Welkomsttekst
Heej Marco en de rest,

Welkom op mijn weblogje!!
Kijk gerust even rond!

xxx Jeanine
Profiel
Naam: Jeanine van Bergen
Leeftijd: 29 jaar
Uitgebreid profiel
Twitter - jeanienke
Volg mij!
Weblog van de week
Week 20 2012
Op de foto met Marco

Mijn eerste foto met Marco
Fanclubdag 2010, Nijkerk, 07-11-2010Tweede foto met Marco
De vlaamse 10, Brussel, 17-11-2010Derde foto met Marco.
De vlaamse 10, Brussel, 17-11-2010Vierde foto met Marco.
Signeersessie DDD Arnhem, 19-11-2010
Vijfde foto met Marco
Dichtbij Tour Kerkrade op mijn verjaardag!
30-10-2011Zesde foto met Marco
Dichtbij Tour Hasselt
11-12-2011Zevende foto met Marco
FCD 2012 Papendal
14-10-2012

Mijn Marco vriendinnetje Selma(L)

Mijn familie
Mijn tweelingzusje Ilona(links)Mijn broertje StefanWij 3en met onze hond Yoni
Foto album
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Februari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 borsato ;
en 1 gast borsato .
Mijn laatste reacties
hahahahahaha
14:37, 25 jun 2013
Volgens mij zat jij...
19:16, 2 mei 2013
Ik snap niet dat er...
11:45, 19 apr 2013
Wat ein leuke reactie van...
12:51, 16 apr 2013
Leuke foto's! Het was...
20:39, 24 mrt 2013
Limburg is...
21:16, 22 mrt 2013
Lieve Nathalie, Woorden...
08:57, 15 mrt 2013
Dankjulliewel allemaal...
18:31, 7 jan 2013
Dankjulliewel voor jullie...
18:30, 7 jan 2013
Dankjewel!
18:05, 30 okt 2012
Gastenboekje
Hier dan eindelijk mijn gastenboek.
Laat een berichtje achter!
Thuis zitten is niet leuk
Weer een hele tijd geleden. Helaas is er veel gebeurd en niet op een positieve manier. Sinds januari zit ik ziek thuis. Overspannen. Door allemaal kleine dingetjes die gebeurd zijn, grotendeels op de opleiding, is het bergafwaarts gegaan met me. Het dieptepunt was in januari toen ik op het punt stond om aan mijn afstudeerstage te beginnen. Toen heb ik besloten om de afstudeerstage uit te stellen en voorlopig alleen 1 dag per week stage te gaan lopen. 3x per 10 weken zou ik een hele stageweek doen. Echter kwam ik er in de eerste hele stageweek al achter dat ik dat helemaal niet aankon. Ik werd op maandagochtend en meost meteen overgeven. Ik voelde me heel misselijk maar besloot om toch te gaan. In het eerste uur ben ik een aantal keer de klas uit moeten lopen omdat het niet ging. Toen ik eenmaal naar huis ging en thuis was, was er niks meer aan de hand. De dag erna wilde ik weer naar stage gaan maar helaas gebeurde weer hetzelfde als de dag ervoor. En weer was alles voorbij toen ik thuis kwam. Ik ben naar de huisarts gegaan en daar heb ik besloten om mijn hele stage stop te zetten en eens lekker rust en tijd voor mezelf te nemen. Ook wat extra mentale ondersteuning is me aangeraden en dat heb ik dan ook geaccepteerd.
Nu gaat het steeds een beetje beter. In kleine stapjes ga ik vooruit. Ik werk een paar uur per week bij het bedrijf waar ik voorheen alleen in het weekend werkte en dat bevalt goed. Daar voel ik me goed en kanik mezelf zijn. Na de zomervakantie ga ik mijn afstudeerstage beginnen.
Maar eerst nog lekker een paar keer naar de Duizend Spiegels tour. Wat heb ik daar zin in. Lekker wat positiviteit. Ik ga in Kerkrade, Antwerpen en Amsterdam:)

Afgevallen
Vorig jaar heb ik al eens gelogd dat ik graag wilde afvallen. Na wat ups en downs toch actie ondernomen en uiteindelijk ben ik nu 10 kilo afgevallen. Ik wil nog eens 10 kilo kwijt maar ik ben al op de helft.
Hier een voor en na foto. Zien jullie het verschil?Eindelijk geluk in de liefde :D
Na alle logjes die slecht nieuws brachten over mijn liefdesleven heb ik nu goed nieuws. Na de oproep van Marco(filmpje weblog van de week) was het nog steeds niet gelukt om een vriend te vinden. Maar deze zomer heb ik een lieve jongen leren kennen die nu mijn vriend is :D We zijn nu 3 maanden gelukkig samen. We zijn al gezellig een weekendje naar Brugge geweest samen. Zie hier de foto's Gelukkig laat hij me heel vrij in het fan van Marco zijn Erg fijn. Bij hem kan ik lekker mezelf zijn en hij is super lief voor me.
Nooit gedacht dat ik nog vlinders in mijn buik kon hebben. Maar ja hoor... ze zijn er
Waar moet ik beginnen?
Waar moet ik beginnen? Het is alweer 3 maanden geleden dat ik voor de laatste keer gelogd heb. In drie maanden is er veel gebeurd.

Laat ik beginnen bij school. Vorige week heb ik mijn leeftijdsprofilering afgesloten op de Pabo. Ik heb 30 weken gewerkt aan mijn profilering jonge kind. Dat zijn dus de groepen 1 t/m 4. De laatste 10 weken van dit schoojaar ga ik werken aan een minor. Ik heb gekozen voor de minor leerpsychologie. Het is een pittige, maar wel zeer interessante minor. Het worden nog 10 zware weken maar dan heb ik wel een hele mooie specialisatie gedaan. Over 8 weekjes moet ik ook al afscheid gaan nemen van mijn stageklas. 1 jaar lang heb ik stage gelopen in groep 1/2. Ik heb gemerkt dat ik toch wel gehecht ben geraakt aan de 32 schatjes in mijn klas en zie al erg op tegen mijn laatste stagedag.


Dan mijn werk. Ik heb een tijdje bij PostNL gewerkt maar dit beviel me niet. Onlangs heb ik ontslag genomen. Wat een last van mijn schouders. Op het moment ben ik bezig met een sollicitatie bij een kinderopvang in een sportschool. Ik mag donderdag en volgende week dinsdag een ochtend meelopen om te kijken of het bevalt van beide kanten. Ik hoop dat ik daar kan gaan werken. Dan heb ik eindelijk een bijbaantje wat aansluit (enigzins dan) bij mijn opleiding.

Dan is er nog de liefde. Iets waar ik niet zo succesvol in ben. Ik heb een paar maanden terug gelogd dat er iemand was maar dat ik daar nog niet teveel over kwijt wilde/kon. Inmiddels ben ik nog niet heel veel verder aangezien hij niet weet wat hij wil. Ik begin nu ook te twijfelen of dit wel is wat ik wil. Ik ben toe aan een stabiele relatie waarin ik zeker weet dat iemand 100% voor me gaat. Ik wil met het oog op de toekomst langzaam gaan bouwen en op deze manier kan dat niet. Soms heb ik hier wel moeite mee, maar misschien wil ik het ook wel te graag. Ik weet het niet. Liefde is schijnbaar (nog) niet voor mij weggelegd.


En dan is er ook nog Marco. Het is een tijdje rustig geweest maar onlangs toch weer een leuk Marco-dagje gehad. Samen met Rachelle ben ik vanuit Limburg naar Alkmaar gereisd om naar 538 voor Warchild te gaan. In Alkmaar aangekomen zijn we natuurlijk het Borsato broodje gaan proeven. Ik vond het  heerlijk. Ook Marco was aanwezig en nam gelukkig alle tijd om op de foto te gaan. Zo ook met mij. Ik ging al naast Marco staan, maar Marco pakte me bij mn armen beet *zucht* en hield me stevig vast terwijl hij achter me ging staan. "Helaas" was de foto mislukt en moest de foto overnieuw. Opnieuw pakte hij me vast*zucht*. Toen was de foto wel gelukt. Vervolgens zijn we naar het Waagplein gelopen waar het allemaal te doen was. Een erg gezellige middag met gezellige Borsato mensen.


Ook het voetballen is gewoon doorgegaan. We zijn na de winterstop gestart in de kampioenspoule van de zesde klasse. In het begin hebben we een vliegende start gehad en stonden we al snel eerste. Helaas zijn er een aantal dames door werk, liefde en verhuizen gestopt en hebben we maar net genoeg dames om wedstrijd te kunnen spelen. Mede hierdoor zijn we gezakt naar de vierde plaats en kunnen we ook geen kampioen meer worden helaas. Volgend jaar beter...
Met hemelvaart ga ik weer drie dagen met de jeugd van de voetbalclub op kamp. Drie dagen weinig slaap, veel voetbal en vooral veel gevechten met eieren, meel en scheerschuim dtaan me te wachten. Erg leuk om ieder jaar als leiding te fungeren! Ik heb er zin in!

Morgen is de laatste Koninginnedag en ook ik ga naar Ahoy. Wie gaat nog meer?

Groetjes,
Mijn valentijn
Mijn valentijnsdag loopt wat minder goed dan verwacht. Al 7 maanden ben ik aan het appen, smsen, bellen en afspreken met een lieve jongen. Ik dacht eindelijk eens een leuke verliefde valentijnsdag tegenmoet te gaan. Vorige week zijn we nog naar de bioscoop geweest, zaterdag hebben we nog samen een gezellige carnavalsavond gehad samen en zondag is hij nog naar de optocht komen kijken waar ik mee liep. Maandag hebben we nog gewhatsappt en was er nog niks aan de hand. Dinsdagochtend waren we weer aan het appen en opeens vertelde hij me dat hij niet wist of hij klaar was voor wat nieuws. Erg jammer. Natuurlijk heb ik de tranen laten rollen. Ik ben echt verliefd op deze jongen. Een gevoel wat ik toch al lang niet meer heb gehad. Onverwacht en op het laatste moment heb ik dus geen valentijn.
Daarom is valentijn voor mij voor mensen om wie ik geef. Mijn vriendinnen, mijn familie en mijn lieve hondje.
Afscheid nemen doet pijn... heel veel pijn
Zojuist hebben we afscheid genomen van het meisje waar ik in mijn vorige log over vertelde.
Het was erg druk, maar wel echt heel mooi. Heel persoonlijk, mooie muziek en een prachtige foto van haar.
Ook een nummer van Marco... ik kan het niet alleen...

Meisje...waarom toch? Rust zacht.

Rust Zacht lieve meid :(
Gisteren rond 17 uur kreeg ik verschrikkelijk nieuws. Een meisje wat bij onze carnavalsgroep heeft gezeten heeft zichzelf van het leven beroofd
Iedereen blijft achter met de grote vraag... WAAROM??? Altijd een glimlach op haar gezicht. Altijd vrolijk en spontaan.Lieve Saar rust zacht! 24/03/1985 -  02/01/2013
De komende week is ook onze lieve Marinka er al twee jaar niet meer. Zij werd op 8 januari 2011 aangereden en was opslag dood. Wat zijn die twee jaar snel gegaan!


We denken nog steeds aan je!
Marco's favoriet!!
Ik ben deze week nummer 2 bij Marco's favorieten!


Winterwereld
Afgelopen vrijdag ben ik met mijn nieuwe camera het park en het bos in geweest om foto's te maken in mijn dorpje Elsloo. Hier het resultaat!"Al is mijn wereld nog zo grauw
Ik vind altijd mijn troost bij jou"