Welkomsttekst

(heartbounce)Welkom op onze weblog (heartbounce)

Wij wensen jullie heel veel

lees (lezen)en kijk plezier

op onze (typing)weblogje

Een kaarsje voor onze

(l)lieve familieleden en vrienden(l)
die veel te vroeg van ons
heen zijn gegaan

Onze dierbaren zitten voor altijd in onze
(l)hartjes en gedachten(l)

Elke dag denken we aan onze
(l)lieve familieleden en vrienden(l)
Voor ons blijft het een groot gemis
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: Jan, Claudia & Lady
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Borsato verjaardag & overleden
Verjaardag

Roberto (vader)
Geboren:
1 januari (1940)
       &
Hij is overleden op:
23 januari (2009)


Borsato verjaardagen
Verjaardagen familie Borsato


Hartelijk gefeliciteerd

Silvana (zus)
Geboren:
7 februari 1970

Mary (moeder)
Geboren:
7 juli 1945

Marco
Geboren:
21 december 1966

Armando
Geboren:
9 december 1967

Leontine
Geboren:
10 december 1967

Luca
Geboren:
30 november 1998

Senna
Geboren:
23 september 2001

Jada
Geboren:
3 december 2002
Gastenboek
Welkom in ons gastenboek

Als je het leuk vindt,
laat dan gerust een berichtje achter
in ons gastenboekje
Marco's favoriet
jan-claudia
8 maart 2013
Borsato trouwdag
Marco & Leontine,
Getrouwd op:
22 mei 1998


Hartelijk gefeliciteerd met jullie trouwdag
Weblog van de Week


http://www.youtube.com/watch?v=SHNwCLwjX84
fanclubdag
Lieve Marco,

De fanclubdag was in een woord FANTASTISCH.
Het was een groot feest.
Wij waren op de fanclubdag met zijn zesjes.
Jan, Jamie (onze dochter), onze twee buurmeisjes en een hele goede en lieve vriendin.
Van het geld wat ik voor mijn verjaardag heb gekregen, heb ik hele mooie en leuke Marco Borsato Merchadise gekocht.
Waaronder een Marco Borsaot grote zware tas, 2 heldere waxinelichthoudertjes en 2 matte waxinelichthoudertjes met de tekst Jij hoort bij mij en ik hoor bij jou, een helderglas windlicht met de tekst "Samen voor Altijd" een Marco Borsato pen en ook had ik een notitieblokje maar deze is helaas zoek geraakt.

We hebben de hele dag super genoten van jou en je muziek samen met je band.
Wat wij natuurlijk ook helemaal geweldig vonden, dat SJORS van der PANNE er was, helaas is het niet gelukt om met hem op de foto te gaan, hopelijk lukt dat een andere keer wel.
Ja en ALI B. was ook super goed en leuk, ik heb ALI B. van een hele andere kant gezien, die ik niet kende. Ja het is echt een jongen met gevoel.

Heel veel liefs + kusjes + dikke knuffels van Jan, Claudia en een pootje van Lady
Fanclubdag
Lieve Marco,

De fanclubdag was een hele bijzondere dag, deze dag stond in het teken van wensen invervulling te laten gaan. De wensen zijn voor heel veel mensen invervulling gegaan en die zijn zeer zeker geslaagd. Deze fanclubdag gingen Jan & ik (Claudia) voor het eerst als een verloofd stelletje, was extra leuk voor ons.
Voor ons was het nog eens heel erg spannend of we erbij konden zijn, dat hou je van ons te goed.

Marco wij hebben ontzettend genoten van deze bijzondere fanclubdag.
De aanwezigheid van jou kandidaten van "The Voice of Holland" en "The Voice Kids" tweede seizoen was te gek.
De optredens van Lindsay, Barbara, Ivar, Jesse & Laura waren zo goed en wat zijn ze allemaal gegroeid kwa stem en als persoon. Ze klonken live allemaal vele malen mooier.
De duetten Barbara & Ivar, Jesse & Laura, wat goed zeg.
"The Voice Kids" die voor jou een verrassing hadden, dat was overweldigend mooi. Ierdereen zong uit volle borst mee bij alle optredens, echt te GEWELDIG.
Zowel bij "The Voice of Holland" als bij "The Voice Kids" zeg je altijd, eens Team Borsato, altijd Team Borsato, dat zijn zulke mooie en lieve woorden.
Tijdens deze mooie fanclubdag, zei je tegen ons als fan zijnde, dat geldt ook voor jullie. EensTeam Borsato, altijd Team Borsato, zo mooi om te horen op deze speciale dag. Voor ons (Jan & mij, Claudia) Marco, eens fan van Marco Borsato, altijd een fan van Marco Borsato. Jij zei ook tegen alle fans, jullie zijn ook mijn vrienden, nu Marco jij bent ook onze vriend voor altijd. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, WE HOUDEN VAN JOU EN JE BENT EEN KANJER. Wij hopen nog heel veel van jou te mogen blijven genieten en van jou muziek.
We hebben jou nieuwe nummer vandaag meerdere keren gehoord en je nieuwe single is  echt fantastisch, voor ons is ie al platina waard. Maakt ons erg nieuwsgierig naar je volledige album. we kunnen niet wachten om jou nieuwe album in huis te hebben.

Ja en toen was er nog een verrassing voor jou beste vriendinnetje Nathalie. Wat was het emotioneel zeg, maar zo verschrikkelijk lief en mooi welverdiend. Nathalie zelf doet echt heel erg veel voor de fanclub en fanclubdag. Gelukkig krijgt Nathalie ook heel veel hulp van haar collega's. 
 
Wij willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor deze mooie fanclubdag en hopelijk tot heel gauw. We kijken alweer uit naar volgende fanclubdag.

Heel veel  liefs +  kusjes + dikke  knuffels van Jan & ClaudiaWKIJSVWM
Lieve Marco,

Graag wilen wij meedoen met de prijsvraag WKIJSVWM.

Voor welke drie dingen zou je mij wakker mogen maken;

1. Graag zou ik willen zwemmen met dolfijnen, samen met mijn man/partner & met jou, Marco.

2. Graag zou ik op een mooie locatie een fotoshoot willen laten maken door jou Marco.

3. Graag zou ik samen met jou Marco iets lekkers willen maken voor mijn man/partner.


Heel veel  liefs +  kusjes + dikke  knuffels  van Jan & Claudia
Speciale, mooie & emotionele dag
Lieve Marco ,

De fanclubdag was een fantastische  dag en ook hele emotioneel dag.
Mijn partner & ik zijn nu voor de vijfde keer samen naar de fanclubdag geweest.
Deze fanclubdag was heel speciaal, mooi en ook erg emotioneel.

Marco, ik wil jouw uitleggen, waarom deze dag zo speciaal, mooi en emotioneel was. Vorig jaar hadden we voor de eerste keer een rolstoel kaartje besteld, die helaas niet door kon gaan, omdat jij een poliep op je stembanden had. Wat heel erg schrikken was, toen we dat hoorde. Gelukkig ben je daarvan helemaal hersteld.

Dit jaar hebben/hadden we voor de tweede keer een rolstoelkaartje besteld.
Het was de eerste fanclubdag dat ik in de rolstoel moest, dat vond ik heel erg moeilijk.
De reden waarom ik in de rolstoel zit/zat, is omdat ik fibromyalgie heb.
Reuma zit bij ons in de familie.
Fibromyalgie is een reuma onderdeel wat in de weke delen zit. Waarschijnlijk heb je er al eerder van gehoord. Het is in mijn rechterpols begonnen. Fibromyalgie is ook iets wat langzaam door en in lichaam sluipt. Op een bepaalt moment komt het naar buiten. Nu zit het door mijn hele lichaam, waardoor ik nu niet meer de hele dag kan staan en lopen. Vorig jaar tijdens boodschappen doen, ben ik gevallen. We liepen een trap op en toen viel ik naar voren (terwijl mijn partner & ik samen de trap op liepen) kon mijn partner mij nog net op tijd opvangen, anders had ik met mijn gezicht op de traptreden/traptredes terecht gekomen. Ik was heel erg blij dat mijn partner mij kon opvangen, alleen zijn mijn benen niet snel stabiel genoeg om direct verder te kunnen staan en te lopen. Daarna ben ik nog een aantal keren gevallen in huis.
Door deze val incidenten hebben wij een rolstoel aangeschaft. Ja, als wij een dagje uitgaan, kan ik nu ook gelukkig mee, alleen zit ik in de rolstoel. Leuk is het niet, maar als je niet langer dan een half uurtje kan lopen, is dat voor degene waar je mee uit bent, ook niet leuk om direct weer naar huis te gaan.

Ja, nu naar de fanclubdag, voor het eerst in de rolstoel, dat vond ik heel erg moeilijk en emotioneel. Hoe dichter we bij Papendal kwamen, hoe meer ik een brok in mijn keel kreeg. Het moment is daar, we zijn aangekomen. Nu de auto uit en in de rolstoel, tja, toen moest ik heel erg slikken. Mijn partner zei, lukt het schat. Ja, zei ik; het lukt wel. Toen kwamen we aan, bij de deur en we werden heel erg lief opgevangen door deze dames. We kwamen de zaal binnen en ik voelde een behoorlijke druk op mijn borst van de spanning. Mijn partner en ik gingen langs de kraampjes en we kwamen een kraampje tegen waar je muntjes kon kopen voor eten en drinken, maar het was zo verschrikkelijk druk, dat we maar weer even verder de zaal in zijn gegaan.
Ja en toen zag ik jou staan en zei tegen mijn partner, daar is Marco, daar is Marco. Ja zei mijn partner; ik zie Marco ook, maar hij is even druk bezig met zijn telefoon, laat Marco maar even met rust. Ik zei tegen mijn partner ik zou heel graag met Marco op de foto willen, maar ik durf het niet te vragen, ik durf het niet te vragen zei ik huilend. Mijn partner zei, het komt wel goed, ik zal kijken of ik Marco kan vragen of hij met jouw op de foto wil. Terwijl mijn partner dat tegen mij zei; stonden er twee dames die dat gehoord hadden en vroegen aan ons, zullen wij/zal ik het voor je vragen of Marco met jou op de foto wil. Toen zei ik huilend, als u dat wilt doen, heel graag.
En ja daar is het mooie moment, jij (Marco) kwam achter mij staan en mijn partner heeft van ons samen een hele mooie foto gemaakt.En je zei; er komt ook nog een momentje aan het einde van de dag voor jullie mindervalide fans. Marco je hebt mij zo verschrikkelijk blij gemaakt, dat je met mij op de foto wilde aan het begin van de fanclubdag.
Marco hartelijk bedankt voor dit mooie moment, je hebt mij heel erg gelukkig gemaakt. Na ons foto momentje zijn mijn partner en ik verder de zaal in gegaan en hebben gelukkig muntjes kunnen kopen om te kunnen eten en drinken. Daarna zijn we naar de rolstoelplaatsen gegaan en daar hebben we een hele mooie plaats toegewezen gekregen, zodat we alles goed konden zien.
Ik heb ook aan Nathalie nog gevraagd of ze met mij op de foto wilde, waarop Nathalie zei; zullen we dat aan het einde van de dag doen, dat is goed antwoorde ik. 

Ja en toen was het twaalf uur en ging de fanclubdag van start. Het eerste onderdeel was afgelopen en toen moesten wij eventjes weg en toen we terug kwamen zijn we naar het kraampje van Iris Kroes gegaan en daar stond een lange wachtrij, dachten mijn partner & ik, maar dat bleek gelukkig mee te vallen.
Mijn partner zei tegen een mevrouw; ik dring niet voor hoor, maar ik zet mijn partner vast neer, zodat ik straks een foto van Iris Kroes en mijn meisje kan maken. Die mevrouw hoorde het niet, maar Iris Kroes hoorde het wel en ze zei direct tegen mijn partner kom maar hoor en mijn partner mocht van Iris Kroes en mij een foto maken.
De foto van Iris Kroes en mij is ook heel erg mooi geworden, wat is Iris Kroes een mooie en lieve meid zeg.Is en blijft ook net als jij (Marco) gewoon zichzelf. Na deze foto shoot zijn we weer terug naar de rolstoelplaatsen gegaan en ook daar hadden we weer een mooie plaats, alleen kon mijn partner niet meer op een stoel zitten, die heeft gestaan en op de grond gezeten.

Ook is hij tussentijds nog even gaan lopen, omdat hij heel erg last van zijn rug en schouder heeft. Mijn partner vroeg of ik mee wilde of dat ik wilde blijven, toen zei ik; ik blijf wel hier. Want we hadden nog weer een betere rolstoelplaats dan dan de eerste keer. Mijn partner had me nog dichterbij het podium kunnen neerzetten.

Het spel van Ik Hou Van Marco is begonnen, wat was het leuk.
Ook was ik met een vraag helemaal in de war.
Er werd een vraag gesteld om een aantal nummers op te noemen die op de cd "De Waarheid" staan.
Ik noemde een paar juiste nummers op en een paar niet juiste nummers. Ik haalde de cd "De Waarheid" en "De Bestemming" even door elkaar. Toen alle spelletjes achter de rug waren, werd alles afgebouwd en de spullen klaar gezet voor het optreden jij met de band.
Het optreden begon met de sound-check en het liedje Rood. Wij allen zongen direct uit volle borst mee. En toen je het liedje Rood gezongen had, zei je tegen ons, dit is  alleen nog maar een sound-check hoor.Maar heel kort daarna begon het optreden, en ook daar zongen we allemaal uit volle borst mee.
Marco je duet met Krystle was heel erg mooi en je duet met Vajen was ook heel erg mooi, ik kreeg kippevel. Toen vroeg je aan Vajen of zij het liedje Climb wilde zingen en dat deed Vajen en wat was/is ze goed zeg, ook bij haar optreden alleen kreeg ik kippevel.
Ook Krystle en Vajen zijn gewoon zichzelf. Wat is dat mooi om te zien, zeg.

Marco wat jij allemaal voor je fans doet, kan niemand anders zo goed als alleen jij. Wij als fans houden van jou en jij houdt van jouw fans. Ontzettend bedankt voor alle mooie dingen die jij voor ons doet.

Ja, het optreden is voorbij en wij als mindervaliden fans werden in een hele grote kring gezet samen met onze begeleiders. Mijn begeleider is/was mijn allerliefste partner, hij heeft echt alles voor mij over. Ik heb ook alles voor mijn partner over.Voordat de foto shoot met jou plaats zou vinden, liep Vajen ook bij de mindervalide mensen. En toen vroeg ik aan haar of ze ook met mij op de foto wilde en dat wilde Vajen gelukkig.
Deze foto's zijn ook heel erg mooi geworden.Nu is het moment gekomen voor de foto shoot om met jou en jouw mindervalide fans op de foto te gaan.
Nathalie stond ook bij de fotograven om alles een beetje in de gaten te houden of alles goed zou gaan. Later kwam er een vreemde meneer nog met een poster van jou en zei; dan kun je aan Marco vragen of hij een handtekening op je poster wilt zetten.

Het moment is daar, jij (Marco) staat bij/naast mij en de foto's werden door de fotograven en mijn partner gemaakt.
Op het moment dat je bij/naast mij stond, zei ik tegen jouw, dat mijn partner & ik in maart Weblog van de Week waren, dat je een filmpje voor ons had gemaakt, je zei hele lieve dingen tegen ons en dat je hoopte ons te zien in het Ziggo Dome. Ik vertelde ook dat het niet wilde lukken om het filmpje op onze weblog te zetten en toen vroeg jij aan mij, of het ons nu wel gelukt is om het filmpje op onze weblog te zetten. Toen zei ik; ja het is gelukt en we zijn ook naar het Ziggo Dome geweest. Waarop jij antwoordde; echt waar, waarop ik antwoordde; ja Marco echt waar.
De foto's die mijn partner heeft gemaakt van jou samen met mij zijn ook heel erg mooi geworden.


De poster die ik gekregen had, heb je een handtekening opgezet.
Na dat jij (Marco) en ik op de foto ben geweest, heeft Nathalie nog een hele mooie foto van jou (Marco), mijn partner en mij gemaakt. ook deze foto is heel erg mooi geworden.Direct daarna ben ik ook met Nathalie op de foto geweest. Ook deze foto's zijn heel erg mooi geworden.Nathalie hebben we ook nog even gesproken en haar hartelijk bedankt dat we toch mochten komen naar de fanclubdag. We hebben haar de situatie uitgelegd en Nathalie zei toen, dan kunnen jullie voortaan rolstoelkaartjes bestellen (toen begon ik weer te huilen, (toen Nathalie dat zei), om naar de fanclubdagen te komen. Ik heb Nathalie verteld, dat ik eerder in een rolstoel gezeten had. Toen was ik 21 jaar. Ja en nu een aantal jaren later, zit ik voor dagjes uit, helaas weer in een rolstoel en nu ben ik 42 jaar. Waarop Nathalie zie; ben jij 42 jaar dat zou je niet zeggen; waarop ik zei; ja ik ben 42 jaar.
De foto's die mijn partner heeft gemaakt sturen we nog naar jouw/jullie toe.
Ja nu is de fanclubdag echt afgelopen en is het tijd om naar huis te gaan. Toen we naar de uitgang zouden gaan, zag ik Tamara. Ik zei tegen mijn partner, daar staat Tamara, die zou ik ook graag willen bedanken voor haar berichtje die ze ons gestuurd heeft. Tijdens ons gesprek met Tamara, begon ik ook weer te huilen. Na ons gesprek met Tamara zijn we naar de uitgang gegaan. Ik heb Tamara ook verteld dat ik nog steeds werk.

Ik werk als secretarieel medewerkster op kantoor en door aanpassingen op mijn werk kan ik het werk nu nog blijven doen. Het is wel heel erg vermoeiend maar wel heel erg leuk om te doen. Ik ga met plezier naar mijn werk. Op weg naar de uitgang huilde ik nog steeds. Toen we bij de auto waren en ik een klein poosje in de auto zat kon ik pas stoppen met huilen, alle emoties kwamen er bij mij uit. We hebben vanaf begin januari tot nu alweer heel wat mee gemaakt en het zijn beslist geen leuke dingen. Daarom doen mijn partner & ik tussentijds ook leuke dingen samen. We hebben onderweg Marco heerlijk naar jouw liedjes geluisterd, daar werd ik weer rustig van.

Mijn partner & ik doen en delen alles samen. Het enige wat we niet samen doen is naar ons werk gaan.
Eerder heb ik al in 1 of meerdere weblogjes geschreven, dat hij mijn mannetje is.
Wij wonen samen en zijn niet getrouwd, voor mijn partner & mij, zijn we gevoels matig man en vrouw voor elkaar. We zijn elkaars beste vriendjes/maatjes en we willen samen door het leven gaan en samen oud worden met elkaar. De trouwbelofte die je doet als je gaat trouwen, hebben wij mondeling tegen elkaar gezegd. Mijn partner is voor mij mijn allerliefste mannetje en mijn allerbeste vriendje/maatje. En voor mijn partner ben ik zijn allerliefste vrouwtje/meisje en zijn allerbeste vriendinnetje/maatje.
Marco, mijn partner & ik zouden niet weten wat we zonder elkaar zouden moeten doen. Wij zijn zo gelukkig met elkaar.
Voordat  wij een stelletje waren, was ik alleen lid van de fanclub Marco Borsato. Op het moment dat mijn partner & ik wel een stelletje waren, is mijn partner in 2008 familielid geworden van de fanclub Marco Borsato.
Mijn partner is ook door mij fan van jou geworden.
We zijn ook twee keer met zijn viertjes naar de fanclubdag geweest en zijn twee dochters staan ook met jouw op de foto, ook dat zijn hele leuke foto's geworden.
Door allerlei omstandigheden zijn we naar de twaalfde fanclubdag met zijn tweetjes gekomen.
Mijn partner & ik hebben heel erg genoten van deze speciale en mooie dag.
Nogmaals Marco jij en jouw band, Nathalie, Tamara & Eric, Esther, Danielle, Martine, Ben/Bennie en degene die we vergeten zijn op te noemen, mijn partner & ik willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor deze fantastische dag.

Heel veel liefs + kusjes + dikke  knuffels van Jan &
Claudia
Fanclubdag
Lieve Marco,

Joepie, de fanclubdag komt nu ook steeds dichterbij.
Daar kijken we natuurlijk ook heel erg naar uit. We zijn ook heel erg benieuwd hoe Papendal er van binnen uit ziet in het echt, de foto's zien er goed uit.
Wij denken dat het weer een hele leuke dag gaat worden, met heel veel leuke dingen en verrassingen. Gelukkig mogen we het dit jaar weer allemaal gaan meemaken.
We hebben heel veel zin in de fanclubdag.

Wij hopen tot heel gauw Marco.

Liefs van Jan & Claudia
Nieuwsbrief 1
Lieve Marco

Ik moet even iets rechtzetten. In de vorige weblog heb ik geschreven dat wij samen met nog twee anderen weblog van de maand maart waren. Dat heb ik niet goed gelezen in de nieuwsbrief, die we via de mail hebben gekregen.
Iemand heeft ons hier op geattendeerd, dank je wel hiervoor.
Sorry, dat we het verkeerd begrepen hebben.

Degene die het wel is / was, willen wij van harte feliciteren.

Toch zijn wij nog steeds heel erg blij, dat Jan & ik weblog van de week zijn geweest.

Hopelijk ben je niet boos Marco, dat ik het verkeerd begrepen heb.

Lieve groetjes van Jan & Claudia
Platina lidmaatschap
Lieve Marco,

Wij hebben al een aantal dagen mail contact met de fanclub over de video afbeelding, die jij voor ons hebt gemaakt. Wij willen de video afbeelding op onze weblog zetten en dat lukt/lukte alsmaar niet. Nu weten wij wat de oorzaak is. De dames van de fanclub hebben ons daarin goed geholpen en geadviseerd, waardoor Jan & ik hebben besloten om een platina lidmaatschap te nemen. Dan kunnen we wel de video afbeelding op onze weblog plaatsen en onze weblob wordt dan nog veel mooier.
Dames van de fanclub, Jan & ik willen jullie heel erg  bedanken voor jullie hulp en advies.
Jan & ik zijn er heel erg blij mee.

Lieve groetjes van Jan & Claudia
Foto
Lieve  Marco,

Op jou/jullie website zag ik, dat jij/jullie een foto van mij samen met mijn stiefdochter geplaatst hebben in het artikel fanclubdag 2010. Marco, ik voel me zeer vereerd dat deze foto op jou/jullie website staat.
Marco en alle medewerkers hartelijk dank voor deze eervolle plaats.

Het Symphonica in Rosso heb ik aan en die zit echt heerlijk warm en aankomende week ga ik mijn Witlicht vest aantrekken.

Heel veel  liefs +  kusjes + dikke  knuffels van: Jan & Claudia
Faclubdag 2010
Lieve Marco,

De fanclubdag was een geweldige dag. We hebben genoten met zijn viertjes.
Het toppunt van de dag was, dat wij als gezin zijnde individueel met jou Marco op de  foto staan. Alle vier de foto's zijn erg mooi geworden. Wij gaan met zijn viertjes een mooie lijst uitzoeken, om alle vier de foto's inlijsten en ophangen in ons huis. Deze foto herinnering waar wij met jou op staan, betekend heel erg veel voor ons.
Marco ik moet je wel zeggen, ik was behoorlijk  zenuwachtig om met jou op de foto te gaan, het was de eerste keer voor mij en voor mijn partner, dat wij met jou op de foto gingen.
Toen de foto met jou en mij, met jou en mijn partner en met jou en mijn twee stiefdochters gemaakt waren, waren  wij heel erg blij en we liepen met zijn viertjes weg. Ik ging met behoorlijke knikkende knieën en een bibberend lijfje weg, na de foto-shoot. Ik ben zo verschrikkelijk  blij dat het nu echt gelukt is.
Toen ik even een beetje aan het rond kijken was naar de kraampjes, werd ik aangesproken door een mevrouw, die een filmpje van je maakte, waardoor je een foto-shoot kan winnen. Ik zei tegen die mevrouw, dat ik niet wist wat ik zeggen moest en dat ik normaal dit soort dingen nooit doe, omdat ik daar veel te verlegen voor ben. Dat was ik ook, zei ze. Deze mevrouw zei, ik heb het ook gedaan, en die heb je op het grote scherm laten zien. Wat een prachtige foto's waren dat, van die drie dames. Toen zei ik tegen haar, acht wat maakt het ook uit, maak maar een filmpje, ik probeer het wel of het lukt. En ja hoor, het is me gelukt Marco, dank zij die mevrouw. Nu geduldig afwachten, of ik iets gewonnen heb. Wat voor mij het belangrijkste was, dat ik er heel veel plezier aan beleeft heb, om iets te vertellen over mijzelf.

Ik heb ook een Symphonica in Rosso vest en een Witlicht vest gekocht. Echt hele mooie vesten zijn dat zeg. Lijken me echt lekker warm zitten.
Van mijn twee stiefdochters heb ik buttons met jou  gezicht erop gekregen, lief he? Alle vijf de buttons heb ik de rest van de dag gedragen en zelfs toen ik de volgende dag naar mijn werk ging, had ik nog steeds op mijn bodywarmer zitten. Ik kreeg heel veel leuke reacties van mijn collega's. Een aantal van mijn collega's wisten dat wij naar de fanclubdag geweest waren en ze vroegen hoe het geweest was. Waarop ik zei, we hebben een SUPER leuke dag gehad en we staan alle vier individueel met  Marco op de foto. Mijn collega's zeiden; hartstikke leuk dat het nu eindelijk gelukt is.

Wij (viertjes) hopen dat er nog veel van deze super leuke fanclubdagen zullen volgen zoals afgelopen fanclubdag 2010.

Heel veel  liefs +  kusjes + dikke  knuffels van Jan & Claudia
 
Fanclubdag 2009
 Lieve Marco,

De fanclubdag 2009 was heel erg leuk.
Eerst vond ik het niet zo leuk.
De reden is: omdat ik constant werd weggeduwd, omdat ik heel graag met jou op de foto wilde.
En mijn partner kon er ook niet bij komen door de mensenmassa.
Vind het heel erg jammer, dat het niet gelukt is om met jou op de foto te gaan.
Toch geef ik het NIET op, ik blijf het proberen.

Later vond ik het wel heel leuk, omdat het programma heel erg leuk was.
Vorig jaar kwamen wij een gezin tegen en dit jaar ook weer.
Weer even gezellig bij gekletst.
Het lied wat wij voor jou hebben gezongen "That's what fans are for" was het toppunt.
We hebben dan ook met zijn allen uit volle borst voor jou gezongen.
Marco jij bent er altijd voor ons en wij zijn er altijd voor jou.

Heel veel liefs + kusjes + knuffels van: Jan, Claudia en de meisjes
"Ik tikte zachtjes op je schouder
Toen je iemand anders was"