Weblog van de Maand
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Welkomsttekst
Welkom!!!

Ik ben Jeannette
en ik woon in
Helmond samen
met mijn
mannetje Ardie
en onze twee
meiden ZoŽ
en Esmee.

Ik wens jullie
veel plezier
op mijn weblog!!†
Op de foto met....


               Fanclubweekend 2015


              Fanclubweekend 2016


               Lunchen met Marco


       Fanclubmeeting Belgie 2017


        Fanclubmeeting Belgie 2017
                     vrijwilliger

               Fanclubweekend 2017

 
In de schijnwerper!!

                    week 42
Profiel
Naam: Jeannette
Leeftijd: 46 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
E-mail alert
*update* lekker eten..
Gisteren ben ik met 7 andere meiden gaan uit eten. Wij hebben allemaal een kindje met een handicap (lees hier ons verhaal)†en onze kinderen zitten allemaal bij elkaar in de klas. En omdat onze kinderen allemaal met een taxibus naar school gaan en weer naar huis komen, kennen wij geen schoolplein momenten en dus ook geen gesprekken met andere ouders. Dus hebben we besloten om ongeveer om de 2 maanden eens lekker met z'n allen te gaan eten. Niet alle mama's gaan mee, maar gisteren hadden we een gezellige groep van 8!!

Dit keer zijn we gaan eten in De Leemerhoef in Waalre. Een hele mooie boerderij (tenminste wat ik ervan kon zien in het donker hihihi...). Toen we er allemaal waren, zijn we naar binnen gegaan.


Ik heb heerlijk gegeten, vooraf een kopje tomatensoep, daarna als hoofdgerecht een lekkere biefstuk en als toetje (kon nog net hahaha...) een lekkere dame blanche!!


Ondertussen natuurlijk veel gelachen en lekker zitten kletsen over onze kinderen, over school, over de dagelijkse dingen enz. enz. En het mooiste was dat op de achtergrond de muziek van Marco klonk!!


Liefs,
Jeannette

Warmte.....

Gisteren las ik in de krant dat er weer koud winterweer (en mogelijk sneeuw) op komst is!!


Nou, wij zijn er klaar voor hahahaha......
Toch wel handig, een man die werkt†in de houtbewerking!!

Liefs,
Jeannette

Lekker eten.....
Vanavond ga ik lekker uit eten!! Even een avondje met een aantal andere mama's van klasgenootjes van ZoŽ. Omdat onze kindjes allemaal een handicap hebben en velen met de taxibus naar school gaan, kennen wij geen schoolplein momenten zoals ik die wel met onze jongste dochter ken. Dus hebben we besloten om de twee maanden met elkaar te gaan eten en weer eens lekker bij te kletsen. En dat gaat over van alles en nog wat natuurlijk, zelfs Marco komt nog wel eens voorbij................

Dus vanavond zie je mij niet meer en wens ik jullie allemaal een fijne avond en morgen uiteraard een verslag!!

Liefs,
Jeannette
Mijn H.......
Vroeger als baby, peuter en kleuter was ik volgens mij niet zo'n huilebalk. Ook niet toen ik in mijn tienerjaren terecht kwam. Ja, ik kon wel eens een potje gaan zitten janken als ik iets niet mocht van mijn ouders of als het niet zo wilde gaan als ik het graag zou willen zien en het leuke is, dat ik dat ook weer terug zie in mijn jongste dochter, net een kopie van mama hahaha.....

In de periode dat vriendjes om de hoek kwamen kijken, had ik af en toe eens een huilbui van liefdesverdriet en op de begrafenissen van mijn oma's en opa's zat ik de hele dienst te huilen en na de begrafenis was het weer over, dan was ik het kwijt.


Een echte emo muts ben ik geworden na de geboorte van onze oudste dochter en zeker nadat bekent was dat ze een hersenbloeding had gehad tijdens mijn zwangerschap en wat dit verder met zich mee ging brengen (voor zover de artsen het konden voorspellen). Dikke tranen hebben we gehuild toen we thuis kwamen na de uitslag in het ziekenhuis. Maar dan ben ik ook weer zo van schouders er onder en met therapie aan de slag enz.
Maar omdat ik het minste werk van ons twee en ik dus het meeste met ZoŽ thuis zat, was het niet altijd makkelijk. Zeker, omdat†manlief er heel veel moeite mee had hoe om te gaan met haar en dat botste regelmatig, waarna er weer de nodige huilbuien waren

In maart 2004, een week voor mijn bevalling, kregen we het nieuws te horen dat een nichtje van Ardie plotseling was overleden. We schrokken ons rot, want ze zou voor een simpele ingreep naar het ziekenhuis gaan, maar door een medische fout is het finaal mis gegaan en is ze op 31 jarige leeftijd overleden. Ook kwam in die periode de dvd zien uit. Nou, ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat ik watervallen heb gehuild in die periode. Kon al niet bij de begrafenis zijn (dat was anderhalf uur rijden en ik was iets van 38 weken zwanger, stel je voor dat er dan net iets gebeurd) en heb het totaal niet kunnen afsluiten en het werd ons ook door bepaalde personen erg kwalijk genomen dat we er niet waren. Heb gelukkig nog wel met haar man en haar ouders gesproken telefonisch en dat heeft me erg goed gedaan. De dag erna ben ik bevallen van onze jongste dochter. Van mijn man kreeg ik de dvd zien. Wat heb ik gejankt bij die dvd zeg en het heeft ook erg lang geduurd eer ik het liedje afscheid nemen bestaat niet fatsoenlijk kon meezingen, maar ik denk nog altijd aan het nichtje als Marco dit nummer inzet.

Nog meer slecht nieuws in 2004 wanneer Ardie aangeeft te willen scheiden. Ik ben altijd een vechter en wil voor iets gaan, maar dat zou in dit geval niet werken. Het ging gewoon niet meer, dus weer werden de nodige tranen gehuild. Allerlei dingen regelen, dingen alvast inpakken, huis te koop zetten enz. enz. En daarnaast natuurlijk nog gewoon de zorg voor de meiden, die hier gelukkig heel weinig van hebben meegekregen. In april†
2005 zijn we definitief gescheiden en woonde Ardie zoveel mogelijk bij zijn ouders en omdat het anderhalf uur rijden is, besloten we dat hij ook nog een aantal dagen gewoon bij ons zou wonen. We hadden verder geen ruzie, dus dat ging prima, maar wel erg raar natuurlijk omdat je wel gescheiden ben. Gelukkig zijn we in december 2005 weer bij elkaar gekomen, na vele lange gesprekken, wat ook weer de nodige tranen opleverde (dit keer van geluk zal ik maar zeggen). Inmiddels wonen we alweer ruim 3 jaar gelukkig samen.Natuurlijk heb ik nog wel eens de nodige huilbuien, maar dan meer als ik tv kijk, bijv. Char of Hart in Aktie, maar ook bij een film of als ik jullie logjes lees (zeker nu alle logjes over de H verschijnen).

Liefs,
Jeannette
Sterkte morgen....

Voor morgen wil ik Marco en zijn gehele familie heel veel sterkte toewensen!!
Ik zal in gedachten bij jullie zijn!!

Liefs,
JeannettePersoneelsfeestje...
Al 8 1/2 jaar werk ik bij de C1000 Habraken (beetje reclame maken hihihi...) in Bakel en met veel plezier!!


In juli 2000 begon ik als cassiere en heb twee jaar achter de kassa gezeten. Erg leuk, veel contact met de klanten, slecht voor de lijn, je ziet tenslotte van alles voorbij komen hahaha.....
In 2002 ben ik na mijn zwangerschapsverlof begonnen in de slagerij. Ze hadden daar nog iemand nodig, of ik het wilde proberen. Natuurlijk geen probleem en ik ben daar uiteindelijk blijven hangen. Eerst hadden we nog een toonbank en bediende we de klanten. In 2004 toen ik voor de tweede keer terug kwam van zwangerschaps verlof was alles veranderd in zelf bediening. Wel even wennen, maar ik vind het wel prettiger werken. Het is niet meer zo gestresst als wanneer je de klanten moet helpen. Nu kunnen de klanten zichzelf helpen en hebben ze vragen, dan kunnen ze die altijd nog vragen. Bij ons komt al het vlees vers binnen en we hebben een eigen inpakmachine waardoor het voor de klant ook mogelijk is andere aantallen te krijgen dan in de toonbanken liggen. Het contact met de klanten is natuurlijk wel minder geworden door de zelfbediening.

Ieder jaar organiseerd onze baas een gezellig personeelsfeestje, welke door iedereen met gejuich wordt ontvangen. En ieder jaar is er ook wel weer iets bedacht om op zo'n dag te gaan doen. Zo hebben we al een keer een dart wedstrijdje gedaan, een playback wedstrijd (gewonnen door de afdeling slagerij natuurlijk ) en vandaag hadden ze bedacht dat we maar eens een puzzeltochtje door Bakel moesten doen. En dus moest†
we allemaal (tenminste wie zich aangemeld had voor het personeelsfeestje) verzamelen in een cafe in Bakel en werden we verdeeld in 8 groepjes. Iedereen kreeg zijn eigen route mee en was het tijd om op pad te gaan. Eerst een stukje door het dorp om vervolgens door de bossen te gaan. Onderweg natuurlijk allerlei vragen over de dingen die we tegen kwamen en met behulp van mensen die we tegen kwamen en een papa thuis achter het internet hahaha dachten we alle antwoorden gevonden te hebben. Maar we hebben wel ontzettend veel lol (en beweging) gehad. Terug in het cafe werd duidelijk dat we drie fouten hadden gemaakt, maar ja dat deed er niet meer toe. De uitslag hebben we verder ook niet meer gekregen. In het cafe konden we verder genieten van een drankje en een hapje en om een uur of 7 werd er friet met frikandellen en/of kroketten uitgedeeld en dat ging er best in!!

Om een uur of 8 ben ik lekker naar huis gegaan, ik vond het wel weer genoeg geweest voor vandaag. Nu nog even lekker logjes lezen en daarna mijn bedje in. Morgen tenslotte weer gewoon werken!!

Liefs,
Jeannette
Lieve Marco...........

Lieve Marco, Leontine, Luca, Senna, Jada en familie,


Via deze weg wil ik jullie condoleren met het verlies van jullie (schoon)vader en opa en wens ik jullie allemaal heel veel sterkte voor de komende tijd!!
Liefs,
Jeannette, Ardie, ZoŽ en Esmee

Wat eten we vandaag??
Ik ga eens lekker beginnen aan het eten. Manlief komt zo thuis, de jongste moet zo nog even bij een vriendinnetje opgehaald worden en de oudste ligt lekker even voor de tv naar Dora te kijken. Dus kan ik even rustig beginnen met het eten!!

Vandaag staat op het menu.......
lekkere gebakken aardappeltjes...........
†een lekkere gehaktbal erbij.........


en voor het gemak een potje appelmoes!!
En wat eten jullie vanavond??? Eet smakelijk!!

Liefs,
Jeannette
Verjaardagsfeest deel 2.....

Afgelopen zaterdag hebben we ZoŽ haar verjaardag al voor familie en vrienden gevierd zoals ik hier heb geschreven...........

Maar gisteren was het tijd voor haar andere feestjes!!

Eerst 's morgens haar feestje op school. Om kwart voor 10 zou het feestje van start gaan, dus moest ik natuurlijk verschijnen met alle lekkere traktaties!!

De grote verjaardagsstoel werd op zijn plaats gezet en de juf en de kinderen begonnen hun verjaardagsliedjes te zingen met een hoop kabaal van de muziekintrumentjes erbij.


Ondertussen werd er ook nog even lekker gedanst!!Uiteraard had ik voor haar de traktatie mee genomen en die mocht ze zelf tevoorschijn toveren!! En daarna uitdelen natuurlijk!!


Ook kreeg ze nog kadootjes. Een mooi vel met stickers met allemaal wilde dieren erop en stempel stiften van Cars. Als laatste mocht ze nog een lekker zakje chips met een leuk gummetje uitdelen en zat het feestje op school erop!!
Op de terugweg in de taxi hadden ze ook een klein feestje gevierd. De bus was helemaal versierd en ZoŽ had er voor gezorgd dat iedereen kon genieten van een lekker zakje chips!!


Daarna was het tijd om alles klaar te zetten, want niet snel daarna†belden de eerst gasten alweer aan, want het was tijd voor haar kinderfeestje!! Zeven kindjes uit haar klas had ze uitgenodigd en op 1 na waren ze allemaal gekomen.

Gijs, Yoeri, Noah, Cheyenne, Sven en Juul hadden allemaal een kadootje meegenomen die we verzameld hadden in een veel te klein mandje. Met een grote dobbelsteen moesten ze ombeurten proberen 6 te gooien en als dat was gelukt, mocht diegene een kadootje uitzoeken en aan ZoŽ geven. Nou we hebben het geweten, de dobbelsteen vloog om je oren..........

Daarna was het tijd om lekker te snoepen van een heerlijk zelf gekocht cakeje. Toen iedereen dat lekker opgesmuld had en alle gekke bekken weer rechtgetrokken waren, was het spelletjestijd!! Iedereen had dikke pret, maar was ook zeer geconcentreerd met Dokter Bibber, wat een leuk spel is dat toch. Ook een ander spel met allemaal appeltjes (ken het nog niet, want ze had het net kado gekregen) werd leuk gevonden!!

Nog even een laatste foto gezellig met een aantal vriendjes (Yoeri, Noah en Sven) en toen was het toch echt tijd om........................frietjes te gaan eten!!!!Het was een hele gezellige en geslaagde middag. ZoŽ was helemaal tevreden!!

De verjaardagsfeestjes worden afgesloten met vandaag nog een feestje bij zwemles. Nou ja, niet een echt feestje natuurlijk. Eerst zwemmen en†na de les werd er een grote†kring gevormd in het water en werd†er voor ZoŽ gezongen. Daarna het†zwembad uit en mocht ze nog trakteren†en daarna snel de kleren weer aan.

Kortom, onze feestweek zit er weer op en we hebben enorm genoten!!

Liefs,
Jeannette

Mijn G........
Mijn G.............begon ik te verdienen toen ik een jaar of 17 was en ik bij de Hema in Rotterdam in het restaurant ging werken. Ik heb daar denk ik zo'n 3 jaar gewerkt en in die periode lekker mijn eigen centjes verdient. Lekker gespaard en natuurlijk ook allerlei dingen†gekocht zoals tv of stereo toren, uitgaan†etc. Van mijn eigen verdiende G..........

Daarna heb ik een jaartje bij de (toen nog) Amro bank gewerkt, maar door de fusie met de ABN werd mijn jaarcontract niet verlengd.

Toen ben ik bij†het scheepvaartbedrijf OceanAir in Rotterdam terecht gekomen en werkte ik als administratief medewerkster. Ik had het enorm naar mijn zin. In die tijd samen met Ardie een huis gekocht en leuk ingericht. Allebei hadden we een tweedehands autootje, dus we mochten absoluut niet klagen. Ik ben ook nog van 5 dagen werken naar 3 dagen werken gegaan, omdat het me allemaal een beetje te vermoeiend werd. Dus wel een stapje terug, maar we konden het goed redden. Maar na 7 jaar werd ik het heen en weer reizen en vooral de files zat en besloot ik dichter bij huis te gaan werken. Bij een transportbedrijf en ook daar kon ik 3 dagen aan de slag.
Toch was het niet meer helemaal wat ik wilde en ook Ardie had het niet meer naar zijn zin op zijn werk. We besloten om te gaan verhuizen. In eerste instantie naar Friesland, maar dat ging niet door en uiteindelijk zijn we in Brabant terecht gekomen waar Ardie meteen aan de slag kon. Ons huis hadden we inmiddels met een flinke overwaarde verkocht en het tweedehands autootje van Ardie werd ingeruild voor een nieuwere auto.
Dankzij de overwaarde konden we tijdelijk op een camping een chalet huren terwijl we rondzochten voor een leuk huis en dat vonden we in Helmond.† Ik ben toen aan de slag gegaan in de supermarkt als kassiere. Totaal niet† waar ik voor geleerd had, maar had het wel ontzettend naar me zin en het verdiende best goed. Ondertussen waren we ook getrouwd en kregen we kinderen.

Het bedrijf waar Ardie werkte ging failliet, maar al na een week kon hij al ergens anders aan de slag en ik werk nog steeds bij de supermarkt. Samen verdienen we leuk G.........maar we moeten wel vaak puzzelen en soms is een maand net even te lang. Maar met ons gaat het gelukkig allemaal goed. We zijn allemaal gezond en dat is en blijft het belangrijkste!!

Natuurlijk een miljoentje zou best welkom zijn, ik kan best dromen van een groot vrijstaand huis met een lap grond waar Ardie dan met zijn grasmaaiertje overheen kan crossen en natuurlijk allebei een leuke nieuw autootje is ook erg leuk. Leuke reisjes overal naar toe..............maar toch ben ik het liefst lekker thuis met mijn gezinnetje. Als ik die maar heb.........het geld kan me gestolen worden!!

Liefs,
Jeannette
"Zie niet mijn masker
Maar kijk alsjeblieft door me heen"