Weblog van de Maand
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom!!!

Ik ben Jeannette
en ik woon in
Helmond samen
met mijn
mannetje Ardie
en onze twee
meiden ZoŽ
en Esmee.

Ik wens jullie
veel plezier
op mijn weblog!!†
Op de foto met....


               Fanclubweekend 2015


              Fanclubweekend 2016


               Lunchen met Marco


       Fanclubmeeting Belgie 2017


        Fanclubmeeting Belgie 2017
                     vrijwilliger

               Fanclubweekend 2017

 
In de schijnwerper!!

                    week 42
Profiel
Naam: Jeannette
Leeftijd: 46 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
E-mail alert
Spannende drukke dag.....

Morgen wordt het een spannende drukke dag!!

Vooral voor onze jongste dochter Esmee, want die
mag morgen voor de eerste keer naar zwemles!!En ze heeft er al heel veel zin in, dus dat is een goed teken!!

Daarna gaan we ons helemaal uitleven op heel veel
springkussens. In een dorpje verderop hebben ze in een hele
grote zaal heel veel springkussens staan. We hebben
daar morgen met onze vrienden afgesproken en ik weet
nu al dat niemand zich zal vervelen!!

Nu nog even 10 minuutjes genieten van het favoriet zijn!!

Liefs,
Jeannette

Cliff Richard

Heb net kaartjes besteld voor Cliff Richard. Niet dat ik nou zo'n fan van hem ben, maar mijn moeder is er helemaal gek van!!

Ik ben inmiddels al twee keer meer met haar naar een concert van Cliff Richard geweest en het is best een leuk concert, waar toch heel veel bekende liedjes voorbij komen (niet dat ik nou al zo oud ben hahaha.....).

Nu komt hij†samen met†the Shadows†met zijn 50th Anniversary Tour 2009 dus weer naar Nederland†op 10†november en vandaag begon de voorverkoop. Dus de kaartjes zijn besteld en samen met mijn moeder en mijn collega (die vorige keer ook mee was) gaan we er een gezellig avond van maken!!
Liefs,
Jeannette
Nieuw layout

Ik had zin in een nieuwe lay-out, eentje waarvan je een beetje het lentegevoel gaat krijgen. Ik hoop dat dat een beetje overkomt hihihi...

Ik vind het hem zelf†best mooi geworden, heeft wat uurtjes plakken en knippen in gezeten, maar dan heb je ook iets.Mijn gastenboek is trouwens verhuisd naar links, voor het geval jullie nog iets willen achterlaten!!

Liefs,
Jeannette

Laatste carnavalsdag.....

Vanmorgen eerst om half 6 (!!) mijn warme bedje uit, want ik moest gewoon naar mijn werk. En aangezien ik een van de weinig collega's was die geen vrij had gevraagd, was ik dus ingepland. Om half 7 al aan de slag om de toonbanken van onze vleesafdeling weer te vullen met vers vlees. Niet te veel natuurlijk, want al die carnavalgangers komen toch geen boodschappen doen en de winkel was alleen maar 's morgens open want in Bakel zou vandaag de optocht van start gaan!!

Om kwart over 1 waren we dan eindelijk klaar en ben ik snel naar huis gereden. Ardie was al thuis en had de meiden bij de oppas opgehaald, dus het grote verkleedfestijn kon weer beginnen. Zelf een knalroze tuinbroek tevoorschijn gehaald met een behoorlijke foute paarse blouse. Ardie een zelfde tuinbroek alleen dan in de kleur oranje met een zelfde foute blouse in de kleur groen. Meiden natuurlijk weer in hun eigen kleding, hier en daar nog wat schminck en glitters en we waren klaar voor het kindercarnaval.Het was al lekker druk toen we aankwamen. De meiden kregen allebei een stempelkaart. Hiermee kunnen ze die middag ballen gooien (krijgen ze een snoepzak), Esmee gooide ze heel kalmpjes allemaal om, kunnen we zo mee naar de kermis hahaha..... Ze kunnen touwtje trekken (altijd prijs), krijgen een bekertje limonade en een zakje popcorn.


We hadden ook weer de nodige confetti e.d. meegenomen en ik kan je vertellen dat ik die later in mijn B nog teruggevonden heb hihihi.....


Roodkapje†deed ook nog†even een dansje met papa en mama!!


En dan als laatste nog even genieten van een lekker zakje popcorn!!Nu kunnen we weer terug naar het normale leven. De kleding kan weer gewassen de kast in voor volgend jaar en we kunnen nu gaan aftellen voor de concerten van Marco!!

Liefs,
JeannetteOptocht nr. 2..........

Vanmiddag liep door het centrum van Helmond de grootste optocht van het zuiden en wij zijn daar uiteraard ook even gaan kijken. Het was gelukkig droog al kwamen er†tijdens de optocht een paar spetters naar beneden.

Onze oppas (die twee deuren verderop woont) stapte ook net de deur uit met haar man, zoon en dochter met haar vriend en dus liepen we met z'n allen naar het centrum op zoek voor een mooi plekje langs de route. Al snel kwam optocht er aan en was het weer genieten van de ruim 80 deelnemers.


Natuurlijk ook confetti en serpetines gooien en dat enge monster dat we tegenkwamen was de dochter van onze oppas hihihi....


Het was weer erg druk langs de route, maar we hadden een mooi plekje waar we al deze mooie creaties goed konden zien!!
Natuurlijk mogen ook de prinsenwagens niet ontbreken!!


Deze dames zaten in echt water!! Ook de efteling was dit keer vertegenwoordigd met de waterlelies en de smurfen waren er ook!!


Kabouter plop was er ook bij
en er werd natuurlijk ook nog
even het dansje gedaan!!Ze hadden zelfs binnen een halve minuut een heus voetbalveld met doel, spelers en publiek opgezet, incl. liveverslag van de nos!!
Kortom, we hebben de afgelopen dagen enorm genoten van de 2 optochten.

Morgenochtend moet er weer gewerkt worden, maar morgenmiddag maken we ons op voor het kindercarnaval!!

Liefs,
Jeannette

Optocht nr. 1..........
Gisteren zijn we hier in Helmond naar de 1e carnavalsoptocht geweest. Het was gelukkig droog en niet zo heel erg koud. We hadden een mooi rustig plekje langs de route gevonden en we stonden nog maar net, toen wagen nummer 1 al de hoek om kwam.

Er zaten weer hele mooie wagens tussen, maar ook groepen met schoolkinderen, die iets leuks hadden verzonnen of iemand die alleen liep en iets grappigs had gemaakt. Het was erg leuk om naar te kijken! En natuurlijk kregen we ook nog de nodige snoep naar ons hoofd gesmeten, waar de meiden natuurlijk geen probleem mee hadden!!


Vanmiddag is optocht nummer 2. De grootste van het zuiden wordt gezegd. Nu maar hopen dat het droog gaat worden, want op dit moment regent het heel zachtjes. Uiteraard hierover later nog een verslag!!

Liefs,
Jeannette

Nummer 6..........
Waaaaaaaaaah..................ik ben nummer 6 van
Marco zijn favorieten!!!!


Natuurlijk hoopte ik ook eens een keer tot zijn
favorieten te mogen behoren en deze
week ik het zover!!!!!
Bedankt Marco!!


Liefs,
Jeannette

Mijn K...........

Nog even snel, voordat Nathalie weer met een nieuwe letter komt, de letter K en die is van....................Karaoke!!Helemaal niets heb ik met karaoke als ik er al aan denk krijg ik al knikkende knieŽn. Gewoon al het idee dat iedereen je afwachtend staat aan te kijken, wat je gaat zingen en hoe vals het gaat klinken, nee echt niets voor mij!!

Dus van mijn kant ook geen filmpjes (die ik gelukkig toch niet kan plaatsen omdat ik geen platina heb), wat ik trouwens wel weer heel stoer vind van de†loggers die het wel gedaan hebben!!

En Nathalie, mocht je een avondje karaoke gaan organiseren, reken mij dan maar tot het luisterend publiek, daar kan ik ook enorm van genieten!!

Liefs,
Jeannette

Heerlijk weekend!!
Heerlijk.............het is weekend!!!! Gelukkig geen vervelende vleeszak (zie dit logje)!! Lekker uitgeslapen vanmorgen..............heerlijk!!Gisteren natuurlijk ook even de laatste puzzel opgelost. Met dank aan de jaarverslagen wat het eigenlijk wel een makkelijke puzzel, dus nu maar afwachten. Voor de hoofdprijs zal ik wel niet in aanmerking komen, aangezien ik de eerste puzzel gemist heb, maar kan natuurlijk altijd nog kans maken op de dagprijs. Nou ja, we zullen wel zien............
Gisteren was ook de laatste schooldag voor de voorjaarsvakantie en dat betekende dat onze meiden in hun carnavals outfit naar school mochten om daar carnaval te vieren!! Esmee had gekozen om ook dit jaar als Sneeuwwitje te gaan en ZoŽ mocht dit jaar iets nieuws uitkiezen, want het heksenpak was te klein geworden. Dit jaar wilde ze graag als Roodkapje en zie hier onder het resultaat!!Straks gaan we naar de eerste carnavalsoptocht kijken, hopelijk blijft het droog (wel zo fijn). Vanavond nog een verjaardag en dan morgenmiddag gaan we naar de grootste optocht van het zuiden kijken, die hier door het centrum van Helmond zal rijden. Altijd mooi om te zien. Uiteraard gaat er nog een verslag volgen!!!


Een fijne dag allemaal!!!

Liefs,
Jeannette
Wat een drukte.....


Ja, dat hebben we de afgelopen weken wel gemerkt bij ons in de
slagerij zeg, wat een drukte!!!

Met als deze week toch wel het toppunt..........misschien hebben
jullie het wel gezien op de reclame..........misschien ook niet.........
maar ze hebben bedacht om deze week maar eens een vleeszak,
waarin dan 6 verschillende vlees artikelen in zitten, in de aanbieding
te gooien en wat voor aanbieding..........10 euro!!

Nou ben ik niet zo sportief aangelegd, maar ik heb
nu toch wel de nodige kilometers achter de rug.
Toonbank mooi vol gelegd, produkten liggen mooi naast elkaar, zodat de klanten†de produkten snel kunnen vinden en†in de†zak kunnen stoppen,†ruim tussendoor even†wat rommel†op en wanneer ik me weer omdraai is de halve toonbank alweer leeg en kan ik weer op nieuw beginnen. En dat gaat†eigenlijk al vanaf maandag half 9 zo. De producten moeten natuurlijk ook nog eens ingepakt worden, want dat doen we allemaal zelf en dan moet je je voorstellen dat van ieder produkt ruim honderd tot honderdvijftig bakjes ingepakt worden en dat dat nog niet genoeg is. Dat we dan toch in de†middag nee moeten verkopen omdat 1 of meerder produkten op zijn en pas 's avonds of de volgende morgen vroeg weer binnen komen. Om dan nog maar niet te spreken van de gefrusteerde klant, die niet snapt hoe het in hemelsnaam kan dat aanbieding op is.............. Normaal ben†ik niet zo moe als ik thuis kom, maar nu was ik echt kapot!! Nou ja, nog een paar dagen, dan†is de actie weer†voorbij en kan de vleeszak weer in de kast voor een jaar†(hoop ik)!!

Net even lekker onder de douche gestaan en ben nu weer een beetje bijgekomen. Nu is het de hoogste tijd om eens lekker onderuit gezakt op de bank logjes te gaan lezen!!

Liefs,
Jeannette
"Voel je je alleen
Of door mij ontkend"