Weblog van de Maand
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom!!!

Ik ben Jeannette
en ik woon in
Helmond samen
met mijn
mannetje Ardie
en onze twee
meiden ZoŽ
en Esmee.

Ik wens jullie
veel plezier
op mijn weblog!!†
Op de foto met....


               Fanclubweekend 2015


              Fanclubweekend 2016


               Lunchen met Marco


       Fanclubmeeting Belgie 2017


        Fanclubmeeting Belgie 2017
                     vrijwilliger

               Fanclubweekend 2017

 
In de schijnwerper!!

                    week 42
Profiel
Naam: Jeannette
Leeftijd: 46 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
E-mail alert
Heimwee......


Ach, arm meissie...........werd net opgebeld door mijn ouders dat we morgen hun logee weer terug krijgen want Esmee heeft heimwee en wil naar huis. Het liefst vandaag nog, maar ja het is anderhalf uur rijden, dus dat gaat niet lukken. Samen met oma heeft ze afgesproken dat ze vannacht nog daar slaapt en dat opa haar morgen weer naar huis†brengt.†Had haar net even aan de telefoon, maar toen moest ze toch wel huilen, arm ding!!


Liefs,
Jeannette

Schoolfoto's
Vrijdag 17 april was bij ZoŽ op school de fotograaf. De laatste dag voor de vakantie kregen ze de foto's mee en ze zijn echt heel leuk geworden.

Zat net eens al haar schoolfoto's te bekijken en dan is het toch wel heel leuk om haar te zien groeien!!


4 jaar oud†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† 5 jaar oud


6 jaar oud††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††7 jaar oud


Natuurlijk is er ook weer een klassefoto gemaakt.Liefs,
Jeannette
Wat een dag.........
Vandaag begon gezellig. Nadat iedereen aangekleed was, zijn we naar het centrum van Helmond gereden (met de fiets.....puf,puf) waar het helemaal vol stond met kraampjes..........heel veel kraampjes en dus ook heel veel rommel!! Ook was er een enorme kindermarkt, met heel veel kinderen (of moet ik zeggen ouders hihihi....) die hun spulletjes wilden verkopen en daarmee ook nog een leuk centje wilden verdienen.

Wat een heerlijk weer was het ook, dus we hebben ook even lekker een ijsje zitten snoepen. Ook stonden er verschillende draaimolens, dus ook ZoŽ vond het helemaal geweldig!!

Aan het eind van de morgen zijn we weer naar huis gefietst en kreeg ik een berichtje van iemand die het verschrikkelijke nieuws vertelde over Apeldoorn. Echt ziek die man, wie doet nu zoiets op zo'n feestelijke dag??? Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden en slachtoffers, maar ook naar de mensen die er bij waren toen het gebeurde en alles gezien hebben. Lijkt me heel erg!!

Vanmiddag ben ik bezig geweest met onze vaste computer die afgelopen maandag helemaal gecrashd was. Echt irritant, want de afgelopen dagen wilde het maar niet lukken met het opnieuw installeren van de drivers enz. Maar vandaag kreeg ik een brainwave en uiteindelijk is het gelukt om alles weer te installeren en kunnen we er weer op aan de slag...........tenminste mijn mannetje dan, want die doet daar zijn games op.............maar het wilde nog niet helemaal lukken geloof ik, want hij zit nu naas mij naar de tv te kijken. Nou ja, morgen weer een dag!!

Vanmiddag hadden ZoŽ en Ardie ook een beetje een papa dagje. Ardie had de hangmat uit de schuur gehaald en samen lagen ze erin te luieren. Dat leverde de volgende foto's op!!Vanavond na het eten zijn ze nog een stukje gaan fietsen en daarna zijn ze samen op de computer aan de slag gegaan.

Liefs,
Jeannette
Logeren.........
Vandaag gaat Esmee logeren bij opa en oma (mijn ouders). Ze heeft er al helemaal zin in en gisteravond kon ze niet in slaap komen omdat ze het zo spannend vond.
Voor mijn ouders is het natuurlijk ook erg leuk, want wij wonen tenslotte in Helmond en hun in Klaaswaal (onder Rotterdam) en dat is toch niet naast de deur. Zo kunnen ze toch lekker genieten van hun kleinkinderen.
Dus in de kerst-, mei- en zomervakantie gaan ze logeren. Wel ombeurten want als allebei de meiden tegelijk gaan wordt het wel erg druk voor opa en oma en is het bij ons wel heel erg stil. Maar dat is niet zo erg, want zo kunnen wij degene die thuis blijft (in dit geval ZoŽ) ook alle aandacht geven en iets leuks met haar alleen gaan doen.

Vandaag was ik al vroeg op. Ondanks dat ik toch heerlijk kon uitslapen, was ik toch al om half 8 mijn bedje uit. Heb dus maar even heerlijk de tijd genomen voor de prijspuzzel en heb hem inmiddels ook al verstuurd. Wat een heerlijke puzzel!! Succes voor degene die hem nog moeten doen!!

Liefs,
Jeannette
Lekker dagje.....
Vandaag was een lekker dagje!! Vanmorgen moest ik eerst met Esmee naar zwemles. Helemaal trots was ze (en ik ook natuurlijk) dat ze met haar gezicht onder water durft!!

Daarna naar huis, zwemspullen opruimen en meteen weer in de auto om naar de broer van Ardie te rijden (die wonen in de buurt van Rotterdam) want die was jarig vandaag. Weer even genoten van ons neefje Kevin en ons nichtje Yara. Wat een schatje is Yara toch, bijna twee jaar, maar hoe ze de mannen al weet in te pakken hahaha.....

Rond half 6 waren we weer thuis. Het zonnetje scheen nog zo lekker, dat we nog even foto's hebben gemaakt bij ons achter in de tuin. Vooral Esmee vindt het geweldig om voor de foto te poseren, wordt al een heel modelletje hahaha.... Maar zie hieronder het resultaat. Meteen weer even geknutseld en mijn header veranderd, zodat ik niet meer alleen bovenin sta.


Nu nog even lekker languit op de bank!!

Liefs,
Jeannette
In de bloemetjes......
Helemaal in de bloemetjes ben ik....................op mijn weblog hihihi.....

Hoe vinden jullie hem? Vind hem zelf wel leuk geworden. Ben nog een beetje aan het knutselen met foto's, dus wie weet wordt de header binnenkort wel weer veranderd, maar dat zien jullie vanzelf wel!!

Mijn laptoppie werkt ook super, zit nu lekker op de bank, laptoppie op schoot logjes te lezen (ben schandalig achter geraakt hahaha...) naar de tv te kijken.

Morgen hebben we een verjaardag van Ardie zijn broer, dus daar gaan we ook gezellig even langs.

Liefs,
Jeannette
Mijn nieuwe laptoppie!!!
Ben helemaal happy, want ik†heb net mijn nieuwe laptop opgehaald en dit is hem!!!


Ben erg benieuwd hoe hij werkt, maar vanavond ga ik languit op de bank, nog maar even met de oude laptop en morgen ga ik met de nieuwe aan de gang!!

Liefs,
Jeannette

Joepie, de laatste keer!!
Vandaag moest ik weer met ZoŽ naar Nijmegen (voor het volledige verhaal klik hier) naar de St. Maartenskliniek. Vorig jaar begin september tot eind oktober†heeft ZoŽ daar de piratengroep gevolgd en daarna moesten we om de 8 weken terugkomen voor metingen. Dan bekijken ze aan de hand van opdrachtjes of het functioneren†met haar handje vooruit is gegaan of misschien wel weer is afgezwakt. Nog steeds gebruikt ZoŽ haar linkerhandje heel weinig en probeert ze zo veel mogelijk alles met rechts te doen.†Alleen als†blijkt dat het niet alleen met rechts lukt, komt de linkerhand toch weer om de hoek kijken, ze weet het dus wel, maar het is nog geen gewoonte.†We moeten nog regelmatig zeggen dat ze ook echt een linkerhandje heeft!!

Toch is er een knopje bij haar omgegaan en is ze zo goed vooruit gegaan. Dingen (zoals een drukknoop of een schuifknoop op een broek) waarvan wij dachten, dat gaat nog lange tijd duren eer ze dat doorheeft, doet ze nu gewoon en wij juichen haar dan natuurlijk toe alsof ze†een gouden medaille heeft gewonnen!! Dan straalt ze helemaal!!

Ze gaat zelfs nu zo goed, dat wij hebben besloten niet meer aan†een †vervolg van de piratengroep te gaan meedoen. Simpelweg omdat we geen doelstellingen hebben. Alles wat een mens in zijn dagelijks leven doet (aankleden, uitkleden, eten, tanden poetsen enz enz.) kan ze, evt. met een heel klein beetje hulp, maar ze kan het.

Vandaag heeft ze heel trots aan iedereen laten zien hoe goed ze haar schuifknoop van haar broek open en dicht kon maken en hebben we afscheid genomen van alle piraten...............

Want vandaag was de laatste keer!!!! Joepie!!!!!

Liefs,
Jeannette
Het was heerlijk!!
Het was heerlijk gisteravond, zo lekker gegeten en weer lekker bijgekletst over van alles zoals school, Marco natuurlijk en onze kindjes niet te vergeten!!

Het eten was echt super. We hadden allemaal een verrassings menu. Normaal ben ik daar niet zo van, want wie weet wat ik op† mijn bord krijg en dan zou je net zien dat ik dat niet lust, ook zo lullig............. maar gelukkig kon je ook aangeven wat je niet lust (bijvoorbeeld levertjes....bleh!!).

Het voorgerecht bestond uit een gamba (nooit gegeten, maar erg lekker) en vis (weet niet meer wat voor vis, maar wel lekker). Daarna een hoofdgerecht van kalfsschnitzel in rode wijnsaus (jammie, jammie) met asperges (sorry, maar niet mijn ding) en frietjes erbij. En als laatste een lekker toetje..........een soepje van iets met chocola en aardbeien en een bolletje ijs of zo iets, maar het was wel heel erg lekker!!

Kortom we hebben erg genoten van het eten en ook heerlijk bijgekletst!!

Nu moet ik met ZoŽ naar Nijmegen voor metingen, maar vanavond ben ik er weer!!

Liefs,
Jeannette
Vanavond uit eten........
Vanavond is het weer zover.............heerlijk uit eten!! Wat ik al eens eerder verteld heb, is dat ZoŽ naar de Mytylschool in Eindhoven gaat vanwege haar handicap. Maar omdat zij met de taxi naar school gaat, zien de ouders elkaar vrij weinig in het schooljaar en zo hebben we bedacht om een in de twee maanden uit eten te gaan.Vanavond gaan we naar een restaurant dat heet 1910 en dat zit in Eindhoven. Schijnt erg populair te zijn en je moet ver van te voren reserveren anders zit het vol. Ik ben beniewd!!

Liefs,
Jeannette
"Waarom houdt de schaduw van het licht
Waarom kruipt de zee naar het land"