Welkomsttekst
Hallo allemaal,

Ik ben Sämira,een 32 jarige vrouw...mama van 2 prachtige dochters en al ruim 20 jaar fan van Marco.
Wat Marco al die jaren met zijn muziek voor mij heeft betekent is zo ontzettend veel!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: Samira
Leeftijd: 36 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
Rubrieken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Nogmaals mijn...
09:12, 24 apr 2015
Bedankt voor alle lieve...
11:56, 22 apr 2015
De link kun je trouwens...
22:17, 20 apr 2015
Ik ben op Facebook te...
15:44, 20 apr 2015
Bijzonder he Danny....de...
15:41, 20 apr 2015
Wat een super lieve...
15:16, 20 apr 2015
Bedankt Jelly! Ik ontvang...
06:55, 20 apr 2015
Hoi Jennifer. Bedankt...
06:54, 20 apr 2015
Jayna....onze kleine Ster op Youtube
The Day After....
Jeej....wat zijn wij vandaag bedolven onder de reacties op het optreden van onze Jayna me Marco gister! Zoveel reacties nav de weblog, via facebook en ook op Youtube verschenen al meerdere filmpjes.
Nooit kunnen denken dat deze dag dit effect zou hebben. Wat heeft ons meisje vandaag ook nog nagenoten. Op school hebben alle leerkrachten in hun klas op het digibord het filmpje afgespeeld....stuk voor stuk kreeg ik een mail van de leerkrachten met als reactie "Kippevel.....Bijzonder....Mooi...Stoer....Wat Goed....en Ontroerend....
De kleuterjuf noemde nog dat ze het zo mooi vindt om te zien dat Jayna haar talent nu eindelijk durft te laten zien....buiten dat podium vaak nog bescheiden en verlegen....maar er op gaat de knop om....
Jayna straalt nog steeds van oor tot oor en weer het nu heel zeker.....ze wil nog veel vaker op dat podium staan! Naast haar passie voor dansen 2 keer in de week wil ze volgend jaar bij haar dansschool ook meedoen in de musicalklas, waar ook een zangdocente is en ook het acteren aan bod komt natuurlijk.
Deze dag heeft zoveel meer gebracht dan dat we ooit hadden kunnen dromen.... Hoe mooi ze uit de visagie kwam....als een echte ster behandeld en aangesproken werd door iedereen. Marco zo lief en enthousiast....maar ook de bandleden zo trots op het podium en haar backstage aanmoedigen en complimenten geven....kandidaten van de Voice kids die haar aanspraken en samen op de foto wilden. Op de foto met Sjors, Marieke, Giovanni, Laura en Armando.....Alles kwam vandaag nog een keer voorbij...
Op Youtube staat zelfs een filmpje waarin ze Jada Borsato genoemd wordt....de namen schelen niet veel en Jayna zou best af en toe Jada haar plekje op de kruk willen innemen.....al kan niemand natuurlijk tippen aan Marco en zijn Dochter samen ;-)
Jayna heeft vandaag via een appje aan de fanclub Marco nog bedankt voor alles....ze is eigenlijk wel heel benieuwd wat Marco er van vondt....wie weet hoort ze dat ooit nog terug :-)

Ik deel graag het volgende filmpje met jullie...

https://www.youtube.com/watch?v=cFaOycbdwWY
 
Geplaatst op Youtube en vanaf het balkon gefilmd....zo mooi....zo beleven we het elke keer opnieuw!
Mijn Dochter Jayna met Marco"samen voor altijd""
Zondag 19 april 2015......een dag om nooit meer te vergeten!
"De mooiste dag uit mijn leven!" Zoals Jayna deze omschreef...
Een dag waarvan we nog steeds niet beseffen dat het geen droom was,maar werkelijkheid. Een dag waarvan elke moeder droomt....je dochter zo zien genieten en gelukkig zijn! Ik ben Marco en de medewerkers van de fanclub hier eeuwig dankbaar voor. Wat dit met het zelfvertrrouwen van ons meisje doet is niet te beschrijven. Juist ons meisje is dit zo gegund, na hectische jaren in haar jonge leventje.....ik leef echt even op een roze wolk!
Terwijl zij heerlijk in dromenland is....moet ik mij verhaal echt nog even kwijt....
"Vandaag is rood
wat rood hoort te zijn "