben ik niet zo'n zwemmer, maar manlief zal er ook zeker wel een duik in nemen!!ZoŽ kan in ieder geval niet wachten tot ze er in kan, maar ze zal nog even geduld moeten hebben. Oppompen met een†electrische pomp gaat lekker snel, maar dan†duurt het nog wel een uur voordat hij een beetje goed gevuld is met water!!Liefs,
Jeannette
In slaap gevallen.....


Helemaal moe was ze toen ze bij de oppas vandaan kwam en mama was pas laat thuis, dus was ZoŽ op de kussens in slaap gevallen!!

Liefs,
Jeannette
Zo gaar als wat........
†Vanmiddag moest ik met ZoŽ voor controle naar de orthoptiste en daarna naar de oogarst.

Eerst heb ik haar van school gehaald. Dat was wel leuk, want ze hebben bij hun in de klas een digibord hangen. Had geen idee wat voor voorstelling ik me daarbij moet hebben, maar dat is dus een digitaal bord waarbij ze een pen (geen echte pen) gebruiken en waarop ze allerlei opdrachten kunnen doen. Nu had de juf het woord dierenwinkel erop geschreven en ombeurten mochten de kinderen een letter uit dit woord uitkiezen en het overschrijven om zo een beetje voorbereid te worden op groep 3. Erg leuk om te zien.

Maar goed, wij dus naar het ziekenhuis hier in Helmond waar we netjes op tijd waren. Als ZoŽ naar de orthoptiste ťn de oogarts moet, dan weten we van te voren dat we er wel een goed uur voor uit kunnen trekken, want er moet namelijk ook gedruppeld worden en dat moet weer een half uurtje zijn werk doen (de puppilen worden dan heel wijd).

Anderhalf uur hebben we daar doorgebracht vanmiddag, alles was verder goed (lees hetzelfde gebleven) en ik ben nu zo gaar als wat. Ga straks heerlijk languit op de bank logjes lezen!! Morgen nog een dagje werken en daarna genieten van een heerlijk lang weekend met mooi weer!!

Liefs,
Jeannette
Als de kat van huis is....
Ardie moest vanavond overwerken en zou dus niet mee eten. En ja, als de kat van huis is dansen de muizen..............

Wij hebben vanavond eens lekker zitten smullen. Pannekoeken en poffertjes................met suiker en stroop.............ze waren heerlijk!!

Maar, geen medelijden met Ardie hoor, want we hebben ook nog wat voor hem bewaart hoor!!

Liefs,
Jeannette
Nostalgisch logje
De N van niets was een stuk makkelijk , maar de N van Nostalgie is ook wel erg leuk!!

Ik ben geboren op 25 juni 1972 in het Zuiderziekenhuis in Rotterdam, maar mocht meteen naar huis met mijn mama. Ik kan me niet veel meer herinneren uit die tijd, heb ook het idee dat ik een makkelijke baby was, heb nooit vervelende verhalen gehoord van mijn ouders hahaha....De opblaashond hebben mijn ouders nog steeds en ik heb daar zelf weer een foto van gemaakt met ZoŽ (zie hieronder) maar ook het poppenwagentje, waar ik Moortje (onze kat) in rond reed, heb ik nog steeds. Ik heb het een aantal jaar geleden opgeknapt en de meiden zijn er uren zoet mee geweest (zie ook hieronder)
Hier ben ik te zien met mijn opa (vader van mijn vader). Op de foto ben ik 1 jaar. Ik weet nog dat ik hier heel vaak kwam naarmate ik ouder werd. Als ik uit mijn slaapkamer raam keek, dan zag ik het huis van mijn opa en oma. Ze hadden een grote boomgaard achter hun huis met pruimen en ik weet nog, dat het een keer heel hard gesneeuwd had en toen ben ik daar met mijn slee naar toe gelopen en door de boomgaard gaan stappen. Ook heel leuk was natuurlijk van de dijk naar beneden sleeŽn. Ik heb daar ook ooit eens gelogeerd, maar nog diezelfde avond moesten mijn ouders mij weer komen halen (goh, wat een bekend verhaal hahaha...). Wat minder leuk was, was dat mijn opa suikerziekte had en ik kan me ook nog goed herinneren dat hij aanvallen kreeg wanneer hij te weinig suiker had binnen gekregen. Als hij dan zo'n aanval kreeg, moesten wij altijd even naar de buren totdat opa weer tot rust was gekomen.

Hier ben ik te zien in de 1e klas (wat nu groep 3 is) van de basisschool. Heb het op deze school goed naar mijn zin gehad. Had een aantal vriendinnetjes waarmee ik in de pauze verschillende spelletjes deed. Ik kon altijd goed meekomen, had alleen een probleem met hoofdrekenen. Ik weet nog dat ik mijn eerste 1 gehaald heb in de laatste klas en die was dus voor hoofdrekenen. Verdrietig dat ik was, het is ook nooit meer goed gekomen met dat onderdeel hahaha..... Daarna heb ik de Mavo gedaan, moest hard mijn best doen en keihard leren, maar ik heb het gehaald en ben daarna naar de MEAO gegaan. Als kind zei ik altijd dat ik secretaresse ging worden, ben er ook nooit meer vanaf geweken. Ben uiteindelijk niet verder gekomen dan administratief medewerkster. En nu werk ik alweer 9 jaar in de supermarkt!!

Toen ik een jaar of 16 was, begon het discoleven. Mijn vader bracht me weg en kwam me dan om 12 uur halen. Later leerde ik mijn huidige man kennen (we waren toen nog gewoon vrienden) en gingen we met een hele groep op stap. We verzamelden in een cafe en van daaruit gingen we met de taxi naar de disco. Het is een waanzinnige tijd geweest en heb er enorm van genoten. Mijn vader ook blij, want die hoefde mij niet meer te brengen en te halen hahaha..., maar aan de andere kant misschien ook wel minder blij, want toen begonnen de vriendjes te komen natuurlijk hihihi........ Vele leuke vriendjes kwamen voorbij, maar toch kwam ik uiteindelijk bij Ardie uit, die al die jaren in de vriendengroep zat. Aangezien deze vriendengroep eigenlijk veelal uit broers, neefjes en nichtjes van Ardie bestond, kon ik inmiddels de hele familie al.Schattige foto's, vinden jullie niet hahaha...........

Ik kijk nog steeds met veel plezier naar deze tijd terug. Luister ook nog steeds graag naar de muziek uit de jaren 80 en 90, heerlijke herinneringen komen dan terug!!

Liefs,
Jeannette
Iets rustigere zondag...
Gelukkig was vandaag iets rustiger dan gisteren!! Vanmorgen even rustig wakker geworden, mocht zelfs een beetje uitslapen van onze meiden!! Maar half 9 vonden ze het genoeg geweest en was het tijd om uit bed te komen. Ardie zijn moeder en broer waren inmiddels ook wakker geworden. Het zonnetje scheen al lekker, dus lekker even wat broodjes gesmeerd voor ontbijt en buiten op gegeten.

Om half 11 moest Esmee naar zwemles. Altijd leuk om om het hoekje even mee te kijken hoe ze het doet. Ze heeft er duidelijk plezier in en is absoluut niet bang om aan de zwemjuf te laten zien hoe goed ze haar hoofd onder water durft te doen. Erg leuk gezicht!!

Bij thuiskomst kon ze meteen het badje weer in en hebben de meiden later nog wat spelletjes zitten doen met oma en ome Hendrie. Na het middageten zijn Ardie zijn moeder en broer weer naar huis gereden en zijn wij naar de speeltuin gelopen.

Hier in Helmond heb je twee hele grote speeltuinen. Je betaald een klein bedrag (in dit geval 1,50) en ze kunnen zich de hele dag uitleven. En†1 van die†speeltuinen op 2 minuten ligt op†loopafstand†van ons huis!

Na een middagje schommelen, klimmen en klauteren† was het genoeg geweest voor dit weekend. Voor ons ook wel trouwens.

Dus vanavond liggen de meiden lekker op tijd op bed en genieten Ardie en ik ook van onze rust!!

Liefs,
Jeannette
Drukke zaterdag....
Zaterdag was voor ons een drukke, maar wel erg gezellige dag. En wat was het heerlijk weer!!

We begonnen de dag met de verjaardag van Joep. Hij is de zoon van onze vrienden Frank en Roos en hij werd zaterdag 11 jaar!!
Dus wij naar Bladel voor koffie/thee met taart!!
In Utrecht had ik samen met Roos al een kadootje voor hem uitgezocht en hij was er erg blij mee!!
Nadat we ook nog verwend waren met een lekker broodje, moesten we echt weer weg, want wij zouden 's middags visite krijgen.

Ardie zijn moeder en zijn broer kwamen naar ons toe en bleven een nachtje slapen. Eerst bij thuiskomst een badje volgegooid met water zodat de meiden even konden afkoelen en onze planten in de tuin ook weer van het nodige vocht werden voorzien. Natuurlijk ook meteen even bijbruinen!!Om half 4 was het tijd om naar de dansles van Esmee te gaan. Ze had zelf aangegeven dat ze niet meer wilde dansen, maar toen ze bij de dansjuf kwam en zij voorstelde om bij de streetkids te gaan dansen en niet meer bij de minikids, wilde ze toch wel weer, dus in september wordt ze een streetkid. Maar goed, vandaag was de laatste dansles van deze cursus en dan mogen ouders, opa's en oma's enz. mee kijken naar wat ze geleerd hebben. Altijd leuk om te zien!!ZoŽ mocht ook meedoen dit keer en dat vond ze wel erg leuk natuurlijk.
Maar van dansen (en kijken) krijg je ook honger.
We hebben gezellig zitten gourmetten met z'n allen en dat was natuurlijk lekker smullen!!De mannen zijn daarna naar de bioscoop gegaan om de film van Star Trek te gaan bekijken en wij dames hebben de kinderen naar bed gebracht en zijn op de bank neergeploft en er niet meer vanaf gekomen!!

Liefs,
Jeannette

Lieve zusjes...
Deze foto kwam ik tegen op mijn camera.............Lieve zusjes

Liefs,
Jeannette
De Beekse Bergen.....
Donderdag zijn we samen met onze vrienden Boudewijn en Elles en hun neefje Marvin naar de Beekse Bergen geweest. Het was een heerlijke dag en we hadden ook nog eens heerlijk weer, dus het kon niet beter zoals je kan zien op de foto's!!


Even een groepsfoto bij de ingang!!


Onderweg in de auto, zitten de dametjes achterin met hun mp3 spelertje


Klein meisje onder grote olifant..............ZoŽ poseert ook nog even!!


Esmee maakt nog een mooie foto van ons en nadat iedereen er was, konden we eindelijk de bewoners van het park gaan bewonderen!!
Deze grijsaard bleef echt mooi zitten voor alle fotografen en deze giraf kwam alles even van dichtbij bekijken!!


Bij de leeuwen was het net voedertijd geweest.


We zijn ook nog met de bootsafari en de bussafari mee geweest.
Esmee en ZoŽ samen met Boudewijn en Elles


Een leeuwin was aan het flirten met een leeuw en de andere dames moesten jaloers toezien!!


Als laatste nog heel even uitleven in de speeltuin!!


Onderweg naar Boudewijn en Elles waren de meiden in slaap gevallen!!


Bij Boudewijn en Elles aangekomen had Esmee zich al snel verdiept in een Donald Duck terwijl Boudewijn zich met de bbq bezig houdt en daarna smullen natuurlijk!!
Liefs,
Jeannette
"Het maakt niet uit waar of je bent
Je niemand om je heen herkent"