Weblog van de Maand
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom!!!

Ik ben Jeannette
en ik woon in
Helmond samen
met mijn
mannetje Ardie
en onze twee
meiden ZoŽ
en Esmee.

Ik wens jullie
veel plezier
op mijn weblog!!†
Op de foto met....


               Fanclubweekend 2015


              Fanclubweekend 2016


               Lunchen met Marco


       Fanclubmeeting Belgie 2017


        Fanclubmeeting Belgie 2017
                     vrijwilliger

               Fanclubweekend 2017

 
In de schijnwerper!!

                    week 42
Profiel
Naam: Jeannette
Leeftijd: 46 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
E-mail alert
Wat een drukke dagen......
Afgelopen weekend was druk, eigenlijk veel te druk, maar dat is dan ook geheel mijn eigen schuld hahaha......

Vrijdags was mijn schoonvader jarig en vierde hij alweer zijn 74e verjaardag. Ardie en ik moesten allebei gewoon werken en onze meiden moesten natuurlijk gewoon naar school, dus moesten wij 's avonds nog richting Oud-Beijerland (ligt vlakbij Rotterdam), wat ongeveer een uur en kwartier rijden is. Gelukkig was ik op tijd klaar met werken en na het smeren van wat broodjes en even omkleden en opfrissen zijn we weggegaan. Bij mijn schoonouders was het niet zo druk, want er was al visite in de middag geweest. Er zat nog een tante en Ardie zijn jongste en oudste broer waren er ook nog. Zijn andere broer was net weggegaan.Na een uurtje werden de meiden het zat, ze waren moe en zijn we naar mijn ouders, die in Klaaswaal wonen, gereden en daar zijn we blijven slapen.

Zaterdagmorgen rond een uur of 11 zijn we weer naar huis gereden, want er zouden 4 loggers (lees hier het verhaal) onze kant opkomen en dan zouden we naar Marco gaan!! Gelukkig geen gekke dingen onderweg en we waren lekker op tijd thuis. Nog even snel een wasje gedraaid en het een en ander opgeruimd voordat de meiden kwamen. Over de avond zelf hoef ik niets te vertellen denk ik, allemaal na te lezen om dit logje!! Na de geweldige avond kwamen we thuis en vertelde Ardie dat ZoŽ een beetje koortsig was en bij ons op bed lag.

Zondag was ZoŽ nog steeds koortsig, maar had wel goed geslapen. Ik ook trouwens, maar dat uurtje vooruit was wel pittig hoor!! De meiden hadden gelukkig ook wel aardig goed geslapen, behalve Marielle dan, die last had van onze tomtom, die in een keer geluid begon te maken.
Ardie moest met Esmee naar zwemles, ZoŽ lag inmiddels als een zielig vogeltje op de bank te snuffen en te zappen en de meiden zochten hun spullen bij elkaar en gingen ook weer naar huis.
Toen Esmee terug was van haar zwemles, heb ik ook mijn tas gepakt en ben ik samen met Esmee naar de verjaardag van Gijs geweest. Dat is het zoontje van onze lieve vrienden Frank en Roos en het klasgenootje van ZoŽ. Ze vonden het jammer dat ZoŽ en Ardie er niet bij waren, maar ja, het was even niet anders. Hebben even lekker zitten kletsen, lekker broodje gegeten, nog meer gekletst en toen was het weer tijd om naar huis te gaan.
's Avonds nog even een strijkje weggewerkt, wasgoed opgeruimd, brood klaar gemaakt voor de volgende dag, foto's bekeken en logjes gelezen. Tijd om weer naar bed te gaan en het drukke weekend was weer voorbij.

Maandag alweer heel vroeg mijn bed uit, half 6, is toch geen tijd meer......... Moest die dag al om half 7 beginnen omdat er een collega op vakantie is. Moet zeggen dat ik me toch wel fit voelde, ondanks dat ZoŽ al om kwart over 4 bij mij in bed was gekropen en weer aardig praatjes had (kreun, steun, zucht)!! Het was toch wel een lange dag en 's avonds begin ik toch ook aardig in te storten.

Vandaag was ik de hele dag zo gaar als wat. ZoŽ was vanacht toch weer bij mij in bed gekropen en dan slaap je niet meer hŤ. Kwam verder ook niet zoveel uit mijn handen, dus heb maar lekker genoten van het zonnetje!!

Liefs,
Jeannette


Eindelijk verslagje 28/3.....
HŤ, hŤ.....eindelijk ben ik hier dan met mijn verslagje van het allerlaatste concert van deze Wit Licht concerten!!
Nog een keer.......
Gisteren las ik het logje van Marielle, die had de kriebels........ze wilde nog wel een keer naar Marco, maar wie wilde er mee??

Al snel zaten we met vier meiden met elkaar te kletsen, we wilden allemaal wel, maar twee (Marielle en Bebe) moesten er uit het noorden/midden van het land komen en durfden niet meer terug in het donker. Angela en ik wonen vlak bij elkaar, geen probleem dus.

Even met manlief gesproken, die inmiddels naast me op de bank zat en het een beetje zat te volgen. Of het oke was dat er een paar meiden zouden blijven slapen. Nee hoor, geen probleem.........maar dan moet je wel met onze jongste zaterdag naar dansles en zondag naar zwemles..........geen probleem (maak het goed met je hoor schat!!). Oke geregeld dan, Bebe heeft de kaartjes besteld dus.......

We komen eraan de 28e!!!!!!!

Meiden, ook al kennen we elkaar alleen nog maar via de log, ik weet zeker dat we het super naar ons zin gaan hebben zaterdag!!!!

Liefs,
Jeannette

Foto's Tina Turner.....
Zoals beloofd nog even wat foto's van Tina Turner van haar concert van gisteravond!! We zaten helemaal bovenin vak 221, maar we hadden wel erg goed zicht!!


Liefs,
Jeannette
Tina TurnerNet terug van het concert van Tina Turner.............wat was ze geweldig!! Ik teken ervoor hoor om op mijn 70ste ook nog zoveel energie uit te stralen!!! Het was eigenlijk een soort van greatest hits concert. Heerlijk, lekker mee zingen!!

Nu duik ik lekker mijn bedje in, morgen komen de foto's!!

Hebben jullie ook genoten bij Marco vanavond, moest er toch nog even aan denken!!

Liefs,
Jeannette

Kaartje voor Tina Turner over.......

Hallo allemaal!!


Nu weet ik dat komende zaterdag ook concerten van Marco zijn, maar ik heb voor komende zaterdag een kaartje over voor het concert van Tina Turner in het Gelredome in Arnhem.
Misschien is er iemand geÔnteresseerd in?????

Het†is een†zitplaats in vak 221 en de kosten zijn 76,00 euro
Misschien kunnen we samen gaan??


Als je interesse hebt, laat het me dan zo snel mogelijk even weten, dan kunnen we iets regelen!!

Liefs,
Jeannette

Feestjes.....
Behalve de concerten van Marco, wat ook feestjes zijn trouwens, hadden we ook nog wat feestjes te vieren. Esmee is gisteren 5 jaar geworden en mocht natuurlijk ook trakteren op school............
Het was zooooo gaaf!!

Gisteren mocht ik voor de 2e keer naar het concert van Marco. Vrijdag was ik samen met Roos met de gewonnen kaartjes op het veld te vinden, maar dit keer stonden we GOLD!!

Omdat ik een kaartje over had en deze had verkocht aan Kimmetje, moesten Ardie en ik eerst langs het station in Eindhoven om haar daar op te pikken. Daarna naar onze vrienden Frank en Roos in Bladel om even een frietje te eten. Even snel opgeruimd en toen was het tijd om op weg te gaan naar Antwerpen. Dit keer waren we wat later en was het ook wat drukker op de weg. Kwart voor 8 liepen we dan eindelijk het gold vak in.......wauw wat indrukwekkend.........nog nooit een podium van zo dichtbij gezien!!

We zijn helemaal naar de linkerkant van het podium gelopen waar het nog vrij rustig was en we achter de eerste rij konden aansluiten...........heel dichtbij het podium, waar hij regelmatig voorbij kwam en zelfs regelmatig even bleef staan.

Kimmetje had het super naar haar zin, was voor het eerst bij een concert van Marco. Roos en ik gingen ook dit keer weer helemaal uit ons dak en onze mannen hadden het met behulp van een biertje ook prima naar hun zin. We hebben zo genoten, het was gewoon super geweldig!!!! Ik weet nu 1 ding zeker, ik ga nooit meer op de tribune, maar ik wil alleen nog maar GOLD!!!!!

Hieronder nog wat mooie, leuke foto's (ook met dank aan Kimmetje) en natuurlijk heb ik al mijn foto's weer hier in mijn foto album staan!!

Liefs,
Jeannette

Vanavond weer!!!

Ja hoor, vanavond is het weer zover, ik mag nog een keer!!!

Vrijdagavond al enorm genoten van zijn show samen met mijn vriendin Roos en vanavond gaan we weer en nemen we ook onze mannen†en Kimmetje mee om met†z'n allen weer heerlijk†te gaan genieten!!

En...........we staan dit keer GOLD!!!!Ik heb er al erg veel zin in, wie gaat er nog meer vanavond??

Liefs,
Jeannette

Hoera!!!


Hoera, vandaag wordt Esmee 5 jaar!!!

Lieverd , van harte gefeliciteerd† †met je verjaardag!!!

Dikke kus en knuffels††van
papa, mama en ZoŽ

"Laat mij maar dromen
Laat me dromen"